-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ. ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ 43.ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Η ΕΘΕΑ ΞΕΘΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.( ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ).Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ rally.gr. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ...Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.........ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ....
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ.......
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ. ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ 43.ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Η ΕΘΕΑ ΞΕΘΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.( ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ).Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ rally.gr. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ...Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.........ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ....
ΡΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ???
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΦΙΛΤΑΤΕ KOUK.....τα προσωπικά σας να τα λύνετε με pm.[kouk]
ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!
Ο ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΡΙΝΩ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ. ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ 43.ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Η ΕΘΕΑ ΞΕΘΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.( ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ).Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ rally.gr. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ...Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.........ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ....
1)'ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ'
αναφέρεσαι σε όλους τους αγωνιζόμενους,οπότε προσβάλεις και δικούς μου ανθρώπους.
2)'Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ
ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ rally.gr. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ...'Μα τόσο πολύ σε πειράζει...
-
αναφέρεσαι σε όλους τους αγωνιζόμενους,οπότε προσβάλεις και
δικούς μου ανθρώπους.2)'Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ
ΡΕ ΜΙΚΡΕ ΠΑΛΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ!! ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!! ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΤΗ SILVERSTONE ΔΟΥΛΕΥΩ! ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ! ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΑΥΤΑ.
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
αναφέρεσαι σε όλους τους αγωνιζόμενους,οπότε προσβάλεις και
δικούς μου ανθρώπους.2)'Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ
ΡΕ ΜΙΚΡΕ ΠΑΛΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ!! ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ!! ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΤΗ SILVERSTONE ΔΟΥΛΕΥΩ! ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ! ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΑΥΤΑ.
Ok μεγάλε,δεν μου αρέσει ο τρόπος που χαρακτηρίζεις συναθλητές σου και κάνω και εγώ την κριτική μου...
Όσο για Παραδείση μόνο εσύ (από όλο τον κόσμο) βρήκες κάτι το λαμογίστικο (η αγαπημένη σου λέξη) στην δημοσίευση του rally.gr
anyway , πρέπει να κοιμηθώ,είχα μεγάλο ταξίδι.
Ο αγώνας οργανωτικά ήταν χάλια,οι συμμετοχές (κορυφαίες) ήταν λίγες...
πολλά μπράβο στο Σωτήρχο,την άξιζε με 1000...
-
ενα μεγαλο μπραβο στο σωτηρχο.
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΦΙΛΤΑΤΕ KOUK.....
τα προσωπικά σας να τα λύνετε με pm.[kouk]
ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!
Ο ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΡΙΝΩ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.Προτεινω τον Ο.Η.Ε., τη Χαγη,το Σ.τ.Ε.,το ΙΝΚΑ,τον ΣΔΟΕ, αλλα προς θεου οχι στην ΕΘΕΑ.
-
πολλά μπράβο στο Σωτήρχο,την άξιζε με 1000...
+2
Το παιδι ηταν οντως εξαιρετικος και τις δυο μερες! -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
ενα μεγαλο μπραβο στο σωτηρχο.ΣΤΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΧΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ''ΑΚΡΙΒΟΥΣ'' ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.
ΔΕΘ 1
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟ Α/6 ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5ος ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΕΙΔΙΚΗ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 4ος ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΔΕΘ 2
ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ 206 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ,ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 4ος ΓΕΝΙΚΗΣ,ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΧΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥς ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ (ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ) ,ΕΠΙΣΗς Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟς ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 7ος ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟς ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗς ΜΕ ΤΟ IGNIS.Ας ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΗ ΜΕ ΤΟ Ν/2 ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΣΙΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΥΓ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥς (ΤΟΥΣ ΔΥΚΙΝΗΤΟΥΣ) ΔΙΟΤΙ ΙΔΡΩΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!!
ΤΕΤΟΙΕς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 220.000 ΕΥΡΩ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ 106 ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙς ΠΡΩΤΕς 5 ΘΕΣΕΙς ΓΕΝΙΚΗΣ.... -
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
ενα μεγαλο μπραβο στο σωτηρχο.
ΣΤΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΧΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ''ΑΚΡΙΒΟΥΣ'' ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.
ΔΕΘ 1
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟ Α/6 ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5ος ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΕΙΔΙΚΗ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 4ος ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΔΕΘ 2
ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ 206 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ,ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 4ος ΓΕΝΙΚΗΣ,ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΑΧΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥς ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ (ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ) ,ΕΠΙΣΗς Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟς ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 7ος ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟς ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗς ΜΕ ΤΟ IGNIS.Ας ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΗ ΜΕ ΤΟ Ν/2 ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΣΙΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΓΕΝΙΚΗΣ.
ΥΓ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥς (ΤΟΥΣ ΔΥΚΙΝΗΤΟΥΣ) ΔΙΟΤΙ ΙΔΡΩΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!!
ΤΕΤΟΙΕς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΤΡΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 220.000 ΕΥΡΩ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ 106 ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙς ΠΡΩΤΕς 5 ΘΕΣΕΙς ΓΕΝΙΚΗΣ....σιγουρα φωτη ολοι αξιζουν συγχαρητηρια και μπραβο σε ολα τα παιδια
που παλεψαν με αυτες τις συνθηκες,απλα αναφερθηκα στη συμμετοχη του
σωτηρχου οπου ηταν και νικητης τις γενικης τις 2 ημερας μπροστα απο τα
τετρακινητα. -
Ο Βαγγελης(Ζαχος την δευτερη μερα 'επαιρνε κεφαλια' αλλα δυστυχως τον προδωσε το σασμαν...
Επισης ατυχοι ηταν και τα παιδια με το μαυρο Ragnotti που εμειναν απο ημιαξονιο στην 4η ειδικη της Κυριακης.
Πολυ συγκρατημενος και σταθερος ο Χατζηανεστης που καταφερε και τερματισε χωρις προβλημα.
Επισης ατυχος ο Σταυριδης(τυχερος εν μερει) που αντιμετωπισε προβλημα με το συστημα διευθυνσης απο την ραμπα της εκκινησης το Σαββατο.
Την Κυριακη ετρεξε ευτυχως χωρις προβλημα.
Συγχαρητηρια στον Βατσο και στην ομαδα του που παρα την ατυχια του Σαββατου,την Κυριακη επανηλθαν πολυ δυνατα!
Οντως πολυ καλος ο Κωσταντινου και ο Αλεξανδροπουλος!Με τον Βαλαβανη εμαθε κανενας τελικα απο τι εγκατελειψε;
Απαραδεκτη οργανωση παντως καθως την 1η μερα πολλοι ηταν αυτοι που εψαχναν το service park και επισης ειχαν προβληματα λογο λασπης στον συγκεκριμενο χωρο(την επομενη φορα βαλτε το σε κανενα φρεσκοργωμενο χωραφι ρεεεεε!!!! ) .
Τουλαχιστον την δευτερη μερα το καταλαβαν και το μετεφεραν σε σωστο σημειο.
Και κατι που ακουσα απο παρα πολλους και δεν ειχαν και αδικο...
700Ε για μια περιοχη που τον συγκεκριμενο μηνα ειναι προεξωφλημενο οτι εχει βροχες και παααρα πολυ ομιχλη...
Κοροιδια δεν ειναι;
Δηλαδη αν γινοταν μαζι με την εκθεση ΔΕΘ θα τους πειραζε;
Και περισσοτεροι ευχαριστηση για τα πληρωματα,και λιγοτερες εξοδους και σαφως πολυ περισσοτερο κοσμο θα ειχαμε!
Λογικο βεβαια επανω στο βουνο να ειναι maximum 100 θεατες και αυτοι ειχαμε το κουραγιο και την θεληση να ειμαστε εκει μονο και μονο γιατι συμμετειχαν δικοι μας ανθρωποι,αλλιως... -
Γενικα τα του αγωνος κλπ η γνωμη μου ειναι
ΜΠΛΙΑΧ!
,ενω στην ουσια του πραγματος της πρωτης 'καυστικης' δημοσιευσης του Α-Τεκ,συμφωνω,αφου στους υπολοιπους φαινεται πως αρεσει το παραμυθι......του 'Πρωταθληματος 2006'
Παρατηρηση,σωστα πολυ καλες επιδοσεις απο διαφορους,κλπ,αλλα πιστευετε πως παιδια οπως ο Σωτηρχος(που τρεχουν πρωτη φορα ΔΕΘ)η αλλων,εκαναν τετοιες επιδοσεις σε τετοιες συνθηκες με 4 περασματα,την ωρα που αλλοι εχουν γνωση των ειδικων πολλων-πολλων ετων?Η μηπως ο μονος που εκανε παρανομα περασματα ειναι ο νεαρος που τιμωρησανε ΑκιςΚαλ?.....
'Τι μας λες τωρα?' ε?Ναι σωστα .......
Μπραβο σε αυτους που δεν συμμετειχαν οπως ο Κικιζας!!!!
Η ΑΠΟΧΗ συνεχιζεται.
ΥΓ ο Σοααβε τι λεει για τον αγωνα?
Αντε τυχερουληδες θα παρετε και το ΕΛΠΑ του χρονου -
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Kouk ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ?
Η ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ'ΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ????
ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ???ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΛΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΕΛΕΣΕ 'ΜΠΑΖΑ' ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ 'ΛΑΜΟΓΙΑ'ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ,ΛΟΓΩ ΑΜΑΘΕΙΑΣ Ή ΛΟΓΩ ΑΓΝΩΣΙΑΣ Ή ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ....ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....
**takinen
Ένταξη: 23 Ιούν 2002
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δημοσιεύθηκε: 03/09/06 12:16 Θέμα δημοσίευσης:
Τεράστιο κρίμα...
Τελευταία ελπίδα στους ασφάλτινους, διότι τελικώς οι χωμάτινοι δείχνουν τη μεγάλη σχέση τους με τα μπάζα....
Μή μου τους κύκλους τά....edit...[excavator]**
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΖΑ!!!!!!!! ΔΕ ΜΕ ΛΕΝΕ takinen
ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ! ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΤΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑ ΤΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?
ΜΗ ΤΡΕΦΕΙΣ ΨΕΥΔΙΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΠΤ , ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΜΟΥ!
ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!! ΓΙΝΕΣΑΙ edit [kouk] ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ!
ΑΑΑΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΣ .... ΟΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΒΕΙΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ KAZAZ ΕΙΔΑ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ edit [kouk]?? ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! edit [kouk]
edit [kouk]
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΚΗΦΗΣΙΑ!!ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ A-TEC ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΜΕ edit [syele] ΤΟΝ TAKINEN.
ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΞΟΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
ΕΓΩ ΣΤΗΝ 'ΗΛΙΚΙΑ' ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (ΜΟΣΧΟΥΣ-ΙΑΒΕΡΗΣ Κ.Α.) ΣΤΟΝ Π Λ Η Θ Υ Ν Τ Ι Κ Ο.
'ΟΥΣΤ' ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ,ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.'EL-EM'
-
Δεν έχω μέχρι στιγμής μεγάλη σχέση με τους αγώνες στην Ελλάδα ούτε καν ως θεατής πέρα από κανα Ακρόπολις και καμιά ανάβαση κοντά στο σπίτι μου. Ε, με αυτά που βλέπω κυρίως εδώ μέσα δεν θα ήθελα να είμαι ούτε κατα διάνοια όχι αγωνιζόμενος αλλά ούτε και θεατής στους ελληνικούς αγώνες.
-
Ο χρήστης nikola έγραψε:
Δεν έχω μέχρι στιγμής μεγάλη σχέση με τους αγώνες στην Ελλάδα ούτε καν ως θεατής πέρα από κανα Ακρόπολις και καμιά ανάβαση κοντά στο σπίτι μου. Ε, με αυτά που βλέπω κυρίως εδώ μέσα δεν θα ήθελα να είμαι ούτε κατα διάνοια όχι αγωνιζόμενος αλλά ούτε και θεατής στους ελληνικούς αγώνες.Με τρόπο σου δεν βοηθάς....
-
όχι ότι εγώ κάνω κάτι για να βοηθήσω,παρακολουθώ όσο μπορώ γνωρίζω μερικούς αγωνιζόμενους προσωπικά.Από εκεί και πέρα θέλω να κάνω διάφορα και τώρα που τελείωσα την εξεταστική μου θα κάνω...Αυτά.
-
Τέτοιο συναγωνισμό σε επίπεδο κορυφής σε τόσο δύσκολες συνθήκες είχα χρόνια να δω (και στο ΕΛΠΑ είχε συναγωνισμό αλλά ο αγώνας ήταν πολύ ευκολότερος...). Το Σάββατο ο νικητής κρίθηκε στα 4 δεύτερα και την Κυριακή στο 1 δεύτερο! Και, το πιο ευχάριστο, είναι πως αυτοκίνητα θεωρητικά πολύ υποδεέστερα (ιδίως για τις δεδομένες συνθήκες) επιβίωσαν και διακρίθηκαν! (μπράβο στα πληρώματα, δηλαδή, διότι πάνω απ΄όλα ήταν αγώνας επιβίωσης, μυαλού και @@)
Για τα υπόλοιπα, ουδέν σχόλιο
Οσο για το Forum... -
Ο χρήστης nikola έγραψε:
Δεν έχω μέχρι στιγμής μεγάλη σχέση με τους αγώνες στην Ελλάδα ούτε καν ως θεατής πέρα από κανα Ακρόπολις και καμιά ανάβαση κοντά στο σπίτι μου. Ε, με αυτά που βλέπω κυρίως εδώ μέσα δεν θα ήθελα να είμαι ούτε κατα διάνοια όχι αγωνιζόμενος αλλά ούτε και θεατής στους ελληνικούς αγώνες.μακάρι να υπήρχε έστω ένας που να μπορουσε να σου πει με επιχειρήματα ότι λες ψέματα.
Αλλά έχεις δίκιο απόλυτο.Συγχωρέστε με για το 'εκτός θέματος' αλλά,
τι ΕΘΕΑ, ΕΛΠΑ, κλπ.. αυτά είναι ο ένας 'αντίπαλος' των αγώνων. Και μάλιστα αυτός μπορεί ίσωςνα καταπολεμηθεί. Ο άλλος που είναι και πιο δύσκολος, είναι οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι (φυσικά και δεν αναφέρομαι σε όλους -εννοείται).
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Δηλαδη αν γινοταν μαζι με την εκθεση ΔΕΘ θα τους πειραζε;
η λέσχη και οι αγωνιζόμενοι για τότε το θέλανε. Η ΕΘΕΑ λόγω ΕΛΠΑ το μετέφερε αργότερα.
πάντως πολύ γκαντεμιά ε? εδώ γεφύρια πεσανε στην περιοχή του αγώνα..
μερικές φωτογραφίες στο R40 τα λένε όλα.. έχουν κατέβει χωματόδρομοι !!!
Ράλλυ ΔΕΘ - 7,8 Οκτωβρίου 2006