-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οι ειδικες εκδοσεις βγαινουν σε πολυ λιγα κομματια και 360/365 μερες βρισκονται απλα σε καποιο γκαραζ.That's the beauty of it!
@Anglel: Το humour dll σου είναι corrupted.
-
ναι αλλα αυτο σημαινει οτι δεν απευθυνονται (μονο) σε φανατικους της οδηγησης, αλλα σε ανθρωπους με πολλα λεφτα που θελουν να λενε οτι εχουν το 'ταδε' μοντελο στη συλλογη τους, οπως ακριβως λεει η επωνυμη μανταμ σε καποιο γκαλα οτι αγορασε την ταδε limited edition τσαντα.
-
Για σέρβις είπα ρε συ.
Όχι για restoration μετά την αυτανάφλεξη. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι αλλα αυτο σημαινει οτι δεν απευθυνονται (μονο) σε φανατικους της οδηγησης, αλλα σε ανθρωπους με πολλα λεφτα που θελουν να λενε οτι εχουν το 'ταδε' μοντελο στη συλλογη τους, οπως ακριβως λεει η επωνυμη μανταμ σε καποιο γκαλα οτι αγορασε την ταδε limited edition τσαντα.Missing the point again. Όπως μια κυρία θα φορέσει μια πανάκριβη τουαλέτα 3-4 φορές το χρόνο, όπως η βασίλισσα φοράει το καλό στέμμα της μόνο εκεί που πρέπει, έτσι χαίρεσαι περισσότερο και τα σπάνια της ζωής μόνο σε ξεχωριστές στιγμές. Με άλλα λόγια δεν είναι το θέμα η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Εκείνη η φορά στην πίστα που θα σε εκστασιάσει και θα την θυμάσαι μετά από χρόνια, εκείνο τελίκιασμα στην Ε.Ο. που θα έχεις να το λες στα παιδιά σου κλπ! Αυτά ισχύουν για ορισμένους φανατικούς της οδήγησης. Άλλοι φανατικοί έχουν άλλη άποψη.
Φυσικά συμφωνώ μαζί σου, ότι ορισμένοι το πήραν γιατί είναι το υπερσυλλεκτικό κομμάτι και έτσι θα κάνουν την μόστρα τους στον κύκλο τους και άλλοι το πήραν σαν επένδυση... Αλλά αυτό ισχύει για οτιδήποτε καλό και σπάνιο.
-
- Ε όχι και 'σκληροπυρηνική' η Enzo και η F50
- Και τα όντως σκληροπυρηνικά 'υπομοντέλα' (CS/Scuderia, GTO, XX) πάλι 1300+ κιλά είναι, δεν είδα κανένα να είναι 1000-1100 κιλά
- Αφού η Ferrari πουλάει όλα τα αυτοκίνητα που φτιάχνει σημαίνει ότι φτιάχνει αυτό ακριβώς που θέλουν οι πελάτες, σωστά ? Οπότε, τι ποσοστό είναι τα σκληροπυρηνικά 'υπομοντέλα' στο σύνολο των πωλήσεων του κάθε μοντέλου ? Αν η 599GTO είναι το 5% των πωλήσεων της 599 και αντίστοιχα η κάθε CS ή Scuderia, τότε το 95% των αγοραστών της 599 τη θέλουν 'έτσι' και το 5% (και ο REALZEUS ) 'γιουβέτσι' ? Γιατί 'δεν το δέχεσαι με τίποτα' αυτό, ότι οι 'σωστοί' αγοραστές των σκληροπυρηνικών μοντέλων (δηλ. όχι αυτοί που τα πήραν για να συμπληρώσουν τη συλλογή τους ή για να πουλήσουν μούρη αλλά αυτοί που τα βάζουν τακτικά σε πίστες και τους πίνουν το αίμα) είναι ελάχιστη μειοψηφία ? (για να μην πω ότι ελάχιστη μειοψηφία είναι αυτοί που αγοράζουν Ferrari ΣΥΝΟΛΙΚΑ για να τις οδηγούν όπως τους αξίζει και όχι για να πουλήσουν μούρη ή για συλλογή ή για να εκπληρώσουν το παιδικό τους όνειρο στην καλύτερη περίπτωση...)
-
Nass, άστο... αν δεν θεωρείς σκληροπυρηνική την Enzo (μια ανθρακονημάτινη μπανιέρα, 4 ρόδες, ένα τερατώδες ατμοσφαιρικό μοτέρ, 4 carbon φρένα, ένα ημιαυτόματο αγωνιάρικο κιβώτιο και ηλεκτρονικά που φέρουν τα αγωνιστικά) τότε δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση. Προφανώς δεν θεωρείς σκληροπυρηνικά και τα μονοθέσια F1. Η δε F50 φέρει τον κινητήρα ως δομικό στοιχείο και είναι άμεση εξέλιξη του V12 της F1! Οι CS, Scuderia κλπ είναι γατάκια μπροστά στις δύο που προανέφερα. Fail τοποθέτηση, δεν μπορώ καν να απαντήσω επ' αυτής της βάσης.
Συμφωνώ στο ότι λίγοι μπορούν να 'πάνε' τα καμάρια τους, αλλά αναλογικά το ποσοστό αυτών είναι πολύ υψηλότερο στις σκληροπυρηνικές (Enzo, Scuderia κλπ) από ότι στις πιο νορμάλ.
-
κ για μενα η εντζο αλλα κ λοιπες στρανταλι,σκουντεριε κτλ θεωρουνται σκληροπυρηνικες.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
κ για μενα η εντζο αλλα κ λοιπες στρανταλι,σκουντεριε κτλ θεωρουνται σκληροπυρηνικες.Φυσικά και είναι και γι ΄αυτό εκτός της Enzo και F50 δεν μ΄αρέσουν. Θέλω και επιδόσεις και ανέσεις.
-
maserati δλδ..κ οχι να πεις,ως ναι θα το εκλαβω!οποτε σε παω!
υ.γ.
τι πιστευετε οτι θα υπαρχει στην σκληροπυρηνικη εκδοση της φ12 αισθητικα?εγω πιστευω αλλες ζαντες κ καμια σιδερωστρα αεροτομη.ολα τα αλλα τα εχει ηδη εξωτερικα.. -
maserati δλδ..κ οχι να πεις,ως ναι θα το εκλαβω!οποτε σε παω!Οχι δεν θέλω άλλη Maserati.....
-
τι εννοεις ''αλλη''?ειχες?εχεις?που μενεις?τι κανεις το βραδυ?
-
Ρε παιδιά, κάθε φορά που μπαίνω να διαβάσω το τόπικ μου ανάβουν τα λαμπάκια (βέβαια επειδή είμαι μαζοχιστής συνεχίζω να διαβάζω... )... Τι κόλλημα είναι αυτό που έχουν οι περισσότεροι εδώ μέσα με την... σκληροπυρηνικότητα της κάθε νέας φερράρι (και όχι μόνο); Η φίρμα ΔΕΝ κατασκευάζει αυτοκίνητα για trackdays, αλλά σπορ, πολυτελή, σπάνια, πανάκριβα, κομψά και βέβαια 'άχρηστα' αυτοκίνητα, για πλούσιους bon viveurs... Η ουσία ενός αυτοκινήτου σαν την F12 δεν είναι οι απόλυτοι χρόνοι στην πίστα, γιατί κάποιοι δεν το δέχεστε αυτό; Αν ζητάτε αυτό από το αυτοκίνητο των ονείρων σας, να ψάξετε αλλού όταν με το καλό κερδίσετε το τζόκερ... Όσο για το θέμα της εμφάνισης, απλά γελάω κάθε φορά που βγαίνει ένα νέο αυτοκίνητο: το 90% εδώ μέσα το βαφτίζει τερατούργημα και, όταν έρθει η σειρά του νέου μοντέλου, οι ίδιοι λένε: 'μα καλά, χαζοί είναι αυτοί στην τάδε εταιρεία;;; είναι δυνατόν να αντικαθιστούν ένα τόσο όμορφο μοντέλο με αυτό το έκτρωμα...;' Ε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ!!!
-
τι εννοεις ''αλλη''?ειχες?εχεις?που μενεις?τι κανεις το βραδυ?Πέρασε ένα φεγγάρι από τα χέρια μου η 4200GT Cambiocorsa.
-
κ εκεινο το φεγγαρι εγω τι σκατα εκανα???
-
Μήπως έτρωγες μπανάνα?
-
λες?
ε ψιτ,σοβαρα,δεν ειμαι εγω στην φωτογραφια.εγω ειμαι ξανθια! (πλακα κανω!) -
Οκ .Πληροφοριακά σου λέω πως την εν λόγο μαζερατι την έχει φίλος μου και μαλιστα με διαφορικό Μοντενα ! 0-100 σε 4 κάτι! Αλλά τον έχει ΄΄φάει'' το συνεργείο!
-
θες να γινουμε φιλοι?
παντως με το ροκκο τον εχω. -
Στην επόμενη συνάντηση του κουπέ club θα σε φωνάξω!
-
καλυτερα στειλε π.μ. γιατι μπορει να μην σε ακουσω..ειναι κ που μενουμε λιγο μακρια..αθηνα εσυ,θεσ/νικη εγω..
αν πλερωσεις βεντζινα,βαζω διοδια(θα παω απο επαρχιακους ) κ ερχομαι κ αυριο!
εχω να βοηθησω κ τον ρεντ σε κατι θεματα.. ξερει αυτος..
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)