-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι και ρε!
Μα δεν τσουβαλιαζουμε!
Εδω ειναι Ελλαντα...
Μαζι με τα ξερα, καιγετε ολο τα δασος!μα αυτό δεν λέω μονσιέ ...θα με τρελάνετε? ΛΕΩ να ΜΗΝ τσουβαλιάζετε!
Υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Αλλά όποιος αστυνομικός (ή πολίτης) πάθει ατύχημα δεν μπορώ κυνικά να λέω ότι χαίρομαι που το έπαθε. Αυτό είναι απάνθρωπο.Χμ...με βαζεις σε σκεψεις.....
Και δεν λεει σημερα... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οχι και ρε!
Μα δεν τσουβαλιαζουμε!
Εδω ειναι Ελλαντα...
Μαζι με τα ξερα, καιγετε ολο τα δασος!μα αυτό δεν λέω μονσιέ ...θα με τρελάνετε? ΛΕΩ να ΜΗΝ τσουβαλιάζετε!
Υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Αλλά όποιος αστυνομικός (ή πολίτης) πάθει ατύχημα δεν μπορώ κυνικά να λέω ότι χαίρομαι που το έπαθε. Αυτό είναι απάνθρωπο.Χμ...με βαζεις σε σκεψεις.....
Και δεν λεει σημερα...κακές ή καλές?
είπαμε καλή χρονιά να έχουμε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι και ρε!
Μα δεν τσουβαλιαζουμε!
Εδω ειναι Ελλαντα...
Και δεν λεει σημερα...κακές ή καλές?
είπαμε καλή χρονιά να έχουμε!
Καλες...
Τετοια ωρα, μονο καλες! -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
σημερα το μεσημερι κατεβηκα να παρω κανα dvd να δω κ με σταματησαν
για ζωνη.
ε την ωρα που μου ζητησαν διπλωμα αδεια κτλ κ αρχισαν να με γραφουν τους λεω γραψτε κ μια χωριατικη,κ μια μεριδα πανσετες.τρελλαθηκαν κ θελαν να με πανε αυτοφωρο.
χαμος..Άραγε στο κελί τρως χωριάτικες και πανσέτες ή μόνο 'ψιλές'?
ειμαι ανεργος,δεν εχω αφμ κ εχω σουμπα..κτλ..κτλ..
λες ναμαι απ αυτους που μπαινουν σε κελια κ τρωνε ψιλες..?Ανεργος και χωρις ΑΦΜ;;;;;
Εχεις κλεισει τα 18;;;;; -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
:lol:Eισαι ο ηρωας μου!!!!
-
λες ναμαι απ αυτους που μπαινουν σε κελια κ τρωνε ψιλες..?Ανεργος και χωρις ΑΦΜ;;;;;
Εχεις κλεισει τα 18;;;;;Μα καλά, πώς οδηγείς το sti χωρίς δίπλωμα;
Αφού όταν βγάζεις δίπλωμα υποχρεωτικά βγάζεις και ΑΦΜ... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μα καλά, πώς οδηγείς το sti χωρίς δίπλωμα;
Αφού όταν βγάζεις δίπλωμα υποχρεωτικά βγάζεις και ΑΦΜ...Τα τελευταία 9-10 χρόνια... παλιότερα δεν χρειαζόταν....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εχεις κλεισει τα 18;;;;;Μα καλά, πώς οδηγείς το sti χωρίς δίπλωμα;
Αφού όταν βγάζεις δίπλωμα υποχρεωτικά βγάζεις και ΑΦΜ...Μπορει να μην εχει ΑΦΜ στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μα καλά, πώς οδηγείς το sti χωρίς δίπλωμα;
Αφού όταν βγάζεις δίπλωμα υποχρεωτικά βγάζεις και ΑΦΜ...Τα τελευταία 9-10 χρόνια... παλιότερα δεν χρειαζόταν....
και πολλα λες...ακομα πιο λιγο...
-
http://www.metacafe.com/watch/299980/it ... mborghini/
-
............
-
Πριν απο περιπου μια εβδομαδα περπατουσα σε κενρικοτατη οδο τις θεσσαλονικης μαζι με την γυναικα μου(δεν θυμαμαι οδο) κ σηναιβει το εξης αξιοπεριεργο!
Ξαφικα κ ενω ολα ηταν ησυχα ακουω ενα μανιασμενο citroen saxo με τα στροφομετρα να πιανουν κοκκινα να κανει το εξης θεικο-
Ενω το φαναρι εδιχνε κοκκινο προσπερασε ολη την αριστερα σταματημενη σειρα των αυτοκινητων κ με ενα ολο χαρη χειροφρενο εκανε την αναστροφη του κ με αρκετες δοσεις γκαζιου χαθηκε μετα πολλων μουντζοματων κ κορνων στο απειρο!
Η ειδηση ομως δεν βρισκεται εδω!!
Ενω εχοΥμε σταματησει τον βιματισμο μας παρακολουθοντας τον μ@λ@κ@ ανεγκεφαλο πιτσιρικα που εκανε την ταρζανια του, διπλα μας ακριβως πανω στο πεζοδρομιο ειναι ενας Zητας ο οποιος καπνιζε αμεριμνος το τσιγαρακι του σαν να εβλεπε αγωνα ντριφτ του πατσουρεα κ εδιχνε να το απολαμβανει κιολας.
Δεν μπηκε στον κοπο οχι να τον κυνηγισει αλλα ουτε γυρισε το βλεμα του μπας κ δει καμια πινακιδα!!Βλεποντας η γυναικα μου το ολο σκηνικο πλησιασε κ του λεει-
Το ειδατε το αυτοκινητο αυτο που περασε?
Μπατσος-Το ειδα?(μονολεκτικα)
Δεν ηταν παρανομο αυτο που εκανε?
Μπατσος-ε και τι θες να κανω ? (ειρωνικος)
Θα καλεσετε μηπως το τμημα σας για του κανουν μπλοκο?
Μπατσος-Σας αφορα εσας αυτο?(Φανερα ενοχλημενος αλλα σχετικα κουλαρισμενος)
Βεβαιος γιατι εσεις υποτιθεται οτι μας προστατευετε!
Μπατσος-(Δεν δινει καμια απαντηση κοιτωντας αδιαφορα προς αλλη κατευθηνση,δειχνοντας οτι δεν εχει διαθεση να το συζητησει αλλο κ προσπαθει να διξει περιφρονιση στο ολο ζητημα)
Δεν μπηκα καν στην διαδικασια να συμετασχω στο ολο σκηνικο γιατι καταλαβα με εναν ποσο αχρηστο δημοσιουπαληλικης νοοτροπιας μ@λ@κ@ εχουμε να κανουμε!
Εμεινα αναβδος πρωτον με την αδιαφορια του κ δευτερον με την προκλητικοτητα του.
Αυτοι ειναι οι μπατσοι μας κυριοι!! αυτοι που περιμμενουν πως κ πως να περασει η ωρα τις υπηρεσιας τους κ να επιστρεψουν στο σπιτακι τους!
Αισχος κ ντροπη τιποτα αλλο, ειμαστε αξιοι τις μοιρας μας,ΦΤΟΥ ΜΑΣ!!!! -
Σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτούμε να μάθουμε τα στοιχεία του οργάνου και τα σημειώνουμε σε χαρτί επιδεικτικά μπροστά του λέγοντας ότι θα κάνουμε καταγγελία στο τμήμα του και στο Υπουργείο Δημ. Τάξεως.
Μετά παρατηρούμε πόσο 'κουλ' μένει ο τύπος.
-
paramenei koyl kai se paei sto tmhma gia eksakribwsh kanwntas kataxrhsh eksoysias... kai meta ante na breis kai to dikio soy.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
paramenei koyl kai se paei sto tmhma gia eksakribwsh kanwntas kataxrhsh eksoysias... kai meta ante na breis kai to dikio soy.ωραια, εκει θα βρεις και το διοικητη του για να του τα πεις απο πρωτο χερι...
-
συμφωνώ απόλυτα...ο εχθρός κάθε μπάτσου είναι η δημοσιότητα και το...εσωτερικών υποθέσεων...
-
εδώ είμαστε και Ελλάδα και δυστυχώς ισχύει και το εξής:
Εσύ ξέρεις ποιος και τι είναι ο μπάτσος : ο τελευταίο τροχός της αμάξης, κάποιος που δεν έχει κανένα 'έρεισμα άνωθεν'. Κι αυτό το ξέρει.
Εσύ μπορεί να είσαι ο οποιοσδήποτε και να 'ξέρεις' τον οποιονδήποτε. Κι αυτό το ξέρει ο μπάτσος.
Σημείωσε το ονομάτάκι/αριθμό του και ρώτα τον που θέλει να περάσει τα επόμενα 5-10 χρόνια καριέρας.
(Ακόμα καλύτερα πάρε ένα τηλ. επιτόπου 'Γιάννη; ΈΛα σημείωσε ένα νούμερο σε παρακαλώ #######, ...ναι ναι... θα σου πω απο κοντά... ')Εξίσου αισχρό κι απαίσιο με την εξ αρχής συμπεριφορά του ζητά, αλλά αν δεν έχεις όρεξη να τραβιέσαι στα τμήματα (που αμφιβάλλω αν θα γίνει τπτ περισσότερο από μια παράστηαση 'τραβήγματος αυτιού' για τα μάτια σου) έχει αποτέλεσμα στο attitude.
Τέσπα, κατάντια είναι και τα δύο...
-
Σε περίπτωση που θέλουμε να ταρακουνήσουμε τον αστυνομικό, τι έχουμε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ρωτήσουμε για τα στοιχεία του;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εδώ είμαστε και Ελλάδα [...]Σημείωσε το ονομάτάκι/αριθμό του και ρώτα τον που θέλει να περάσει τα επόμενα 5-10 χρόνια καριέρας.
(Ακόμα καλύτερα πάρε ένα τηλ. επιτόπου 'Γιάννη; ΈΛα σημείωσε ένα νούμερο σε παρακαλώ #######, ...ναι ναι... θα σου πω απο κοντά... ')
Αυτη η φραση ειναι σαν κοκκινο πανι για τους ταυρους....
Ψιλα γραμματα
Οταν ζιτηθει σε 'οραγανο της ταξης' απο Ελληνα πολιτη, να του αποκαλυψει τα στοιχεια του. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να του πει
Τον βαθμο του
Το πληρες ονοματεπωνυμο του
Την υπηρεσεια στην οποια ανηκει
Τον αριθμο στο πηλικιο του
Σε αντιθετη περιπτωση, κραταμε πινακιδες περιπολικου/μηχανης ημερομηνια και ωρα....Ενα 'μα' να πει.... τον στελνετε στα Ιμια να κοβει κλησεις για παρανομο παρκαρισμα.....
Εγω σε καταστασεις τυπου 'την γα....σαμε'....εχω αλλη φραση πασπαρτου για το τηλεφωνημα...
'Λω-κωρονα μ' τι κανεις;;;; Σε παρακαλω 'ταδε' μου, γραψε ενα νουμερο μη το ξεχασω και θα τα δουμε απο κοντα που θα τον στειλουμε....'
....9 στις 10 πιανειΗ 'Μανιατικη' διαλεκτος.... Προσδιδει αλλο κυρος στα λεγομενα.....
-
Όταν ζητηθεί σε 'όργανο της τάξης' από Έλληνα πολίτη, να του αποκαλύψει τα στοιχεία του. ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να του πει
Το βαθμό του
Το πλήρες ονοματεπώνυμο του
Την υπηρεσία στην οποία ανήκει
Τον αριθμό στο πηλήκιο τουΓια το ονοματεπώνυμο δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα οφείλει να τα πει αν ερωτηθεί.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]