-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
οταν αρχιζει το πενταλ του συμπλεκτη στο κατωτατο σημειο του να τρεμει ελαφρα να ετοιμαζομαι για δισκο??
Παιζει απο στραβωμενα/σπασμενα χτενια πλατο εως χαλασμενο ρουλεμαν.
Μπορεις βεβαια να περινενεις να σε αφησει. Δεν θα αργησει πολυ.Ακριβώς η σκέψη μου. Στο δίσκο πως φτάσαμε;
Δισκο το λεει ο περισσοτερος κοσμος εν συντομια. Σετ συμπλεκτη πρεπει να αλλαξει ο theo13.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Η απάντηση του φίλου Αντώνη εξελήφθη από όλους σαν «κατά 80% πας για δίσκο», οπότε μόνο λογική ήταν η ερώτηση «το άλλο 20% τι μπορεί να είναι;».Ακριβως. Δεν ηθελα απαντηση του τυπου μια χαρα ειναι.. Απλα ηθελα να ξερω αν εκτος απο το προφανες υπηρχε και κατι αλλο πχ τρομπα συμπλεκτη απωλεια υγρων η οτιδηποτε αλλο.
Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Η απάντηση του φίλου Αντώνη εξελήφθη από όλους σαν «κατά 80% πας για δίσκο», οπότε μόνο λογική ήταν η ερώτηση «το άλλο 20% τι μπορεί να είναι;».
το υπολοιπο 20% ειναι οτι το αυτοκινητο δεν το εχει δει και ουτε το εχει δοκιμασει ο μαστορας και τηλεφωνικη διαγνωση δεν γινεται.
A.
-
Σήμερα:τσαφ τσουφ ο συμπλέκτης και στο πατημα ακουγεται και ελάχιστα ένα τριξιματακι.Στα ξαφνικά μετά απο 3 εβδομάδες ακινησίας.....Τρομπα; Κάτι αλλο; Αν και θα το πάω αυριο αντιπροσωπεία μιας και έχει εγγυηση απλα μη μου πουν τπτ ασχετο,που δεν το θεωρώ απιθανο,και το χαψω επειδή δεν ξερω
-
Όπως λέει και μια παροιμία από τα Νησιά του Πάσχα:if it works...don't fix it.....το σύμπτωμα που έχεις,είναι μάλλον στραβά ή αλλοιωμένα χτένια(του πλατώ)......
-
Ο χρήστης Freddy έγραψε:
Σε Seat Ibiza '92, 130.000. Σε Rover 414 100.000. Νομίζω πως τα 100.000 είναι φυσιολογικά αν το ψιλοζορίζειςγια ροβερ πολλα ειναι
-
Ο χρήστης tasose46 έγραψε:
Σε Seat Ibiza '92, 130.000. Σε Rover 414 100.000. Νομίζω πως τα 100.000 είναι φυσιολογικά αν το ψιλοζορίζεις
για ροβερ πολλα ειναι
195000 και πάει ακόμα!. Το πόδι του χρήστη είναι ο καταλυτικός παράγοντας.
Α. -
ο συμπλεκτης εχει φτασει να απομονωνει ψηλα, λιγο πριν το τελος (corolla 1.4 00') και πατηναρει
οταν ειναι ζεσταθει σε 4η και 5η ταχυτητα (λιγακι αλλα το καταλαβαινεις).
τι κοστος εχει να αλλαχθει ο δισκος και ολα τα υπολοιπα οπως βαλβονινες κτλ μαζι με εργασια?
πρεπει να κανω ταξιδι 500χλμ σε λιγες μερες αλλα δεν ξερω αν αντεξει ο δισκος η θα με αφησει στο δρομο -
Κανα 300αρι υπολογιζε
-
@rx8_drifter ευχαριστω. να βαλω το δισκο που πρωτεινει η toyota η κατι αλλο?
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@rx8_drifter ευχαριστω. να βαλω το δισκο που πρωτεινει η toyota η κατι αλλο?Aν βαλεις toyota θες ενα 300αρι μονο για το σετ!!! Βαλε ενα επωνυμο σετ (π.χ. valeo, aisin ) και εισαι οκ!
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@rx8_drifter ευχαριστω. να βαλω το δισκο που πρωτεινει η toyota η κατι αλλο?Μην αγορασεις απο την αντιπροσωπεια το σετ, θα σε ληστεψουν. Παρε προσφορες απο μαγαζια ανταλλακτικων και αποφασισε, θα βρεις LUK,VALEO,SACHS,AISIN...ο,τι και να βαλεις καλο ειναι. Και αλλαξε το ψιλοσυντομα μην θες και βολαν...
-
Αν δεν κανω λαθος, της AISIN ειναι το καλυτερο, αν δεν εισαι σε εγγυηση τραβα εξω
-
ευχαριστω παιδια. πηγα σε 2-3 μηχανικους και οι τιμες ειναι απο 250 μεχρι 340. θα αλλαξω δισκο στο παλικαρι
με τα 250, γιατι μου ειπε να βαλω η valeo (αυτον βαζουν στα περισσοτερα toyota) η aisin, οπως προτεινατε και εσεις.
ο δισκος κοστιζει 100-110 ευρω σαν ανταλλακτικο, οποτε μαζι με δουλεια, βαλβολινες και κατι αλλα παω στα 240-250.
το αυτοκινητο ειναι 15ετιας οποτε δεν υπαρχει λογος να παω στην αντιπροσωπεια να με γδυσουν. -
Μια παρατηρηση, ειχε γραφτει παλιοτερα εδω απο τον κυρ Αντωνη οτι υπαρχουν Valeo ανακατασκευη και Valeo Made in france ή 'κανονικα' ακριβοτερα, εχω δει οντως σε ιντερνετομαγαζα 2 μοντελα Valeo σε δυο διαφορετικες τιμες στο ιδιο μαγαζι για το ιδιο αυτοκινητο. Valeo εχω και στο δικο μου, δν εχω δει διαφορα μεχρι στιγμης και δεν εξρω αν εβαλα τη μια η την αλλη κατηγορια.
Εννοειται οτι σε αντιπροσωπεια δεν πας, δεν αξιζει με τιποτα. -
Τα ανακατασκευής είναι φτηνότερα και η ανακατασκευή είναι απο την ίδια την Valeo και το ανταλλακτικό έχει την ίδια εγγύηση γιατί τα parts είναι Valeo. Α και είναι made in France αν εκεί είναι το εργοστάσιο ή made in Spain ή made in PRC, αυτό δεν έχει σημασία.
Eπίσης τα σοβαρά μαγαζιά το λένε ή το εμφανίζουν στην σελίδα τους. -
Σετ aisin ιντερνετικά που βρίσκουμε παιδιά;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Σετ aisin ιντερνετικά που βρίσκουμε παιδιά;κετσελιδης
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα ανακατασκευής είναι φτηνότερα και η ανακατασκευή είναι απο την ίδια την Valeo και το ανταλλακτικό έχει την ίδια εγγύηση γιατί τα parts είναι Valeo. Α και είναι made in France αν εκεί είναι το εργοστάσιο ή made in Spain ή made in PRC, αυτό δεν έχει σημασία.
Eπίσης τα σοβαρά μαγαζιά το λένε ή το εμφανίζουν στην σελίδα τους.ναι, ωραια, για αυτο το εγραψα που το θυμομουν...
το ερωτημα για τους αδαεις ειναι αν ειναι και 'χειροτερα' απο τα 'κανονικα'. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σετ aisin ιντερνετικά που βρίσκουμε παιδιά;
κετσελιδης
Thanks!
Περί Συμπλέκτη/Δίσκων/Πλατώ