-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τα πιο 'πράσινα' αυτοκίνητα στον κόσμο είναι τελικά οι Ferrari:*Ντριν! (κινητό από Ιταλία)
- Ναι;
- Έλα, Άρης.
- 'Ελα, τι έγινε;
- Έχω οικονομικό πρόβλημα.
- Τι έγινε;
- Με πιάσανε 20 radar από το σύστημα 'Tutor' να πηγαίνω με 250Km/h.
- Πως στα μαμίδια έγινε αυτό;
- Οδήγησα 458.
- Ποιανού;
- Ενός πελάτη, πούλησε την GT3 και βρήκε την υγειά του.
- Η 458 τι λέει, μαλακία;
- Τελείως μαλακία.
- Γιατί;
- Γιατί τώρα θα πάω σπίτι, θα πάρω τη Μ3 και θα την πάω στην πρέσσα να την κάνω κύβο κι από αύριο ποδηλατάκι.
click*
Η Ferrari στην υπηρεσία της οικολογίας.
Ανταλλασω ποδηλατακι με Μ3.Χερι με χερι η ανταλλαγη.Και επειδη ειναι φιλος σου δεν θελω απο μερους του χρηματα .
-
Ο κύβος θα είναι εσοδείας Ε46 ή Ε92 Μάνο;
-
Ο γνωστός Αρης ? Εχει χαθεί αυτή η ψυχή, έχει αφήσει και εκείνο το καταπληκτικό θέμα μισό...
-
Nαι nass αυτός. Του είπα να γράψει στο 'Οδήγησα' αλλά δεν έχει χρόνο. Θα μεταφέρω εγώ πάντως άμα μου πει τίποτα ζουμερό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
:lol: Ο κύβος θα είναι εσοδείας Ε46 ή Ε92 Μάνο;
Ε36 (είναι όμως από τις πιο τέλειες 36 που υπάρχουν) -
Αρε να μην έχω το berlingo, να τον πάω μια κόντρα... Πφφφ
-
Μιλάμε... σας τάπωσα όλους!
-
-
Μισή καρότσα τρώει απ' το τρακτέρ. Μόνο..
-
Ειναι αυτοι που ειχανε φτιαξει την 1000 hp f430 twin turbo http://www.youtube.com/watch?v=98Ub5OmwHGY
Τωρα γαργαλησανε μια 458
Η εισαγωγη του πρωτου βιντεο γ@μεί !
**Ferrari 458 Italia Twin Turbo 700hp **Στερείται ηχου η 478 λόγω turbo αλλα ζαμαει απο πλευρας επιδοσεων
**Twin Turbo Ferrari 458 Italia700hp vs 2012 Lamborghini Aventador LP700-4 ** -
Eπιδοσεις μπορει να εχει και ενα EVO 700 αλογων...
-
Όποιος καγκουρεύει Ferrari πάει στην κόλαση!
Ο πρόεδρος μίλησε!!!
-
Bεβαια σ ενα ξεπεταγμα που κανει ειναι απο τα πιο γρηγορα που εχω δει κ εμφανισιακα μια χαρα ειναι
-
Ωχ, κάτι μου λέει ότι θα φάω πολύ κράξιμο τώρα...
-
-
Όταν βλέπω τέτοιες κόντρες... κλάιν μάιν το Octavia και που πέρασε την California..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Όταν βλέπω τέτοιες κόντρες... κλάιν μάιν το Octavia και που πέρασε την California..Κάτι τέτοια βιντεάκια στον ΣυΣωλήνα έβλεπε η Φερράρι και για αυτό ανέβασε για το 2012 τα άλογα στα 490 από τα 460 και περιόρισε το βάρος κατά 30 κιλά! Δεν θα μας φάει κανένα καγκουρό από εδώ και πέρα είπε ο Τζουζέπε και έφαγε μια πιρουνιά λιγκουίνι ευχαριστημένος!
-
-
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)