-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Aχ το καναλι K5...Αν θυμαμαι καλα το K5 ηταν αυτο με τα in car πλανα ???
Επισης το K7 ηταν το σημερινο Live Timing απο το σημερινο official F1 website.... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
http://images.f1racing.net/large/65932.jpgΌπως και να το δούμε το θέμα, εγώ πιστεύω πως ο Dennis είχε μία πολύ ζεστή σχέση με τον Kimi. Θα τον θεωρούσε κάτι σαν παιδί του, σίγουρα είχε ποντάρει πολλά πάνω του. Κρίμα που δεν μπόρεσε να του δώσει ανταγωνιστικό και αξιόπιστο αυτοκίνητο, ώστε να επιτύχουν μαζί πολύ διαφορετικά αποτελέσματα!
Λυπάμαι πολύ που ο μικρός μας αφήνει! Αλλά, όπως φαντάζομαι οτι θα λέει και ο Dennis, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τους κόκκινους.
Άσχετο, είναι η πρώτη φορά που Φινλανδός οδηγεί για τη Ferrari ή μου φαίνεται;
-
Oxι εχει οδηγήσει και ο Μίκα Σάλο για 6 αγώνες το 99' όταν τραυματίστηκε ο Σούμι στο Σίλβερστον.
Και τα είχε πάει σχετικά καλά(άφησε τον Ιρβάιν στην Γερμανια στον τελευταίο γύρο να πάρει την πρώτη θέση) -
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Oxι εχει οδηγήσει και ο Μίκα Σάλο για 6 αγώνες το 99' όταν τραυματίστηκε ο Σούμι στο Σίλβερστον.
Και τα είχε πάει σχετικά καλά(άφησε τον Ιρβάιν στην Γερμανια στον τελευταίο γύρο να πάρει την πρώτη θέση)Σωστός!
Εγώ είχα στο μυαλό μου τους επίσημους οδηγούς της ομάδας... My bad! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θέλετε να δείτε τον αγώνα ...ΝΑΙ η ΟΥ...μεγάλα ζώα..
ούτε εκλογές, ούτε τπτ -
Το live timing ξεκίνησε.
Αντε καλό αγώνα και το κατασκευαστών στην Φεράρι .... -
Ο Πελέ έδωσε ενα βραβείο στον Σουμάχερ για την προσφορά του στο σπόρ
-
ARXIZEEEEIIIII!!! GO GO GO
-
Πάμε.....
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Το live timing ξεκίνησε.
Αντε καλό αγώνα και το κατασκευαστών στην Φεράρι ....Παράκληση... Για όλους εμάς, μπορείτε να μη σχολιάζετε τον αγώνα εδώ μέσα για ένα διωράκι; pleaseeeeeeee..
-
Καλως ....εχεις δικιο !!! Δυσκολο μεν αλλα θα το σεβαστω .....
Αν ομως γινει τιποτα και παρει το πρωταθλημα ο Μιχαλακης θα την σπασω την συμφωνια ...... -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Αν ομως γινει τιποτα και παρει το πρωταθλημα ο Μιχαλακης θα την σπασω την συμφωνια ......me too αλλά ακατόρθωτο.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Αν ομως γινει τιποτα και παρει το πρωταθλημα ο Μιχαλακης θα την σπασω την συμφωνια ......Αν γίνει κάτι τέτοιο, στείλε και pm άμα θες, πάρε με τηλέφωνο, έλα και σπίτι μου να κεράσω κρασάκια!!! Αρκεί να μην το πάρει ο Ιθπανόθ!!!
-
Δεν λεω τι , αλλα εχουν γινει συνταρακτικα πραγματα .....
-
Ρε παιδιά πως μπορεί να το δει κάποιος μέσω της Nova;
-
Nομιζω παει στο major networks και διαλεγει το RTL ...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Δεν λεω τι , αλλα εχουν γινει συνταρακτικα πραγματα .....#%@%(*@# τον alpha μου μέσα... *#%@%#%
...και διάφορα άλλα!
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Nομιζω παει στο major networks και διαλεγει το RTL ...Από τα δύο που υπάρχουν το ένα είναι κωδικοποιημένο και το άλλο άσχετο...
-
Mηπως στα Free ??? Δεν θυμαμαι καλα , αλλα σιγουρα υπαρχει ...
-
Στα free κοίταξα... ρε γμτ με τον $%#^%$^# Alpha...
Επίσημο thraed: GP Βραζιλίας-Interlagos