-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γίνονται και για να μην ισχύσει η βάση του 10 ώστε οι κουμπούρες να ζήσουν τη 'φοιτητική ζωή'. Τα επαγγελματικά λύκεια είναι για τους Αλβανούς.Επίσης για να είναι καθαροί οι σχολικοί χώροι - όταν δηλαδή τους βρωμίζουν κάτι τουρίστες και περαστικοί, να τους καθαρίζει αμέσως ένας λόχος καθαριστριών.
Και τέλος για τους λόγους που υπαγορεύουν τρίτοι. Ποιοι τρίτοι; Ε, οι γνωστοί ολοφυρόμενοι για την κατάσταση της παιδείας της οποίας οι ίδιοι είναι άμεσοι κοινωνοί.
Υπάρχει βέβαια και ο λόγος της κοπάνας, αλλά ας μείνουμε στους ομολογημένους.
χο χο χο......
ξεχασες τις στρογγυλες τυροπιτες -
double
-
skye **
αν ηθελαν να ωθησουν λιγοτερο κοσμο δε θα ανοιγαν καινουργιες σχολες ουτε θα αυξαναν τις θεσεις που παιρνει καθε σχολη.**το οτι αυτο δεν υπαρχει αλλου δε το σχολιαζω,πολλα πραγματα δεν υπαρχουν αλλου.
'''το θεμα ειναι αυτο που ειπα. ολοι κανουν τη μαλακια τους στην παιδεια για να περασουν σα μεταρυθμιστες.. εδω και 10 χρονια εχουν αλλαξει απιστευτα πραγματα, τωρα ουτε καν ξερω πως ειναι. ειτε ΝΔ ειτε ΠΑΣΟΚ ο καθενας κανει τη μαλακια του, η κυβερνηση βλεπει οτι εχει υψηλο κοστος και σουταρει τον υπουργο και η μαλακια εχει γινει.. '''
σωστα αλλα μαλακια απο μαλακια διαφερει.
βαρεθηκα, το θεμα ειναι αν ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο,που ηταν και ο λογος που εγιναν οι καταληψεις,νταξει? δωσε αμα θες επιχειρηματα γιατι το προηγουμενο ηταν καλυτερο.εγω σου ειπα γιατι εχω αυτη τη γνωμη
ΥΓ.'εχεις αποφασισει τι θα κανεις',δεν ειναι καθολου ετσι,οι μισοι μπαινουν στη τυχη,οτι γραψουν κλπ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
skye
μακάρι να κάνω λάθος, ειλικρινά το λέω. Εδώ πάντως βλέπω στα κέντρα τα παιδιά να γκαρίζουν, τρέχουν, στριγκλίζουν - στα κάμπινγκ ακόμα χειρότερα. Ενώ τα παιδιά από την αλλοδαπή φέρονται ανθρώπινα και προσφέρουν. Ίσως μόνα τους χωρίς τους γονείς γίνονται από Dr. Jekyll > Mr. Hyde, ξέρω 'γω...Η παρατήρησή σου είναι λανθασμένη γιατί οι ξένοι που θα έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένεια και τα μικρά παιδιά τους είναι μιάς κάποιας οικονομικής κατάστασης με ότι συνεπάγεται αυτό.
-
Στα κάμπινγκ; Δεν μιλάω για την Ελούντα. Έστω όμως, ίσως έρχονται εδώ τα μπουμπούκια. Ας μην περιορίζεται όμως η συζήτηση στους παίδες της Βρετανίας (που δεν τους έχω σε εκτίμηση ούτως ή άλλως). Γερμανοί, Ολλανδοί, Σουηδοί είναι τύπος και υπογραμμός - ή όχι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στα κάμπινγκ; Δεν μιλάω για την Ελούντα. Έστω όμως, ίσως έρχονται εδώ τα μπουμπούκια. Ας μην περιορίζεται όμως η συζήτηση στους παίδες της Βρετανίας (που δεν τους έχω σε εκτίμηση ούτως ή άλλως). Γερμανοί, Ολλανδοί, Σουηδοί είναι τύπος και υπογραμμός - ή όχι;Όχι, ή τουλάχιστον όχι όλοι. Όλες οι φυλές έχουν τα καθίκια τους. Άλλες βέβαια, τα έχουν σε μεγαλύτερο ποσοστό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όχι, ή τουλάχιστον όχι όλοι. Όλες οι φυλές έχουν τα καθίκια τους. Άλλες βέβαια, τα έχουν σε μεγαλύτερο ποσοστό.
Τουλαχιστον οι Ελληνες απο οσο τους εχω δει στο εξωτερικο ειναι πολυ καλυτεροι απο οτι ειναι εδω,μονο (λιγο) πιο φωνακλαδες.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Όχι, ή τουλάχιστον όχι όλοι. Όλες οι φυλές έχουν τα καθίκια τους. Άλλες βέβαια, τα έχουν σε μεγαλύτερο ποσοστό.
Τουλαχιστον οι Ελληνες απο οσο τους εχω δει στο εξωτερικο ειναι πολυ καλυτεροι απο οτι ειναι εδω,μονο (λιγο) πιο φωνακλαδες.
Αυτό είναι ίδιον της φυλής ω πάτερ. Αν δεν ξεφεύγουν στις φωνές, δε νομίζω να ενοχλεί κανέναν. Ότι συμπεριφερόμαστε καλύτερα από ότι εδώ πάντως, ισχύει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στα κάμπινγκ; Δεν μιλάω για την Ελούντα. Έστω όμως, ίσως έρχονται εδώ τα μπουμπούκια. Ας μην περιορίζεται όμως η συζήτηση στους παίδες της Βρετανίας (που δεν τους έχω σε εκτίμηση ούτως ή άλλως). Γερμανοί, Ολλανδοί, Σουηδοί είναι τύπος και υπογραμμός - ή όχι;αν δεν τους εχεις ζησει στη χωρα τους δεν μπορεις να ξερεις...
στις διακοπες παιζουν ρολο πολλοι παραμετροι οπως ο φοβος των επιπτεσεων σε μια ξενη χωρα κτλπ...ασε που ολοι εχουμε δει τι κανουν σε διαφορα τουριστικα μερη οταν μεθανε....οσο για ολλανδια σιγουρα δν πρεπει να μιλας αν και δν εχω παει, λογω της ιδαιτεροτητας τησ χωρας σιγουρα δν ειναι καλυτεροι απο μας
απο διαφορα στατιστικα ευρωπαικα και παγκοσμια και μονο σχετικα με εγκληματικοτητα ανηλικων και ναρκωτικα καταλαβαινεις ποσο λαθος ειναι αυτο που λες...... -
Aς κανουμε λιγη υπομονη.
Οσονουπω ερχονται τα μη Κρατικα Πανεπιστημια.
Που θα διαλεγουν τους φοιτητες με τα δικα τους κριτηρια (και ειναι σιγουρο πως τα στουρναρια με οσα λεφτα κι αν εχουν παλι στην απεξω θα μεινουν), που θα ειναι αμεσα συνδεδεμενα με την αγορα εργασιας, και ως εκτουτου τα προγραμματα σπουδων τους θα ειναι συγχρονα, που οι εγκαταστασεις τους θα ειναι (απο πλευρας καθαριοτητας τουλαχιστον) τζαμι, που δεν θα εχουν ασυλο ωστε να φυτευονται ακομα και χασισοδεντρα.
Το χουμε πει χιλιες φορες:
Ο Ελληνας σεβεται μονο οτι πληρωνει.Και οσο πιο ακριβα πληρωνει τοσο πιο πολυ σεβεται...
Για το μονο πραγμα που λυπαμαι τα Κρατικα Πανεπιστημια ειναι οτι Ιδρυματα με Ιστορια και καποτε στην Πρωτοπορια (π.χ.Ε.Μ.Π.) θα παρακμασουν επειδη το θελουν καποιοι κομματαρχισκοι του κερατα....Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να... καις
-
Πολύ άσπρο-μαύρο...
-
ΚRΙΕΖΑ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα στουρνάρια δεν θα τα παίρνουν? Θα κάνουν Foundation ένα χρόνο και θα μπάινουν! Έτσι γίνετε και στην Αγγλία χρόνια τώρα. -Μην περιμένεις να ανοίξει το Cambridge παράρτημα στην Ελλάδα, ή αν ανοίξει δεν θα έχει τα ίδια αυστηρά κριτήρια, Το City ας πούμε έχει παράρτημα και δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο-Απλά δεν θα το βγάζουν! Το Deree σε παίρνει και με απολυτήριο 10, απλά σε βάζει στο junior για το μισό διάστημα!
Το ότι κάποιος δεν έχει καλούς βαθμούς στο σχολείο δεν μου λέει κατ'ανάγκη κάτι πάντως! Επίσης στα Παραρτήματα Αγγλικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό δεν πάνε μόνο ευκατάστατα παιδιά -που στο φινάλε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί καποιος να έχει λεφτά και να είναι και αξιόλογος- αλλά απο πολλές οικονομικές τάξεις.
-
Τελικα τα σχολεια θα ανοιξουν ή θα κλεισει οτι εκπαιδευτικο ιδρυμα εχει απομεινει;Οσο και αν συμφωνει καποιος με τις θεσεις τις κυβερνησης,από καποια στιγμη και μετά θα κοιταξει το αποτελεσμα,δηλαδη την εκρηκτικη κατασταση,τα κλειστα σχολεια κτλ
-
Krieza έχεις καμία ιδέα τι σημαίνει επένδυση για 'ιδιωτικό πανεπιστήμιο';;;;
Άσε καλύτερα τα ευχολόγια για τους κυβερνώντες (νυν και τέως). -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Krieza έχεις καμία ιδέα τι σημαίνει επένδυση για 'ιδιωτικό πανεπιστήμιο';;;;
Άσε καλύτερα τα ευχολόγια για τους κυβερνώντες (νυν και τέως).Τι σημαίνει?
-
Πανεπιστήμιο; Με εργαστήρια; Με προγράμματα σπουδών, εξοπλισμό, ΕΡΕΥΝΑ (μόνο αυτή μπορεί να δίνει αξιοπρεπή πτυχία);
Εκτός κι αν μιλάμε για πτυχιούχους κορδελιάστρες, γκαρσόνια, ταμίες σούπερ-μάρκετ, κ.λπ. το κόστος είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για ιδιώτες στην Ελλάδα. Και βέβαια δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει τις αστειότητες του Γιακουμάτου περί Χάρβαρντ της Αγίας Βαρβάρας... -
Σε επίπεδο ΑΕΙ τουλάχιστον σε κατεύθυνση Business και Computing τα παραρτήματα Αγγλικών και Αμερικανικών πανεπιστημίων είναι μια χαρά! Για Ιατρική ή κάτι άλλο και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν. Μην ξεχνάς πάντως ότι τα μεταπτυχιακά του ALBA έχουν όνομα στην αγορά εργασίας.....γιατί άραγε?
Γενικά μη το ψάχνεις, αν δεν αλλάξουν μυαλά απο τον υπουργό παιδείας μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο στη γραμματεία του πανεπιστημίου κα ιτου φοιτητές, θα πάνε κατα διαόλου!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΚRΙΕΖΑ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα στουρνάρια δεν θα τα παίρνουν?Ειναι πολυ απλο:
Δε θα διακινδυνευουν να στειλουν π.χ. 5 αποφοιτους τους στη Citibank π.χ. για δουλεια και οι τεσσερεις να μη μπορουν να ξεχωρισουν το ευρω απο το δολλαριο...@Petros
Σιγουρα η επενδυση θα ειναι μικροτερη απο τα ποσα που ξοδευονται καθε χρονο για τη συντηρηση και την αντικατασταση των λεηλατουμενων κτιριων των δημοσιων κτιριων.Με την ευκαιρια, σημερα πηγα σε ενα σχολικο συγκροτημα που στεγαζει 2 ΤΕΕ και το σχολειο δευτερης ευκαιριας της περιοχης μου.
Το σχολειο ηταν κλειστο με δυο κουρελοπανω στην εισοδο που
ανηγγειλαν το χαρμοσυνο γεγονος της καταληψης, και τα μισα του θρανια σωριασμενα εκει.
Επειδη επρεπε να κανω μια συγκεκριμενη δουλεια προσπαθησα να βρω καποιον απο τους 'αγωνιστες' Μαριεττοφαγους 'μαθητες ωστε να ανοιξουν και να μπω στο 'ασυλο' (ανιατων??).Μαντεψτε ποσοι απο τους μαθητες που κοπτονται για καλυτερη παιδεια ηταν εκει (μιλαμε για ωρα 11 πμ).
ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!
Ειπε κανεις οτι οι καταληψεις δεν ειναι υποκινουμενες??
Ειπε κανεις οτι οι πενοντες καθηγητες δε σιγονταρουν αυτες τις καταστασεις??
Ποιος ειπαμε οτι παιρνει τις αποφασεις για καταληψεις??
Οι γονεις (και κατ'επεκτασιν οι συλλογοι τους) θεωρουνται υπευθυνα ατομα??
Μετα απο το σημερινο εξοργιστικο που ειδα ετσι μουρχεται να φωναξω:'Βαστα Μαριεττα!!!' κατα το 'Βαστα Δασκαλε!!!'
-
Να ρωτήσω ή να μη ρωτήσω;
Θα ρωτήσω - με όλη την καλή διάθεση:
Γιατί, ρε παιδιά, είναι μίζερο να λέμε ότι δεν είναι δυνατόν να πάρουν 1400 € βασικό μισθό νεοδιόριστου οι εκπαιδευτικοί και δεν είναι μίζερο να λέμε ότι είναι αδύνατον να γίνει στην Ελλάδα ιδιωτικό πανεπιστήμιο της προκοπής; Τόσο άχρηστους και δίχως όραμα και ιδέες θεωρούμε όλους τους Έλληνες εκπαιδευτικούς και επενδυτές; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να ρωτήσω ή να μη ρωτήσω;Θα ρωτήσω - με όλη την καλή διάθεση:
Γιατί, ρε παιδιά, είναι μίζερο να λέμε ότι δεν είναι δυνατόν να πάρουν 1400 € βασικό μισθό νεοδιόριστου οι εκπαιδευτικοί και δεν είναι μίζερο να λέμε ότι είναι αδύνατον να γίνει στην Ελλάδα ιδιωτικό πανεπιστήμιο της προκοπής; Τόσο άχρηστους και δίχως όραμα και ιδέες θεωρούμε όλους τους Έλληνες εκπαιδευτικούς και επενδυτές;Η ερωτηση ειναι ρητορικη?
Καθηγητές στα σχολεία