-
-
menios13
-
-
καλως ηρθες και στο φορουμ εισαι και στο 'τηλεφωνομου' αλλα και εδω καλα ειναι ε?
-
Πόσο ανεβαίνει όμως το κόστος συντήρησης σε αυτά τα χιλιόμετρα?
-
Αν δεν ήταν βαλτή...
Για να ανεβάσω λίγο το ηθικό :Ferrari show @ Maastricht
Όλες Ολλανδικές, του Ferrari Club NL.
Πρακτικά, ότι φεράρι έχει κυκλοφορήσει, οι Ολλανδοί την έχουν.
Το φυσάνε το μπαγιόκο.
Ας είναι καλά οι αποικίες -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:yikes:
Youtube VideoΚαι ένα Peugeot
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:yikes:
Youtube Videoτώρα μιλάνε οι ασφαλιστικές
-
Έγιναν όλες απανθρακωνήματα
Άμα το έκανε για τα λεφτά της ασφαλιστικής, τουλάχιστον να φρόντισε να πάρει καμιά enzo μετά...
-
Ιδιοκτήτης( ?), ferraristi, και ασφαλιστική θα πάθανε την πλάκα τους!!!
-
Από τα λίγα αυτοκίνητα που δεν τα προτιμώ ξεκάθαρα στην κλειστή τους έκδοση. Μανούλα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από τα λίγα αυτοκίνητα που δεν τα προτιμώ ξεκάθαρα στην κλειστή τους έκδοση. Μανούλαεμενα μου αρεσει στην κλειστη εκδοση... μου βγαζει κατι πιο σπορ κ πιο αγριο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από τα λίγα αυτοκίνητα που δεν τα προτιμώ ξεκάθαρα στην κλειστή τους έκδοση. **Μανούλα **αυτο απο τον Κανακη το πηρες?
κατα τα αλλα συμφωνω για την μανουλα spider
-
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
αυτο απο τον Κανακη το πηρες?
-
H ασπρόμαυρη είναι πολύ καλιτεχνική φωτό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
H ασπρόμαυρη είναι πολύ καλιτεχνική φωτόΘα ήταν πιο 'σωστή' με κλειστό το καπό και την πόρτα του συνοδηγού, αλλά όντως είναι καλή.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Από τα λίγα αυτοκίνητα που δεν τα προτιμώ ξεκάθαρα στην κλειστή τους έκδοση. Μανούλα
Σ εμένα Σπύρο δεν αρέσει καθόλου η ανοικτή.Μέσα είναι πιό σκοτεινή ,έχει ζελατίνα αντί για κρύσταλλο (απαράδεκτο σ αυτήν την τιμή) και το κυριότερο είναι ότι δεν βλέπεις τον κινητήρα από τον καθρέφτη.....
Εχεις απολυτο δικιο για την ζελατινα ( Η ferrari ειπε οτι αν εβαζε τζαμι, θα ηταν κατι πολυ βαρυ πολυ ψηλα και θα χαλαγε το κεντρο βαρους ) και για το οτι δεν βλεπεις το μοτερ...
Ο ηχος του κινητηρα ομως οταν εχεις την κουκουλα κατω ειναι απιστευτος, ειδικα μεσα σε τουνελ!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:lol:
360 Replica auctionΛέει οτι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα ή μου φάνηκε;
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)