-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
η αλήθεια είναι Αμαξό ότι είχαμε κάνει ωραίο τραπέζωμα αρκετοί του ΣΟΑΑΒΕ μετά από εκείνη τη ΓΣ. που το θυμάσαι ?
Για αυτο ακριβως το τραπεζωμα μιλαω Νικο!
Το οτι δεν 'εχω' πεισει εσενα και τον 'Γκαγκασταθη' να μην τρεξετε δεν σημαινει οτι υπονοω οτι εσεις προσπαθειτε για κατι 'δολιο'. (αυτο ελειπε)
Δυστυχως αυτη μου η γνωμη δεν ισχυει για αλλους του Σοααβε....Ασχετο,μηπως ειδατε μια νταλικα με κατι κουτσουρακια στο δρομο του Ταξιαρχη 2 ?
Τα εχω παραγγειλει για το τζακι και δεν ξερω γιατι καθυστερει...... -
Ο χρήστης sanidas έγραψε:
Προς ΕΘΕΑΑν αντιλαμβάνεσαι ότι μια Αγωνιστική Ομάδα έχει κακή συμπεριφορά, τιμωρείς την ομάδα πχ με απαγόρευση συμμετοχής. Δεν έχει καμία σχέση η έκδοση λισάνς του οδηγού.
Αν δυο ανώνυμες εταιρίες έχουν μεταξύ τους χρηματοοικονομικές διαφορές δεν έχεις καμία θέση να μπείς ανάμεσα. Δεν έχεις καμία αρμοδιότητα.Οι διακιολογίες για την μη έκδοση λισάνς στον Τσολακίδη ήταν τουλάχιστον γελείες και ανυπόστατες. Οι δικαιολογίες για την επανέκδοση της, ήταν ακόμη χειρότερες, με έκαναν να γελάσω. Έδειξαν το επίπεδο και την αξιοπιστία του θεσμού.
ΥΓ. Τον Τσολακίδη δεν τον ξέρω προσωπικά, είμαι απλώς θεατής των αγώνων εδώ και δέκα χρόνια.
ΥΓ2. Τέτοιο μπάχαλο ούτε στην κυβέρνηση δεν βλέπει κανείς!
Ξυλοκόπησαν αγωνιζόμενο . Αυτό δεν έίναι 'κακή συμπεριφορά', είναι τραμπουκισμός. Αλλά ήθελα να μάθω που δήλωσε 'μεταμέλεια', στην ΕΘΕΑ ή στο θύμα; Αλήθεια στο ΔΕΘ κατέβηκε με μπράβους ή έχει τακτοποιήσει όλες του τις υποθέσεις έτσι ώστε να μην χρειάζεται 'προστασία' πλέον; Αληθεύει ότι εκμεταλλευόμενος προεκλογική εκστρατεία συμπολίτη μας πίεσε έτσι ώστε νε πάρει πίσω την άδεια; Και με πατρονάρισμα ΠΑΟΚ πάλι; Άλλον αγωνιζόμενο δεν βρήκε ο ΠΑΟΚ να δώσει χρήμα;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
δεν μπορώ να μην επισημάνω το απαράδεκτο φαινόμενο των φημών και διαδόσεων, με αφετηρία ένα απόλυτα φυσιολογικό γεγονός, το τόσο έγινε τόσο. Καθώς επίσης και πως, για πολλούς, μια καλή επίδοση δε σημαίνει 'οδήγησε' αλλά 'ήταν μαϊμουδιάρης'.
Α, μα αυτό είναι συνηθισμένη διαδικασία εδώ πάνω. Βέβαια, α τι δεν το ήξερες ?
Εγώ πάλι δεν παραξενεύομαι καθόλου !
Αμα θες ιστορίες, να πούμε καμία στο chat να γελάσουμε
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
δεν μπορώ να μην επισημάνω το απαράδεκτο φαινόμενο των φημών και διαδόσεων, με αφετηρία ένα απόλυτα φυσιολογικό γεγονός, το τόσο έγινε τόσο. Καθώς επίσης και πως, για πολλούς, μια καλή επίδοση δε σημαίνει 'οδήγησε' αλλά 'ήταν μαϊμουδιάρης'.
μα εξηγησα οτι αυτο που εγραψα περι ενστασης ηταν λογω ''χαλασμενου τηλεφωνου'' ...δεν βλέπω το λογο να συνεχιζoνται τα σχολια και τα quote..
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Ξερω μια ιστορια 'μαιμουδιασματος' και οχι οδηγησης, για κατι χιλιαστα υψους!
Σου ειναι γνωστη? -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Σου ειναι γνωστη?αυτό ήταν μονάχα το τελευταίο επεισόδιο. η... πλοκή του έργου έχει στηθεί σε προηγούμενα επεισόδεια
πάλι καλά που εκείνη τη μέρα υπήρχε και ο Κοζανίτης Τ.Ε. στον αγώνα (και έχω... μάρτυρα στην... παρανομία) γιατί τη Δευτέρα στην Κοζάνη με ρωτούσανε πως ήταν δυνατόν εγώ το καλό παιδί να.. αρνηθώ να μου ανοίξουν τον κινητήρα και να σηκωθώ να φύγω από τον τεχνικό έλεγχο!!
χεχεχεδηλαδή να βγώ πιο μαϊμουδιάρης από οτι ήμουν !
βέβαια σου λέει και το άλλο...
'Ελα εδώ ρε Γκάλφα, χθες διάβασα οτι στο ΕΛΠΑ τον άλλον για 3 κιλά του δώσανε 20 λεπτά, εσένα για 8 χιλιοστά γιατί σε κόψανε ?
Άρα ? ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ...'
χεχεχεχε -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Σου ειναι γνωστη?αυτό ήταν μονάχα το τελευταίο επεισόδιο. η... πλοκή του έργου έχει στηθεί σε προηγούμενα επεισόδεια
πάλι καλά που εκείνη τη μέρα υπήρχε και ο Κοζανίτης Τ.Ε. στον αγώνα (και έχω... μάρτυρα στην... παρανομία) γιατί τη Δευτέρα στην Κοζάνη με ρωτούσανε πως ήταν δυνατόν εγώ το καλό παιδί να.. αρνηθώ να μου ανοίξουν τον κινητήρα και να σηκωθώ να φύγω από τον τεχνικό έλεγχο!!
χεχεχεδηλαδή να βγώ πιο μαϊμουδιάρης από οτι ήμουν !
βέβαια σου λέει και το άλλο...
'Ελα εδώ ρε Γκάλφα, χθες διάβασα οτι στο ΕΛΠΑ τον άλλον για 3 κιλά του δώσανε 20 λεπτά, εσένα για 8 χιλιοστά γιατί σε κόψανε ?
Άρα ? ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ...'
χεχεχεχεΑδυνατώ να σας παρακολουθήσω φίλοι μου. Αν γίνεται, μιλήστε χωρίς κωδικολέξεις και πείτε ακριβώς τις ιστορίες. Με αυτόν τον τρόπο μόνο τροφή σε σχόλια δίνετε.
-
(Περσινή ιστορία, γιαυτό και δεν την ξέρεις φίλε sanidas)
O glf βρέθηκε πέρισι στο ΔΕΘ κατά τους ελέγχους στη διάρκεια του αγώνα 8 χιλιοστά χαμηλότερος στο ύψος από το επιτρεπτό (Ν/2 γαρ) και αποκλείσθηκε. Από όσα έχει πει (και τον πιστεύω), άλλαξε αναρτήσεις και έκανε την πατάτα να μην τσεκάρει πως το ύψος του αυτοκινήτου ήταν σύννομο. Καθαρό λάθος δηλαδή, αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοί.
Τώρα αν του λέγανε τη Δευτέρα πως αρνήθηκε να ανοίξει μοτέρ και άλλα τέτοια παλαβά...
Ως προς το Σκαλτσά: ο glf το φέρει βαρέως που φέτος οι αγωνοδίκες (της FIA) στον (Τάκη) Σκαλτσά που στο φετινό ΕΛΠΑ βρέθηκε 5 (όχι 3) κιλά ελαφρύτερος του έριξαν 20 λεπτά ποινή ενώ σε εκείνον για 8 χιλιοστά ύψος τον απέκλεισαν Πως τα καταφέρνει να συγκρίνει αποφάσεις διαφορετικών αγώνων, Ελλήνων-ξένων αγωνοδικών, διαφορετικών τύπων αυτοκινήτων (μοντέρνα - ιστορικά) και διαφορετικών παραβάσεων (βάρος - ύψος), μόνο εκείνος το ξέρει
ΟΚ τώρα με την περίληψη ?
-
Για την παταγώδη αποτυχία του ΑΟΘ στην Οργάνωση αυτού του αγώνα Κανένας δεν θα γράψει κάτι?Και μην μου πειτε οτι ολα ηταν καλά γιατι ευκαιρία ψάχνω να γράψω κανα δυό σελίδες πάλι...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Περσινή ιστορία, γιαυτό και δεν την ξέρεις φίλε sanidas)O glf βρέθηκε πέρισι στο ΔΕΘ κατά τους ελέγχους στη διάρκεια του αγώνα 8 χιλιοστά χαμηλότερος στο ύψος από το επιτρεπτό (Ν/2 γαρ) και αποκλείσθηκε. Από όσα έχει πει (και τον πιστεύω), άλλαξε αναρτήσεις και έκανε την πατάτα να μην τσεκάρει πως το ύψος του αυτοκινήτου ήταν σύννομο. Καθαρό λάθος δηλαδή, αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοί.
Τώρα αν του λέγανε τη Δευτέρα πως αρνήθηκε να ανοίξει μοτέρ και άλλα τέτοια παλαβά...
Ως προς το Σκαλτσά: ο glf το φέρει βαρέως που φέτος οι αγωνοδίκες (της FIA) στον (Τάκη) Σκαλτσά που στο φετινό ΕΛΠΑ βρέθηκε 5 (όχι 3) κιλά ελαφρύτερος του έριξαν 20 λεπτά ποινή ενώ σε εκείνον για 8 χιλιοστά ύψος τον απέκλεισαν Πως τα καταφέρνει να συγκρίνει αποφάσεις διαφορετικών αγώνων, Ελλήνων-ξένων αγωνοδικών, διαφορετικών τύπων αυτοκινήτων (μοντέρνα - ιστορικά) και διαφορετικών παραβάσεων (βάρος - ύψος), μόνο εκείνος το ξέρει
ΟΚ τώρα με την περίληψη ?
Και γιατι δεν του εβαζαν ενα χρηματικο προστιμο;
Ή δεν γινεται αυτό σε όλους; -
Ο χρήστης van έγραψε:
Για την παταγώδη αποτυχία του ΑΟΘ στην Οργάνωση αυτού του αγώνα Κανένας δεν θα γράψει κάτι?Και μην μου πειτε οτι ολα ηταν καλά γιατι ευκαιρία ψάχνω να γράψω κανα δυό σελίδες πάλι...Εαν εχεις ωρα γραψε και αυριο που θα τελιώσεις θα το διαβασουμε.
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Και μην μου πειτε οτι ολα ηταν καλά γιατι ευκαιρία ψάχνω να γράψω κανα δυό σελίδες πάλι.....ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ !
-
Ο χρήστης zaxaras έγραψε:
Ή δεν γινεται αυτό σε όλους;Εννοείς αν γίνεται για τη Subaru και δε γίνεται για τον glf και το Σκαλτσά ?
Χρηματικό πρόστιμο για τεχνικές παραβάσεις είναι σα να εξαγοράζεις ασυλία για τις παρανομίες σου, δηλ. απεχθές
Στους Ελληνικούς αγώνες οι μόνες ποινές για τεχνικές παραβάσεις είναι πλέον ή συγκεκριμένη (ανάλογα με το είδος του αγώνα) ποινή χρόνου για επουσιώδεις παραβάσεις ή αποκλεισμός για ουσιώδεις παραβάσεις. Ε, δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει πως ύψος κάτω του επιτρεπόμενου είναι επουσιώδες -
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Και μην μου πειτε οτι ολα ηταν καλά γιατι ευκαιρία ψάχνω να γράψω κανα δυό σελίδες πάλι...
..ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ !
+1
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ή δεν γινεται αυτό σε όλους;Εννοείς αν γίνεται για τη Subaru και δε γίνεται για τον glf και το Σκαλτσά ?
Χρηματικό πρόστιμο για τεχνικές παραβάσεις είναι σα να εξαγοράζεις ασυλία για τις παρανομίες σου, δηλ. απεχθές
Στους Ελληνικούς αγώνες οι μόνες ποινές για τεχνικές παραβάσεις είναι πλέον ή συγκεκριμένη (ανάλογα με το είδος του αγώνα) ποινή χρόνου για επουσιώδεις παραβάσεις ή αποκλεισμός για ουσιώδεις παραβάσεις. Ε, δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει πως ύψος κάτω του επιτρεπόμενου είναι επουσιώδεςΚατι ακουσα για χρηματικα προστημα σε ελληνικους 'αγωνες'.
Κατι για παρανομους εκεντροφορους σε EVO σε εναν αγωνα ραλλυ
και επεισης για μια σητα σε ενα προφιλακτιρα σε μια αναβαση.
Ισχύουν; -
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Και μην μου πειτε οτι ολα ηταν καλά γιατι ευκαιρία ψάχνω να γράψω κανα δυό σελίδες πάλι...
..ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ !
Πεστε να μαθουμε και εμεις
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΚ τώρα με την περίληψη ?Σαφώς καλύτερα, ευχαριστώ. Όντως η σύγκριση διαφορετικών μεγεθών, διαφορετικών ποινών και το σημαντικότερο διαφορετικών θεσμών που επιβάλλουν τις ποινές, δεν είναι και τόσο σόι!
-
..ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ !
Πεστε να μαθουμε και εμεις
+1
-
Κατι ακουσα για χρηματικα προστημα σε ελληνικους 'αγωνες'.Οχι για τεχνικές παραβάσεις εδώ και 2-3 χρόνια.
Ισως θυμάσαι το Ακρόπολις του 2005 με το βάρος των Subaru/MitsuΚατι για παρανομους εκεντροφορους σε EVO σε εναν αγωνα ραλλυ
Παράνομοι μεν (από άλλο μοντέλο Evo), οι μετρήσεις τους δε εντός των ορίων που καθορίζει το δελτίο αναγνώρισης (άρα χωρίς να αποδεικνύεται η 'σαφώς θετική επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου' που επιβάλλουν οι κανονισμοί (http://ethea.elpa.gr/news/closeup.php?id=769&cat=133 παράγραφος 7), οπότε 'αναγκαστικά' επουσιώδης παράβαση, οπότε ποινή χρόνου 60''.
και επεισης για μια σητα σε ενα προφιλακτιρα σε μια αναβαση.
Πότε ? Πριν 10 χρόνια ?
Off-topic τέλος. Πρόστιμα για τεχνικές παραβάσεις δεν υπάρχουν πια. Υπήρχαν για 4-5 χρόνια και ήταν λάθος.
Ράλλυ ΔΕΘ - 7,8 Οκτωβρίου 2006