-
edit:
-
Κοίτα στην κορυφή της σελίδας!
-
Πάντως δεν είναι copy paste. Πάλι καλά
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πάντως δεν είναι copy paste. Πάλι καλάSorry...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Πάει ενας Κύπριος σε ενα τοστάδικο:ΕΕε ... θα ήθελα εναν τόστ με τυρίν , κασέριν , ντομάταν....
Ρε φίλε λέει ο καταστηματάρχης δεν γίνετε να μην βάζεις στο τέλος το νι ;
ΕΕμμ φυσικά..
Οκ .. τι άλλο να βάλω μέσα;
Ε... ναί βάλτε μέσα επίσης ζαμπό και μπέικο
H λέξη ζαμπόν δεν υπάρχει στα κυπριακά. Λέγεται χαμ.
-
angel rabbit
οχι χάμ, 'άμ (με δασεία) -
Είναι δυο gay μέσα σε ένα αεροπλάνο που εκτελεί την πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη.
Κάποια στιγμή ο ένας άρχισε να βαριέται και λέει στον άλλον:- Είσαι να στον βάλω λίγο στον ...;
- Τι λες, ρε μα**κα, μέσα σ'' όλο αυτόν τον κόσμο;
- Έλα ρε, αφού όλοι κοιμούνται.
- Κι αν είναι κανένας ξύπνιος;
- Να, σήκω και ζήτα ένα τσιγάρο κι αν δεν σου απαντήσει κανείς, πάει να πει ότι όλοι κοιμούνται.
Σηκώνεται λοιπόν ο ένας και ζητάει δυνατά ένα τσιγάρο αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση. Πείθεται λοιπόν ότι όλοι κοιμούνται κι έτσι γδύνεται και αρχίζει να πηδιέται με τον φίλο του.
Όταν έφθασαν με το καλό στην Νέα Υόρκη η αεροσυνοδός χαιρετούσε έναν-έναν όλους τους επιβάτες και τους ρωτούσε αν ευχαριστήθηκαν το ταξίδι.
Όταν έφθασε ο τελευταίος επιβάτης απάντησε: - Ε, όχι και τόσο.. Είχα σε όλο το ταξίδι πονόδοντο.
- Πονόδοντο; Και γιατί δεν ζητήσατε μια ασπιρίνη;
- Σιγά μη ζητούσα ασπιρίνη. Εδώ ένα τσιγάρο ζήτησε ο άλλος και τον
γαμήσανε!!
-
ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ!!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Είναι δυο **gay **μέσα σε ένα αεροπλάνο που εκτελεί την πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη.καουμπόηδες δηλαδη???
-
-
http://rapidshare.de/files/16240652/primeminister_berlusconi.wmv.html
Πρεπει να ειναι fake αλλα εχει πολυ πλακα
-
-
Μηπως το έχεις να δείχνει από την άλλη.
Θέλω να το βάλω στο γραφείο για να δείχνει τον δίπλα μου -
edit-λαθος poast
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μηπως το έχεις να δείχνει από την άλλη.
Θέλω να το βάλω στο γραφείο για να δείχνει τον δίπλα μου -
-
Μόλις είχα καθίσει στην τουαλέτα, όταν ακούω μία φωνή απ' το διπλανό χώρισμα να μου λέει :
'Γεια σου, τι γίνεται';
Δεν συνηθίζω ν' αρχίζω συζήτηση στην τουαλέτα, αλλά δεν ξέρω τι μ' έπιασε κι απάντησα, λίγο σαστισμένος,
'Είμαι πολύ καλά!'
Κι ο άλλος λέει:
'Και τι κάνεις;'
Μα τι ερώτηση είναι αυτή; Σ' εκείνο το σημείο σκέφτηκα ότι η κατάσταση ήταν λίγο περίεργη, και του απαντάω:
'Ε, ό,τι κι εσύ, ταξιδεύω!'
Ενώ προσπαθώ να βγω έξω όσο πιό γρήγορα μπορώ, ακούω κι άλλη ερώτηση:
'Μπορώ να έρθω από κει;'
Αυτή η ερώτηση ήταν υπερβολική για μένα, αλλά υπέθεσα ότι θα μπορούσα να τελειώσω ευγενικά τη συζήτηση. Οπότε απαντάω:
'Καλύτερα όχι, έχω δουλειά αυτή τη στιγμή!'
Και τότε ακούω τον άλλο να λέει νευρικά:
'Κοίτα, θα πρέπει να σε κλείσω. Είναι ένας μ@λ@κ@ς στη διπλανή τουαλέτα που απαντά συνεχώς στις ερωτήσεις μου!!!'Το γεγονός δεν αποτελεί εμπειρία του γράφοντα.
Ο σύζυγος ετοιμάζεται να φύγει ταξίδι και πάει σε ένα κατάστημα που πουλάει σκύλους φύλακες για να αγοράσει έναν με σκοπό να προσέχει την γυναίκα του όσο λείπει.
- Βλέπει ένα που κοστίζει 100.000 και ο πωλητής του εξηγεί:
- Αυτό που βλέπετε είναι Ντόπερμαν, εντοπίζει τον κλέφτη τον ρίχνει κάτω και τον κρατάει εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία.
- Ο σύζυγος όμως θέλει κάτι καλύτερο και ο πωλητής συνεχίζει:
- Το άλλο πιο κάτω είναι λυκόσκυλο, κοστίζει 200.000, εντοπίζει τον κλέφτη τον ρίχνει κάτω, τον δένει και φωνάζει και την αστυνομία μόνο του.
- Ο πελάτης όμως θέλει κάτι καλύτερο και το μάτι του πάει σε ένα κανίς που κοστίζει 500.000.
- Αυτό το μικρό γιατί είναι τόσο ακριβό; ρωτάει
- Γιατί ξέρει καράτε!
- Αδύνατον, μπορείτε να μου κάνετε μία επίδειξη;
- Βεβαίως… 'Τραπέζι καράτε' φωνάζει, ορμάει ο σκύλος στο τραπέζι και το κάνει κομμάτια.
-'Πόρτα καράτε' φωνάζει και μετά από λίγο και πάει η πόρτα. - Ενθουσιασμένος ο σύζυγος τον πάει στην γυναίκα του η οποία την άλλη μέρα φέρνει στο σπίτι τον εραστή της ο οποίος γελάει όταν ακούει ότι αυτός ο σκύλος είναι φύλακας.
- Μην τον βλέπεις έτσι μικρό, ξέρει καράτε.
- Ποιο, αυτό το κουτάβι; Αρχίδια καράτε ξέρει.
-
-
-
Ανέκδοτα - #3