-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Truck Literally Drops Off Ferrari F430 Spider at Boston Dealership...και που να δεις κατι αναλογα περιστατικα που επισκευαστηκαν και πουληθηκαν καινουρια στους ανυποψιαστους ιδιοκτητες τους...
-
Yβριδική Φερράρι βασισμένη στην 599, στην έκθεση Γενεύης.
'Ένα αυτοκίνητο που κανένας φαν δεν αποζητούσε, παρόλα ταύτα γίνεται πραγματικότητα', ο υπότιτλος του άρθρου.
Προφανώς ο συσντάκτης δεν γνωρίζει τους ελληνικούς νόμους φορολόγησης με βάση τον κυβισμό και την υβριδική ατέλεια. -
Γι' αυτό και το σχόλιό μου.
Έχει να γίνει της (υβριδικής) 599 το ανάγνωσμα. -
Έτσι απο περιέργια ρωτάω γιατι δεν αναφέρεται σε κανένα site ή περιοδικό. Πόσο κάνει μια F430?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Έτσι απο περιέργια ρωτάω γιατι δεν αναφέρεται σε κανένα site ή περιοδικό. Πόσο κάνει μια F430?
Αν και δεν παράγεται πλέον η κλειστή η τελευταία της βασική τιμή στην Ελλάδα ήταν 272.000 ευρώ.
Δε παράγεται? Έχω χάσει επεισόδια μάλλον.
Οπότε αφού έγινα που έγινα ρεζίλι ας ρωτήσω και κάτι άλλο. Υπάρχει αντικαταστάτης? -
Aυτή τι τιμή έχει στη βασική της έκδοση στην Ελλάδα;
(χωρίς πλάκα, νόμιζα πως βασική η F430 είχε περί τα 240 και έφτανε 260 στην καλύτερη με τα αναπόφευκτα έξτρα) -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
(χωρίς πλάκα, νόμιζα πως βασική η F430 είχε περί τα 240 και έφτανε 260 στην καλύτερη με τα αναπόφευκτα έξτρα)20.000€ έξτρα σε μια Ferrari??? Μόνο?? 15.000€ έχω βάλει στο Q5! Πες 50.000€ έξτρα να σαι μέσα!
-
Eίπα: 'στην καλύτερη'.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
(χωρίς πλάκα, νόμιζα πως βασική η F430 είχε περί τα 240 και έφτανε 260 στην καλύτερη με τα αναπόφευκτα έξτρα)20.000€ έξτρα σε μια Ferrari??? Μόνο?? 15.000€ έχω βάλει στο Q5! Πες 50.000€ έξτρα να σαι μέσα!
Εγώ έβαλα μόνο 5.500 ευρώ .
Είσαι ολιγαρκής!
-
Καβούριας
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Yβριδική Φερράρι βασισμένη στην 599, στην έκθεση Γενεύης.
'Ένα αυτοκίνητο που κανένας φαν δεν αποζητούσε, παρόλα ταύτα γίνεται πραγματικότητα', ο υπότιτλος του άρθρου.
Προφανώς ο συσντάκτης δεν γνωρίζει τους ελληνικούς νόμους φορολόγησης με βάση τον κυβισμό και την υβριδική ατέλεια.Concept είναι και όχι μοντέλο παραγωγής,που θα χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα KERS, με μπαταρίες ιόντων λιθίου(που επαναφορτίζονται κατά τη διάρκεια της επιβράδυνσης),επιτρέποντας τη διατήρηση των επιδόσεων σε συνδυασμό με μείωση της κατανάλωσης κατά 35% στον αστικό κύκλο(από τα 27 στα 17 l/100 km).
http://www.quattroruote.it/auto_novita/ ... ticolo.cfm
Η εφαρμογή της υβριδικής τεχνολογίας απέχει ακόμα από τα αυτοκίνητα παραγωγής της ferrari.....καθώς τα επόμενα 3-4 χρόνια θα είναι περίοδος μελετών και έρευνας πάνω στο θέμα.
Toν περασμένο Σεπτέμβρη μάλιστα η Magneti Marelli υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την ST Microelectronics,με σκοπό την εξέλιξη συστημάτων KERS που θα εφοδιάζουν αυτοκίνητα παραγωγής. -
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ έβαλα μόνο 5.500 ευρώ .
Ποσο πανε ολα τα εξτρα???
(ειναι πολλα??? ) -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ποσο πανε ολα τα εξτρα???
(ειναι πολλα??? )στο Α3 (που ξεκινάει από 25.000€ στην 1.6 έκδοσης ambition) φτάνουν τα 25.000€ (βάζοντας κυριολεκτικά τα πάντα από extra μέχρι και δερμάτινες επενδύσεις στο ταμπλό ) οπότε άνετα σε εταιρίες τέτοιου βελινεκούς φτάνουν τουλάχιστον τα διπλά. (χωρίς να είναι απαρραίτητο βέβαια)
-
Ναι αλλα το audi εχει navigation,εξτρα αεροσακους,διζωνικο-τριζωνικο και γω δεν ξερω τι κλιματισμο κλπ,η Ferrari(F430) τι μπορει να εχει???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ναι αλλα το audi εχει navigation,εξτρα αεροσακους,διζωνικο-τριζωνικο και γω δεν ξερω τι κλιματισμο κλπ,η Ferrari(F430) τι μπορει να εχει???άλλα καθίσματα (όπως και το audi)
άλλες ζάντες
επενδύσεις από δέρμα ή αλκαντάρα παντού....
Μπορεί επίσης κάποιο σπέσιαλ χρώμα (πχ το κόκκινο???) να το πληρώνεις περισσότερο? (βλέπε καρμιριές της audi για κάποια χρώματα στο αμάξωμα που είναι exclusive )Επίσης...ποιός είπε ότι και οι ferrari δεν έχουν ψυχ...ε...navi ? (που μπορεί όντως να μην έχουν αλλά δεν αποκλείω τίποτα )
Γενικά μπορώ να φανταστώ πολλά πράγματα που μπορούν να κοστίζουν πανάκριβα ανεξαρτήτως μάρκας.
-
με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό το λινκ:
http://www.parkers.co.uk/cars/equipment ... eriv=30655
βέβαια ο sv2 sίγουρα είναι πιο αρμόδιος για να μας ενημερώσει με απόλυτη σιγουριά -
Ο χρήστης teox έγραψε:
βέβαια ο sv2 sίγουρα είναι πιο αρμόδιος για να μας ενημερώσει με απόλυτη σιγουριάτο παρ-μπριζ ειναι στον στανταρ εξοπλισμο????
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
βέβαια ο sv2 sίγουρα είναι πιο αρμόδιος για να μας ενημερώσει με απόλυτη σιγουριά104,304 λίρες ως έξτρα.τώρα να βρούμε πόσο πάει η μία λίρα σε ευρώ.
(το αμάξι βασική τιμή έχει 138.000 λίρες.) -
104,304 λίρες ως έξτρα.τώρα να βρούμε πόσο πάει η μία λίρα σε ευρώ.
(το αμάξι βασική τιμή έχει 138.000 λίρες.)[/quote]'Ουτε κανα διανοια δεν εχει 140.000 ευρω το αυτοκινητο αυτο, 'η μαλλον τοσο χωρις τους φορους. Η συνηθης διαφορα για να μετατρεψεις βρετανικη τιμη σε ελληνικη ειναι χ2 και κατι ακομα. π.χ. California 140k pounds--->270K ευρω δηλαδη κατι λιγοτερο απο το διπλασιο. Εχω αν θες να σου δωσω εκατονταδες παραδειγματα.Μακαρι να ηταν ετσι τα πραγματα αλλα δυστυχως οι φοροι μασ εχουν καταστρεψει.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)