-
Εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνω τα αυτονόητα και έχω απορίες!!!!
-
Πάντως πιο πολύ χώρο πιάνει μία CLS AMG από ένα RAV4...στο κέντρο.
-
Ο χρήστης panosla έγραψε:
γραντβιταρακηδες συγνωμη διακρινω ενα συμπλεγμα κατωτεροτητας, οχι μονο σε αυτο το ποστ αλλα και γενικοτερα σε συζητησεις, μου φαινεται οτι δεν το πιστευετε και εσεις οι ιδιοι το αυτοκινητο σας και με αγωνια προσπαθειτε να πεισετε και τους ευατους σας.Δεν βλεπω κανενα ραβακια να αγωνιζεται να δικαιολογησει την ψηφο του.Ξερει οτι εχει τον βασιλια της κατηγοριας.Την επόμενη φορά που θα πάω εκδρομή μαζί με ένα RAV θα βγάλω φοτό για να δείς πως είναι ο βασιλιάς ανάσκελα.Και ξέρεις οτι αυτοι που έχουν RAV δεν γράφουν εδω αλλά στα 'εντός δρόμου'.
-
Σαν ιδιοκτήτης 2 μοντέλων RAV (1995&2001)ξέρω αρκετά τις δυνατότητες τους γι'αυτό και ξαναπήρα μετά το πρώτο.
Όμως σε πραγματικά δύσκολα εκτός δρόμου η έλλειψη 'αργών'είναι μειονέκτημα όσο και να αγαπούμε τα RAV. -
Ο χρήστης maltezak έγραψε:
γραντβιταρακηδες συγνωμη διακρινω ενα συμπλεγμα κατωτεροτητας, οχι μονο σε αυτο το ποστ αλλα και γενικοτερα σε συζητησεις, μου φαινεται οτι δεν το πιστευετε και εσεις οι ιδιοι το αυτοκινητο σας και με αγωνια προσπαθειτε να πεισετε και τους ευατους σας.Δεν βλεπω κανενα ραβακια να αγωνιζεται να δικαιολογησει την ψηφο του.Ξερει οτι εχει τον βασιλια της κατηγοριας.
Την επόμενη φορά που θα πάω εκδρομή μαζί με ένα RAV θα βγάλω φοτό για να δείς πως είναι ο βασιλιάς ανάσκελα.Και ξέρεις οτι αυτοι που έχουν RAV δεν γράφουν εδω αλλά στα 'εντός δρόμου'.
Για να πας εκτος δρομου πρεπει πρωτα να κανεις παρα πολλα χιλιομετρα εντος δρομου.Βλεπω οτι το συνδρομο καλα κρατει.
-
γραντβιταρακηδες συγνωμη διακρινω ενα συμπλεγμα κατωτεροτητας, οχι μονο σε αυτο το ποστ αλλα και γενικοτερα σε συζητησεις, μου φαινεται οτι δεν το πιστευετε και εσεις οι ιδιοι το αυτοκινητο σας και με αγωνια προσπαθειτε να πεισετε και τους ευατους σας.Δεν βλεπω κανενα ραβακια να αγωνιζεται να δικαιολογησει την ψηφο του.Ξερει οτι εχει τον βασιλια της κατηγοριας.
Την επόμενη φορά που θα πάω εκδρομή μαζί με ένα RAV θα βγάλω φοτό για να δείς πως είναι ο βασιλιάς ανάσκελα.Και ξέρεις οτι αυτοι που έχουν RAV δεν γράφουν εδω αλλά στα 'εντός δρόμου'.
Για να πας εκτος δρομου πρεπει πρωτα να κανεις παρα πολλα χιλιομετρα εντος δρομου.Βλεπω οτι το συνδρομο καλα κρατει.Μηπως το ειναι καθαροαιμο εκτος δρομου η κατηγορια SUV;
-
Για να πας εκτος δρομου πρεπει πρωτα να κανεις παρα πολλα χιλιομετρα εντος δρομου.Βλεπω οτι το συνδρομο καλα κρατει.Μηπως το suzuki ειναι καθαροαιμο εκτος δρομου η κατηγορια SUV;
-
Για να πας εκτος δρομου πρεπει πρωτα να κανεις παρα πολλα χιλιομετρα εντος δρομου.Βλεπω οτι το συνδρομο καλα κρατει.Μηπως το suzuki ειναι καθαροαιμο εκτος δρομου η κατηγορια SUV;
αν θες να γράψεις κάτι σκέψου το πρώτα - είναι κρίμα να διαβάζουμε 3 posts για να καταλάβουμε τι θες να πεις. Εκτός αν σε διακατέχει κανένα περίεργο σύνδρομο
-
Ελα μωρε εγινε ενα λαθος και μη χασεις.Με διακατεχει οχι ενα αλλα πολλα.Και μαλιστα περιεργα.Ενα απο αυτα ειναι να δολωνω και τα ψαρια να τσιμπανε.Ουτε ενα αστειο δεν σηκωνετε.
-
φοβερό το αστείο - αλλά προχώρα παρακάτω ψαρά
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ έγραψε:
Μετά όταν διάβασα το ερώτημα συστήνω το SUZUKI απλά επειδή το ΤΟΥΟΤΑ δεν έχει 'βοηθητικές'ταχύτητες -όπως τις λέμε στην Κύπρο.Για κίνηση σε δύσκολους δρόμους με αρκετό χιόνι με το RAV θα είναι πολύ δύσκολο.Και εγω για αυτο το λογο αλλαξα το πρωτο μου 4κινητο (Rav 4 2003) και πηρα ενα GV 2004 ....και φετος φυσικα πηρα αυτο που βλεπετε στην υπογραφη μου ....
-
Ελα μωρε εγινε ενα λαθος και μη χασεις.Με διακατεχει οχι ενα αλλα πολλα.Και μαλιστα περιεργα.Ενα απο αυτα ειναι να δολωνω και τα ψαρια να τσιμπανε.Ουτε ενα αστειο δεν σηκωνετε. -
ΕΧΩ ΤΟ G.V 11 ΜΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ SUV ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ.
-
Συγκρίνετε ανομοια πράγματα.
Το RAV4 ειναι παγκοσμίως γνωστό οτι ειναι το καλύτερο SUV
Αλήθεια ποιος ειχε την ιδέα να αποκαλέσει SUV το GR VITARA.
Οι καθαροαιμοι off roaders θα το θεωρούσαν υποτιμητικό και με το δίκιο τους.
Το GRV λοιπόν ισως ειναι το καλύτερο εκτός δρόμου στην κατηγορία του.
Τώρα οτι το RAV θέλει να γινει πιο εκτός δρόμου και το GRV πιο δρόμου ειναι ευσεβείς πόθοι χωρίς να αλλαζει η καταγωγή κάθε αυτοκινήτου... -
Τώρα οτι το RAV θέλει να γινει πιο εκτός δρόμου
Πως προσπαθούν να το κάνουν αυτό αντικαθιστώντας ενα διαφορικό με ένα συμπλέκτη ακόμα δε μπορώ να το καταλάβω .
Περίεργο πράγμα οι μανατζερέοι. -
Ηρθε σχεδον η μεγαλη ωρα.Εχουμε καταληξει στο grand vitara se μαυρο χρωμα στην μεσαια εκδοση(οχι δερμα,ξυλο,ηλιοροφη και esp).se 15-20 ημερες θα ειναι εδω.
πιστευω να καναμε σωστη επιλογη!!
Σας ευχαριστω για τις αποψεις και τις συμβουλες σας -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ηρθε σχεδον η μεγαλη ωρα.Εχουμε καταληξει στο grand vitara se μαυρο χρωμα στην μεσαια εκδοση(οχι δερμα,ξυλο,ηλιοροφη και esp).se 15-20 ημερες θα ειναι εδω.
Σας ευχαριστω για τις αποψεις και τις συμβουλες σαςάντε καλορίζικο και καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης antasp έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις αποψεις και τις συμβουλες σαςάντε ............. και καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις αποψεις και τις συμβουλες σαςάντε ............. και καλοτάξιδο
που είναι το αστείο???
-
Ο χρήστης antasp έγραψε:
που είναι το αστείο???
Το καλορίζικο το οποίο και έσβησα . Χωρίς παρεξήγηση ......
RAV 4 ή GRAND VITARA 2.0?