-
Εκεί παίρνω...
-
Mα καλά δεν υπάρχει ένας Τροχαίος να γράψει όσους παρκάρουν στην δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι την Κηφισιά????? Μιλάμε για λεωφόρο τριών λωρίδων ταχείας κυκλοφορίας!!!!!!
Ξυπνάτε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Mα καλά δεν υπάρχει ένας Τροχαίος να γράψει όσους παρκάρουν στην δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι την Κηφισιά????? Μιλάμε για λεωφόρο τριών λωρίδων ταχείας κυκλοφορίας!!!!!!Ξυπνάτε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!
Οχι και εκει γινεται καθε μερα το ελα να δεις απο την κινηση εξαιτιας των παρκαρισμενων
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Mα καλά δεν υπάρχει ένας Τροχαίος να γράψει όσους παρκάρουν στην δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι την Κηφισιά????? Μιλάμε για λεωφόρο τριών λωρίδων ταχείας κυκλοφορίας!!!!!!Ξυπνάτε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρηστο ελα εργασιμες ωρες στην Ομηρου στη Νεα Σμυρνη.Κανονικα εχει 4 λουριδες αλλα μονο η μια ειναι για αυτους που κινουνται.Οι αλλες ειναι παρκινγκ.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Mα καλά δεν υπάρχει ένας Τροχαίος να γράψει όσους παρκάρουν στην δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι την Κηφισιά????? Μιλάμε για λεωφόρο τριών λωρίδων ταχείας κυκλοφορίας!!!!!!
Χρηστο ελα εργασιμες ωρες στην Ομηρου στη Νεα Σμυρνη.Κανονικα εχει 4 λουριδες αλλα μονο η μια ειναι για αυτους που κινουνται.Οι αλλες ειναι παρκινγκ.
Καλα....
Ο δημαρχος που περασε το τραμ απο την Ν.Σμυρνη και πεζοδρομησε την πλατεια ν.σμυρνης ειναι εγκληματιας!!!!!!!!!
Θελει ηλεκτρικη καρεκλα!!!!!
Εχει γινει ενα Μπ...δελο η Ν.Σμυρνη!
Αν δεν φτιαξουν το παρκιγκ στο Αλσος....
Θα χρεοκοπησουν ολα τα μαγαζια!!! -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Οχι και εκει γινεται καθε μερα το ελα να δεις απο την κινηση εξαιτιας των παρκαρισμενων
Καθε μέρα περνάω απο εκεί ώρες αιχμής. Είναι απελπιστική η κατάσταση.
Όσο για πολισμάνους, είδα σήμερα ένα περιπολικό να περνάει με κόκκινο στην Πειραιώς και ένα να στρίβει χωρίς φλας σε σημείο με ελάχιστη ορατότητα.
-
Οι λογοι ειναι παρα πολλοι αλλα θελω να μοιραστω το συμπερασμα: ΜΙΣΩ τους μπατσους... και μου αποδεικνυουν καθε φορα ποσο δικιο εχω που τους μισω...
δεν ειμαι αναρχικος αλλα μπορω να πω οτι οι βομβες στα στρουμφοχωρια με αφηνουν με ενα τεραστιο χαμογελο ικανοποιησης.... μπραβο στα παιδια..κανουν και κατι σωστο επιτελους.. -
Ο χρήστης Mafioso έγραψε:
Οι λογοι ειναι παρα πολλοι αλλα θελω να μοιραστω το συμπερασμα: ΜΙΣΩ τους μπατσους... και μου αποδεικνυουν καθε φορα ποσο δικιο εχω που τους μισω...
δεν ειμαι αναρχικος αλλα μπορω να πω οτι οι βομβες στα στρουμφοχωρια με αφηνουν με ενα τεραστιο χαμογελο ικανοποιησης.... μπραβο στα παιδια..κανουν και κατι σωστο επιτελους..με τέτοιο όνομα λογικό να τους μισείς!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν ειμαι αναρχικος αλλα μπορω να πω οτι οι βομβες στα στρουμφοχωρια με αφηνουν με ενα τεραστιο χαμογελο ικανοποιησης.... μπραβο στα παιδια..κανουν και κατι σωστο επιτελους..με τέτοιο όνομα λογικό να τους μισείς!
Γιατι το αβαταρ πισω παει;
-
LOL
κατα βαθος ειμαι κι εγω ενας νομοταγης πολιτης ομως
-
Χτες το βράδυ μου έκαναν αλκοτέστ που βγήκε αναμενόμενα αρνητικό, το θέμα είναι ότι όταν μου ζήτησαν τα στοιχεία μου και πήγα να βγάλω το δίπλωμα μου είπαν ότι δε χρειάζεται και ότι απλά ήθελαν να τους τα πω
Ούτε άδεια ζήτησαν, ούτε δίπλωμα, ούτε ασφάλεια, ούτε τίποτα.
Φαίνεται ότι χτες είχαν οδηγία να κάνουν μόνο αλκοτέστ, πραγματικά όμως μου φαίνεται κουλό να μην ελέγχεται τουλάχιστον αν υπάρχουν τα απαραίτητα χαρτιά... και χωρίς δίπλωμα να κυκλοφορούσα δε θα το έπαιρναν είδηση, εκτός και αν κόβουν φάτσες και ελέγχουν μόνο όσους δείχνουν ύποπτοι -
αχρηστοι ειναι... ενα καρκινωμα για την κοινωνια.. οταν διαπραττονται σοβαρα αδικηματα (δολοφονιες, ληστειες κτλ) κανουν την κοτα και δεν ερχονται ποτέ οταν τους καλεις. οταν ειναι να σου παρουν τις πινακιδες, να σου κοψουν κληση ή να σε πιασει το ρανταρ γιατι ετρεχες με 140 σε μια ατελειωτη ευθεια... σ αυτα ειναι μανουλες. και εχουν κι αυτο το ειμαι-εξουσια μπατσο-υφος...
οι ανθρωποι ειναι αχρηστοι το ξαναλεω.. δεν προσφερουν τιποτα στους νομοταγεις πολιτες παρα μονο τους κλεβουν οταν οι πολιτικοι και οι διαφοροι τοπικοι αρχοντες τα εχουν κανει σκ*** για αλλη μια φορα και ψαχνουν να βρουν καινουριο χρημα να χρηματοδοτησουν την τσεπη τους.. τοτε ξαμολανε τα στρουμφακια και οποιον παρει ο χαρος...
αυτη ειναι η ελλαδα... ο σημιτης ηταν σοφος... -
καλά τώρα γίνεσαι ισοπεδωτικός...
και οι γιατροι είναι ΓΤΠ επειδή κάποιοι φακελώνονται
και οι δικαστές γιατί λαδώνονται
και οι δημοσιογράφοι
και οι πολιτικοί
και οι εφοπλιστές
και οι ασφαλιστές...κτλ κτλ
δεν νομίζω όμως ότι αυτό οδηγεί κάπου. Στο λέω έχοντας 2 ξαδέλφια στην αστυνομία (αξκοι)... και βλέποντας κάποια πράγματα εκ των έσω...
-
υπαρχουν και καλοι το παραδεχομαι. αλλα ελαχιστοι.
οπως ολα τα επαγγελματα στην ελλαδα, δυστυχως η πλειοψηφια ειναι σκαρτη..
δεν ειναι χωρα αυτη... τουλαχιστον να βαζουν κοκκινα φαναρια στα συνορα να ξερουν οι τουριστες πού μπαινουν.. -
υπαρχουν και καλοι το παραδεχομαι. αλλα ελαχιστοι.
οπως ολα τα επαγγελματα στην ελλαδα, δυστυχως η πλειοψηφια ειναι σκαρτη..
δεν ειναι χωρα αυτη... τουλαχιστον να βαζουν κοκκινα φαναρια στα συνορα να ξερουν οι τουριστες πού μπαινουν..ενώ φαντάζομαι Νότια Ιταλία ....Νάπολη...ή Σικελία είναι παράδεισος ε;
-
lol εδω σικελια τουλαχιστον βρισκουμε τον τροπο να μην αδικειται κανενας..
-
lol εδω σικελια τουλαχιστον βρισκουμε τον τροπο να μην αδικειται κανενας..βάλατε κόκκινα φανάρια να μην έρχετε κανείς;
-
μα εδω δεν ειναι μπουρδελο! εδω ειμαστε ολοι νομοταγεις επιχειρηματιες με ιδιαιτερα αναπτυγμενη την αισθηση της δικαιοσυνης. υπαρχει συνεννοηση και αλληλεγγυη.. οι επισκεπτες καλοδεχουμενοι!
-
οποιος εχει οδηγησει μεσα στη ρωμη και στη ναπολι,
θα του φανει η ελλαδα απο θεμα εφαρμογης του ΚΟΚ,παραδεισος. -
για ναπολη και γω ξερω οτι ειναι τελειως αφρικη..
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]