-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ενα δείγμα...
Uploaded with ImageShack.us
Έκαναν τίποτα ή βολτάρανε στη πίστα?
Το θέμα είναι και να μπορείς να κάνεις
Βέβαια συλλεκτικά αυτοκίνητα όπως η Enzo και η F40 δεν ρισκάρεις εξοδο ακόμα και σε πίστα... και μάλιστα στα Μέγαρα που θέλουμε να το ονομάζουμε πίστα!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι θα πει χωρίς συμπλέκτη; Εννοείτε με αυτόματο συμπλέκτη και χειροκίνητο επιλογέα;
Nαι ρε συ, πώς ήταν το ημιαυτόματο twingo? Με 'Η' κανονικά.
Και η a class εβγαινε παλιοτερα με παρομοιο συστημα...
-
Έχω βέβαια μια ένσταση στην όλη υπόθεση, καθώς η F40 ήταν η απόλυτη έκφραση του πιουρίστικου, καθαρόαιμου και αντρίκιου αυτοκινητου, το οποίο και για να το ξεκινήσεις ακόμα ήταν μια 'διαδικασία'. Βαριά χειριστήρια και πεταλ, απότομος συμπλέκτης, δεν μπορούσε βρε παιδί μου να το πάρει η κοπέλα μου και να το κάνει βόλτα. Κάτι τέτοιο πιστεύω του αλλοιώνει τον χαρακτήρα, να μη μιλήσω για το ενδεχόμενο έξτρα βάρος του αυτόματου συμπλέκτη (πόσο να είναι άραγε αυτό? ), σε ένα κατασκεύασμα που η μείωση του βάρους έπαιζε τον πρώτο λόγο.
Στο κάτω-κάτω, ακόμα και αν βγάλεις τα παραπάνω θεωρητικά από την εξίσωση, μιλάμε για ένα απόλυτα συλλεκτικό κομμάτι που καλό θα ήταν να μείνει ΠΑΝΤΕΛΩΣ απείραχτο. -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Ενα δείγμα...
Έκαναν τίποτα ή βολτάρανε στη πίστα?
Το θέμα είναι και να μπορείς να κάνεις
Βέβαια συλλεκτικά αυτοκίνητα όπως η Enzo και η F40 δεν ρισκάρεις εξοδο ακόμα και σε πίστα... και μάλιστα στα Μέγαρα που θέλουμε να το ονομάζουμε πίστα!
Το θέμα μερικές φορές είναι ΑΝ μπορείς να κάνεις κάτι.
Κατά την ταπεινή μου άποψη τα αυτοκίνητα αυτά γεννήθηκαν στις πίστες και αυτό είναι το περιβάλλον τους. Κατά συνέπεια ο κάτοχός τους ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει να τα πάει.
Ναι, τα Μέγαρα δεν είναι Ring αλλά αν είχα τέτοιο αυτοκίνητο θα το οδηγούσα όπως του αρμόζει, όπως άλλωστε κάνει και ο sv2.
Αν και σε κάποιες φώτο είδα ότι μερικοί τα οδήγησαν όπως πρέπει κρίνοντας από τις κλίσεις του αμαξώματος:
Αυτή η λευκή Italia είναι του Sprider Stores?
-
Τέτοια Trackday πρέπει να γίνονται στας Σέρρας!
-
Mεγάλη η χάρη του τότε που ασχολήθηκε η Φερράρι να κάνει τέτοια μετατροπή, θα πρέπει να ήταν πολύ καλός πελάτης.
Και δεν το λέω ειρωνικά, εκείνη την εποχή που φτιάχτηκε η F40 οι εταιρειες (και ιδιαίτερα οι κατασκευαστές σουπερκαρς) δεν είχαν και την καλύτερη... προσαρμοστικότητα σε τέτοια θέματα. -
ωραίες φωτογραφίες!!η enzo και η f40 είναι
-
Πραγματικά πολύ καλές οι φωτογραφίες του Γιώργου και τα video του Θοδωρή. Κρίμα που δεν μπόρεσα τελικά να φτάσω στην πίστα να δω από κοντά τέτοιο υπερθέαμα.
-
Eίχα δίκιο τελικά, ήταν ΠΟΛΥ καλός πελάτης.
-
Μου αρέσει το ότι χρειάστηκαν 4 σελίδες για να δωθεί η απάντηση στον γρίφο
Πιστεύω μπορούσε να τραβήξει 5-6 σελίδες ακόμα το μυστήριο -
To κρανάκι πάντως έχει πάει περίπατο βλέπω... Κάτι έχω πει στο παρελθόν για κάποιους πιο ίσους από τους ίσους...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
To κρανάκι πάντως έχει πάει περίπατο βλέπω... Κάτι έχω πει στο παρελθόν για κάποιους πιο ίσους από τους ίσους...
Εγώ διαφωνώ με την χρήση του κράνους στην πίστα....Αν φοράμε κράνος στην πίστα σε μιά ορεινή διαδρομή ανάμεσα στα δέντρα τι πρέπει να φοράμε ? Πανοπλία ?
Να με συμπαθάς, αλλά δε με ενδιαφέρει καθόλου αν συμφωνείς ή διαφωνείς. Είναι ο κανονισμός της πίστας, ναί ή όχι? Εγώ αν πάω εκεί και πω 'διαφωνώ', θα με αφήσουν να μπω έτσι χύμα?
Άσε που η τούμπα στην πίστα είναι πολύ πιο εύκολη απ' οσο φαντάζεσαι. Έχω δει μέχρι και F3 να τουμπάρει εκεί μέσα, σε ανύποπτη στιγμή. -
Και αυτό σε κάνει πιο ίσο από τους υπόλοιπους βεβαίως, έτσι?
-
Και εγώ δεν το βρίσκω απαραίτητο να φορέσω ζώνη, σημαίνει οτι είναι σωστό? Επίσης και εγώ δε χωράω αρκετά με το κράνος, κάνω ένα κλικ πιο πίσω την πλάτη και είμαι ΟΚ. Και είναι πάρα πολλοι σαν εμένα που αναγκάζονται να κάνουν αυτόν τον 'συμβιβασμό'.
-
Εγω ενιωθα σαν την μυγα μεσα στο γαλα!
Οντας ο μοναδικος ο οποιος πηγε στην εκδηλωση με φορμα, κρανος, μπαλακλαβα, ακουγοντας και περιμενοντας με προσοχη και σεβασμο τις οδηγιες του lazer ( Γιωργο Λαζαρακου )
Ποτε μου δεν ειχα ελληνικη νοοτροπια αλλοστε...
-
Τι μηχάνημα Θεέ μου!!!
-
Αυτή είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?
-
Μία Enzo υπάρχει στην Ελλάδα. Του Τζίγγερ.
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Εγω ενιωθα σαν την μυγα μεσα στο γαλα!Οντας ο μοναδικος ο οποιος πηγε στην εκδηλωση με φορμα, κρανος, μπαλακλαβα, ακουγοντας και περιμενοντας με προσοχη και σεβασμο τις οδηγιες του lazer ( Γιωργο Λαζαρακου )
Ποτε μου δεν ειχα ελληνικη νοοτροπια αλλοστε...
-
καλα η ΕΝΖΟ παιζει να ειναι η πιο εξωτικη Φερραρι μετα την F40...
απιστευτο οχημα...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)