-
Quiz: Ποια F είναι η τελευταία;
-
F2002 ή F2003 GA. Μάλλον την πρώτη θα λεγα...
-
Ferrari-F2004-Jerez-Felipe-Massa-1280x960.jpg
-
Νταξ, πόσο άκυρος μπορεί να είμαι;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νταξ, πόσο άκυρος μπορεί να είμαι;
Αυτό που ψηφίστηκε ως το καλύτερο μονοθέσιο ever!
-
-
χαχα πλάκα θα είχε να μπουρλότιαζε καμία εκει μέσα!
Το συνηθίζουν βλέπεις... -
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Η Φεράρι έχει βγάλει επισήμως τη Spider σε Scuderia?
Εκτος και αν είναι απλά βοδι κιτ.Υπάρχει κάτι στις Ferrari που δεν σε ενοχλεί;
Εντάξει μπορείς να με πεις προκατειλημμένο (σε πολύ γενικές γραμμές ).
Μα είναι όμως σοβαρά πράματα αυτά? Σκληροπυρηνικές καταστάσεις σε ανοικτό όχημα?? Ήμαρτον.
...
ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!
Μην κάνεις τον ανήξερο. Εννοάω σκληροπυρηνικές καταστάσεις σε ανοικτό όχημα ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΠΕ. Εσύ μου παράθεσες μονοθέσια. Χαίρω πολύ, Θανάσης.
Να το πω με ένα πιο γήινο παράδειγμα (το ξανάπα και πιο πάνω) γιατί όταν διαβάζετε κάτι κακό για την αγαπημένη σας εταιρία αφηνιάζετε. Όσο γελοίο θέαμα είναι μια Μ3 κάμπριο δίπλα σε μια Μ3 κουπέ άλλο τόσο είναι η Spider Scuderia δίπλα στη Scuderia. Tα 499 συλλεκτικά κομμάτια και τις άλλες ιστορίες του δάσους δεν τις ακούω. Ούτε Άραβας είμαι, ούτε ανόητος λεφτάς.
-
Aπο τη στιγμη που το βγαλε σε περιορισμενο αριθμο (δηλαδη συλλεκτικο) που ειναι το κακο??
Για να ειναι συλλεκτικο καπως θα πρεπει να ξεχωριζει, και ξεχωριζει επειδη ειναι καμπριο.
Η καμπριο Μ3 συλλεκτικη δεν ειναι αρα η BMW περισοοτερο απο τη Ferrari. -
...αλλο τοσο γελοιο βεβαια να πιστευουμε οτι τιθεται η οποιαδηποτε επιπεδου συγκριση στρεπτικης ακαμψιας
που χανεται, απο coupe M3 σε cabrio vs 430coupe σε spider...Περαν του οτι συνηθως το cabrio (4θεσεις) ετσι κι αλλιως εχει μεγαλυτερους περιορισμους στην μεγιστη δυνατη προσφερομενη στρεπτικη ακαμψια, σε σχεση με ενα roadster/spider.
Υπαρχει σαφεστατα απωλεια, μιλωντας για 430coupe vs Spider, και παροτι ακομα πιο περιορισμενη στις 458coupe vs Spider,
μπορει καποιος να διαπιστωσει διαφορες, κατα τα λεγομενα ξενων δοκιμαστων, αλλα κυριως σε χρηση πιστας, και σε ρυθμους τοσο γρηγορους, που πλεον η ελαφρως διαφορετικη αισθηση (γιατι για αισθηση προκειται, η διαφορα σε αποτελεσμα a.k.a χρονο, εντοπιζεται μονο σε πιστα και συνηθως απο οδηγους αγωνων...) περναει σχεδον σε δευτερη...σκεψη, οταν ΟΛΑ σε ενα τετοιο supercar λειτουργουν τοσο διεγερτικα και τοσο τέλεια, απο τον εντονοτερο (λογω ανοιχτου αμαξωματος) ηχο κινητηρα, μεχρι και την αμεσοτερη αισθηση με τον εξωτερικο χωρο. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aπο τη στιγμη που το βγαλε σε περιορισμενο αριθμο (δηλαδη συλλεκτικο) που ειναι το κακο??
Για να ειναι συλλεκτικο καπως θα πρεπει να ξεχωριζει, και ξεχωριζει επειδη ειναι καμπριο.
Η καμπριο Μ3 συλλεκτικη δεν ειναι αρα η BMW περισοοτερο απο τη Ferrari.Δεν είπα ότι είναι 'κακό', είπα ότι είναι αυτοαναιρούμενο. Μια αποτυχημένη αυτοεκπληρούμενη προφητεία, για να γίνω πιο σαφής.
Άλλα τέλος πάντων, για να είμαι στο κλίμα:
Τι GAMATH είναι αυτή η spider scuderia?? Εργαλείο για λίγους και σε λίγα τεμάχια. Άριστα 10 στο Μιλάνο, Φιοράνο, Νάπολι, Μπαρέζε εεε τέλος πάντως όπου κατοικοεδρεύει η μάρκα.
-
οδήγησες ή σε πήγανε βολτουλα με τέτοιο μηχανημα -ή με οποιοδήποτε δυνατό κάμπριο- και ξενέρωσες;
γενικότερα, μπηκες ακομα και σε ελεεινό προσθιοκίνητο και αγανάκτησες απο την εμπειρία;
το άφησες ξεκλειδωτο μετά απο τη βολτα με την ευχή να σε απαλλάξει κάποιο κλεφτρονι απο τη μιζέρια του ουρανού;
υπαρχει μονο ένας τροπος να χαρείς τα ανοιχτά αυτοκίνητα. και ειναι ο ίδιος με το να χαρείς τις μηχανές, τα ΜΜΕ, τα ποδήλατα, τα πόδια, το pro, το χιόνι και τις καμήλες.
-
Τώρα είμαστε εντελώς οφτοπικ αλλά κάμπριο θα ήταν το τελευταίο είδος αυτοκινήτου, που θα με συγκινούσε. Είτε να οδηγώ είτε να με πάνε βόλτα. Φυσικά σε Φεράρι δεν έχω μπει αλλά δεν με απασχολεί και τόσο να μπω. Ψιλοχέστηκα, μονολεκτικά.
-
κι αααααααααααααλλοι τα έχουν πει αυτά.... μεταξύ αυτων και εγώ
ειλικρινά καποτε δεν μπορούσα να καταλαβω γιατί ο κοσμάκης θα έδινε περισσότερα χρηματα για ένα 'χειρότερο' αυτοκίνητο (συγκριτικά με το κουπέ πχ).
από τότε που το κατάλαβα λέω πάντα για κάτι που δεν... καταλαβαίνω, 'για να το βγάζουν/ κάνουν/ κατασκευάζουν έτσι, κάτι θα ξερουν'. και δεν αναφέρομαι σε αυτοκίνητα μονο
-
Αυτοί φτιάχνουν και προσπαθούν να πιάσουν όλα τα γούστα. Εμείς είμαστε απέναντι και μας αρέσουν ή δεν μας αρέσουν. Όσοι έχουν και τσέπη ψωνίζουν από αυτά που τους αρέσουν. Έχω αναθεωρήσει αρκετά πράγματα στη ζωή μου αλλά για τα κάμπριο δεν νομίζω.
Άλλωστε έγραψα 4.000 χλμ σε ένα τέτοιο:
εντάξει, σάπιο, το ξέρω (αν και το γκάζι του το είχε). Και μάλιστα τα έγραψα ως δανεικό-δοκιμή για να το πάρω. Οπότε δεν με ένοιαζε ούτε η κλοπή ούτε η φθορά ούτε κάτι άλλο. Οπότε την αίσθηση την είδα, έστω και σε αυτή τη φθηνή εκδοχή, περί το 2005.
-
H Ferrari αναφέρει μείωση ακαμψίας 30% στην ανοιχτή 458 σε σχέση με την κλειστή πάντως. Οι δε δοκιμαστές είπαν ότι το αυτοκίνητο είναι πιο μαλακό και λιγότερο απόλυτο και κοφτερό σε σχέση με την Italia. Επίσης η Italia δέχθηκε αναβάθμιση στο CSΤ και στο λογισμικό του κιβωτίου, ενώ η Spider δεν έλαβε τις τελευταίες εκδόσεις. Το εργοστάσιο λέει ότι αυτό έγινε γιατί οι αγοραστές της Spider είναι λιγότερο σκληροπυρηνικοί σε σχέση με αυτούς της Italia.
-
να πα να παρουν την Καλιφορνια. Και μ αυτη βγαζουν γκομενα. Οι υπολοιποι σπευσατε... κουπε
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
H Ferrari αναφέρει μείωση ακαμψίας 30% στην ανοιχτή 458 σε σχέση με την κλειστή πάντως. Οι δε δοκιμαστές είπαν ότι το αυτοκίνητο είναι πιο μαλακό και λιγότερο απόλυτο και κοφτερό σε σχέση με την Italia. Επίσης η Italia δέχθηκε αναβάθμιση στο CSΤ και στο λογισμικό του κιβωτίου, ενώ η Spider δεν έλαβε τις τελευταίες εκδόσεις. Το εργοστάσιο λέει ότι αυτό έγινε γιατί οι αγοραστές της Spider είναι λιγότερο σκληροπυρηνικοί σε σχέση με αυτούς της Italia.Ligo adifatiko auto efoson ksana to ergostasio leei oti oi agorastes tis Spider xrisimopioun ta autokinita tus perisotero...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)