-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλησπέρα φίλε... 458 δεν έχω ακούσει από κοντα, αλλά η 430 έχει καλύτερο ήχο από την 355. Το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και με την 458.
Βασικα η 355 ουρλιαζει λιγο παραπανω εναντι της 430 η οποια εχει λιγο ποιο μπασο ηχο.
Δεν μου φαίνεται έτσι Πάνο... Τέσπα, όλες ουρλιάζουν υπέροχα!!!
Γνώμη μου είναι ότι όπως και η εμφάνιση έτσι και ο ήχος είναι θέμα προσωπικού γούστου... σε άλλους αρέσει η ροκ σε άλλους η μεταλ και σε άλλους η ποπ. Πιστεύω όμως οτι ο ήχος των φερραρι προηγούμενων δεκαετιών ήταν λίγο πιο μπρουταλ... λιγο πιο μεταλλικός λίγο πιο... θρασ μεταλ. Τώρα νομίζω οτι έχει πάει στο hard rock μην πω και εναλλακτική. Έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον.
-
+1
-
-
Μολις το βρηκα στο wrecked exotics,
http://www.wreckedexotics.com/458/αλλη μια που καηκε στις 18 αυγουστου στην Καλιφορνια
-
ferrari μου θελανε
-
Ενω αν παιρναν μια BMW ας πουμε.....
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
http://a.imageshack.us/img90/7025/017pe.jpgκαλα οι αραβες τι ξερουνε απο αυτοκινητα πανε και μου παιρνουνε ferrari φανταζομαι θα ανεβαζει και συνεχεια θερμοκρασια γτ εχουν ζεστη εκει περα αν δεν κανω λαθος
-
-
Πιπι πρέπει να εχεις φάει πολλές πικρες απο ιταλικα ε?
Λαδια, φωτιές και τέτοιες ιστοριες... -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εδώ φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά από το πίσω δεξί μέρος
-
Ρε παιδιά την απάντηση στον Πίπη την είχε βρει ο Παπαμιχαήλ 40 χρόνια πριν... καρπαζιά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε παιδιά την απάντηση στον Πίπη την είχε βρει ο Παπαμιχαήλ 40 χρόνια πριν... καρπιαζιά!εγω την βρηκα στο youtube
Youtube Videoστο θεμα μας εψαξα λιγακι να βρω φωτογραφιες απο το engine bay ιδεα μου θα ειναι αλλα νομιζω οτι ο σωληνας βενζινης εκει που ειναι παρα ειναι ΠΟΛΥ κοντα στο μπλοκ..
-
Ο χρήστης pipisBMW έγραψε:
καλα οι αραβες τι ξερουνε απο αυτοκινητα πανε και μου παιρνουνε ferrari φανταζομαι θα ανεβαζει και συνεχεια θερμοκρασια γτ εχουν ζεστη εκει περα αν δεν κανω λαθος
Ολο βλακείες γράφεις βλέπω ξέρεις εσυ απο αυτοκινητά τι να πω θα σε χαλάγε να την είχες. BMW παντώς δεν είδα και αν είδα καμία Χ6 μείνε εσυ στο Dubai και πάρε 316 θα γέλανε πολύ μαζί σου μολίς σε δούνε και αμφιβάλω να είσαι πραγματικός οπαδός της BMW. Συγνώμη για την εκφρασή μου σε όλους τούς Ferrariστη.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Πιπι πρέπει να εχεις φάει πολλές πικρες απο ιταλικα ε?
Λαδια, φωτιές και τέτοιες ιστοριες...Δεν σου θυμιζει καποιον;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν σου θυμιζει καποιον;
pa_ _ os???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν σου θυμιζει καποιον;
pa_ _ os???
Into Megane...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε: