Οι περισσοτεροι καθηγητες στο σχολειο μου ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης...
Ας ξεκινησουμε...
Θα αρχισω πρωτα απο τον διευθυντη του σχολειου μου ο οποιος παιζει μεγαλο ρολο σε πολλα πραγματα στο σχολειο...ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΤΑΤΟΣ.Μου εδωσε εμενα 2ημερη αποβολη επειδη κατι θυμηθηκε πριν απο κανα 3-4 μηνες πριν και δεν ηταν σε μαθημα ΑΛΛΑ στη καταληψη...
Μετα...
Καθηγητης Φυσικης γενικης/κατευθυνσης : Εχω τον ιδιο.Δε παιζει να υπαρχει ποιο βαρετος καθηγητης σε ολο τον κοσμο...Τον βλεπεις ερχεται απο το γραφειο μεχρι την ταξη καθημερινα με το ιδιο αργο βημα το τσιγαρο στο χερι και ενα ποτηρακι νερο το οποιο ψιλοχυνεται καθως ερχεται....Καλα απο μαθημα σκιζει...Μιλαει αργα εχει και τσιγαροφωνη πολυ χοντρη ομως και μιλαει χαμηλοφωνα...Πρεπει να ειναι ο μονος ανθρωπος που κανει μαγικα στο ρολοϊ και δε περναει καθολου ευκολα αυτη η γ@μημενη η ωρα.....
Καθηγητης Μαθηματικων γενικης/κατευθυνσης : Στη κοσμαρα του.Παραδωση μαθηματος οπου ειναι ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ κεφαλαια μεσα σε 10 λεπτα και προσπαθει να σπασει πλακα με τον οποιονδηποτε βαζοντας τρικλοποδιες κανοντας πλακα με τα αλανια απο το τμημα η να σχολιαζει τους μαθητες...Επισης δινει χωρις λογο αποβολες απλα ετσι επειδη του κ@υλωνει δινει.....
Καθηγητρια Εκθεσης/Νεοελληνικων κειμενων : Μεγαλη πριξ@ρχιδο....Αμα δεν εχεις ορεξη να κανεις μαθημα και πλαγιαζεις το κεφαλι σου βαριεστημενα στο θρανιο θα σε λεει επιτηδες μεχρι να σταματησεις να το κανεις αυτο το πραγμα...Μας ειχε βαλει να γραψουμε εκθεση μετα τη τριημερη εκδρομη που ειχαμε παει 3 μερες ολοι χωρις υπνο και την ειχαμε 2 πρωτες ωρες.Πηγα μονο εγω επειδη εχω απουσιες και κανονικα εκει εκθεση ριξε περιληψεις.Εγω ουτε καν καταλαβα τι εγραψα και της το εδωσα.Επισης εχει παρει αυτον τον ψωνισμενο αερα επειδη ειναι και η υποδιευθυντρια...
Ο υπευθυνος της ταξης μας η αλλιως ο καθηγητης που μας διδασκει Πολιτικη και δικαιο(?) δεν τον θυμαμαι ακριβως επειδη ποτε δεν φερνω βιβλιο... Στον κοσμο του βλεπεις παραδιδει μονος του και ολοι τον γραφουν μεχρι που τον λυπομαστε και προσεχουμε.
Η καθηγητρια των Αγγλικων ποιο κομπλεξικη γυναικα δεν υπαρχει.Σου βαζει λογια ξερω γω και χωρις λογο θελει να σου την πει χωρις να εχεις πει κατι για αυτην.
Η θρησκευτικου στον χαβα της ιδια κατασταση με τον καθηγητη που διδασκει πολιτικη και δικαιο..
Γυμναστικου : εγω προσωπικα κανω γυμναστικη και καλοπερναω.Οσοι δεν κανουν τα ακουνε αγρια...
Χημικος/Βιολογος... Ο μονος νορμαλ πιστευω αλλα καποιες στιγμες σε τρομαζει καθως μιλαει ηρεμα και ωραια και αμα γινεται σουσουρο στη ταξη αμολαει μια αγριοφωναρα που χεζεσαι απανω σου. Εχει και focus...
Αυτα με λιγα λογια μπαχαλο....