-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πρωτη επισημηδεν έχω καλό προαίσθημα....
-
μου αρεσουν οι ζαντες vengas αλλα βλεπω πως το αλογακι στα πλαγια ειναι αρκετα πισω...
για να δουμε....
μια και περιμενουμε ας δουμε την κουκλαρα GTO...
οι φωτογραφιες ειναι απο αλλο φορουμ ...ομορφιες...
ΥΓ. Η Μακ ειναι πολυ compact!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
... Μη μου στεναχωριέσαι, θα σου φυλάξω μια 599. Την τελευταία της παραγωγής!Toν Giuseppe για το δέρμα του τιμονιού να του πεις μόνο. Από παρθένα καμήλα αφρικάνικης ερήμου να είναι! Χθες που τον πήρα μου το έκλεισε il cretino!!!!
Coupe FF να μην είναι και όλα μια χαρά!
Το άλλο δίπλα το Hyundai ... Kia είναι?
-
Μόλις είχα ενημέρωση και φωτορεπορτάζ από τον ανταποκριτή μου στο Maranello, SV2. Τα εκπληκτικά νούμερα επιδόσεων επιβεβαιώνονται, εμφανισιακά είναι κουκλάρα (σόρρυ αλλά δεσμεύομαι να μη δημοσιεύσω σήμερα) αλλά ο Γιώργος ερωτεύτηκε το σετ βαλιτσών!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ρε Προεδρα τι εγινε καμμια φωτο της νεας F152 δεν εχεις;αν οχι τι προεδρας εισαι;
Μόλις είχα ενημέρωση και φωτορεπορτάζ από τον ανταποκριτή μου στο Maranello, SV2.
-
Μόλις είχα ενημέρωση και φωτορεπορτάζ από τον ανταποκριτή μου στο Maranello, SV2. Τα εκπληκτικά νούμερα επιδόσεων επιβεβαιώνονται, εμφανισιακά είναι κουκλάρα (σόρρυ αλλά δεσμεύομαι να μη δημοσιεύσω σήμερα) αλλά ο Γιώργος ερωτεύτηκε το σετ βαλιτσών!εγω εχω δει ηδη φωτογραφιες...
να μαθεις να με μειωνεις ενω ειμαι στο ναο διπλα...
ΥΓ. οντως εχω δει ηδη φωτογραφιες...
ΥΓ2 Αλεξανδρε ο Γιωργος ειναι Μοντενα;Αν ειναι να πεταχτω!
-
Πρέπει ήδη να επιστρέφει Δημήτρη. Ταξίδι-αστραπή.
Εσύ που έχεις όμως και διαφορετικά γούστα τι συμπέρασμα έβγαλες; Μου άρεσε η επιθετικότητα της...
-
Πρέπει ήδη να επιστρέφει Δημήτρη. Ταξίδι-αστραπή.Εσύ που έχεις όμως και διαφορετικά γούστα τι συμπέρασμα έβγαλες; Μου άρεσε η επιθετικότητα της...
αρα να υποθεσω την ειδες και εσυ;
Να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω διαφορετικα γουστα...ανεκαθεν μου αρεσαν οι 12κυλινδρες μπροστομηχανες Φερραρι...
εχω στο γραφειο μου σαν μοντελλακια 575M,575GTC,599GTO,599 εκτος απο αλλα...
οσον αφορα την κυρια... την ειδα στο iPhone ανθρωπου που ηδη εχει καταθεσει χρηματα για αγορα..
τι εντυπωση μου εκανε;ΑΡΙΣΤΗομως επιφυλασσομαι οταν την δω
1.στις επισημες φωτο αυριο/συντομα
2.απο κοντα σε δυο εβδομαδες.μου προκαλεσε εντυπωση εκει που σκαει η γραμμη του πισω φτερου στην μπροστα πορτα...θελω να το ξαναδω.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Πρέπει ήδη να επιστρέφει Δημήτρη. Ταξίδι-αστραπή.
Εσύ που έχεις όμως και διαφορετικά γούστα τι συμπέρασμα έβγαλες; Μου άρεσε η επιθετικότητα της...
αρα να υποθεσω την ειδες και εσυ;
Να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω διαφορετικα γουστα...ανεκαθεν μου αρεσαν οι 12κυλινδρες μπροστομηχανες Φερραρι...
εχω στο γραφειο μου σαν μοντελλακια 575M,575GTC,599GTO,599 εκτος απο αλλα...
οσον αφορα την κυρια... την ειδα στο iPhone ανθρωπου που ηδη εχει καταθεσει χρηματα για αγορα..
τι εντυπωση μου εκανε;ΑΡΙΣΤΗομως επιφυλασσομαι οταν την δω
1.στις επισημες φωτο αυριο/συντομα
2.απο κοντα σε δυο εβδομαδες.μου προκαλεσε εντυπωση εκει που σκαει η γραμμη του πισω φτερου στην μπροστα πορτα...θελω να το ξαναδω.
YΓ. για να δουμε αν θα ειναι πιο γρηγορη απο την Aventador....
-
Αμφιβάλλεις;
-
Αμφιβάλλεις;Ηδη η GTO ειναι αρκετα πιο αργη...
αρα αν υποθεσουμε οτι η νεα F152 ειναι πιο γρηγορη απο αυτη...παιζεται...Βεβαια η Φερραρι μετα απο λιγο καιρο θα βγαλει την νεα Ενζο οποτε και θα εχουμε παλι balance to the force....
-
Καλά στη νέα Enzo ξέχνα το όποιο balance. Εκεί μιλάμε για 900 άλογα και 1100+ κιλά. Εκείνη θα τρώει Veyron για πρωινό. Η 620 είναι ο ανταγωνιστής της Aventador και με 740-750 άλογα και 1500 κιλά λογικά θα είναι ταχύτερη.
-
Ρε σεις τζάμπα περιμένω? Αυτή που θα βγει μεθαύριο δεν είναι υβρίδιο?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ρε σεις τζάμπα περιμένω? Αυτή που θα βγει μεθαύριο δεν είναι υβρίδιο?Τζάμπα περιμένεις!
-
Καλά στη νέα Enzo ξέχνα το όποιο balance. Εκεί μιλάμε για 900 άλογα και 1100+ κιλά. Εκείνη θα τρώει Veyron για πρωινό. Η 620 είναι ο ανταγωνιστής της Aventador και με 740-750 άλογα και 1500 κιλά λογικά θα είναι ταχύτερη.balance to the force= η Φερραρι να εχει το πιο γρηγορο αυτοκινητο απο ολους και με διαφορα....
αρα στα λογια μου ερχεσαι...
δες αμεσως και τα εξι star wars 2 φορες το καθενα με την εξης σειρα
4,5,6,1,2,3αυτο ελειπε να μην ειναι πιο γρηγορη η νεα Ενζο απο οτιδηποτε αλλο....
αντε και θελω να αλλαξω αβαταρ αλλα περιμενω επισημααααααα
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
4,5,6,1,2,3Η σειρά καύσης των κυλίνδρων είναι αυτή;
-
4,5,6,1,2,3
Η σειρά καύσης των κυλίνδρων είναι αυτή;
γιατο το οτι η 599GTO ειναι τοσο πιο αργη απο την Αβενταντορ δεν λεμε κατι ε;
Για να δουμε το 3θυρο πως θα ειναι....
-
Μόνο στο QR είχα δει ένα συγκριτικό. Έχουμε και κανένα άλλο; Πάντως δεν κάνει εντύπωση που ένα ολοκαίνουριο, κεντρομήχανο, ανθρακονημάτινο supercar με pushrod αναρτήσεις είναι ταχύτερο από ένα προσθιομήχανο, αλουμινένιο GT, σχεδιασμού του 2005.
-
Μόνο στο QR είχα δει ένα συγκριτικό. Έχουμε και κανένα άλλο; Πάντως δεν κάνει εντύπωση που ένα ολοκαίνουριο, κεντρομήχανο, ανθρακονημάτινο supercar με pushrod αναρτήσεις είναι ταχύτερο από ένα προσθιομήχανο, αλουμινένιο GT, σχεδιασμού του 2005.αααα οκ μαλιστα....
δηλαδη η Φερραρι καταντησε σε ενα GT να βαλει το σημα GTO....
για το ιδιο τεστ λεμε....
περιμενουμε...αν και μαλλον ειναι πιο γρηγορη η νεα Φερραρι...
Τις έχει πολύ κόσμος.....αλλά το εμπάργκο λήγει αύριο
αντε ειναι αυριο πλεον...
η να βαλω εγω;
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)