-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Βασικά το θέμα με τους μπάτσους είναι σε τι φάση θα τους πετύχεις.
Αν σε σταματήσουν σε μπλόκο που έχει στηθεί για να γράψουν και έχεις κάνει και παράβαση, θα σε γράψουν όσο μαλακία και παράλογη να είναι, όπως η παραπάνω αναστροφή.
Αν τους πετύχεις σε φάση που απλά 'περιπολούν' ή ακόμα καλύτερα γυρνάνε για να σχολάσουν ή μετακινούνται προς κάποιο άλλο σημείο ή απλά σε είδανε να κάνεις μαλακία τυχαία και το παίξεις καλά (παραδέχεσαι ευγενικά ότι έχουν δίκιο και κάνεις την κότα) έχεις καλές πιθανότητες να σε αφήσουν.
Εγώ πάντως την έχω γλιτώσει 3-4 φορές έτσι και σε παραβάσεις μή αμφισβητήσιμες (είσοδος σε μονόδρομο, **προσπέραση απ' το αντίθετο ρεύμα για να πάω 1ος στο φανάρι **θυμάμαι πρόχειρα) όπου τους είπα απλά έχετε δίκιο, κάντε ότι νομίζετε και με άφησαν!
Παίζει και απλά να βαριούνται τις διαδικασίες όταν δεν έχουν πάει με σκοπό να γράψουν...Α εισαι και εσυ ενας απο τους πελατες μου? ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α εισαι και εσυ ενας απο τους πελατες μου? ...Δε το ’πιασα...
-
Και δικός μου, στεγνό κλείσιμο σηκώνει αυτό... δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω... Το πρόβλημα είναι οτι κάποιοι φλώροι απο πίσω, τους αφήνουν και περνάνε...
-
είσοδος σε μονόδρομο, προσπέραση απ' το αντίθετο ρεύμα για να πάω 1ος στο φανάριΑ εισαι και εσυ ενας απο τους πελατες μου? ...
Δε το ’πιασα...
Που κοντα μενεις;;;;
Το Γλαστρακι θελει κατι μαζεματα και βαριεμαι να χρισιμοποιο την μοικτη -
Την εμπειρια του NT στον αντιλογο του τωρινου τευχους την διαβασατε;;; Οχι τιποτα, να ξεστραβωνονται μερικοι-μερικοι...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Την εμπειρια του NT στον αντιλογο του τωρινου τευχους την διαβασατε;;; Οχι τιποτα, να ξεστραβωνονται μερικοι-μερικοι...Για πες.
-
Α, ναι. Ξέχασα ότι εδώ συχνάζουν οι αδιάφθοροι του ΚΟΚ...
-
Αυτο που κανεις ειναι μ@λ@κι@..δεν το καταλαβαινεις απο μονος σου?
Πρεπει να στο πει καποιος αδιαφθορος του ΚΟΚ? -
Α, ναι. Ξέχασα ότι εδώ συχνάζουν οι αδιάφθοροι του ΚΟΚ...Ξεχασες επισης να μας πεις και που κοντα μενεις....
Ειπαμε... Εκεινα τα μαζεματακια στο Γλαστρακι...
Μπες εσυ αναποδα σε μονοδρομο και με μια φιλικη καθαρησαμε μετα.
5 λεπτα υποθεση ειναι. -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
**Αυτο που κανεις **ειναι μ@λ@κι@..δεν το καταλαβαινεις απο μονος σου?
Πρεπει να στο πει καποιος αδιαφθορος του ΚΟΚ?Μου αρέσει που βγάλατε και συμπέρασμα και ετυμηγορία και ποινή. Ποιος σου είπε ότι το 'κάνω' συστηματικά;
Δεν έχω καμια διάθεση να απολογηθώ σε σας.
Μου τη σπάει πάρα πολύ όμως το κρέμασμα ταμπελών σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε. -
**Αυτο που κανεις **ειναι μ@λ@κι@..δεν το καταλαβαινεις απο μονος σου?
Πρεπει να στο πει καποιος αδιαφθορος του ΚΟΚ?Μου αρέσει που βγάλατε και συμπέρασμα και ετυμηγορία και ποινή. Ποιος σου είπε ότι το 'κάνω' συστηματικά;
Εχει σημασια πιστευεις το αν το κανεις συστηματικα, 3 φορες τη βδομαδα, 2 φορες το μηνα ή 1 φορα μονο?
Η μ@λ@κι@ παραμενει μ@λ@κι@ ανεξαρτητα απο τη συχνοτητα!
-
Βρε συ Μιχάλη (σωστά;) Θα παίζουμε με τις λέξεις τώρα;
Το ότι είναι μαλακία να μπεις ανάποδα σε ένα μονόδρομο δεν το αρνήθηκα, όλοι το ξέρουμε, όλοι το τηρούμε αλλά και όλοι κάποια φορά το έχουμε κάνει.
Ή μήπως εσύ δεν έχεις μπει ΠΟΤΕ σε μονόδρομο ανάποδα;
Ωστόσο ξαναλέω, δεν με πείραξε που το επισήμανες, αλλά το ότι σπεύσατε να κρεμάσετε την ταμπέλα του 'παραβάτη', του ταρζάν που παρανομεί συνέχεια.
Αυτό ήθελα να τονίσω με το 'συστηματικά' και όχι τη συχνότητα.
Φιλικά πάντα, δεν παρεξηγούμαι -
Οχι..δεν εχω μπει ποτε αναποδα σε μονοδρομο..
Θα επρεπε..? -
a - >Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μου αρέσει που βγάλατε και συμπέρασμα και ετυμηγορία και ποινή. Ποιος σου είπε ότι το 'κάνω' συστηματικά;
Μου τη σπάει πάρα πολύ όμως το κρέμασμα ταμπελών σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε.Εγώ πάντως την έχω γλιτώσει 3-4 φορές έτσι και σε παραβάσεις μή αμφισβητήσιμες (είσοδος σε μονόδρομο, προσπέραση απ' το αντίθετο ρεύμα για να πάω 1ος στο φανάρι θυμάμαι πρόχειρα) όπου τους είπα απλά έχετε δίκιο, κάντε ότι νομίζετε και με άφησαν!
Παίζει και απλά να βαριούνται τις διαδικασίες όταν δεν έχουν πάει με σκοπό να γράψουν...b - Δεν σου κρεμασε κανεις ταμπελα, μονος σου το πες και μπραβο που το παραδεχτικες.
Το θεμα ειναι πως οταν κανεις ενα τετοιο βημα, καλο ειναι να δεχεσαι και την κριτικη που θα εισπραξεις. Ασε που το ρηξαμε περισσοτερο στον χαβαλε παρα στην κριτικη:)
Φιλικα παντα -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Οχι..δεν εχω μπει ποτε αναποδα σε μονοδρομο..
Θα επρεπε..?Εγω μονο απο λαθος/μαλακια
-
Σημερα στη Πατρα 12.30 το μεσημερι, αναγκαστικα να παρω το αυτοκινητο και να κινηθω στο κεντρο.
Η κατασταση τραγικη απο κορναρισματα, νευρα και κυριως διπλοπαρκαρισμενα.
Βρισκοντας εναν τροχαιο στη Μαιζωνος, ανοιγω παραθυρο και ακολουθει ο διαλογος :- Συγγνωμη, δεν μπορειτε να κανετε κατι για ολα αυτα?? (Δειχνωντας τα διπλοπαρκαρισμενα)
- Ε...Τι να κανουμε και εμεις???
- Να τα γραψετε, να τα σηκωσετε με γερανο, να τα σπασετε, δε με ενδιαφερει.
- Ε...Μα... τα γραφουμε.
- Θελετε να μου πειτε οτι ολα αυτα τα παρανομα ειναι με κληση? Δε βλεπω χαρτι σε ΚΑΝΕΝΑ!!
- ΑΑΑααα....αυτα ειναι στη δικαιοδοσια του δημου, δε μπορω να κανω κατι, δεν εχω δικαιωμα.
Ανεβασα το παραθυρο και εφυγα.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
a - >Μου αρέσει που βγάλατε και συμπέρασμα και ετυμηγορία και ποινή. Ποιος σου είπε ότι το 'κάνω' συστηματικά;
Μου τη σπάει πάρα πολύ όμως το κρέμασμα ταμπελών σε ανθρώπους που δεν ξέρουμε.Εγώ πάντως την έχω γλιτώσει 3-4 φορές έτσι και σε παραβάσεις μή αμφισβητήσιμες (είσοδος σε μονόδρομο, προσπέραση απ' το αντίθετο ρεύμα για να πάω 1ος στο φανάρι θυμάμαι πρόχειρα) όπου τους είπα απλά έχετε δίκιο, κάντε ότι νομίζετε και με άφησαν!
Παίζει και απλά να βαριούνται τις διαδικασίες όταν δεν έχουν πάει με σκοπό να γράψουν...b - Δεν σου κρεμασε κανεις ταμπελα, μονος σου το πες και μπραβο που το παραδεχτικες.
Το θεμα ειναι πως οταν κανεις ενα τετοιο βημα, καλο ειναι να δεχεσαι και την κριτικη που θα εισπραξεις. Ασε που το ρηξαμε περισσοτερο στον χαβαλε παρα στην κριτικη:)
Φιλικα πανταΜόνος μου είπα ότι έχω κάνει κάποιες παραβάσεις και ότι μάλιστα με σταμάτησαν γι' αυτές, για να εκφράσω μια γνώμη για τη μπατσοσυμπεριφορά.
Δεν παραδέχτηκα ότι πάω σαν τον ταρζάν και αυτή τη ταμπέλα μου κρεμάσατε. Κριτική να δεχτώ για οποιαδήποτε μαλακία κάνω και να τη δεχτώ ευπρόσδεκτα και να παραδεχτώ όταν εχω λάθος. Ειμαι πολλά πράγματα αλλά όχι παράλογος.
Τώρα χαβαλέ του στυλ 'είσαι πελάτης μου' και 'πες μου που είσαι να έρθω να πέσω πάνω σου', απλά δεν τον εξέλαβα ως χαβαλέ. Αν ήταν τέτοιος πάω πάσο και μάλιστα να σου πω και μερικούς μονόδρομους που ξέρω που μπαίνουν ανάποδα κάθε λεπτό, να φτιάξεις όλα σου τα αμάξια.
Τώρα για το πόσοι από μας που γράφουμε εδώ και για ποιο λόγο έχουν μπει ανάποδα σε μονόδρομο ή τελοσπάντων έχουν κάνει οποιαδήποτε άλλη παράβαση στα συνολικά χρόνια που οδηγούν, νομίζω είναι άσκοπο να μιλάμε. -
Μόνος μου είπα ότι έχω κάνει κάποιες παραβάσεις και ότι μάλιστα με σταμάτησαν γι' αυτές, για να εκφράσω μια γνώμη για τη μπατσοσυμπεριφορά.
Δεν παραδέχτηκα ότι πάω σαν τον ταρζάν και αυτή τη ταμπέλα μου κρεμάσατε. Κριτική να δεχτώ για οποιαδήποτε μαλακία κάνω και να τη δεχτώ ευπρόσδεκτα και να παραδεχτώ όταν εχω λάθος. Ειμαι πολλά πράγματα αλλά όχι παράλογος.
Τώρα χαβαλέ του στυλ 'είσαι πελάτης μου' και 'πες μου που είσαι να έρθω να πέσω πάνω σου', απλά δεν τον εξέλαβα ως χαβαλέ. Αν ήταν τέτοιος πάω πάσο και μάλιστα να σου πω και μερικούς μονόδρομους που ξέρω που μπαίνουν ανάποδα κάθε λεπτό, να φτιάξεις όλα σου τα αμάξια.
Τώρα για το πόσοι από μας που γράφουμε εδώ και για ποιο λόγο έχουν μπει ανάποδα σε μονόδρομο ή τελοσπάντων έχουν κάνει οποιαδήποτε άλλη παράβαση στα συνολικά χρόνια που οδηγούν, νομίζω είναι άσκοπο να μιλάμε.Τωρα..... τι να σε κανω;;;
Επρεπε να μου τα πεις πριν βαλω το αμαξι του πατερα μου συνεργειο....
Απο τα ταξιδια, ο μπροστα προφυλακτιρας εγινε σαν κοσκινο και το εβαλα για βαψιμο....
Δεν μπορουσες να τα πεις νωριτερα;;;;Χαβαλες ηταν και κριτικη.
Ξερεις πολυ καλα, οτι αν ειναι να βρησουμε, δεν εχουμε ιδιετερο προβλημα εδω μεσα, βρηζουμε:) -
Αλέξανδρε όποτε είσαι στο The Mall κάνε μια βόλτα από τα γύρω στενά (κυρίως από την απέναντι μεριά) που τα έχουν μονοδρομήσει και όλοι μπαίνουν ανάποδα...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τωρα..... τι να σε κανω;;;
Επρεπε να μου τα πεις πριν βαλω το αμαξι του πατερα μου συνεργειο....
Απο τα ταξιδια, ο μπροστα προφυλακτιρας εγινε σαν κοσκινο και το εβαλα για βαψιμο....
Δεν μπορουσες να τα πεις νωριτερα;;;;Χαβαλες ηταν και κριτικη.
Ξερεις πολυ καλα, οτι αν ειναι να βρησουμε, δεν εχουμε ιδιετερο προβλημα εδω μεσα, βρηζουμε:)OK
Δε σε ξέρω και είναι εύκολο να παρεξηγήσεις κάποιον που δεν ξέρεις.Τώρα, από μονόδρομους άλλο τίποτα, όπως και από SΤΟP που δε σταματάνε ποτέ!
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]