-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ειπα κοινωνικη
E τι ήταν ρε Θάνο ακοινώνητη?
Επίσης δεν είπα πουθενά οτι βρίσκω τα πράγματα οκ στην χώρα οπότε δεν είμαι μάλλον στην κατηγορία των pathetic. Αλλά και έτσι να ήταν θεωρώ ακόμα πιο pathetic να μην κάνουμε τπτ προσωπικά για να αλλάξουμε κάτι στην χώρα, να κάνουμε αυτά που κατακρίνουμε στους άλλους και να βρίσκουμε πάντα μια δικαιολογία για να πούμε 'ελα μωρέ δεν βαριέσαι' για να μην μας πούνε κομπλεξικούς, περίεργους κτλ για να δικαιολογήσουμε συμπεριφορές που ίσως να μην μας αρέσουν.
Και το ξαναλέω το γεγονός οτι η αστυνομία έδωσε την άδεια να γίνει το πεζοδρόμιο πάρκιγκ για μια ιδιωτική κοινωνική εκδήλωση με εξοργίζει ακόμα περισσότερο.
edit @ thanix
Αν αυτό κατάλαβες από όλα όσα γράφτηκαν.....Ναι βεβαια, εδω δεν κανουν τπτ αυτοι που υποτιθεται οτι πρεπει να κανουν εγω και εσυ θα σωσουμε τη χωρα.
Περα απο το γεγονος οτι ειμαι υπερ για το κλεισιμο του πεζοδρομιου, ειμαι υπερ και στο γεγονος να κανει και ο καθενας οτι θελει.
Ουτε εμενα με πειραξε η κινηση εφοσον ηταν full νομιμη (ακομα και αν δεν ηταν παλι δεν θα με πειραζε). Συνεπως δεν καταλαβαινω το κολλημα. -
http://img381.imageshack.us/img381/4650/cimg4580wl7.jpg' target='_blank
Το DaVinci έχει χώρο μπροστά για να παρκάρουν αυτοκίνητα που είναι δικός του και δεν τρώει από το πεζοδρόμιο. Το πρόβλημα λοιπόν που παραπονιούνται οι αδέκαστοι του τοπικ είναι με τα αυτοκίνητα που έχουν παρκάρει παράλληλα με τον δρόμο.
Αν παρατηρήσετε πιο προσεκτικά θα δείτε ότι μεταξύ των αυτοκίνητων που είναι παρκαρισμένα στο βάθος κάθετα με τον δρόμο και με αυτά που είναι παρκαρισμένα διπλοσειρά παράλληλα με τον δρόμο υπάρχει τουλάχιστον 1 μέτρο απόσταση ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. Άλλωστε και από την Φώτο φαίνετε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ( με το γκρι σακάκι).
Κακώς που ήταν παρκαρισμένα, δεν έπρεπε. Δεν έβαλε κανένας ferrari owner το αμάξι του εκει με τον τσαμπουκά ούτε με το έτσι θέλω το έκανε κατόπιν οδηγιών από τους παρκαδόρους του Davinci. Αν κάποιον λοιπόν πρέπει να κατηγορήσετε είναι τους παρκαδόρους και το Davinci και όχι τους Ferrari owners οι οποίοι να είσαστε σίγουροι πως αν ειχαν επιλογή να παρκάρουν τα αμάξια τους σε κάποια άλλη θέση και όχι διπλή σειρά παράλληλα με τον δρόμο και με τον φόβο να σκάσει πάνω τους κανένας σουρωμένος ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.
Να βλεπουμε το δάσος κύριοι, οχι το δέντρο.
-
Τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο μια χαρα ειναι δεν κλεινουν τπτ
Εγω ειμαι υπερ τους!
Και παρολο που ειμαι φαν των φεραρι μακαρι να κανουν κιαλλες τετοιεσ εκδηλωσεις! -
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
http://img381.imageshack.us/img381/4650/cimg4580wl7.jpg' target='_blank' target='_blankΤο DaVinci έχει χώρο μπροστά για να παρκάρουν αυτοκίνητα που είναι δικός του και δεν τρώει από το πεζοδρόμιο. Το πρόβλημα λοιπόν που παραπονιούνται οι αδέκαστοι του τοπικ είναι με τα αυτοκίνητα που έχουν παρκάρει παράλληλα με τον δρόμο.
Αν παρατηρήσετε πιο προσεκτικά θα δείτε ότι μεταξύ των αυτοκίνητων που είναι παρκαρισμένα στο βάθος κάθετα με τον δρόμο και με αυτά που είναι παρκαρισμένα διπλοσειρά παράλληλα με τον δρόμο υπάρχει τουλάχιστον 1 μέτρο απόσταση ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. Άλλωστε και από την Φώτο φαίνετε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ( με το γκρι σακάκι).
Κακώς που ήταν παρκαρισμένα, δεν έπρεπε. Δεν έβαλε κανένας ferrari owner το αμάξι του εκει με τον τσαμπουκά ούτε με το έτσι θέλω το έκανε κατόπιν οδηγιών από τους παρκαδόρους του Davinci. Αν κάποιον λοιπόν πρέπει να κατηγορήσετε είναι τους παρκαδόρους και το Davinci και όχι τους Ferrari owners οι οποίοι να είσαστε σίγουροι πως αν ειχαν επιλογή να παρκάρουν τα αμάξια τους σε κάποια άλλη θέση και όχι διπλή σειρά παράλληλα με τον δρόμο και με τον φόβο να σκάσει πάνω τους κανένας σουρωμένος ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.
Να βλεπουμε το δάσος κύριοι, οχι το δέντρο.
Αδέκαστος είναι μόνο ο εν λόγω κύριος
-
Κατσίκες... pathetic... χάνουμε το δάσος...
Για να είμαι ειλικρινής, δεν πολυκαταλαβαίνω τον λόγο για το οργισμένο ύφος, ούτε ποιο είναι το δάσος που πρέπει να δω.
Το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο απαγορεύεται. Από εκεί και πέρα ισχυρισμοί του στυλ 'τόσα στραβά υπάρχουν, ας αρχίσουν από αλλού' δεν θεωρώ ότι ευσταθούν. Όταν βλέπουμε κάτι που θεωρούμε λάθος έχουμε κάθε δικαίωμα να το επισημάνουμε χωρίς ασφαλώς να ζητάμε την άδεια κανενός, πολύ περισσότερο δε χωρίς να χρειάζεται να λύσουμε πρώτα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα της χώρας.
Να σημειώσω ότι ακριβώς όσο θα με ενοχλούσε αν η τροχαία διευκόλυνε τους κατόχους 2CV να παρκάρουν σε πεζοδρόμιο για εκδήλωση τους, άλλο τόσο με ενοχλεί και για τους κατόχους Ferrari, δηλαδή πολύ.
Αλήθεια, αν αντί για Ferrari event επρόκειτο για εκδήλωση οργανωμένη από την κυρία Δασκαλάκη, ή τον κύριο Ψινάκη, ή την Paris Hilton και στο πεζοδρόμιο -με την διευκόλυνση της αστυνομίας- ήταν διάφορες λιμουζίνες με χλιδάτους επώνυμους, θα ήμασταν τόσο ελαστικοί στην κρίση μας; Εκεί θα κοιτούσαμε για το Δάσος;
Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες φυσικά, αλλά δεν πρέπει να είναι και τόσο συγκλονιστικά δύσκολο να βρεθεί κάποιο άλλο μέρος που να έχει δικό του πάρκινγκ ώστε και ασφαλή να είναι τα αυτοκίνητα των κατόχων, αλλά και να μην προκαλούν τον κόσμο κλείνοντας μέρος του πεζοδρομίου.
-
Oι Ferrari είναι κούκλες, αλλά το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο ΟΧΙ. Εμένα η απορία μου είναι, πως αφήνεις μια Ferrari πάνω σε ένα πεζοδρόμιο! Δεν είναι Atos να το παρατάς όπου να 'ναι... Αν είχα (δύσκολο ) τέτοιο αυτοκίνητο και πήγαινα σε εκδήλωση και μου έλεγε ο παρκαδόρος να το βάλω στο πεζοδρόμιο, απλά θα αρνιόμουν. Ας κανόνιζαν για πάρκιν ή αν δεν υπήρχαν πάρκιν, ας γινόταν η εκδήλωση αλλού.
Κατά τ' άλλα, όσοι είναι σύμφωνοι με το δόγμα 'κάνω ό,τι γουστάρω', ελπίζω να μην γκρινιάξουν την επόμενη φορά που κάποιος θα παρκάρει στην πόρτα τους ή μπροστά στο γκαράζ τους...
Υπόψιν: δεν το παίζω αθώα περιστερά, τις καφρίλες μου θα τις κάνω κι εγώ, στην Αθήνα ζω εξάλλου, κι εγώ έχω εμποδίσει κόσμο παρκάροντας στην Καλλιθέα σε γωνία πχ όταν το ψάξιμο είχε υπερβεί το μισάωρο και δεν άντεχα απλώς άλλο... Αλλά όχι να το θεωρώ και φυσιολογικό ή να λέμε το κλασικό * 'τόσα άλλα χειρότερα γίνονται , αυτό σε πείραξε...'*.
Ε ναι, ΚΑΙ ΑΥΤΟ με πείραξε! Κοινώς την επόμενη φορά που θα παρκάρω σε γωνία και έρθει κάποιος και μου πει πως τον εμποδίζω, θα του πω πως έχει χίλια δίκια, απλώς κι εγώ δεν άντεχα άλλο (και όχι η λύση να το πάω σε πληρωμένο πάρκιν δεν υπάρχει, όταν ζητάνε για ένα 8άωρο 12-15€!!! )!
Δικαιολογίες θα πουν κάποιοι... Σύμφωνοι, αλλά όσο μπορώ προσπαθώ για το καλύτερο. Αν πάει εντελώς στραβά το πράγμα όμως, θα γίνω και λίγο κάφρος. Δυστυχώς, ούτε εγώ είμαι σε θέση να δίνω μαθήματα συμπεριφοράς...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ......+1
Υ.Γ.
Την μικρη πινακιδα εχεις ακομα στο αμαξι? -
-
edit
Η δημοσίευση μετεφέρθη στο classic Ferrari...........λόγω κατεδαφίσεως (εδώ η συζήτηση θα πραγματεύεται σοβαρά και βαριά ζητήματα πολιτισμού και κοινωνικής συμπεριφοράς για καμιά δεκαριά σελίδες ακόμα):ysterical:
-
Αμάν πια με την γκρίνια σας....ΤΕΛΟΣ...
Αντε να πούμε τώρα ποιοι δεν είχαν πινακίδες μπροστά..
-
Ποια ειναι του Ευφραιμ?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ......Εγω στα ελεγα...
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ......
Εγω στα ελεγα...
Mην ασχολειστε
Εγω μαζι σας ειμαι
Κλασσικα ειναι ολα αυτα τα μιρλιαρικα σε αυτο το φορουμ... -
Δεν βλέπω κάποια γκρίνια (αφού το γεγονός είναι πραγματικό, οφθαλμοφανές και ουσιαστικά αυταπόδεικτο...) , αλλά ΟΚ, εσείς ξέρετε καλύτερα.
-
ΟΛΟΙ βλεπουμε αυτοκινητα παρκαρισμενα ΠΑΝΩ σε πεζοδρομιο, πραγμα που απαγορευεται.-
απο εκει και μετα ο καθενας μπορει να πει 1000 πραγματα για να 'δικαιολογηθει' ή να δικαιολογηθει.
και δεν εχει καμια σημασια αν ειναι Φερραρι ή Φιατ.
α, και δεν ειναι γκρινια, σε αλλο τοπικ τους ονομαζουν ζωα αυτους που το κανουν. Εκει δεν ειδα αντιδρασεις...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
aluminium alloy---> κράμα αλουμινίου και αλόης!!!Αρνούμαι να το πιστέψω!!! Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μεταφραστής που να είπε τέτοια μ@λ@κι@
Για το παρκάρισμα να σας πω την αλήθεια πιστεύω πως πρέπει κανείς να είναι λίγο μίζερος για να παραπονεθεί. Όποτε πάω ντα βίντσι και υπάρχει φερράρι έξω λίγοι είναι αυτοί που δεν θα την χαζέψουν με θαυμασμό ακόμα και οι μεγάλης ηλικίας που κάνουν την βόλτα τους έως τα μικρά παιδιά που γουστάρουν το 'κόκκινο αμάξι με το αλογάκι'**. Μία εκδήλωση με πολλές φερράρι και τροχονόμο θα αποτελούσε πόλο έλξης όχι όχληση...
Αυτό που προκαλεί βέβαια τον κόσμο είναι η οδική παιδεία που έχουν πολλοί ιδιοκτήτες φερράρι και άλλων σούπερκαρ που θα οδηγήσουν επιδεικτικά επικίνδυνα χωρίς να πηγαίνουν καν γρήγορα. Τελικά καλώς ή κακώς οι ολόενα αυξανόμενες φερράρι βρίσκονται στα μπουζούκια και όχι σε φιδίσιους δρόμους και θα ξαναναφέρω ότι συμφώνω με τον τεμπερίδη που είχε γράψει ότι για να πάρεις φερράρι θα έπρεπε να περάσεις εξετάσεις! Έτσι θα γλιτώναμε από συμπεριφορές που απαξιώνουν την φήμη της εταιρείας αλλά και των ιδιοκτητών φερράρι που τις παίρνουν για να ευχαριστηθούν οδήγηση και όχι μούρη...
** όχι αυτό, το άλλο το χαμηλό
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ είμαι ο πρώτος που χαρακτηρίζω ζώα αυτούς που παρκάρουν στα πεζοδρόμια.Αλλά εδώ ήταν μια συγκεκριμένη εκδήλωση όπου η τροχαία και μια σεκιούριτι είχαν διαμορφώσει και επισημάνει τον συγκεκριμένο χώρο με κορίνες και κορδέλες.Μάλιστα υπήρχε και ταξιθεσία.Αλλού τα 8κύλινδρα και αλλού τα 12κύλινδρα.Η τροχαία επίσης έκοβε την κίνηση στα άλλα αυτοκίνητα ώστε να παρκάρει κανείς με ευκολία.
Δεν έχει δει κανείς σας εγκαίνεια εμπορικού καταστήματος όπου το πεζοδρόμιο και μια λωρίδα κυκλοφορίας καταλαμβάνονται από μπουφέδες ,ομπρέλες και τραπέζια?
Αλλά εδώ βλέπετε με τις Ferrari μερικοί............επειδη σε αλλα εγκανια γινεται το ιδιο σημαινει οτι δεν ειναι παρανομο?
ή μηπως η ταξιθετρια το κανει νομιμο?
οσο για τη τροχαια... ας ειναι καλα τα 'κονε' που τη καλεσαν για να κανει το παρκαδορο -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν έχει δει κανείς σας εγκαίνεια εμπορικού καταστήματος όπου το πεζοδρόμιο και μια λωρίδα κυκλοφορίας καταλαμβάνονται από μπουφέδες ,ομπρέλες και τραπέζια?
Αλλά εδώ βλέπετε με τις Ferrari μερικοί............Δηλαδή πιστεύεις πως όποιος έχει πρόβλημα με μία ferrari που τον αναγκάζει να βγει (πεζός) στον δρόμο ή να κάνει σλάλομ κλπ δεν έχει πρόβλημα με οτιδήποτε άλλο τον αναγκάζει να κάνει το ίδιο? Εσύ ο ίδιος έχεις κάνει πολλά ποστ στο τόπικ με τα ζώα στο ανάλογο τόπικ.
Δηλαδή αυτοί (δικές σου οι φωτογραφίες):
ή αυτός:
είναι ζώα μόνο αν δεν έχουν παρκάρει έτσι επειδή υπάρχει κάποια 'εκδήλωση'?
Τα ποστ σου εδώ είναι χειρότερα από τις εικόνες αυτές γιατί όχι μόνο κάνεις (κατ'ομολογία σου) την παρανομία αλλά πρώτον καμαρώνεις επειδή σε βοήθησε και ο αστυνομικός και δεύτερον μας λες πως όποιος ήθελε μπορούσε να περάσει από το απέναντι πεζοδρόμιο ή ανάμεσα από τα αυτοκίνητα! Αν είναι έτσι τότε κακώς είναι ζώα όσοι φωτογράφησες..
-
Δηλαδή όταν κλείνουν οι φίλαθλοι μιας ομάδας το δρόμο για να πουν τη μλκία τους (σαν να κλείσουν 10χρονα το δρόμο γιατί το Jumbo απέσυρε κάποιο παιχνίδι) ή όταν καφετέριες και club καβατζώνουν με το έτσι θέλω parking επί μονίμου βάσεως είναι καλά;
Όταν καβατζώνουν θέσεις για μερκέντια και τζιπάρες μπροστά από καφετέριες και ταβέρνες στο μικρολίμανο πχ είναι νόμιμο; Καλαίσθητο;
Αφού δεν φωνάζουμε εκεί τότε τσιμουδιά και εδώ που ούτως ή άλλως υπήρχε και άδεια από τροχαία και που στην τελική επρόκειτο για έκθεση της Ferrari πάνω στο δρόμο. -
Μεθαύριο θα γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και φυσικά θα κλείσει το σύμπαν. Σε εκδηλώσεις, συναυλίες, εγκαίνια, διαδηλώσεις, πορείες, συμβαίνει ενίοτε να διαταράσσεται η ομαλή κυκλοφορία.
Είναι εντελώς διαφορετικό να γίνεται κάτι τέτοιο κατόπιν άδειας, οργανωμένα και μετά απο συνεννόηση με το χάος που βλέπουμε γύρω μας ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)