-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
ε αφού έδωσε το ok η... Michelin Γαλλίας, ας τρέξει ! χεχε Ευρωπαϊκή Κοινότητα με τα όλα μας είμαστε, έχουμε και.. Σένγκεν !!! χεχεχε
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
[2/10 7:38μμ] Απόφαση ΕΘ.Ε.Α. για Σ. Τσολακίδη
Η ΕΘΕΑ στη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2006, λαμβάνοντας υπ' όψη, το περιεχόμενο των επιστολών του κ. Σωκράτη Τσολακίδη, με ημερομηνίες 16/8, 28/8 και 27/9, σύμφωνα με τις οποίες δηλώνει την πλήρη μεταμέλειά του για τα έκτροπα που δημιούργησαν μέλη της ομάδας του στο Ράλλυ Σερρών στις 6 Νοεμβρίου του 2005, καθώς και τη διαβεβαίωση της Michelin Γαλλίας (η οποία επανειλημμένως όχλησε την ΕΘΕΑ) πως εκπλήρωσε τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί της, αποφάσισε κατά πλειοψηφία:«Την απονομή χάρητος στον κ. Σωκράτη Τσολακίδη και την αποδοχή του αιτήματος
του για εκ νέου έκδοση αγωνιστικής άδειας».(Δελτίο Τύπου ΕΘ.Ε.Α.)
Για να καταλάβω! Το Πειθαρχικό παίρνει την απόφαση , η ΕΘΕΑ την αναιρεί!
ΟΕΟ!!!!
Μην με πει κανένας ότι παίζουν ρόλο οι συμμετοχές του ΔΕΘ!!!!!!!! Θα τον στείλω μπράβους! (Σαλονικιώτικα καρντάσ'μ)
Όχι.
Η ΕΘΕΑ αφαιρεί και η ΕΘΕΑ ξαναδίνει άδεια.
Η ΕΘΕΑ διορίζεται, ξεδιορίζεται, επαναδιορίζεται, καταργείται και συστήνεται. Ενός ανδρός ή μάλλον γιά είμαι περισσότερο ακριβής 'Μιάς ομάδας (παρέας) αρχή'.
Είναι απλά τα πράγματα, μην τα ζορίζουμε άλλο γιατί θα σπάσουν.- Αν και άνθρωπος του Βορρά με έχει ενοχλήσει η με πολλά ερωματικά στάση του ΔΣ του ΣΟΑΒΕ στο θέμα των κινητοποιήσεων. Άλλα μας είπε το ΔΣ και μάλλον σε άλλα μας κατευθύνει. Μας έστειλε SMS και με τέχνη μας λέει 'έχουμε το ασφαλιστήριο- οι συμμετοχές γιά το ΔΕΘ λήγουν...' Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το μοναδικό θέμα που αντιμετωπίζουμε΄ είναι το ασφαλιστήριο; Όλα τα άλλα γίνονται άψογα; Μήπως το διαίρει και βασίλευε θα δουλέψει και πάλι;
kri.kri
-
Επειδη δε γνωριζω, τι σχεση εχει η michelin Γαλλιας?
ΥΓ.Σιγα που θα αφηναν τον Τσολακιδη απέξω!
Με τα χαλια που εχει το πρωταθλημα, δεν τους συνεφερε να χασουν μια ακομα κορυφαια συμμετοχη! -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Επειδη δε γνωριζω, τι σχεση εχει η michelin Γαλλιας?!
TI ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ MICHELIN ΧΩΡΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ?
ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ , ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Επειδη δε γνωριζω, τι σχεση εχει η michelin Γαλλιας?ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.....????
Η SILVERSTONE ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ? ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!! ΔΛΔ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ????
-
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Η MICHELIN τι σχέση έχει με την MICHALOUΝ?Άμα χρωστάεις στην πρώτην , εεεν έχειν λισάνς. Άμα χρωστάεις στην εύτερην, πρωταθλητήν σε κάμνομεν! (Άμα δε χρωστάεις τσε φου που αααα σε κάμνομεν αρχήν του σπόρ)
Ααααχ ! Είπα τα και ξαλάφρωσα που να σου κάνει φούιτ ο καπλαμάς!
ΡΕ ΤΡΕΛΟΠΟΥΛΙ ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΝΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ!!
-
Pontiaka prepei na einai.....
-
τσιπριακά είναι. ποντιακά δεν είναι στα... σίγουρα
-
sorry..... :|:|:|:|:|:|
-
Όσον αφορά την παρακολoύθηση πάντως μπορεί κάποιος να δει 3 ειδικές άνετα!! Όσοι του r40 (και όχι μόνο) που δεν συμμετέχουν στον αγώνα (καλή επιτυχία nik και Λευτέρη!) θα δούμε 2 Τσουκαλάδες:) και έναν Ταξιάρχη (την 1η μέρα τουλάχιστον)!
Στον Τσουκαλά μάλλον θα 'μαστε κάπου στο σημείο που ενώνεται με τον Χολομώντα, μάλλον στην μπούκα με τα χώματα στο περσυνό flying και μετά αλλάζουμε σημείο (λίγο πιο πάνω λίγο πιο κάτω) για την 2η φορά και μετά θα χουμε κανά 2ωρο να διαλέξουμε που θα κάτσουμε στον Ταξιάρχη 2 (μάλλον στο πέταλο στο εκκλησάκι) στα τελευταία χλμ της ε.δ.Όσοι γουστάρετε, you are welcome!
-
Πάρτε και μπρατσάκια μαζί σας . Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες .
-
Ναι, ιδιαίτερα το Σάββατο, καρεκλοπόδαρα θα ρίχνει!
Αλλά εμείς εκεί! -
Προς ΕΘΕΑ
Αν αντιλαμβάνεσαι ότι μια Αγωνιστική Ομάδα έχει κακή συμπεριφορά, τιμωρείς την ομάδα πχ με απαγόρευση συμμετοχής. Δεν έχει καμία σχέση η έκδοση λισάνς του οδηγού.
Αν δυο ανώνυμες εταιρίες έχουν μεταξύ τους χρηματοοικονομικές διαφορές δεν έχεις καμία θέση να μπείς ανάμεσα. Δεν έχεις καμία αρμοδιότητα.Οι διακιολογίες για την μη έκδοση λισάνς στον Τσολακίδη ήταν τουλάχιστον γελείες και ανυπόστατες. Οι δικαιολογίες για την επανέκδοση της, ήταν ακόμη χειρότερες, με έκαναν να γελάσω. Έδειξαν το επίπεδο και την αξιοπιστία του θεσμού.
ΥΓ. Τον Τσολακίδη δεν τον ξέρω προσωπικά, είμαι απλώς θεατής των αγώνων εδώ και δέκα χρόνια.
ΥΓ2. Τέτοιο μπάχαλο ούτε στην κυβέρνηση δεν βλέπει κανείς!
-
εχουμε κανενα νεο απο θεσσαλονικη?εκκινουν ολοι αυριο?
-
53 θα ξεκινήσουν.
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
εχουμε κανενα νεο απο θεσσαλονικη?εκκινουν ολοι αυριο?Η κόντρα Σκαλτσά - Κίκιζα δεν θα πραγματοποιηθεί, ο Κίκιζας δυστυχώς δεν εκκινεί.
-
Ο χρήστης sanidas έγραψε:
εχουμε κανενα νεο απο θεσσαλονικη?εκκινουν ολοι αυριο?
Η κόντρα Σκαλτσά - Κίκιζα δεν θα πραγματοποιηθεί, ο Κίκιζας δυστυχώς δεν εκκινεί.
ΔΕΝ ΕΚΚΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!!!
Ράλλυ ΔΕΘ - 7,8 Οκτωβρίου 2006