-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
To σίγουρο είναι ότι δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα, όπως τουλάχιστον επιλέγουν να μας τα παρουσιάζουν και στην πράξη θέλει τόσες πολλές θυσίες ένα τέτοιο αυτοκίνητο (ανεξαρτήτως χρημάτων) που η 'απόλυτη' χαρά σε μια τριτοκοσμική χώρα, όπως η δική μας, πάει περίπατο. Τσάμπα ονειρεύεστε δηλαδή, όχι τιποτε άλλο...
Και που ξερεις που βρισκει ο καθενας την απολυτη χαρα;
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και που ξερεις που βρισκει ο καθενας την απολυτη χαρα;
Sent from my MT27i using Tapatalk 2Δεν έχεις κι άδικο...
(Είδες τι κατοστάρικα ρίχνει για το δικό του το βενζινάδικο, που ξέρει και τι πουλάει κιόλας... φαντάσου στο ξένο )
Φιλάκια!
-
If you have to ask, you can't afford it.
BTW στο πρόσφατο τεστ της F12 από το Autocar, η μέση κατανάλωση στην πίστα ήταν 76 λίτρα στα 100 χλμ.
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
To CAR (συγκριτικα με το γλειψιμο του Sutcliffe απο Autocar) δινει ενα πιο αντικειμενικο review και ουσιαστικα μας λεει οτι το αμαξι ειναι κυριολεκτικα (σχεδον) πεταμενα λεφτα σε συγκριση με την απλη εκδοση του μοντελου (κατι στο οποιο θα συμφωνησω). Επισης ειναι και ασχημοτερο - περα απο το πισω μερος το οποιο ειναι καλυτερο - οπως ακριβως εγινε και με την 360CS, 430 Scud κλπ.
Καπου εδω να προσθεσω οτι ερχεται και ο direct ανταγωνιστης της Speciale, η GT3 RS την οποια προβλεπω να κανει παρτυ...
-
Εσύ αυτό κατάλαβες;
Γιατί εγώ κατάλαβα ότι το αυτοκίνητο είναι πιο σκληροπυρηνικό και προορίζεται για αυτούς που θέλουν κάτι πιο απόλυτο και αποδέχονται τους συμβιβασμούς σε άνεση, θόρυβο κλπ. Όπως ακριβώς περιγράφει και το όνομα του μοντέλου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εσύ αυτό κατάλαβες;Γιατί εγώ κατάλαβα ότι το αυτοκίνητο είναι πιο σκληροπυρηνικό και προορίζεται για αυτούς που θέλουν κάτι πιο απόλυτο και αποδέχονται τους συμβιβασμούς σε άνεση, θόρυβο κλπ. Όπως ακριβώς περιγράφει και το όνομα του μοντέλου.
Δε θα διαφωνησω με την τοποθετηση σου. Και οι 2 σωστα καταλαβαμε. Απλα εσενα σου διαφευγει η ουσια.
-
Ο Ben Barry εκφράζει προσωπική άποψη όταν λέει πως θα προτιμούσε την Italia. Στο κείμενό του αναγνωρίζει την σαφή υπεροχή της Speciale:
There’s no doubt that the 458 Speciale is a dynamic leap forward over the Italia – there’s extra performance, better braking, less roll, and even more lurid possibilities with the rear-drive chassis. On track or for a committed drive over a favourite road, it’s unquestionably better.
But the compromises mean that Italia owners shouldn’t necessarily feel desperate to trade up, especially if you’re looking for a car to use on a regular basis and not just for the ten-tenths stuff. The Italia, after all, is already a fabulously accomplished car that leaves you yearning for very little more. The Speciale is, well, extremely special, but I’m going to be a wuss here and say that, if it were my money, I’d buy an Italia.
http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... AR-review/
ΥΓ: Η GT3 δεν θα βλέπει καν που πήγε η Speciale.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Εσύ αυτό κατάλαβες;
Γιατί εγώ κατάλαβα ότι το αυτοκίνητο είναι πιο σκληροπυρηνικό και προορίζεται για αυτούς που θέλουν κάτι πιο απόλυτο και αποδέχονται τους συμβιβασμούς σε άνεση, θόρυβο κλπ. Όπως ακριβώς περιγράφει και το όνομα του μοντέλου.
Δε θα διαφωνησω με την τοποθετηση σου. Και οι 2 σωστα καταλαβαμε. Απλα εσενα σου διαφευγει η ουσια.
Εμένα μου διαφεύγουν τα χρήματα για να την πάρω.
Κατά τα άλλα, περί ορέξεως...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Η GT3 δεν θα βλέπει καν που πήγε η Speciale.
we will see
-
Φυσικά και η Speciale είναι καλύτερη ,
αυτό θα έλειπεΤο θέμα είναι αν αξίζει το κόπο και απ'ότι λεει, δεν αξίζει
Και κάτι που αξίζει , imho :
-
Έτσι λέει ο Barry. O Sutcliffe και ο Bovnington του EVO λένε το αντίθετο όμως.
-
To 20% των αγοραστών 458 που θα την πάρουν ως Speciale,
σίγουρα θα έχουν άλλη γνώμη -
-
Κανονική ιεροσυλία, απαράδεκτος τρόπος χρήσης μιας τέτοιας ΚΥΡΙΑΣ.
-
Αφού έχει λεφτά για αμάξι και λάστιχα, πολύ καλά κάνει και το οδηγάει έτσι.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Συμβαίνει και αλλού:
ΥΓ: Η Ferrari κατά λάθος βρέθηκε εκεί πάντως. Πήρε μια λάθος στροφή και έμπλεξε...
-
Νομίζω οτι όντως αντιμετώπισε πρόβλημα
και το όλο video είναι ωδή στην ανθρώπινη προσπάθεια ,
την συνεργασία και την εφευρετικότητα που υπερνικά κάθε
δυσκολία και αντιξοότητα και οδηγεί στην επίτευξη του
απαραίτητου ανέφικτου.ΥΓ καλό show έδωσε πάντως.
-
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)