-
AX nα σαι καλα ...ακομα κλαιω
-
Στην αρχή ο τύπος με το καροτσάκι...
-
Απορώ πως μπορείτε και γελάτε μαυτα.Αγνοείτε ότι οι μισοί τουλάχιστον απο δαύτους μπορεί να τραμαυτίστηκαν ? Εκτός και αν δεν έχετε νιώσει ποτε πόνο,τι να πώ.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Απορώ πως μπορείτε και γελάτε μαυτα.Αγνοείτε ότι οι μισοί τουλάχιστον απο δαύτους μπορεί να τραμαυτίστηκαν ? Εκτός και αν δεν έχετε νιώσει ποτε πόνο,τι να πώ.Γιατί τα μισά τουλάχιστον από αυτά προκλήθηκαν από τη μαλακία που τους βαράει και δεν ήταν ατυχήματα, με τη κυριολεκτική έννοια της λέξης. Όπως επίσης γέλασα με τον μπάτσο που πήγε να το παίξει γρήγορος κάνοντας burn-out και έφαγε τα μούτρα του.
πχ.: ο άλλος ο ηλίθιος κατεβαίνει με το έλκηθρο μια κατηφόρα που καταλήγει σε δρόμο και παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Γιατί να τον λυπηθώ?
Ακόμα: ο βλάκας με το ποδήλατο που αλλού πατά και αλλού βρίσκεται, ο απροσάρμοστος που έχει την εντύπωση ότι θα τον κρατήσει ο έρμος ο υαλοκαθαριστήρας και το βλαμμένο που κρέμμεται ανάποδα πάνω στο ποδήλατο, νομίζοντας ότι το σκοινί που αντέχει 15 κιλά, θα αντέξει σώνει και καλά άλλα -τουλάχιστον-60 με 70. ΗΗΗΗμαρτον που λέει και ο φαφούτης! -
Τα περισσότερα είναι σκηνοθετημένα κατά πάσα πιθανότητα ειδικά για να σταλούν στην εκπομπή.
-
Ασχέτως σκηνοθεσίας,δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον να βλέπω ανθρώπινα σώματα να κοπανάνε σε τοίχους, αυτοκίνητα κτλ.Και σίγουρα κάποια απ'αυτα δεν είναι σκηνοθετημένα.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Spoiled Rich Chickhttp://www.break.com/index/spoiled_rich_chick.html
Daddyyyyyyyyyyyy...
Παρακαλώ να μεταφερθεί στο 'Μήπως είμαι μ@λ@κ@ς;' αφιερωμένο στον Κύριο Ντάντη που έλεγαν και το Μαυρογιαλούρο..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:Στην αρχή ο τύπος με το καροτσάκι...
Γιατι το αλλο με το τρακτερ?
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Spoiled Rich Chick
http://www.break.com/index/spoiled_rich_chick.html
Daddyyyyyyyyyyyy...
Παρακαλώ να μεταφερθεί στο 'Μήπως είμαι μ@λ@κ@ς;' αφιερωμένο στον Κύριο Ντάντη που έλεγαν και το Μαυρογιαλούρο..
Δικιο ειχε! Μα, κοκκινο???
Γονεις σου λεει μετα!
-
http://www.youtube.com/watch?v=8wEz9jlP ... ed&search=
Eιδικά τα μικρά ζωάκια έχουν πολύ γέλιο!! Προσέξτε το κουνελάκι στην αρχή υπο τον ήχο πολυβόλου....
-
contra-paparazzi
*Γυρνάει ο ήρωας μας 7.00 το πρωί σπίτι του περπατώντας στα νύχια και προσπαθώντας να μην κάνει τον παραμικρό θόρυβο, μόνο και μόνο για να βρει τη σύζυγο του να τον περιμένει πίσω από την πόρτα.
- Που ήσουνα Σουπερμαν; 7 η ώρα το πρωί πήγε!
- Μα αγάπη μου δεν σου είχα πει ότι είχαμε συνέδριο με εκείνους τους πολύ σημαντικούς πελάτες από την Ιαπωνία;
- Καλά ρε Σούπερμαν μέχρι τι ώρα είχατε συνέδριο; 8.00; 9.00;Είναι 7.00 η ώρα το πρωί!
- Ε, κουκλίτσα μου δεν θα πηγαίναμε τους πελάτες κάπου για ένα ποτό να συζητήσουμε τους όρους της συμφωνίας καλύτερα;
- Εντάξει Σούπερμαν, τους πήγατε για ποτό μέχρι τις 10.00, άντε 10.30. Μετά πού ήσουνα; Είναι 7 η ώρα το πρωί ρε γαμώτο!
- Ρε αγαπούλα μου, για να γιορτάσουμε την συμφωνία μας πήγαμε σε μια ταβέρνα να φάμε.
- Και μέχρι πότε Σούπερμαν ήσασταν στην ταβέρνα;12.00; 1.00; Έχει πάει 7 το πρωί πια!!
- Μα είσαι σοβαρή; Ήρθανε οι άνθρωποι τόσο δρόμο από την Ιαπωνία και δεν θα τους πηγαίναμε στα μπουζούκια να γλεντήσουν;
- Άντε ότι κάτσατε στα μπουζούκια μέχρι τις 3.00, άντε 4.00. Μέχρι τώρα πού ήσουν ρε Σούπερμαν; Ε ύστερα από τόσα ξίδια, καρδούλα μου, πήγαμε να φάμε ένα πατσά να στρώσει το στομαχάκι μας.
- Έστω ότι τρώγατε πατσά μέχρι τις 5.00-5.30 Σούπερμαν, έχει πάει 7.00 το πρωί πλέον.
- Μα, ύστερα, φως μου, πήγαμε για κουλούρι στην Ομόνοια και με την κίνηση μέχρι να φτάσω εδώ πήγε 7.00. Πες μου όμως, γιατί με λες Σούπερμαν συνέχεια;
- Γιατί μόνο ο Σούπερμαν και εσύ φοράτε το σώβρακο έξω από το παντελόνι ρε μαλ#%@&!!!*
-
Σε μία συναυλία των U2 στο Δουβλίνο, ο Bono ζητάει κάποια στιγμή από το κοινό να κάνει απόλυτη ησυχία.
Τότε αρχίζει να χτυπάει τα χέρια του αργά. Συνεχίζοντας να έχει το κοινό σε ησυχία, πλησιάζει το στόμα του στο μικρόφωνο και λέει: 'Θα ήθελα όλοι σας να σκεφτείτε κάτι... Κάθε φορά που χτυπάω τα χέρια μου, ένα παιδί στην Αφρική πεθαίνει'.
Τότε ακούγεται δυνατά μια φωνή από τις πρώτες σειρές του ακρωατηρίου: 'Ε τότε σταμάτα να τα χτυπάς ρε μαλάκα!'
-
-
Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό το video... Είναι μικρό και ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!
Έριξα πάρα πολύ γέλιο!
http://rapidshare.com/files/11930057/Wh ... .mpeg.html
-
Στο έστειλαν και σένα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο έστειλαν και σένα;Ναι ρε συ, δεν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;;;;;;;;;;
-
Μεγάλο πρόβλημα υδραυλικό προκύπτει σε βίλα γνωστής μεγαλοοικογένειας των Β.προαστείων. Τα σκατά ξεχιλίζουν από παντού, έχουν γεμίσει όλα τα δωμάτια και την πισίνα.
Όλοι οι υδραυλικοί που πηγαίνουν για το πρόβλημα, σηκώνουν τα χέρια.- Μόνο ο Μήτσος μπορεί να κάνει τη δουλειά, λέει στον ιδιοκτήτη ένας υδραυλικός.
- O Μήτσος, ο Μήτσος λέει ο ιδιοκτήτης.
Καταφτάνει ο Μήτσος λοιπόν, με την άσπρη την Μερτσέντες του, και βοηθό και οδηγό του τον Σωτηράκη. Κατεβαίνει ο Σωτηράκης, του ανοίγει την πόρτα, βλέπει την κατάσταση και λέει στον ιδιοκτήτη.
-
50.000 Ευρώ για να κάνω τη δουλειά.
-
Αμέσως!
Τσιμπάει προκαταβολικά την επιταγούλα των 50.000, βγάζει το σακάκι και ρίχνει μια βουτιά στη λίμνη με τα σκατά.
Βγαίνει έξω σε λίγη ώρα και ζητάει από τον Σωτηράκη τον κάβουρα. Βουτάει ξανά, ξαναβγαίνει έξω και ζητάει 15αρι γαλλικό. Ξανά μέσα όπου κάθεται κανένα λεπτό, ξαναβγαίνει και ζητάει από τον Σωτηράκη κατσαβίδι σταυρό μεγάλο. Πάλι μέσα στα σκατά ο Μήτσος για 2 λεπτά ώρα, ξαναβγαίνει και ζητάει από τον Σωτηράκη 17 γερμανικό. Ξαναβουτάει και μετά από λίγη ώρα, ως εκ θαύματος, τα σκατά αρχίζουν να υποχωρούν.
Βγαίνει ο Μήτσος έξω θριαμβευτής, ο Σωτηράκης του ανοίγει την πόρτα της Μerc να μπει μέσα και τότε ο Μήτσος λέει στον Σωτηράκη: -
Κοίτα Σωτηράκη να μάθεις τη δουλειά, γιατί σε βλέπω μια ζωή να κουβαλάς κατσαβίδια
-
-
σορι κιόλας αλλά για την οικονομία του ανεκδότου ο Μήτσος υποτίθεται πως δεν είναι ο σούπερ επιτυχημένος υδραυλικός αλλά ο κακομοίρης που βγάζει το μεροκάματό του κάνοντας μακροβούτια στα σκατά.
Ανέκδοτα [#4]