-
-
Συζητουν δυο φιλοι και ρωταει ο ενας
Δεν μου λες τι προτιμας , την πρασινη η την γαλαζια διαφθορα .
Δε βαριεσαι του απαντα ο αλλος ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
-
Δύο φίλοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα. Ο ένας έχει ένα κανίς και ο άλλος ένα μικροσκοπικό τσιουάουα. Κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο:
-Δεν πάμε σε εκείνο το εστιατόριο απέναντι να τσιμπήσουμε κάτι?-Δεν θα μας αφήσουν να μπούμε με τα σκυλιά απαντάει ο δεύτερος
-Μη σε νοιάζει ακολούθησε με και κάνε ότι κάνω. Φοράει λοιπόν μαύρα γυαλιά και πάει στο εστιατόριο.-Απαγορεύονται τα σκυλιά...του λέει ο σερβιτόρος
-Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί
-Έχεις σκυλάκι κανίς για οδηγό?
-Βέβαια το χρησιμοποιούν πολύ τώρα τελευταία-Τέλος πάντων, πέρασε
Βάζει και ο δεύτερος φίλος μαύρα γυαλιά και πλησιάζει στο εστιατόριο
-Απαγορεύονται τα σκυλιά...λέει και σε αυτόν ο σερβιτόρος-Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί
-Θα με τρελάνεις ρε φίλε? Τσιουάουα οδηγός γίνεται?
-Σοβαρολογείς, τσιουάουα μου δώσανε? -
Παλιο αλλα καλο
-
Πόντιος κασκαντέρ εμφανίζεται σε γραφείο που γυρίζουν τσόντες και ζητάει δουλειά.
Του λένε τι να σε κάνουμε εσένα, δε γυρνάμε τέτοιες σκηνές.
Απαντάει ο πόντιος, μα στην αγγελία γράφετε ότι ψάχνετε για άντρες που πηδάνε.
-
Fwd: Best Out of Office Auto E-Mail Replies
-
I am currently out at a job interview and will reply to you if I
fail to get the position. Be prepared for my mood. -
You are receiving this automatic notification because I am out of
the office. If I was in, chances are you wouldn't have received
anything at all. -
I will be unable to delete all the unread, worthless emails you send
me until I return from holiday on 4 September. Please be patient and
your mail will be deleted in the order it was received. -
Thank you for your email. Your credit card has been charged $5.99
for the first ten words and $1.99 for each additional word in your message. -
The e-mail server is unable to verify your server connection and
unable to deliver this message. Please restart your computer and try
sending again. (The beauty of this is that when you return, you can see
all the in-duh-viduals who did this) -
Thank you for your message, which has been added to a queuing system.
You are currently in 352nd place, and can expect to receive a reply in
approximately 19 weeks.
AND, FINALLY, THIS ONE TAKES THE CAKE:
- I will be out of the office for the next 2 weeks for medical reasons.
When I return, please refer to me as ' Margaret ' instead of 'Jim'.
-
-
Δεν ήξερα πού να το γράψω, αλλά μάλλον εδώ ταιριάζει...
Είμαι στην πεζό σήμερα, στην υποδοχή του σέρβις, και στο διπλανό γραφείο είναι μια γκομενίτσα με 307CC 1,6 και θέλει να αλλάξει λάστιχα. Οπότε της λέει το παλικάρι ότι έχουμε τις τάδε μάρκες, διαλέξτε. Αυτή λέει ότι δεν ξέρει την τύφλα της κτλ, και να διαλέξηει αυτός. Αυτός της λέει πως το μόνο που μπορεί να της πει είναι η διάσταση και ο δείκτης ταχύτητας. Οπότε λέει για να δούμε, ή Η ή V. Εκεί πετάγομαι κλασσικά, και λέω δεν πρόκειται να ζεστάνει το V ποτέ. Τι είναι αυτά, λέει αυτή; Οι δείκτες ταχύτας για τα λάστιχα, το V είναι για μέχρι 240. ΑΑΑΑ, ωραία, λέει αυτή, θέλω να πιάνω 240, αυτά να βάλουμε. ΓΙατί τώρα μέχρι τα 190 πηγαίνει. Εκεί εγώ μένω μλκς. Και μετά από λίγα δευτερόλεπτα
Λυπάμαι τον υπάλληλο πραγματικά, έκανε τεράστιες προσπάθειες με την κοπέλα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λυπάμαι τον υπάλληλο πραγματικά, έκανε τεράστιες προσπάθειες με την κοπέλα...E ας εισαι λίγο ανεκτικός κι εσυ. Δεν γεννηθήκανε όλοι αυθεντίες.. Ακόμα κι αυτοί όμως έχουν το δικαίωμα να μην πληρώνουν ταξί για να γυρνάνε σπίτι τους ( και να λένε καμια βλακεία για το τι ταχυτητα πιανουν)!
-
Αν κατάλαβα καλά, η κοπέλα νόμιζε ότι αλλάζοντας λάστιχα, θα κερδίσει 50km/h ++ τελικής.
-
Μα δεν την έκραξε για το οτι δεν ήξερε....αλλα για το οτι δεν καταλαβε τι της είπε....αλλα και για το ότι θα πιανει 240 με τα καινουργια λάστιχα.....καλη μου δεν αλλαξες διαφορικό...λάστιχα άλλαξες!
Εσυ γιατι τσιμπάς....εχεις καμια τετοια ατακα στο παρελθον?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
E ας εισαι λίγο ανεκτικός κι εσυ. Δεν γεννηθήκανε όλοι αυθεντίες.. Ακόμα κι αυτοί όμως έχουν το δικαίωμα να μην πληρώνουν ταξί για να γυρνάνε σπίτι τους ( και να λένε καμια βλακεία για το τι ταχυτητα πιανουν)!
Συγγνώμη, κατάλαβες τι είπε; Ότι την δύναμη του αυτοκινήτου (γιατί ήξερε ότι για να έχεις μεγαλύτερη τελική θέλεις περισσότερη δύναμη) την καθορίζουν τα λάστιχα. Και πάει και με 190 στους δρόμους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
E ας εισαι λίγο ανεκτικός κι εσυ. Δεν γεννηθήκανε όλοι αυθεντίες.. Ακόμα κι αυτοί όμως έχουν το δικαίωμα να μην πληρώνουν ταξί για να γυρνάνε σπίτι τους ( και να λένε καμια βλακεία για το τι ταχυτητα πιανουν)!
Συγγνώμη, κατάλαβες τι είπε; Ότι την δύναμη του αυτοκινήτου (γιατί ήξερε ότι για να έχεις μεγαλύτερη τελική θέλεις περισσότερη δύναμη) την καθορίζουν τα λάστιχα. Και πάει και με 190 στους δρόμους.
Κατάλαβα τι είπε. Και αν και αφελές καταλαβαίνεις ότι απλά η κοπέλα δεν ήξερε. Οπως λοιπόν δεν θα γελαγα με σένα που δεν ξερεις να κανεις ισολογισμό εταιρίας επειδή εγω ξερω και θα έκανες (κατ'εμε) γελοιες ερωτησεις, ομοίως και στο παραπάνω! (το 190 που είπε ήταν μάλλον η τελική του αυτοκινήτου). Το σχόλιο σου για το παιδί που ταλαιπωρήθηκε, η δουλειά του είναι.
-
Το ότι δεν ξέρεις να κάνεις ισολογισμό σε μια εταιρεια, και γενικά δεν ξέρεις απο λογιστικά μια, σημαινει ότι όταν έρχετια η ώρα της δήλωσης, δεν λες στον λογιστή σου, λοιπον μ@λακα γράψτα έτσι για να πάρω μεγαλήτερη επιστροφή!
-
Καλά, αυτό δεν είναι τίποτα.
Είχαμε πείσει μια συμφοιτήτριά μου κάποτε, ότι οι 2χρονες μηχανές έχουν 2 χρόνια εγγύηση ενώ οι τετράχρονες 4!
Και πριν βιαστείς να σου πω ότι σπουδάζαμε μηχανολογία...
( ) -
Ήταν η τελική του αυτοκινήτου με την οποία ταξίδευε αρκετά συχνά. Αυτό δεν είναι άγνοια, είναι ασχετοσύνη. Και επίτρεψε μου να θεωρώ ακατάλληλο ένα άτομο που δεν φαίνεται να ξέρει τα βασικά για το αυτοκίνητο να ταξιδεύει με τέτοιες ταχύτητες. Εγώ δεν θα ασχολιόμουν με τον ισολογισμό ή τα παθητικά ή τα πάγια ενεργητικά αν δεν είχα κάνει κάποια βασική μελέτη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ήταν η τελική του αυτοκινήτου με την οποία ταξίδευε αρκετά συχνά. Αυτό δεν είναι άγνοια, είναι ασχετοσύνη. Και επίτρεψε μου να θεωρώ ακατάλληλο ένα άτομο που δεν φαίνεται να ξέρει τα βασικά για το αυτοκίνητο να ταξιδεύει με τέτοιες ταχύτητες. Εγώ δεν θα ασχολιόμουν με τον ισολογισμό ή τα παθητικά ή τα πάγια ενεργητικά αν δεν είχα κάνει κάποια βασική μελέτη.Δεν χρειάζεται να σου επιτρεψω, καλά κάνεις και το πιστευεις. Αλλά θα μου επιτρεψεις και μένα να το θεωρω 'δήθεν' όλο αυτό. Εσύ έχεις την ευκαιρία να πάρεις λογιστη να σου κάνει τη δουλειά. Κι αυτη εξηγηθηκε 'δεν ξερω την τυφλα μου βάλε ότι πιστευεις'. Απλά πέταξε και μία κοτσάνα. Αν εσυ είσαι τρομερός και κάνεις έρευνα για τα πάντα, σε συγχαίρω. Γι'αυτό εξάλλου το σχόλιο μου από το πρώτο ποστ ήταν 'ας είμαστε λίγο πιο ανεκτικοι', ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι τόσο τρομεροί όσο εμεις!! Εγώ τουλάχιστον που δεν είμαι τελεια, αυτό κάνω.
Το ότι δεν ξέρεις να κάνεις ισολογισμό σε μια εταιρεια, και γενικά δεν ξέρεις απο λογιστικά μια, σημαινει ότι όταν έρχετια η ώρα της δήλωσης, δεν λες στον λογιστή σου, λοιπον μ@λακα γράψτα έτσι για να πάρω μεγαλήτερη επιστροφή!
Να ξερες πόσο λάθος κάνεις!! Με φίλο μου λογιστή ήμουν σήμερα και τι άκουσαν τα αυτιά μου για απαιτήσεις, δεν έχεις ιδέα!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ήταν η τελική του αυτοκινήτου με την οποία ταξίδευε αρκετά συχνά. Αυτό δεν είναι άγνοια, είναι ασχετοσύνη. Και επίτρεψε μου να θεωρώ ακατάλληλο ένα άτομο που δεν φαίνεται να ξέρει τα βασικά για το αυτοκίνητο να ταξιδεύει με τέτοιες ταχύτητες. Εγώ δεν θα ασχολιόμουν με τον ισολογισμό ή τα παθητικά ή τα πάγια ενεργητικά αν δεν είχα κάνει κάποια βασική μελέτη.
Δεν χρειάζεται να σου επιτρεψω, καλά κάνεις και το πιστευεις. Αλλά θα μου επιτρεψεις και μένα να το θεωρω 'δήθεν' όλο αυτό. Εσύ έχεις την ευκαιρία να πάρεις λογιστη να σου κάνει τη δουλειά. Κι αυτη εξηγηθηκε 'δεν ξερω την τυφλα μου βάλε ότι πιστευεις'. Απλά πέταξε και μία κοτσάνα. Αν εσυ είσαι τρομερός και κάνεις έρευνα για τα πάντα, σε συγχαίρω. Γι'αυτό εξάλλου το σχόλιο μου από το πρώτο ποστ ήταν 'ας είμαστε λίγο πιο ανεκτικοι', ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι τόσο τρομεροί όσο εμεις!! Εγώ τουλάχιστον που δεν είμαι τελεια, αυτό κάνω.
Να ξερες πόσο λάθος κάνεις!! Με φίλο μου λογιστή ήμουν σήμερα και τι άκουσαν τα αυτιά μου για απαιτήσεις, δεν έχεις ιδέα!
Γιατί το θεωρείς δήθεν; Θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ με κάτι αν δεν ξέρω τα βασικά; Το συγκεκριμένο άτομο κυκλοφορεί ανάμεσά μας με τέτοιες ταχύτητες έχοντας πλήρη άγνοια των βασικών αρχών που διέπουν ένα αυτοκίνητο. Πιστεύεις πως έχει τα φόντα να οδηγεί με τέτοιες ταχύτητες;
Τρομερός δεν είμαι, ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που δεν ξέρω και χαίρομαι να μαθαίνω. Αλλά αν είναι να ασχοληθώ με κάτι, ποσό μάλλον με κάτι τόσο επικίνδυνο, θα κάτσω να μάθω τα βασικά. Παράλογο είναι αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί το θεωρείς δήθεν; Θα κάτσω εγώ να ασχοληθώ με κάτι αν δεν ξέρω τα βασικά; Το συγκεκριμένο άτομο κυκλοφορεί ανάμεσά μας με τέτοιες ταχύτητες έχοντας πλήρη άγνοια των βασικών αρχών που διέπουν ένα αυτοκίνητο. Πιστεύεις πως έχει τα φόντα να οδηγεί με τέτοιες ταχύτητες;
Τρομερός δεν είμαι, ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που δεν ξέρω και χαίρομαι να μαθαίνω. Αλλά αν είναι να ασχοληθώ με κάτι, ποσό μάλλον με κάτι τόσο επικίνδυνο, θα κάτσω να μάθω τα βασικά. Παράλογο είναι αυτό;
Απάντησε μου ειλικρινά, πιστευεις ότι το συγκεκριμένο άτομο κυκλοφορεί αναμεσα μας με 190?? Εγω μάλλον πιστευω ότι ξερει ότι το αυτοκινητο της πιάνει τα 190 και αμα γινεται να πιάνει τα 240 ναι, ναι, ναι θέλω κι εγω. Σε απλά ελληνικά: το αμαξι είναι σαν το ψάρεμα, λέμε και καμια μ@λ@κι@ για τις επιδόσεις μας να περνά η ώρα!
Οσο για το αν θα κατσεις να ασχοληθεις αν δεν ξερεις τα βασικά, σόρρυ αλλά τα λάστιχα πρέπει να αλλάξουν. Θα ήταν δολοφονικότερο να μείνει με τα φθαρμένα.
Τέλος, επειδή την τελευταια φορά που κοίταξα είχα δεικτη νοημοσυνης που μου επέτρεπε να καταλαβαίνω κατι τις κι εγω, στο πρώτο ποστ δεν διεκρινα ανησυχια για την ταχυτητα της! Διεκρινα ειρωνία για την κοτσανα (που τόλμησε και ξεστόμισε!!) και 'πωπω τι τραβανε οι λαστιχάδες με τους ασχετους/ες'.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Απάντησε μου ειλικρινά, πιστευεις ότι το συγκεκριμένο άτομο κυκλοφορεί αναμεσα μας με 190?? Εγω μάλλον πιστευω ότι ξερει ότι το αυτοκινητο της πιάνει τα 190 και αμα γινεται να πιάνει τα 240 ναι, ναι, ναι θέλω κι εγω. Σε απλά ελληνικά: το αμαξι είναι σαν το ψάρεμα, λέμε και καμια μ@λ@κι@ για τις επιδόσεις μας να περνά η ώρα!
Οσο για το αν θα κατσεις να ασχοληθεις αν δεν ξερεις τα βασικά, σόρρυ αλλά τα λάστιχα πρέπει να αλλάξουν. Θα ήταν δολοφονικότερο να μείνει με τα φθαρμένα.
Τέλος, επειδή την τελευταια φορά που κοίταξα είχα δεικτη νοημοσυνης που μου επέτρεπε να καταλαβαίνω κατι τις κι εγω, στο πρώτο ποστ δεν διεκρινα ανησυχια για την ταχυτητα της! Διεκρινα ειρωνία για την κοτσανα (που τόλμησε και ξεστόμισε!!) και 'πωπω τι τραβανε οι λαστιχάδες με τους ασχετους/ες'.
Nαι, ειλικρινά το πιστεύω. Δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο άτομο που δεν έχει ιδέα για τα βασικότερα των βασικών, δεν ξέρει ότι όταν προσπερνάμε κατεβάζουμε ταχύτητα αν έχουμε κρεμασμένο κινητήρα, και παρόλα αυτά στις ευθείες πάει με 180 τσε βάλε.
Η αναφορά μου στο αν πρέπει να ασχοληθεί με κάτι χωρίς να ξέρει αφορά την κίνηση σε τέτοιες ταχύτητες. Για να μην πω για γενικότερη κίνηση στους δρόμους, γιατί μακριά πάει η βαλίτσα. Τα λάστιχα της πρότεινε να τα αλλάξει ο υπεύθυνος του συνεργείου (σε συνεργείο έγιναν αυτά, όχι σε λαστιχάδικο).
Η πρώτη αντίδρασή μου φυσικά και ήταν να γελάσω, αλλά μετά φρίκαρα στην ιδέα ότι αυτό το άτομο κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Το αυτοκίνητο δεν είναι παίξε γέλασε δυστυχώς ρε συ Ηλέκτρα.
Α, και για να εξηγηθούμε για να μην παρεξηγηθούμε, το ίδιο θα έκανα και τα ίδια θα έλεγα αν ήταν άντρας, έτσι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οπότε λέει για να δούμε, ή Η ή V. Εκεί πετάγομαι κλασσικά, και λέω δεν πρόκειται να ζεστάνει το V ποτέ. Τι είναι αυτά, λέει αυτή; Οι δείκτες ταχύτας για τα λάστιχα, το V είναι για μέχρι 240. ΑΑΑΑ, ωραία, λέει αυτή, θέλω να πιάνω 240, αυτά να βάλουμε. ΓΙατί τώρα μέχρι τα 190 πηγαίνει. Εκεί εγώ μένω μλκς. Και μετά από λίγα δευτερόλεπταΤο αμάξι που οδηγώ όταν αγοράστηκε είχε λάστιχα με δείκτη Τ και ο πατέρας μου ζήτημα ήταν να είχε δει 150 στο κοντέρ, τώρα με τα Η έχω δει 184, λέτε αν βάλω V να δω καμια 200άρα;
Ανέκδοτα [#4]