-
Δικο μου το λαθος,δοκιμασε στο ferraridatabase.com, τα manual μπορεις να τα κατεβασεις ειται απο το κυριο μενου manuals ειται απο το cars οπου για καθε μοντελο υπαρχει και στο κατω μερος το documents οπου υπαρχουν παλι τα manuals.
-
-
delete
-
εχει τρελο υλικο....
[και ενα βιντεακι](http://www.wired.com/autopia/2010/05/video-ferrari-599-gto-on-the-track/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+wired/index+(Wired)
κουκλαρες ολες (πλην 458)αλλα η 275...
-
-
-
τι μ***αρες ειναι αυτες
-
1.360CS
2.599 GTB
3.Scuderiaοι αλλες...
-
για μενα ολες εχουν τη χαρη τους, φινετσατη η 599 αλλα επισης και η 458 με εμφανιση διαβολικης πολεμικης μηχανης
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
όταν εμφανίζεται η πρώτη f40 είναι
EDIT:είδα και μια ελληνική 430 spider!!!!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
για μενα ολες εχουν τη χαρη τους, φινετσατη η 599 αλλα επισης και η 458 με εμφανιση διαβολικης πολεμικης μηχανηςστις φωτο συνεχιζει και μου φαινεται χαλι
αλλα απο κοντα ειναι οντως
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
1.360CS
2.599 GTB
3.Scuderiaοι αλλες...
Σαν την Enzo καμία! Απλά εξωγήινη... Άλλα όλες είναι κούκλες... από τις καινούριες ξεχωρίζω την 458!
-
Γιατί η California σας χαλάει;
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Γιατί η California σας χαλάει;Προσωπικά όχι. Απλά θα έκανα υπομονή κανέναν μήνα ακόμα για να μαζέψω τα 50-60 χιλιάρικα παραπάνω για την 458...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Γιατί η California σας χαλάει;ναι με χαλαει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσωπικά όχι. Απλά θα έκανα υπομονή κανέναν μήνα ακόμα για να μαζέψω τα 50-60 χιλιάρικα παραπάνω για την 458...
Σωστό κι αυτό Εγώ είμαι ανυπόμονος, ίσως και να μην κρατιόμουν ολόκληρο μήνα όταν ξέρω ότι μπορώ τώρα να έχω μια Ferrari στο γκαράζ
ναι με χαλαει.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Σωστό κι αυτό Εγώ είμαι ανυπόμονος, ίσως και να μην κρατιόμουν ολόκληρο μήνα όταν ξέρω ότι μπορώ τώρα να έχω μια Ferrari στο γκαράζΕ καλά το 'τώρα' είναι πολύ σχετικό... 1-2 χρόνια χρόνο παράδοσης έχουν.
Με τον Πικουλίνο μην ασχολείσαι άδικα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ναι με χαλαει.
+1
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαν την Enzo καμία! Απλά εξωγήινη... Άλλα όλες είναι κούκλες... από τις καινούριες ξεχωρίζω την 458!
+100000
-
Όχι και να με χαλάει η f .Είμαι πολύ βολικός άνθρωπος
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)