-
Κ εγώ το ίδιο.
Πάντως 2sec στον γύρο στις Σέρρες είναι πολύ μεγάλη διαφορά νομίζω. -
taz πολυ ωραιο post ...
καπως ετσι ειναι τα πραγματα ...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ωχ..... εσκασε μυτη το honda club.......They are more than welcome
:hmmm: Είδες κάτι που σε παραξένεψε Γιάννη? Γιατι εγω βλέπω μια πολύ καλή δημοσίευση!!
O Giannis exei kanei 3637 posts kai akoma na katalabete pote kanei plaka?
-
και ενα turbo speedster στις σερρες δεν νομιζω να υπερτερει με τα ξεσπασμα τα του πολυ περισσοτερο απο ενα απλο 2200 ατμοσφαιρικης τεχνολογιας ....
να σημειωσω πως ειναι και τουλαχιστον 150 κιλα βαρυτερο απο elise ...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
(Katalabeno oti eixe kapio problima to 4tf ekeini tin stigmi kai nomizo oti ftaei o Krus!!! BAN HIM!!!! )Κ εγώ το ίδιο.
Diladi symfoneis?
Poses psifous prepei na mazepsoume gia na kanoume ban ton Krus???
Πάντως 2sec στον γύρο στις Σέρρες είναι πολύ μεγάλη διαφορά νομίζω.
To eipa kai pio pano, pios niazete gia tous xronous?
Enjoy your car kai mpravo ston Taz pou to bazei pista -
Όχι ρε σύ.
Το κ εγώ το ίδιο πήγαινε στην πολύ καλή δημοσίευση του taz5 -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Όχι ρε σύ.
Το κ εγώ το ίδιο πήγαινε στην πολύ καλή δημοσίευση του taz5 -
Ο blacktan δηλαδή δε θα φάει κράξιμο?
-
ΚΡΑ ΚΡΑ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο blacktan δηλαδή δε θα φάει κράξιμο?γιατι ?
εγω ειμαι μονιμος εδω μεσα , και οχι 'αλεξιπτωτιστης' ....
-
@Blacktan: Mε την αλλαγή από 2α σε 3η έχεις τη δύναμη να συνεχίσεις να ντριφτάρεις ή τελειώνει το παιχνίδι?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
@Blacktan: Mε την αλλαγή από 2α σε 3η έχεις τη δύναμη να συνεχίσεις να ντριφτάρεις ή τελειώνει το παιχνίδι?Allagi taxytitas pano sto drift???
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
@Blacktan: Mε την αλλαγή από 2α σε 3η έχεις τη δύναμη να συνεχίσεις να ντριφτάρεις ή τελειώνει το παιχνίδι?
Allagi taxytitas pano sto drift???
εγω δεν αλλαζω ταχυτητα...... παταω κορνα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Allagi taxytitas pano sto drift???
εγω δεν αλλαζω ταχυτητα...... παταω κορνα
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
@Blacktan: Mε την αλλαγή από 2α σε 3η έχεις τη δύναμη να συνεχίσεις να ντριφτάρεις ή τελειώνει το παιχνίδι?εξαρταται την ασφαλτο .....
Στην ΕΟ οχι , προφανως ... Το αμαξι δεν ειναι 500 αλογα ...Μεσα στην πολη ομως , ναι .....
Γιατι με ρωτας ?
-
(κι εγώ έχει τύχει να το κάνω αλλά όχι με το Χόντα)
(ακόμα )
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
εξαρταται την ασφαλτο .....
Στην ΕΟ οχι , προφανως ... Το αμαξι δεν ειναι 500 αλογα ...Μεσα στην πολη ομως , ναι .....
Γιατι με ρωτας ?
Xμμ... ας πούμε απλή περιέργεια!
Ωραίος!
-
Κάποιος που θέλει να driftαρει (sic) με διάρκεια, είναι αναγκασμένος να έχει μπλοκέ. Απο εκεί και πέρα αν πάει με γραμμές δεν μιλάω για πισοκίνητο, το μπλοκέ πάλι βοηθάει.....υπο προυποθέσεις, και ανάλογα με το στυλ οδήγησης του καθένα, και φυσικά ανάλογα το μπλοκέ. Μπαινουνε πολλά if στην εξίσωση
Κάτι το οποίο έχω δοκιμάσει εγώ στο αμάξι μου δεν σημαίνει ότι ισχύει και για τα άλλα αμάξια.
2sec Στις Σέρρες ρε παιδιά είναι μεγάλη διαφορα?
-
Όσο γλυστερός και να είναι ο δρόμος με τελειωμένη δευτέρα και αλλαγή σε τρίτη πάνω σε ντρίφτ, στο s2000 μόλις πέσουν οι στροφές θα επανέλθει στην τάξη, διότι δεν έχει την κατάλληλη ροπή για να συνεχίσει να ντριφτάρει. Με τρίτη έχω ντριφτάρει Μ3, Μ5 που έχουν μπόλικη ροπή...και όχι υπό μεγάλη γωνία γιατί τα χλμ είναι πολλά.
Απο κεί και πέρα μικρά ανάποδα και διορθώσεις γίνονται και στην εθνική αν το επιδιώξει κάποιος με πολλά περισσότερα χλμ. σε καμπές διαρκείας. π.χ. Αρτεμίσιο.
Στις Σέρρες ας πούμε είναι πολύ πιο δύσκολο να διατηρήσεις ντρίφτ διαρκείας με τρίτη και 130-140 χλμ με το S2000 παρά με ένα αυτοκίνητο που έχει τρίλιτρο και πάνω κινητήρα και μπόλικη ροπή. Είναι αλλιώς να προσπαθείς να ζυγίσεις την πλαγιολίσθηση με το γκάζι από τις 6.000 μέχρι τις 9.000 στροφές και αλλιώς από τις 2.500 μέχρι 6.000-7.000. Κάτι παρόμοιο φαντάζομαι θα ισχύει και για την Elise.Υ.Σ Δεν είναι τυχαίο που όλα σχεδόν τα D1 είναι τούρμπο.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
2sec Στις Σέρρες ρε παιδιά είναι μεγάλη διαφορα?αν σε αγωνα ενας γυριζει 2 sec αργοτερα απο εναν αλλο στο τελος μαλλον θα φαει γυρο!κ 1 sec ειναι πολυ μεγαλη διαφορα!
Honda S2000 vs. Lotus Elise