-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κάτι για καθηγητές - και μαθητές που προσγειώνονται ανώμαλα......
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
charmak66
το πρόβλημα φυσικά είναι ότι η διευθύντρια δεν βρίσκεται σε άλλη πόλη, είναι μέσα στο ίδιο σχολείο. Άρα θα έπρεπε να είχε προηγηθεί συνεννόηση για την κάλυψη του κενού, η οποία ή δεν υπήρξε ποτέ ή υπήρξε αλλά δεν κατέληξε σε λύση ή υπήρξε αλλά κατέληξε στη λύση 'να πάνε να πνιγούν οι γονείς'.Όμως, όταν το κενό δεν μπορεί να καλυφθεί για οποιονδήποτε λόγο ενώ η άδεια μπορεί να ληφθεί σε άλλη χρονική περίοδο, ο υπάλληλος δεν παίρνει άδεια 'λόγω υπηρεσιακών αναγκών'.
Γι' αυτό δεν φταίει η καθηγήτρια, όμως! Αν είχαν τέτοιο πρόβλημα μπορούσαν να μην εγκρίνουν την άδεια (αν δεν συντρέχει λόγος υγείας ή κάτι τέτοιο).
Εγώ το παραλήρημά σου δεν κατάλαβα...
-
Αν είχες ιδέα του πως λειτουργεί το σύστημα στο δημόσιο με τέτοιες διευκολύνσεις εις βάρος της υπηρεσίας, δεν θα χαρακτήριζες παραλήρημα όσα έγραψα. Αλλά δε βαριέσαι...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν είχες ιδέα του πως λειτουργεί το σύστημα στο δημόσιο με τέτοιες διευκολύνσεις εις βάρος της υπηρεσίας, δεν θα χαρακτήριζες παραλήρημα όσα έγραψα. Αλλά δε βαριέσαι...Εσύ πως ξέρεις;
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν είχες ιδέα του πως λειτουργεί το σύστημα στο δημόσιο με τέτοιες διευκολύνσεις εις βάρος της υπηρεσίας, δεν θα χαρακτήριζες παραλήρημα όσα έγραψα. Αλλά δε βαριέσαι...
Εσύ πως ξέρεις;
Ξέρω κι εγώ, Χάρη. Άσ' τα...
-
Ειμαι εκτος εαυτου σημερα.
Η κορη μου πηγαινει νηπιαγωγειο στο ολοημερο μιας και η 2 δουλευουμε.
Το ωραρειο ειναι 8-4 και καλυπτεται απο 2 νηπιαγωγους αν τετραωρο.Αυτη την εβδομαδα η μια εχει λεει κανονικη αδεια και μας ειδοποιησαν να παμε να περνουμε το παιδι ολη την εβδομαδα στις 12 .
Καλε ΡΕ ανευθυνοι χαραμοφαιδες.....τι θα το κανω εγω το παιδι στις 12 το μεσημερι??? ΕΕΕ...
Αφου ειχε εγκριθει κανονικη αδεια , οχι εκτακτη (δικαιουνται και κανονικη εντος σχολικης χρονιας ?? και τοσους μηνες τι ειναι εκτακτη??? γιατι δεν προβλεψαν την αναπληρωση της δασκαλας με καποια αλλη ή τελος παντως να βρουν καποια λυση , τι ανευθυνοτητα ειναι αυτη????
Εν το μεταξυ το νηπιαγωγειο εχει 2 τμηματα τα οποια εχουν απο 12 παιδακια, ενω θα επρεπε να εχουν 25, αρα θα μπορουσαν ανετα να καλυψουν το κενο που δημιουργησαν με την ανευθυνοτητα τους.
Με αυτα και με αυτα εχω την χειριστη εικονα για τα σχολεια μας.
Δεν το αφησα ομως ετσι.... πηρα τηλεφωνο στο Υπουργειο και μιλησα με την διευθυντρια πρωτοβαθμιας εκπεδευσης την ανεφερα το θεμα και μου ειπε οτι κακως η διευθυντρια του νηπιαγωγειου δεν καλυψε το κενο και πως η ιδια θα επιλυφθει του θεματος και θα με ενημερωσει τηλεφωνικα.
Αι σιχτιρ πια με τον καθε ανευθυνο υπαλληλακο που ντροπιαζει την εκπαιδευση.
Το κραξιμο στο υπουργειο επιασε τοπο.... βρηκαν τροπο να μην σχολαν τα παιδιαστις 12 αλλα κανονικα στις 4.
Μοιρασαν τα παιδια στα υπολοιπα τμηματα απο σημερα.Επρεπε να το κανω θεμα γιανα κανουν το αυτονοητο....ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
-
Ειναι ομως θετικο οτι το υπουργειο ασχοληθηκε αμεσα με το προβλημα.
Απλα στην Ελλαδα πολλες φορες αρκουμαστε στο να γκρινιαζουμε στον Μπαμπη τον καφετζη αντε και τον γείτονα,λες και αυτοι ειναι αρμοδιοι. -
To ίδιο πρόβλημα με τον φίλο GFON εμφανίστηκε και στο σχολείο της μικρής μου.
Θεωρούσα τον δντή του σχολείου εξαιρετικά αξιόλογο. Αρχίζω να χάνω την εκτίμησή μου.
-
Τα περι νηπιαγωγείου τα ξέρω κι εγώ καλά και από μέσα, αφού και η κόρη μου πάει εκεί σε ολοήμερο. Για το παραμικρό φεύγουν χωρίς να αναπληρωνονται και ειδοποιούν τους γονείς να πάρουν τα παιδιά. Έκανα κι εγώ την ίδια κίνηση με τον GFON στην τοπική πρωτοβάθμια. Κατάλαβα ότι υπάρχει κλίκα και καλύπτει ό ένας τον άλλον. Έτσι την επόμενη φορά πήρα το υπουργείο. Σε μία μέρα υπήρχε αντικαταστάτρια.
-
Μα αφου το υπουργειο τους καλυπτει νομιμα,γιατι στηνουν ολοκληρη γιάφκα;Μηπως ειναι τίποτα 'αγραφες' αδειες;Μηπως δεν αρκουν οι 4μηνες διακοπες ανα έτος;
-
Και ενω οι αγαπητοι δασκαλοι αρνουνται να ακολουθησουν την λυση του Υπουργειου για την αναπληρωση των χαμενων ωρων της απεργιας, απειλωντας με στασεις εργασιας αυριο ξανακλεινουν τα σχολεια για να κανουν ΓΣ.
Να τους χαιρομαστε!
-
οι δασκαλοι εχουν ξεπερασει πλεον καθε οριο λογικης.αποδεικνυουν οτι δεν τους νοιαζει καθολου η παιδεια,αλλα πως να κερδιζουν περισσοτερα,δουλευοντας λιγοτερο.
να τους χαιρομαστε λοιπον. -
Στην χωρα μας η δημοκρατια εχει καταλυθει πια.Κυβερνα η μειοψηφία.
Μια χουφτα συνδικαληστες αποφασιζουν τι θα γινει, αδιαφορωντας για το κόστος των ενεργειων τους αφου πληρωνει ο γνωστος ο μ@λακας ο Ελληνας. -
Εκτος αν ο γνωστος μ@λ@κ@ς ελληνας φοροδιαφευγει, οποτε δε δικαιουται να εχει αποψη
-
Μετά από 6 εβδομάδες απεργία, οι δάσκαλοι που λένε ότι κόπτονται για την εκπαίδευση των παιδιών και υποσχέθηκαν να συνεργαστούν για να καλύψουν τις χαμένες διδακτικές ώρες, έκαναν χθες συνέλευση, χάνοντας άλλη μία ημέρα μάθημα για να αποφασίσουν πώς θα αντιδράσουν στην απόφαση του υπουργείου να μειώσει τις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα ώστε να καλυφθεί μέρος των χαμένων ωρών!
ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
Σημειωτέον ότι από τότε που τέλειωσε η απεργία δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα χωρίς να χάσουν από μία μέρα μάθημα, 24 απεργία, συνέλευση (άλλη, όχι η χθεσινή), γιορτή για το Πολυτεχνείο και πάει λέγοντας!
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κανουν οι καθηγητες!
**αφου καποιοι τους δινουν το δικαιωμα και το κανουν... **:iconcool:
ουτε αξιολογηση, απεργιες που πληρωνονται, διακοπες 4 μηνες, μια χαρα!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εκτος αν ο γνωστος μ@λ@κ@ς ελληνας φοροδιαφευγει, οποτε δε δικαιουται να εχει αποψηΟι δάσκαλοι φοροδιαφεύγουν άραγε;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κανουν οι καθηγητες!**αφου καποιοι τους δινουν το δικαιωμα και το κανουν... **:iconcool:
ουτε αξιολογηση, απεργιες που πληρωνονται, διακοπες 4 μηνες, μια χαρα!
Αυτό ακριβώς. Εϊμαστε όλοι συν-υπεύθηνοι.
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Εκτος αν ο γνωστος μ@λ@κ@ς ελληνας φοροδιαφευγει, οποτε δε δικαιουται να εχει αποψη
Οι δάσκαλοι φοροδιαφεύγουν άραγε;
Οχι βεβαια! Μισθωτοι γαρ
Καθηγητές στα σχολεία