-
φιλαράκι, μας τα χεις κάνει ζέπελιν, και έχει ήδη πιάσει το κρύο εδω πάνω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
φιλαράκι, μας τα χεις κάνει ζέπελιν, και έχει ήδη πιάσει το κρύο εδω πάνωΕδώ όμως που έχει ακόμα ζέστη προτείνω οι μοντς να τον στείλουν για μπανάκι!
-
Την Καλησπέρα μου και απο δω στούς φιλούς τούς Ferrariστι η αγαπημένη μου Ferrari για εμένα είναι η F355 F1 και δεν προκειτέ ειδικά σε ηχο η 458 Italia να την φτάσει.
-
Καλησπέρα φίλε... 458 δεν έχω ακούσει από κοντα, αλλά η 430 έχει καλύτερο ήχο από την 355. Το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και με την 458.
-
Στο Dubai που ήμουνα πρίν 1 μήνα την είδα απο κοντά κλασσικά ασπρή και δεν μου εκανέ πολύ εντυπωσεί ο ήχος οσο για την F430 συμφωνώ απόλυτα σε σχεδίο επειδή τα είδα και τα 2 είναι ποίο ωραία η F430 γνώμη μου
-
Oταν γινεται αναφορα στην κουκλα δεν γινεται να μην βαλω φωτο της.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Oταν γινεται αναφορα στην κουκλα δεν γινεται να μην βαλω φωτο της.Γιατί μου το κανείς αυτό φίλε
-
Από την 360 και μετά όλες οι Ferrari έχουν βαλβίδες στις εξατμίσεις που ανοίγουν μετά τις 3000 στροφές. Κάτω από εκεί είναι σχετικά ήσυχες για οδήγηση στην πολη κλπ. Η 355 δεν έχει τέτοιο σύστημα και για αυτό ακούγεται άγρια από το ρελαντί. Οπότε αν δεν άκουσες την 458 να γκαζώνει δυνατά λογικό είναι να μην σου έκανε εντύπωση καθώς ήταν σιγασμένη εκείνη τη στιγμή. Πάντως το σύστημα αυτό απενεργοποιείται πανεύκολα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από την 360 και μετά όλες οι Ferrari έχουν βαλβίδες στις εξατμίσεις που ανοίγουν μετά τις 3000 στροφές. Κάτω από εκεί είναι σχετικά ήσυχες για οδήγηση στην πολη κλπ. Η 355 δεν έχει τέτοιο σύστημα και για αυτό ακούγετια άγρια από το ρελαντί. Οπότε αν δεν άκουσες την 458 να γκαζώνει άγρια λογικό είναι να μην σου έκανε εντύπωση καθώς ήταν σιγασμένη εκείνη τη στιγμή. Πάντως το σύστημα αυτό απενεργοποιείται πανεύκολα.ΟΚ Φίλος
-
Καλησπέρα φίλε... 458 δεν έχω ακούσει από κοντα, αλλά η 430 έχει καλύτερο ήχο από την 355. Το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και με την 458.Βασικα η 355 ουρλιαζει λιγο παραπανω εναντι της 430 η οποια εχει λιγο ποιο μπασο ηχο.
-
υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε ολο το μηχανικο παραδεισο της fxx σε καποιο αμαξι χωρις πνιγμενες εξατμισεις και κλαπετα?
-
Καλησπέρα φίλε... 458 δεν έχω ακούσει από κοντα, αλλά η 430 έχει καλύτερο ήχο από την 355. Το ίδιο φαντάζομαι θα συμβαίνει και με την 458.
Βασικα η 355 ουρλιαζει λιγο παραπανω εναντι της 430 η οποια εχει λιγο ποιο μπασο ηχο.
Δεν μου φαίνεται έτσι Πάνο... Τέσπα, όλες ουρλιάζουν υπέροχα!!!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε ολο το μηχανικο παραδεισο της fxx σε καποιο αμαξι χωρις πνιγμενες εξατμισεις και κλαπετα?Υπάρχει FXX σε έκδοση δρόμου. Ή θα πρέπει να περιμένεις τον αντικαταστάτη της Enzo.
-
υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε ολο το μηχανικο παραδεισο της fxx σε καποιο αμαξι χωρις πνιγμενες εξατμισεις και κλαπετα?
Υπάρχει FXX σε έκδοση δρόμου. Ή θα πρέπει να περιμένεις τον αντικαταστάτη της Enzo.
της edo λεμε σωστα?..
τωρα για τον αντικαταστατη ετσι οπως πανε τα πραγματα βλεπω πολλα ατμοσφαιρικα αλογα μεγαλη συμπιεση και εξωτερικη μιζα -
Ναι της Edo. Αλλά μπορεί οποιοσδήποτε ιδιοκτήτητς FXX να την κάνει road legal με μερικές μετατροπές (καθρέπτες, λάστιχα, φώτα κλπ).
Ο αντικαταστάτης της Enzo ελπίζω ότι θα είναι ατμοσφαιρικός όπως είπες...
-
Ναι της Edo. Αλλά μπορεί οποιοσδήποτε ιδιοκτήτητς FXX να την κάνει road legal με μερικές μετατροπές (καθρέπτες, λάστιχα, φώτα κλπ).Ο αντικαταστάτης της Enzo ελπίζω ότι θα είναι ατμοσφαιρικός όπως είπες...
και εγω αλλα συγκρινοντας τα κοντα 14 συμπιεση της fxx
θελω να πιστευω οτι θα πανε σε λυση f50 μοτορι απο f1 και ηχος στον θεο -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ
Πως βγηκε ζωντανος απο εκει μεσα ????? και πως καταφερανε και την ανακατασκευασανε
κατι εχουν κανει λαθος με το αυτοκινητο. Δε γινεται να εχουν καει τοσα πολλα σε τοσο μικρο διαστημα.
ναι δεν υπαρχει αλλη εξήγηση κατι πρεπει εχει γινει λαθος στην κατασκευη της
-
δηλαδη δεν καηκε κανενα οταν εκαναν test drive και καιγονται οταν τα βγαζεις βολτα ναι σιγουρα κατι φταιει αλλα μαλλον θα ειναι η μαλακια αυτουνου που την αγορασε
-
Nαι γιατι μαλλον αυτοι που τα καναν test-drive δεν τα δοκιμαζαν μεσα στην πολη με χαμηλες ταχυτητες.Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι δεν ψυχεται καλα ο κινητηρας και αναβει.
-
Nαι γιατι μαλλον αυτοι που τα καναν test-drive δεν τα δοκιμαζαν μεσα στην πολη με χαμηλες ταχυτητες.Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι δεν ψυχεται καλα ο κινητηρας και αναβει.λογικο αφου ειναι σαν να εχεις ενα 2.0 με τουρμπο σε μια μερα που εχει 40 βαθμους και εσυ το πας βολτα σε σημεια που δεν μπορεις να το ανοιξεις λιγο για να δουλεψει σωστα..
ετσι ψηνονται και οι λαμπογιαννηδες αλλα κανεις δεν λεει να το καταλαβει..
(test drive τους νομιζω ειναι υπεραρκετο για να καλυψει τα παντα αφου σε στο 80% που ειναι στην πιστα δουλευει ψηλα )
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)