-
ο τροπος που ανεβαζει ειναι απλα συγκλονιστικος
-
Σώπα!
-
υποθέτω ότι οι τροχοί πατάνε στον δρομο και το αυτοκίνητο κινείτε κανονικά και δεν είναι πάνω σε τάκους.
-
Ε όχι και σε τάκους....Υπάρχει ένας ήχος που θυμίζει το τύμπανο/κύλινδρο του δυναμόμετρου, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου (ή το αυτί μου! ) στην φωτιά!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κάποια στιγμή στο δυναμόμετρο έχει και τούνελ..... -
φερτε το χάρακα
viewtopic.php?f=15&t=12348&p=1615334#p1615334 -
Αυτο το βιντεάκι ειναι παλιό σχετικά αλλά δεν χορταίνεις να το βλέπεις...εεε... ακούς ήθελα να πώ..
Απορώ...τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η Nοvitec Rosso σε ένα 'φτιαγμένο' ferrari απο το εργοστάσιο? Είναι πανάλαφρο...δεν μένει να βγάλει τίποτα...μόνο το ταμπλό αλλά απ’οτι φαίνεται στο συγκεκριμένο υπάρχει...αλλαγμένα σωθικά κινητήρα από το εργοστάσιο...εξάτμιση από το εργοστάσιο που ήδη ακούγεται από άλλο νομό... απορώ...
-
Έχω μια απορία,μπορεί να είναι λίγο χαζή αλλα πιστεύω θα με συγχωρήσετε
Εάν θελήσει κάποιος να αγοράσει κάποια Ferrari και διαθέτει τα απαραίτητα χρήματα τότε που μπορεί να πάει για να να δει τα αυτοκίνητα;Έχω δει μόνο μια έκθεση Ferrari κοντά στο δαχτυλίδι στην Κηφισίας αλλά επειδή πέρναγα γρήγορα νομίζω ότι το μόνο που είδα ήταν μονάχα ένα έκθεμα.Εάν θέλω να δώ και κάποιο άλλο πως γίνεται;Εννοώ να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και όχι απλά για να χαρώ λίγο μπαίνοντας μέσα στο αυτοκίνητο...
thanks!!!
-
στην φερραρι δεν πας να δεις... απλα πας και υπογραφεις
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
στην φερραρι δεν πας να δεις... απλα πας και υπογραφεις+1!
Λογικά αν πας στην έκθεση θα έχουν κι άλλα μοντέλα για να δεις. Αποκλείεται να έχουν μόνο ένα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
στην φερραρι δεν πας να δεις... απλα πας και υπογραφειςΚαι που πας για να δείς λοιπόν;Στην Ιταλία πρέπει να πας;Γιατι δεν νομίζω ότι θα πάει κάποιος απλως να κλείσει το αυτοκίνητο βλέπωντας το αυτοκίνητο στο youtube
-
Κοίτα και στην αντιπροσωπεία να πας κ να μην έχει το έκθεμα που θέλεις...αν κάνεις μια βόλτα απο γνωστό εισαγωγέα στην Λ. Αμφιθέας είναι σίγουρο πως έχει περισσότερα μοντέλα Ferrari απ'ότι η ίδια η αντιπροσωπεία και δεν είναι μόνο αυτό...είναι οτι φέρνει την ελιτ των υπευραυτοκινήτων και η βιτρίνα ανανεώνεται κάθε σχεδόν 15 με 20 μέρες...και όταν λέμε ανανεώνεται δεν σημαίνει οτι απλά τους αλλάζει θέση...τα αμάξια απλά κάνουν φτερά
Η κρίση είναι μόνο για τους μικρομεσαίους που ουσιαστικά ήταν πάντα σε οικονομική κρίση... τι να πω?
-
Αν ψάχνει κάποιος την αντιπροσωπεία για να δει πώς είναι το κάθε Φερράρι, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι για ν'αγοράσει, αλλά για να χαζέψει...;)
Σε κάθε περίπτωση όποιος έχει την ευχέρεια ν'αγοράσει ένα τέτοιο αμάξι, σίγουρα έχει στον κύκλο του αρκετά τέτοια! Οπότε ο μόνος λόγος για να κλείσεις κάποιο ραντεβού με την αντιπροσωπεία είναι για να συζητήσεις τις... λεπτομέρειες!
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
...αν κάνεις μια βόλτα απο γνωστό εισαγωγέα στην Λ. Αμφιθέας είναι σίγουρο πως έχει περισσότερα μοντέλα Ferrari απ'ότι η ίδια η αντιπροσωπεία και δεν είναι μόνο αυτό...είναι οτι φέρνει την ελιτ των υπευραυτοκινήτων και η βιτρίνα ανανεώνεται κάθε σχεδόν 15 με 20 μέρες...και όταν λέμε ανανεώνεται δεν σημαίνει οτι απλά τους αλλάζει θέση...τα αμάξια απλά κάνουν φτεράΌντως! Τώρα έχει γεμίσει τον κλειστό χώρο και έχει βγάλει έξω τα φθηνά (gallardo, 430, r8 κλπ κλπ)
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Αν ψάχνει κάποιος την αντιπροσωπεία για να δει πώς είναι το κάθε Φερράρι, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι για ν'αγοράσει, αλλά για να χαζέψει...;)Σε κάθε περίπτωση όποιος έχει την ευχέρεια ν'αγοράσει ένα τέτοιο αμάξι, σίγουρα έχει στον κύκλο του αρκετά τέτοια! Οπότε ο μόνος λόγος για να κλείσεις κάποιο ραντεβού με την αντιπροσωπεία είναι για να συζητήσεις τις... λεπτομέρειες!
Δηλαδή αποκλείεται να έχεις αρκετά λεφτά για αμάξι τέτοιας τιμής αλλά οι φίλοι σου να μην έχουν;
-
ΝΑΙ!!!!
οπως αποκλειεται να εχουν ολοι οι φιλοι σου και να μην εχεις εσυ!
-
-
εχει αλλαξει το δελτιο
ποσα δινει σημερα ; 7.5 εκατ ; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δηλαδή αποκλείεται να έχεις αρκετά λεφτά για αμάξι τέτοιας τιμής αλλά οι φίλοι σου να μην έχουν;Ανήκεις στην 1η κατηγορία και ρωτάς;
-
Εγω δεν συμπληρώνω κανένα δελτίο...κινώ γή και ουρανό για να βρω τον νικητή του ιταλικού λόττο. 160.000.000€!!!!!!!!
Αν με δείτε εδώ με καμιά Italia σε κανένα χρόνο...παει να πει οτι τον βρήκα
Τώρα πως θα τον πείσω να μου δώσει έστω το 10% απο αυτά είναι άλλο θέμα ( μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό φέρτε τον χάρακα )
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)