-
Mα αν είχε πρόβλημα με το ιμμο, δεν θα αρνούνταν να πάρει καν μπρος;
-
Υπάρχουν περιπτώσεις που πρόβλημα σε immo δεν σε αφήνει να χαρείς, δεν παίρνει μπροστά καθόλου και άλλες που παίρνει μπροστά ίσα ίσα για 2 sec. Στο Clio όταν είχε χαλάσει το κλειδί, που κολύμπησε στη θάλασσα της Χαλκιδικής, δεν έπαιρνε καθόλου μπροστά, λόγω μη ξεκλειδώματος του immo.
To immo στα περισσότερα μοντέλα που ξέρω, επιτρέπει στον κινητήρα να πάρει μπροστά, αλλά σου κόβει τη χαρά κατευθείαν. Αυτό κυρίως όχι σε βλάβη, αλλά συνήθως όταν κάτι με το κλειδί δεν πάει καλά. Ηλεκτρολόγος μου το είχε εξηγήσει σαν 'παίρνει μπροστά και γίνεται ένας κύκλος ελέγχου κωδικών. Αν αυτός αποτύχει (π.χ. παράκαμψη κλειδιού...σε κλοπή για παράδειγμα), τότε το αυτοκίνητο σβήνει πριν προλάβεις καν να ξεκινήσεις'. Μπακαλίστικο, αλλά κάτι τέτοιο παίζει.
Τώρα βέβαια σε αυτήν την περίπτωση, δεν ξέρω...πρέπει να το δει σοβαρός μηχανικός μάλλον. Απλά το σύμπτωμα κάτι μου θύμισε...βέβαια το γιατί παίρνει αν είναι κρύο με αποσυντονίζει.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υπάρχουν περιπτώσεις που πρόβλημα σε immo δεν σε αφήνει να χαρείς, δεν παίρνει μπροστά καθόλου και άλλες που παίρνει μπροστά ίσα ίσα για 2 sec. Στο Clio όταν είχε χαλάσει το κλειδί, που κολύμπησε στη θάλασσα της Χαλκιδικής, δεν έπαιρνε καθόλου μπροστά, λόγω μη ξεκλειδώματος του immo.To immo στα περισσότερα μοντέλα που ξέρω, επιτρέπει στον κινητήρα να πάρει μπροστά, αλλά σου κόβει τη χαρά κατευθείαν. Αυτό κυρίως όχι σε βλάβη, αλλά συνήθως όταν κάτι με το κλειδί δεν πάει καλά. Ηλεκτρολόγος μου το είχε εξηγήσει σαν 'παίρνει μπροστά και γίνεται ένας κύκλος ελέγχου κωδικών. Αν αυτός αποτύχει (π.χ. παράκαμψη κλειδιού...σε κλοπή για παράδειγμα), τότε το αυτοκίνητο σβήνει πριν προλάβεις καν να ξεκινήσεις'. Μπακαλίστικο, αλλά κάτι τέτοιο παίζει.
Τώρα βέβαια σε αυτήν την περίπτωση, δεν ξέρω...πρέπει να το δει σοβαρός μηχανικός μάλλον. Απλά το σύμπτωμα κάτι μου θύμισε...βέβαια το γιατί παίρνει αν είναι κρύο με αποσυντονίζει.
Το immo στα Fiat, και γενικά στο Groupo Fiat, δεν σου δίνει ΚΑΜΙΑ χαρά. Ανάβει το λαμπάκι με την κλειδαριά και που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω δεν παίρνει μπρος...
Για το συμπτωμα που λες μπορεί να είναι πολλά, από αισθητήρας θερμοκρασία νερού μέχρι και ο ίδιος ο εγκέφαλος...(είπα και πριν ότι είναι το πιο ΜΑΠΑ PUNTO που μπορεί να αγοράσει κάποιος).
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
είναι το πιο ΜΑΠΑ PUNTO που μπορεί να αγοράσει κάποιος.Γιατί αυτό; Συγκεκριμένες ζημιές που δεν συμβαίνουν στα 80αρια ή γενικά το λες;
Σήμερα, το χρησιμοποιήσαμε άφοβα!!! Άφοβα βέβαια μετά από μια διαδρομή 15 λεπτών και στάση μισής ώρας, μετά δεν ξανάπαιρνε μπροστά! Ο μηχανικός είχε δίκιο, 'άφοβα' να το χρησιμοποιούμε, αφού έχουμε και Sunny διαθέσιμο για να κάνουμε τη δουλειά μας. Μετά από 1 ώρα ξεκούρασης και κρυώματος πήρε τελικά μπροστά. Στο τέλος της βόλτας όμως και όταν πάρκαρε, σβήνει η μηχανή ξανά (τελικά ίσως δεν ήταν λάθος αποσύμπλεξη) και το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε παρά μόνο για 1 δευτερόλεπτο. Ε, με καμιά 5-6 μανούβρες με μίζα, το αυτοκίνητο ευτυχώς παρκαρίστηκε...λόγω πίεσης χρόνου όμως, δεν μπορούσα να περάσω από Πυλαία μεριά...οπότε μετατίθεται για μια από τις επόμενες ημέρες...
Αισθητήρας βολάν ίσως...;
-
Αν είχε πρόβλημα ο αισθητήρας στροφάλου, δεν θα έπαιρνε καν μπροστά όμως...
-
Δ.Δ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μετά από 1 ώρα ξεκούρασης και κρυώματος πήρε τελικά μπροστά.Δεν ξέρω για το Fiat αλλά στο Civic είναι το κεντρικό ρελέ κοντά στο μοχλό που ανοίγει το καπό - ραγίζουν οι επαφές (δεν φαίνεται με το μάτι) και όταν ζεσταίνεται δεν δουλεύει. Η λύση είναι καινούριο (ακριβό) ή επιδιόρθωση από κάποιον που είναι καλός με κολλητήρι. Αυτός που ξέρει από Fiat θα σου βρει λύση.
Όταν δεν παίρνει μπρος, μόλις γυρίσεις το κλειδί ακούς την αντλία βενζίνης να δουλεύει; (κανονικά κάνει ένα πολύ χαμηλό θόρυβο-γουργούρισμα από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου για 2 δευτ. περίπου, μετά σταματάει).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν είχε πρόβλημα ο αισθητήρας στροφάλου, δεν θα έπαιρνε καν μπροστά όμως...Στο συγκεκριμένο το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί μετά από κάποιες στροφές δηλαδή να πιάνει κόφτη στις 4500 ας πούμε, και δεν παίρνει έυκολα εμπρός όταν είναι ζεστό. Θέλει δεύτερη ή και τρίτη μιζιά για να πάρει.
-
Για ποιο λογο το 60αρια ειναι χειροτερα απο τα 80αρια?
(εκτος απο το προφανες της ελλειψης δυναμης) -
Χαλάνε πολύ, και δεν πάνε βήμα. Για 1000ευρώ διαφορά τιμής(ΜΤΧ)παίρνεις το 80 που συγκριτικά με το 60 δεν βγάζει τίποτα.
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
το 80 που συγκριτικά με το 60 δεν βγάζει τίποτα.Μήπως τα πρόσεχαν περισσότερο οι ιδιοκτήτες τους; (τα 80άρια).
-
Μπα... τα σκίζουν περισσότερο..ειδικά το Mk1 με τα 86 κέρναγε αβέρτα
-
Δουλεύει μιά χαρά κρύο-σβήνει ζεστό = αισθητήρας θερμοκρασίας νερού. Στο δεξιό μέρος της πολλαπλής εισαγωγής νομίζω. Όταν δεν παίρνει μπροστά ζεστό, δοκίμασε να του βγάλεις την φύσα. Θα ανάψει λαμπάκι injection, αλλά η ηλεκτρονική θα θεωρήσει τιμή safe mode θερμοκρασίας 85 βαθμοί, για να συνεχίσει να δουλεύει. Αν έτσι πάρει μπροστά, βρήκες τον υπαίτιο.
-
asteris
leonpΕυχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές, θα το τσεκάρω άμεσα!
drdino
Ο αισθητήρας στροφάλου μπορεί να είναι ελαφρώς παραμορφωμένος λόγω ζέστης μέσα στον κινητήρα και για αυτό να παίζει ρόλο αν είναι ζεστό ή κρύο. Π.χ. στα 16βάλβιδα Renault επειδή είναι κολλητά στην εξαγωγή, άλλες φορές λασκάρει (και χρειάζεται λίγο σφίξιμο) ενώ άλλες φορές παραμορφώνεται τόσο που χρειάζεται αντικατάσταση όλος ο αισθητήρας. Το φαινόμενο εμφανίζεται σε αυτοκίνητα που έχουν πολλές και συχνές εκκινήσεις. Ίσως κάτι τέτοιο να συμβαίνει και στην Πουντάκλα. Εν τω μεταξύ, αυτές τις μέρες δεν μπόρεσα καθόλου να το δω...τρέξιμο με χαζομάρες! -
Δεν είναι κοντά στην εξαγωγή ο αισθητήρας στροφών στα Renault. Πάνω στο σφόνδυλο είναι ανάμεσα από τη μηχανή και το κιβώτιο... Χαλάει το πηνίο μέσα του και το αμάξι απλά δεν παίρνει μπρος ή σ'αφήνει στο δρόμο.
-
Πάσο, μπορεί να θυμάμαι λάθος!
Είναι κάτι άλλο που βγάζει τρομερή ζέστη σε εκείνο το σημείο και δημιουργεί πρόβλημα στον αισθητήρα; Το λέω γιατί το φαινόμενο έχει σχέση με την θερμοκρασία του κινητήρα (ή με λασκάρισμα). Δεν είναι δηλαδή 'αν χαλάσει, έμεινες' τελείως όπως το γράφεις...
-
Αισθητήρας στροφών η διάγνωση και η άμεση αντικατάσταση από τον Puntofato (a million thanks ) έγινε και το 'νοικιάρικο' πετάει -τρόπος του λέγειν, βέβαια-! Τις τελευταίες 24 ώρες το έχω λιώσει τόσο όσο δεν έλιωσε στα 50.000 προηγούμενα χιλιόμετρα...και ανάβει με τη μία, τσακμάκι σκέτο σε λέω!
Μάθαμε ότι χρειάζεται και ρύθμιση βαλβίδων από τον Puntofato. Ο φωστήρας που το ανέλαβε γύρω στις 4 φορές, φυσικά δεν βρήκε πρόβλημα, γιατί δεν το ζέσταινε ΠΟΤΕ το αυτοκίνητο για να καταλάβει ότι ΖΕΣΤΟ δεν παίρνει μπροστά, για ρύθμιση βαλβίδων δεν είπε τσιμουδιά, παρά το γεγονός ότι άλλαξε φλάντζα και το ρελαντί είναι 60αρης με πιθανό έμφραγμα...Το δημοσιοϋπαλληλίκι δεν είναι μόνο στο δημόσιο...
Το αυτοκινητάκι πάντως με τα Nokian κινείται πολύ ευχάριστα, εκτός και αν του ζητήσεις δύναμη...
-
καλο ειναι μωρε......
-
Fiat ρε...
Ο Ιταλός Ασθενής (Fiat Punto II 60HP)