-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.baladeur.gr/Default.aspx?Page=2&SearchText=11359;+11353Θλιβερό...
(μου θυμίζει κάτι τύπους που νοικιάζουν ακριβά αυτοκίνητα, π.χ. Φεράρι, για το γάμο τους...)
-
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
http://www.baladeur.gr/Default.aspx?Page=2&SearchText=11359;+11353
Θλιβερό...
(μου θυμίζει κάτι τύπους που νοικιάζουν ακριβά αυτοκίνητα, π.χ. Φεράρι, για το γάμο τους...)
δεν θα το έλεγα... η οδήγηση ενός ακριβού σπορ αυτοκίνητου είναι άπιαστo όνειρο για αρκετούς... αυτοί απλά παρέχουν να έχει κάποιος αυτή την εμπειρία έστω και για 30 λεπτά.
-
όντως μπορείς να το δείς σαν εκπόρνευση της Ferrari
-
Εχω πει και παλαιοτερα οτι η αγαπημενη μου Ferrari ειναι η 250 GT SWB Spyder California, αλλα ρε παιδες αν θελατε μια σχετικα νεα Ferrari πιο καθημερινη , οχι πισταδορικη, δεν θα σας αρεσε αυτη;
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Δεν μπορω να φανταζτω ομορφοτερο GT απο την 550 Maranello. Σιγουρα η 575 θα ειχε μεγαλυτερη παθητικη ασφαλεια, ποιοτητα εξοπλισμο και παροτι μοιαζουν πολυ η 550 μου αρεσει ενα κλικ περισσοτερο εμφανισιακα!!! Καντε τον κοπο να δειτε ολες τις φωτογραφιες. Πραγματικα αν μπορουσα να την εχω θα ημουν πανευτυχης. Μονο και μονο ο V12 και η εμφανιση αρκουν. Α και 320 τελικη για να μην ξεχνιομαστε!!!Η 599 οσο και καλη να ειναι δεν πιανει μια εμφανισιακα μπροστα σε αυτη τη ΘΕΑ, υποκειμενικο αυτο βεβαια!
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Εχω πει και παλαιοτερα οτι η αγαπημενη μου Ferrari ειναι η 250 GT SWB Spyder California, αλλα ρε παιδες αν θελατε μια σχετικα νεα Ferrari πιο καθημερινη , οχι πισταδορικη, δεν θα σας αρεσε αυτη;http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Ferrari με κινητήρα μπροστά ;;; (όχι ευχαριστώ)
-
Μπροστα στο κεντρο. Δηλαδη πισω απο τους εμπρος τροχους!!! Παραδοσιακη διαταξη Ferrari. Κινητηρας V12, τοποθετημενος εμπρος στο κεντρο σε κουπε αμαξωμα. RESPECT.
-
Εντελώς υποκειμενικό Yugo! Εμένα πχ ΠΟΤΕ δεν μου άρεσε η 550/575 και βρίσκω την 599 ( ) ΠΟΛΥ ομορφότερη, όντας επιθετική και σύγχρονη. Αντιθέτως η 550 μου έκανε για ένα μεγάλο GT που θα μπορούσε να προέρχεται από οποιονδήποτε κατασκευαστή. Δεν έχει την αγριάδα που οφείλει να έχει μια Ferrari.
-
Δε νομιζω οτι ολες οι Ferrari ειναι επιθετικες, Συνηθως οι μικρες με κινητηρα πισω στο κεντρο ηταν επιθετικες. Οι coupe GT ηταν παντα ομορφες και εκλεπτισμενες, οχι τοσο επιθετικες. Εννοειται πως δεχομαι το γουστο σου, αλλωστε ειπαμε οτι ειναι υποκειμενικο το θεμα. Στο μονο που διαφωνω καθετα ειναι οτι η 550 θα μπορουσε να μην ειναι Ferrari σχεδιαστικα.
-
Εννοείται οτι κάνουμε κουβεντούλα απλά. Πάντως θα μπορούσε άνετα να ήταν Maserati ή Aston Martin πιστεύω. Επίσης οι Testarossa/512TR/512M που ήταν οι πρόγονοι των 550/575 ήταν extreme supersport και πολύ επιθετικές. Άρα δε νομίζω ότι οι επιθετικές Ferrari είναι μόνο οι 8κύλινδρες.
ΥΓ: Τις hypersport ναυαρχίδες (288 GTO, F40, F50, Enzo) δεν τις αναφέρω καν καθώς αποτελούν ξεχωριστές περιπτώσεις όντας η επιτομή του καθαρόαιμου και επιθετικού hypercar.
-
Ναι ναι δεν ειπα πως μονο οι 8 κυλινδρες ειναι επιθετικες, απλα παλαιοτερα κατα κανονα οι V12 ηταν πιο ντελικατες και οχι τοσο επιθετικες. Δηλαδη η Testarossa δεν μου αρεσει οσο η 550 σε καμια περιπτωση, θυμιζει κατι απο Lampo, γουστα ειναι αυτα βεβαια. Ενω η 550 εκτος απο ομορφη, μου κανει αυθεντικη Ferrari. Οι διαφορες με τις Aston ειναι διακριτες στο ματι μου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντελώς υποκειμενικό Yugo! Εμένα πχ ΠΟΤΕ δεν μου άρεσε η 550/575 και βρίσκω την 599 ( ) ΠΟΛΥ ομορφότερη, όντας επιθετική και σύγχρονη. Αντιθέτως η 550 μου έκανε για ένα μεγάλο GT που θα μπορούσε να προέρχεται από οποιονδήποτε κατασκευαστή. Δεν έχει την αγριάδα που οφείλει να έχει μια Ferrari.Tι ειχε η 550 ωστε να μην χαρακτηριζεται καθαρη Ferrari???
-
Νομίζω ότι εξηγώ. Δεν χρησιμοποίησα τον όρο 'καθαρή' πάντως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντελώς υποκειμενικό Yugo! Εμένα πχ ΠΟΤΕ δεν μου άρεσε η 550/575 και βρίσκω την 599 ( ) ΠΟΛΥ ομορφότερη, όντας επιθετική και σύγχρονη. Αντιθέτως η 550 μου έκανε για ένα μεγάλο GT που θα μπορούσε να προέρχεται από οποιονδήποτε κατασκευαστή. Δεν έχει την αγριάδα που οφείλει να έχει μια Ferrari.+1000
Ειδα σημερα μια στην Γλυφαδα. Πολυ banal , λαικο και συνηθισμενο σχημα-οχημα για Ferrari.
Ποτε δεν μου αρεσε.
Η 355 που πρεπει να εβγαινε την ιδια εποχη(?) ή λιγο νωριτερα περιπου αν θυμαμαι καλα ηταν αριστουργημα!
Για οσους προτιμουσαν την κλασσικη 'εμπειρη' διαταξη με κινητηρα εμπρος, υπηρχε
η επισης ομορφη-σικατη και πολυ πιο ακριβη βεβαια 4θεσια 456... -
η 355 ειναι Θεα....εβγαινε λιγο νωριτερα!!!!!
-
Γουστα ειναι αυτα αλλα η 456 δεν ειχε στο δικο σου ματι λαικο και συνηθισμενο σχημα-οχημα για Ferrari; Το λεω επειδη στα δικα μου γουστα εχει πιο συνηθισμενο σχημα η 456 απο την 550 Maranello. Και οι δυο ειναι εξαιρετικες και ιδιαιτερες εμφανισιακα αλλα αν καποια ειναι στο ματι μου πιο συνηθισμενη σε σχεση με την αλλη, τοτε αυτη ειναι η 456.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Γουστα ειναι αυτα αλλα η 456 δεν ειχε στο δικο σου ματι λαικο και συνηθισμενο σχημα-οχημα για Ferrari; Το λεω επειδη στα δικα μου γουστα εχει πιο συνηθισμενο σχημα η 456 απο την 550 Maranello. Και οι δυο ειναι εξαιρετικες και ιδιαιτερες εμφανισιακα αλλα αν καποια ειναι στο ματι μου πιο συνηθισμενη σε σχεση με την αλλη, τοτε αυτη ειναι η 456.Οπως ειπες και εσυ, γουστα ειναι αυτα...
Οταν ειχα δει απο κοντα μια μπλε 456 (με Ελληνικες πινακιδες παρακαλω!), ειχα μεινει
με ανοιχτο το στομα , για κανενα 15αλεπτο που την χαζευα γυρω-γυρω.
Ειχε τοσο αρμονικες και ισορροπημενες γραμμες...Τοτε που βγηκε πρεπει να ηταν το καλυτερο GT παραγωγης στην αγορα. -
στη σπάρτη κυκλοφορεί μια 456 κυπαρισσι.. εντάξει… το αμάξι είναι ελεεινό και τρισάθλιο.
-
+1
-
για τα δικα μου γουστα παντως,καθε φερραρι που βγαινει ειναι ωραιοτερη απο την προηγουμενη,με εξαιρεση σιγουρα την 458ιταλια κ ισως τις 360μοντενα κ 456gt..
ετσι η 550-575 ειναι για μενα καταπληκτικες(απορω πως σας μοιαζουν με αστον-πιαστον μαρτιν-γδαρτην ) αλλα η 599 για μενα ειναι πραγματικα αριστουργημα..
παρεπιπτοντως η συνεχεια της 456 ειναι η 612σκαλιεττι(πιθανως το 2ο ωραιοτερο 4θεσιο μετα την 4πορτε,για μενα!!) κ οχι η 599 φιορανο..υ.γ.
σκεφτομαι-ελπιζω μεχρι τα χριστουγεννα να δοκιμασω τις φ430 σκουντερια κ 458 ιταλια,απλως κ μονο για την εμπειρια(μιας κ χρηματα για αγορα δεν εχω )..κ επισης το σκεφτομαι για τις 4πορτε-599 (αν θα υπαρχουν διαθεσιμες κιολας..)
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)