-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχει ξαναμπεί το βίντεο με το παιδάκι. Κάπου είχα διαβάσει ότι η αντίδραση που βλέπετε είναι μετά από κάποιες ΔΕΚΑΔΕΣ συνεχόμενες ώρες που έπαιζε Doom 3 ή Counterstrike, δεν θυμάμαι. Ίσως είναι και σκηνοθετημένο, τι να πω.Ελεος ρε παιδια χαλαρα και ειναι σκηνοθετημενο!! Ειχε μπει και παλιοτερα.
Πολυ εκνευριστικο και καθολου αστειο ομως -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτό το βίντεο μου θυμίζει την υπογραφή κάποιου εδώ μέσα (θε θυμάμαι ποιός είναι που δείχνει ένα σκιτσάκι να χτυπιέται πάνω στον υπολογιστή του χάνοντας σιγά σιγά τα δάχτυλα τα χέρια το κεφάλι.Εισαι μελος και στο coltclub,μη το ξεχνας!
εκει ειναι -
και στο γραφείο αμα δε παρει μπρος το ρημάδι το πρωι έτσι κάνει ο διπλανός μου
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγω νομιζω οτι ειναι σκηνοθετημενο και απλα εστιαζει στην υπερβολη(οπως οταν του ...εφυγε το esc...γεγονος που ειναι πολυ δυσκολο να συμβει...)
για να μας δειξει τις αρνητικες επιπτωσεις και το εθισμο που μπορει να επιφερει η πολυωρη ενασχοληση με ηλεκτρονικα παιχνιδια.Aν χτυπας με τοση μανια το πληκτρολογιο ειναι φυσικο να φυγουν τα καπακια απο τα κουμπια.Ψυχακιας ο μικρος.
βασιλη με χτυπημα του πληκτρολογιου θα εφευγε το κουμπι που 'πυροβολει' ή καποιο πληκτρο με μεγαλη επιφανεια (λογου χαρη το space)...τωρα πως μπορει να εφυγε το esc το οποιο μαλιστα πατιεται απο τα δαχτυλα του αριστερου χεριου (σε δεξιοχειρα οπως ήταν το παιδι που ειδαμε) εγω ακομα δεν το καταλαβαινω. Κανεις δεν μπορει να το ξεκολλησει το esc εκει που ειναι με χτυπηματα απο πανω. Επιμενω οτι ηταν σκηνοθετημενο.
Ίσα ίσα, το ESC βγαίνει εύκολα με μερικά χτυπήματα, γιατί είναι στη γωνία του πληκτρολογίου και έχει και 4 πλευρές εκτεθειμένες. Πάρε ένα παλιό πληκτρολόγιο και βάρα το και θα δεις!
Πραγματογνωμοσύνη για το ESC κάναμε! -
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
εγω νομιζω οτι ειναι σκηνοθετημενο και απλα εστιαζει στην υπερβολη(οπως οταν του ...εφυγε το esc...γεγονος που ειναι πολυ δυσκολο να συμβει...)
για να μας δειξει τις αρνητικες επιπτωσεις και το εθισμο που μπορει να επιφερει η πολυωρη ενασχοληση με ηλεκτρονικα παιχνιδια.Aν χτυπας με τοση μανια το πληκτρολογιο ειναι φυσικο να φυγουν τα καπακια απο τα κουμπια.Ψυχακιας ο μικρος.
βασιλη με χτυπημα του πληκτρολογιου θα εφευγε το κουμπι που 'πυροβολει' ή καποιο πληκτρο με μεγαλη επιφανεια (λογου χαρη το space)...τωρα πως μπορει να εφυγε το esc το οποιο μαλιστα πατιεται απο τα δαχτυλα του αριστερου χεριου (σε δεξιοχειρα οπως ήταν το παιδι που ειδαμε) εγω ακομα δεν το καταλαβαινω. Κανεις δεν μπορει να το ξεκολλησει το esc εκει που ειναι με χτυπηματα απο πανω. Επιμενω οτι ηταν σκηνοθετημενο.
Ίσα ίσα, το ESC βγαίνει εύκολα με μερικά χτυπήματα, γιατί είναι στη γωνία του πληκτρολογίου και έχει και 4 πλευρές εκτεθειμένες. Πάρε ένα παλιό πληκτρολόγιο και βάρα το και θα δεις!
Πραγματογνωμοσύνη για το ESC κάναμε!Φαντασου να παιζεις lan παιχνιδι με τον πιτσιρικά!!Θα φοβασαι να τον 'σκοτωσεις'!!!
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Πραγματογνωμοσύνη για το ESC κάναμε!καλα τα λες ομως το πληκτρο το πατας απο πανω και οχι απο τα πλαγια και μαλιστα με το αριστερο σου χερι...τελος παντων προκειται για σκηνοθετημενο βιντεο...(μετα προσεξες που παρα την θολουρα του εσκυψε κατω και το βρηκε αμεσως )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σε κάνει να λες 'α ρε Ηρώδη! Θεός σχωρέσ' τα πεθαμένα σου!'
Ή αλλιώς, μπορείς να προσφέρεις στους άμοιρους γονείς τη δυνατότητα να επιλέξουν απ' τα πολλά προϊόντα του καταλόγου μας:
π.χ.
ή να προσλάβουν τη μαφία για να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα.
Το 4
Το εχω βαλει στο ΜSN για τις υπερωριες......'Αφεντικο....Ειπαμε... Σχολαω 17 O'Glock'
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Youtube VideoΌχι ανέκδοτο... απλά το πιο κακομαθημένο παιδί του κόσμου! Δε μπορείτε να το φανταστείτε αν δεν το δείτε.
Ήταν ένας ναυαγός σ' ένα νησί επί πολλά χρόνια μόνος του. Επιβίωνε με
μπανάνες, καρύδες, κάνα ψάρι κλπ...
Μια μέρα καθώς καθόταν και χάζευε τον ωκεανό, παρατηρεί κάτι
μπουρμπουλήθρες. Οι μπουρμπουλήθρες πλησίαζαν προς το μέρος του και
γίνονταν όλο και περισσότερες!
Ξάφνου, προβάλλει μία θεσπέσια θηλυκή φιγούρα με στολή δύτη! Με μία
κίνηση slow - motion (a - la Hollywood) βγάζει την κουκούλα και τη μάσκα
αποκαλύπτοντας το ονειρεμένο της πρόσωπο.
Ο ναυαγός είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό! Η γκόμενα αρχίζει να
κινείται προς το μέρος του με εμφανώς σεξουαλικές διαθέσεις...
Ανοίγοντας αργά και βασανιστικά το φερμουάρ της στολής της, κοιτάει με
λάγνο βλέμμα τον ναυαγό & του λέει:- Ναυαγέ, από πότε έχεις να καπνίσεις ένα καλό τσιγαράκι;
- Ουου, θα' ναι και 5 χρόνια! απαντάει εκείνος.
Βγάζει η γκόμενα ένα πακέτο Camel μέσα απ' τη στολή της και του το
πετάει!
Κατεβάζοντας το φερμουάρ ακόμα χαμηλότερα, λίγο πιο κάτω από το
στήθος, και κάνοντας το λάγνο βλέμμα ακόμα πιο έντονο του λέει: - Ναυαγέ, από πότε έχεις να πιεις ένα καλό ουίσκυ '15 ετών';
- Ουου, θα είναι και 7 χρόνια!
Με μια κίνηση, η γκόμενα βγάζει ένα Dimple από τη στολή της και του το
πετάει!
Έχοντας πλέον κατεβάσει το φερμουάρ μέχρι τον αφαλό, κοιτάει το
ναυαγό στα μάτια και όλο νόημα του λέει: - Ναυαγέ, από πότε έχεις να... περάσεις καλά;
Αυτός γουρλώνει τα μάτια του και χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα
αυτιά του για την τύχη του, της απαντάει με δάκρυα χαράς στα μάτια - Αν μου πεις ότι έχεις και XBOX εκεί μέσα, θα πεθάνω!!!
-
Πάει ένα γατάκι σε μια λίμνη, μπαίνει να κάνει μπάνιο, αλλά δεν ξέρει να κολυμπάει κι αρχίζει να πνίγεται... 'Bοήθεια! βοήθεια!' φωναζει αλλα.......κανείς τριγύρω.
Ξαφνικά περνάει ένα πουλάκι από πάνω, και το γατάκι του λέει: Σώσε με πουλάκι! Σε παρακαλώ!
Όχι, του λέει το πουλάκι, ξέχνα το!
Γιατί δεν με σώζεις; λέει το γατάκι.
Απαντάει το πουλί: Αν σε σώσω θα με φας!
Ορκίζομαι, δεν θα σε φάω! λέει το γατάκι. Σώσε με γιατί πνίγομαι, δεν αντέχω!
Όχι! λέει το πουλί, και την κάνει πετώντας.
Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα;;;
ΟΤΑΝ ΤΟ... ΓΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΟ... ΤΟ...... ΠΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΜια μέρα ένα ποντικάκι περνούσε από ένα σημείο της ζούγκλας και καθώς προχωρούσε άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια.
Κοιτάει σαστισμένο και βλέπει μέσα σε ένα μεγάλο λάκκο έναν ελέφαντα που προσπαθεί απεγνωσμένα να σκαρφαλώσει για να βγει, αλλά του κάκου. Τότε του λέει το ποντικάκι:- Μη στεναχωριέσαι φιλαράκο εγώ θα σε σώσω.
Αμέσως ο φίλος μας τρέχει σπίτι του, ανοίγει το γκαράζ και βγάζει την Porsche του, την γκαζώνει και τρέχει στον λάκκο με τον ελέφαντα.... Πετάει μέσα ένα σχοινί, το δένει στον προφυλακτήρα και λέει του ελέφαντα να το δέσει στη μέση του. Ευθύς αμέσως βάζει στην Porsche την πρώτη και τραβάει το παχύδερμο έξω με ασφάλεια.
Ο ελέφαντας τον ευχαριστεί και πάει στη δουλειά του.
Ένα μήνα αργότερα, από το ίδιο σημείο της ζούγκλας περνάει τώρα ο ελέφαντας. Ενώ έκοβε βόλτες ακούει φωνές για βοήθεια. Τρέχει στο λάκκο και βλέπει το ποντικάκι μέσα. - Αδελφάκι μη φοβάσαι θα σε βγάλω έξω σε μισό λεπτό, του λέει.
Μια και δυο δρασκελίζει τον λάκκο και αφήνει την τεράστια προβοσκίδα του να ξετυλιχτεί σιγά-σιγά προς τα κάτω. Αμέσως το ποντικάκι γαντζώνεται επάνω της και βγαίνει έξω.......
Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας μας είναι:
Όταν την έχεις μεγάλη..... δε χρειάζεσαι Porsche
- Μη στεναχωριέσαι φιλαράκο εγώ θα σε σώσω.
-
-
Κυκλοφορει σαν ανεκδοτο εοδικα για τις περιοχες τις ορεινης Κρητης
Ολοι μας ξερουμε το σλογκαν: 'Φυτεψε κι εσυ ενα δεντρο μπορεις'
Και η απαντηση με 'βαριά' Κρητικη προφορα (παρακαλω): 'Μα ηντα μωρέ μας λενε, αφου τα ξεπατωνουνε' -
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
υπάρχει πιθανότητα ο Λάντεν να είναι εξωγήινος ??Σε πρόλαβε ο Λιακόπουλος.
-
http://www.youtube.com/watch?v=RRq_YRng ... ed&search=
-
Πάει ένας 80-χρονος στον γιατρό για γενικό τσεκ-απ. Μετά την εξέταση και πριν βγουν τα αποτελέσματα, πιάνουν κουβέντα και ρωτάει ο γιατρός τον τύπο πώς τα πάει.
-Μια χαρά, θαυμάσια, λέει ο γέρος. Είμαι παντρεμένος με μία 25-χρονη, κάνουμε συνεχώς σεξ και τώρα είναι έγκυος, μου ετοιμάζει και παιδί γιατρέ.Φίλε μου, λέει ο γιατρός. Να σου πω μία ιστορία. Ένα πρωί ένας κυνηγός ετοιμάζεται να πάει για κυνήγι, και βγαίνοντας απ' το σπίτι κατά λάθος αντί για την καραμπίνα του, παίρνει την ομπρέλα του. Φτάνει στο δάσος, βλέπει μία αρκούδα, σηκώνει την ομπρέλα και κάνει σαν να πυροβολεί. Παρόλο που δεν κρατάει καραμπίνα αλλά ομπρέλα, η αρκούδα πέφτει κάτω νεκρή!
-ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!, λέει ο παππούς! Κάποιος άλλος την πυροβόλησε.
Και ο γιατρός
-Αυτό ακριβώς εννοώ! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πάει ένας 80-χρονος στον γιατρό για γενικό τσεκ-απ. Μετά την εξέταση και πριν βγουν τα αποτελέσματα, πιάνουν κουβέντα και ρωτάει ο γιατρός τον τύπο πώς τα πάει.
-Μια χαρά, θαυμάσια, λέει ο γέρος. Είμαι παντρεμένος με μία 25-χρονη, κάνουμε συνεχώς σεξ και τώρα είναι έγκυος, μου ετοιμάζει και παιδί γιατρέ.Φίλε μου, λέει ο γιατρός. Να σου πω μία ιστορία. Ένα πρωί ένας κυνηγός ετοιμάζεται να πάει για κυνήγι, και βγαίνοντας απ' το σπίτι κατά λάθος αντί για την καραμπίνα του, παίρνει την ομπρέλα του. Φτάνει στο δάσος, βλέπει μία αρκούδα, σηκώνει την ομπρέλα και κάνει σαν να πυροβολεί. Παρόλο που δεν κρατάει καραμπίνα αλλά ομπρέλα, η αρκούδα πέφτει κάτω νεκρή!
-ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!, λέει ο παππούς! Κάποιος άλλος την πυροβόλησε.
Και ο γιατρός
-Αυτό ακριβώς εννοώ! -
**Οι νόμοι της γκαντεμιάς **
01. Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.
02. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.
03. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.
**04. Ο νόμος του εργαστηρίου: **Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.
05. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.
06. Ο νόμος του τσιγάρου : Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.
07. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.
08. Ο νόμος του αφρόλουτρου : Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.
09. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.
10. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.
11. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.
12. Ο νόμος του καφέ : Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές.
Τρεις ηλικιωμένοι συζητούν στο πάρκο για τα γεράματά τους:
-
Καταραμένα γεράματα να πάρει ο διάολος! Χτες έρχεται η εγγονούλα μου με το βιβλίο της και με ρωτάει: 'Τι σημαίνει αυτό που γράφει εδώ παππού;' και δεν μπορούσα να τη βοηθήσω γιατί πια δεν βλέπω καλά...
δεν βλέπω... εγώ που ήμουν αϊτός, στο κυνήγι πάντα ο καλύτερος δεν έχανα ούτε κοτσύφι... αααχ.. δεινόν το γήρας... -
Ααα να δείτε εγώ τι έπαθα χτες... πάω να ανέβω τα σκαλιά στο ΙΚΑ γιατί είχε χαλάσει το ασανσέρ και στον πρώτο όροφο λαχάνιασα, άναψα και τα πόδια μου δεν με βαστούσαν! Ποιος, εγώ που ήμουν αθλητής μεγάλος και έτρεχα μαραθώνιους έτσι για προθέρμανση και τώρα δεν μπορώ να ανέβω τις σκάλες να πάρει...
-
Αααχ να δείτε εμένα τι μου' τυχε προχτές... Είχε έρθει σπίτι η Σβετλάνα να καθαρίσει και τη βλέπω να ανεβαίνει στο σκαμπό να ξεσκονίσει τα πάνω ράφια της βιβλιοθήκης... εε πάω από κάτω και την τσιμπάω και την αρχίζω στα χαδάκια και τα παιχνιδάκια και τότε γυρνάει και μου λέει πονηρά..
'Κύριε Λεονίντα πάλι;;; είναι η τρίτη φορά σήμερα!!!' -
Τί έχω πάθει ρε παιδια... δεν θυμάμαι πια... ξεχνάω!!!!
Είναι ένας αθλητικός τύπος στο πάρκο και κάνει τη γυμναστική του, φτάνει η ώρα των πους-απς και πέφτει κάτω και αρχίζει..
Σκάει στο άσχετο ένας γύφτος και βλέπει τον τύπο που κάνει πους-απς.
Με περιέργεια (ψιλοαδιάκριτα) κοιτάει μια από τα αριστερά, κοιτάει και μια από τα δεξιά...
Τον χαβά του άλλος.
Οπότε σκύβει και του ψιθυρίζει:
-Φίλε, αυτό που γκαμάς, έφυγε !!!!!!!!
-
-
Για δείτε και ένα άπαιχτο κιτ χαμηλώματος για Impreza...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για δείτε και ένα άπαιχτο κιτ χαμηλώματος για Impreza...ειναι και ΒΟΔΙ-κιτ
-
Θεσσαλικό:
Άνάμεσα από δυο βουνά, ένας μπουγάς (ταύρος) μουγκρίζει... Τι είναι;
η πορδή
Ανέκδοτα [#4]