-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
'Εμεις εχουμε ενα Μενώ Ρεγκάν'
Καπνιστό, είναι ότι πρέπει για να συνοδέψει τη φασολάδα σας
-
-
Εντάξει, είναι καταπληκτικό!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
'Εμεις εχουμε ενα Μενώ Ρεγκάν'
Καπνιστό, είναι ότι πρέπει για να συνοδέψει τη φασολάδα σας
Μονάχα μην πάτε σε Starbucks με αυτό.
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Φοβερό! Ειδικά αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zamanfou#Hand_gesturesΑυτή τη στιγμή είμαι στο γραφείο και κλαίω από τα γέλια!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!
Και κατ' επέκταση..... αυτό!
http://www.laspi.gr/nero%2Bhoma.php?fae ... /title.gif
-
(μου ήρθε σήμερα με e-mail, αν έχει ξαναμπεί δεν ξέρω)
Τίτλος : ΤΕΣΤ
Το τέστ έχει μόνο 1 ερώτηση, αλλα είναι πολύ σημαντική!
Δίνοντας μια ειλικρινή απάντηση θα καθορίσει το φιλοτιμό σου!
Το τέστ περιέχει μια τυχαία, εντελώς φανταστική περίσταση οπου ΕΣΥ καλείσαι να πάρεις μια απόφαση! Θυμήσου οτι η απαντησή σου πρέπει να είναι ειλικρινής
Διαβάστε τα παρακάτω και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε κάθε γραμμή!
Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ
Είστε στη Νέα Ορλεάνη. Γύρω σου κυριεύει το χάος που προκάλεσε ένας τυφώνας
και πολλαπλές πλημμύρες. Είναι μια πλημμύρα βιβλικών διαστάσεων. Είσαι ένας δημοσιογράφος - φωτογράφος που δουλεύει για μιά πολύ μεγάλη εφημερίδα, και είσαι παγιδευμένος μέσα στην μέση αυτής της καταστροφής!!
Η κατάσταση είναι φοβερή! Προσπαθείς να τραβήξεις
φωτογραφίες που θα καθορίσουν την καρίερα σου. Σπίτια καταστρέφονται, άνθρωποι ουρλίαζουν,
άλλοι εξαφανίζονται κάτω απο τα νερά! Η φύση τα καταστρέφει όλα!
ΤΟ ΤΕΣΤ
Ξαφνικά βλέπεις έναν άνθρωπο μέσα στο νερό! Παλέυει για τη ζωή του προσπαθώντας να μή τον καταπιούν τα κύματα!
Πλησιάζεις... και σου μοιάζει οικείος! Ξαφνικά καταλαβαίνεις ποιος είναι! Είναι ο George Bush!!!
Την ίδια στιγμή βλέπεις τεράστια κύματα να
κατευθύνονται καταπάνω του έτοιμα να τον πνίξουν!
Έχεις 2 επιλογές:
- Μπορείς να σώσεις την ζωή του George Bush
ή
- Να τραβήξεις μια δραματική φωτογραφία που
αναπαριστά τον θάνατο ενός απο τους πιό δυνατούς και σημαντικούς ανθρώπους στον πλανήτη!
**Η ΕΡΩΤΗΣΗ: **
Εδώ είναι η ερώτηση και παρακαλώ απάντησε ειλικρινά:
Θα επιλέξεις έγχρωμο φίλμ με υψηλή αντίθεση ή θα πας για την κλασσική απλότητα του ασπρόμαυρου;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Και κατ' επέκταση..... αυτό!http://www.laspi.gr/nero%2Bhoma.php?fae ... /title.gif
-
-
Ποιά είναι η τελευταία ταινία πού είδε ο Οτσαλάν;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ποιά είναι η τελευταία ταινία πού είδε ο Οτσαλάν;Έλα ντε;
Το εξπρές του μεσονυκτίου;
Γλυκάθηκε και τάφτυσε όλα;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Έλα ντε;
Οχι φίλε Τάκη.
Η τελευταία ταινία πού είδε ο Οτσαλάν,ήταν ή......'ΜΟΝΩΤΙΚΗ'!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Έλα ντε;
Οχι φίλε Τάκη.
Η τελευταία ταινία πού είδε ο Οτσαλάν,ήταν ή......'ΜΟΝΩΤΙΚΗ'!!!Πράγματι:
-
***** Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας! ***
**
Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Κωνταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, στην κάθοδο. Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου.Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω. Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!
Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή!
Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
***** Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας! *****
Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Κωνταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, στην κάθοδο. Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις! Όταν τις ευχαριστήσεις και προσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας λίγο παρακάτω, μέχρι το Ρουφ, με το αυτοκίνητό σου.Συμφωνείς εσύ ανυποψίαστος και τους λες να καθίσουν πίσω. Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα. Μετά, μία από αυτές σου αποσπά την προσοχή κάνοντάς σου στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι!
Δώστε προσοχή γιατί εμένα με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή!
και δεν τρακαρες??
-
Εχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προιόντα που καθημερινά
καταναλώνουμε; Αν όχι καλα θα κάνετε να τις διαβάζετε γιατί έχουν πολύ
γέλιο. Σας αναφέρουμε μερικές:-
Πρωτοεμφανίστηκε σε γαριδάκια και αντιγράφτηκε μετά απ'όλες τις μάρκες:
'Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του προϊόντος,
πληροφορίες εντός'. (Μπορώ βέβαια και να γλιτώσω, αν χακέψω το κουτί...) -
Σε ιμιτασιόν μάρκας πιστολάκι για μαλλιά: 'Μην το χρησιμοποιείτε κατά την
διάρκεια του ύπνου'. (Eκτός κι αν είναι πολύ βρεμμένα τα μαλλιά σας...) -
Σε all brand σαπούνι ελληνικής παραγωγής: 'Xρησιμοποιήστε το σαν κανονικό σαπούνι. (OΚ, δεν θα το φυτέψω στη γλάστρα, να είσαι σίγουρος!)
-
Σε κατεψυγμένο φαγητό: 'Πρόταση σερβιρίσματος: Ξεπαγώστε το'. (Βασικά καλά που μου το'πες γιατί πού να γδύνομαι για να το σερβίρω με παγοκόφτη...)
-
Σε κάλυμμα κεφαλιού για ντους: 'Προσοχή: Χωράει μόνο ένα κεφάλι'. (Το έχω υπόψη μου, αλλιώς θα έπαιρνα το μοντέλο Λερναία Ύδρα.)
-
Σε πακέτο με γλυκό τιραμισού (τυπωμένο στον πάτο): 'Μην το
αναποδογυρίζετε'. (Πολύ αργά, την πάτησα!) -
Σε υπνωτικό χάπι: 'Παρενέργειες: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία'. (Βαριά η επιστήμη για μας τους αδαείς)
-
Σε φωτάκια Χριστουγέννων με μεγάλα γράμματα: 'Μόνο για εσωτερική και εξωτερική χρήση'. (Κι εγώ που έλεγα να τα φυτέψω στο περιβόλι...)
-
Σε αποκριάτικη παιδική στολή Σούπερμαν με αυστηρό ύφος: 'Φορώντας αυτή τη στολή δεν μπορείς να πετάξεις'. (Εδώ δολοφονείται η μεγαλύτερη παιδική
φαντασίωση.) -
Σε πακέτο ξηρών καρπών αεροπορικής εταιρείας: 'Οδηγίες: Ανοίξτε το
πακέτο, φάτε τους ξηρούς καρπούς'. (Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω...) -
Σε κουβέρτα από την Ταϊβάν: 'Να μη χρησιμοποιείται για προστασία σε
τυφώνες'. (Γιατί;;; ) -
Σε καθρέφτη σε δίκυκλο: 'Θυμήσου: Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην πραγματικότητα πίσω σου'. (Υπαγε οπίσω μου..)
-
Στο καπάκι ενός μπουκαλιού με γάλα, στην Αγγλία: 'Αφού ανοιχτεί, κρατήστε το όρθιο'. (Χωρίς σχόλια)
[σήμερα με e-mail]
-
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
***** Ενημερωθείτε για τη νέα κομπίνα που κάνουν και πάρτε τα μέτρα σας! *****
-
Ένας τύπος βλέπει την γυναίκα του να φοράει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι,το οποίο είναι και πανάκριβο, και την ρωτάει:
-
Ρε γυναίκα που το βρήκες αυτό το δαχτυλίδι? Αυτό κάνει μια περιουσία...
-
Που να σου τα λέω άντρα μου. Εχθές που είχα πάει για καφέ με την φίλη μου την Μαρία, πάω στην τουαλέτα της καφετέριας που καθόμασταν και τι βλέπω..! Μέσα στον νιπτήρα ήταν αυτό το πανέμορφο δαχτυλίδι! Κοιτάζω τριγύρω, δεν βλέπω κανέναν και το πήρα!!!
Περνάνε μερικές μέρες και ο τύπος βλέπει την γυναίκα του που γυρνούσε από την βόλτα, να φοράει μια πανάκριβη γούνα.
-
Τι είναι αυτό ρε γυναίκα ? Που την βρήκες αυτή τη γούνα?
-
Aσε άντρα μου που να στα λέω. Κάνανε λάθος στην γκαρνταρόμπα του μαγαζιού που καθόμασταν με την φίλη μου και αντί για το παλτό μου, μου έδωσαν αυτή τη γούνα. Χαζή είμαι κι εγώ? Την πήρα και εξαφανίστηκα!
-
Τι να σου πω ρε γυναίκα... Είσαι πολύ τυχερή. Της απαντάει ο άντρας της. Εγώ ένα σώβρακο βρήκα στο κρεβάτι μας και αυτό μου είναι μικρό...
-
-
Απαικτο!!!
Καντε κλικ εδώ και τσεκάρετε τα properties της φωτογραφίας του άρθρου!!
-
Πολύ καλό..και το λινκ και το _ _ _ _ _ !!!( )
'Θέλεις να σου μάθω τέννις;Πιάσε τα μπαλάκια και πέτα τα ψηλά' !!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Απαικτο!!!Καντε κλικ εδώ και τσεκάρετε τα properties της φωτογραφίας του άρθρου!!
Εδώ το καλό, το καλό, το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοο........
Οι εγγραφές άρχισαν!
(εγώ μπορεσα να το δω μονο με ΙΕ)
Ανέκδοτα - #3