-
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?
¨Έτυχε να κάνω ένα ταξιδάκι μέχρι τα Γιάννενα για να παντρέψω ένα φίλο.
Μέχρι εδώ όλα καλά και ωραία και περάσαμε υπέροχα στα καταπληκτικά Γιάννενα!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν ότι από το Αντίρριο μέχρι και τα Γιάννενα, στα 10 αυτοκίνητα που κατέβαιναν στο αντίθετο ρεύμα, τα μισά (και ίσως λέω λίγα ) ήταν Mercedes diesel Αλβανικές και μάλιστα μοντέλα του 2000 και μετά!!!!!!!!
Αφού πάντρεψα το φίλο μου την άλλη μέρα πήρα το δρόμο του γυρισμού για Αθήνα. Το ίδιο σκηνικό!!!
100αδες η καλυτέρα χιλιάδες Αλβανικές Mercedes συνταξίδευαν μαζί μου για Αθήνα.
Ας βγάλω έξω το θέμα της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδος ( για να μη πω προδοτικής μεταναστευτικής πολιτικής), γιατί αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης για άλλα forums. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πώς χιλιάδες πετρελαιοκίνητες Mercedes Αλβανών επιτρέπεται να κυκλοφορούν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη ενώ ο ανεκδιήγητος Σουφλιάς δηλώνει με έπαρση ότι όσο αυτός βρίσκεται στη θέση του υπουργού δεν πρόκειται οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς να χαρούνε την πετρελαιοκίνηση όπως την χαίρονται όλοι οι άλλοι ευρωπαίοι πολίτες στην Ευρώπη και όπως χαίρονται και οι Αλβανοί “φτωχοί οικονομικοί μετανάστες” με τις αστραφτερές κλεμμένες mercedes ……
Μια λέξη τελευταία από μένα και τα σχόλια επί των παραπάνω δικά σας…ΑΙΣΧΟΣ!
-
Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν ότι από το Αντίρριο μέχρι και τα Γιάννενα, στα 10 αυτοκίνητα που κατέβαιναν στο αντίθετο ρεύμα, τα μισά (και ίσως λέω λίγα ) ήταν Mercedes diesel Αλβανικές και μάλιστα μοντέλα του 2000 και μετά!!!!!!!!
Αφού πάντρεψα το φίλο μου την άλλη μέρα πήρα το δρόμο του γυρισμού για Αθήνα. Το ίδιο σκηνικό!!!
Ας βγάλω έξω το θέμα της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδος ( για να μη πω προδοτικής μεταναστευτικής πολιτικής), γιατί αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης για άλλα forums. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πώς χιλιάδες πετρελαιοκίνητες Mercedes Αλβανών επιτρέπεται να κυκλοφορούν στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη ενώ ο ανεκδιήγητος Σουφλιάς δηλώνει με έπαρση ότι όσο αυτός βρίσκεται στη θέση του υπουργού δεν πρόκειται οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς να χαρούνε την πετρελαιοκίνηση όπως την χαίρονται όλοι οι άλλοι ευρωπαίοι πολίτες στην Ευρώπη και όπως χαίρονται και οι Αλβανοί “φτωχοί οικονομικοί μετανάστες” με τις αστραφτερές κλεμμένες mercedes ……
-
-
Τι δεν καταλαβες ακριβώς? Αλβανικές πινακίδες έχουν, πάνε όπου γουστάρουν! Το ίδιο και με Αγγλικές, Γαλλικές, Βελγικές κλπ πινακίδες και diesel.
-
οντως... τι σου φάνηκε περίεργο ;;;
Και ο φίλος στα Γιάννενα μπορέι άνετα να αγοράσει το Multijet JTDm που έχει βάλει στο μάτι
-
Στην Αλβανια οι mercedes ειναι δεκαετίας και βαλε.
Αποκλειεται να εβλεπες τα μοντελα που λες τοσο συχνα. -
Γιατί στην Αθήνα δεν έχετε δει???
Τουλάχιστον 3 diesel ML έχω δει το τελευταίο τρίμηνο. -
Ελα απεναντι απο τη βιοτεχνια μας να δεις Porche Cayenne Turbo με αλβανικες πινακιδες (Τωρα το ποσο Αλβανος ειναι ο ιδιοκτητης της....)
-
παιδιά δε χρειάζεται να είναι Αλβανός. Εϊναι έλληνες που έχουν επιχειρήσεις (ή σχέση με επιχειρήσεις) στην Αλβανία και μπορούν να πάρουν Αλβανικά αυτοκίνητα. Κυκλοφορούν απίστευτα αυτοκίνητα. Από έλληνες ξαναλέω
-
Το θέμα είναι ότι απαγορεύεται μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Επίσης γιατί δεν σου κάνει εντύπωση το ότι και ο Γερμανός και ο Ιταλός κτλ άνθρωπος που ήρθε με το αμαξάκι του από την χώρα του που είναι diesel,κινείται στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη έτσι χαλαρά;
Μήπως γινόμαστε ρατσιστές με το θέμα αυτό?Γιατί εγώ εισπράτω από αυτά που γράφεις ότι σε πείραξε ότι ο αλβανός (που μάλλον θεωρείς κατώτερο οικονομικά) έχει diesel mercedes ενώ εσύ δεν μπορείς να πάρεις diesel...Συγνώμη,αλλά εσύ δεν θα το έκανες αν μπορούσες;Δεν ξέρω για σένα,αλλά εγώ πολύ χαλαρά!Γιατί να μην πάρω το diesel που καίει τα μισά από ένα βενζινοκίνητο αμάξι με τις ίδιες επιδόσεις?Μ@λ@κ@ς είμαι? -
Πολλοί αλβανοί έχουν Mercedes γιατί επί δεκαετίες ήταν ή μονο εταιρία με αντιπροσωπιση στην γείτονα χώρα
-
αν θες μπορεις να παρεις και εσυ απλα δηλωνοντας (μια υπευθυνη δηλωση) οτι δεν θα κυκλοφορεις σε αθηνα και θεσ/νικη
που το περιεργο
-
Σήμερα έμαθα ότ η Αλβανική αντιπροσωπία της Mercedes έχει τρελλό τζίρο ανταλλακτικών και σχεδόν μηδενικές πωλήσεις.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σήμερα έμαθα ότ η Αλβανική αντιπροσωπία της Mercedes έχει τρελλό τζίρο ανταλλακτικών και σχεδόν μηδενικές πωλήσεις.Τα αυτοκινητα ολα ειναι απο Γερμανια.
Ελαχιστοι παιρνουν καινουρια.Και ειναι με τουτη την κοψια (εκεινης της γενιας) συνηθως
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σήμερα έμαθα ότ η Αλβανική αντιπροσωπία της Mercedes έχει τρελλό τζίρο ανταλλακτικών και σχεδόν μηδενικές πωλήσεις.
Τα αυτοκινητα ολα ειναι απο Γερμανια.
Ελαχιστοι παιρνουν καινουρια.Και ειναι με τουτη την κοψια (εκεινης της γενιας) συνηθως
Καποιοι τα κλαιγονται,καποιοι τα ψαχνουν,καποιοι με τα λεφτα της ασφαλειας πηραν καινουργιο.If you get my point
-
Εγω ενα πραγμα εμαθα στην Αλβανια:
Μακρια απο Ελληνες και Ιταλους
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω ενα πραγμα εμαθα στην Αλβανια:Μακρια απο Ελληνες και Ιταλους
Αυτοι τους 'προμηθευουν' με αμαξια
-
Ρε παιδια επικοινωνουμε τωρα? Και τι δε διαβασα! Απο ζηλια μεχρι ρατσισμο!!!
Φυσικα και ενας Αγγλος ενας Γαλλος η ενας Γερμανος που ερχεται για διακοπες στην Ελλαδα με το diesel του επιτρεπεται να κυκλοφορει οπουδηποτε στην χωρα. Ομως στην Ελλαδα ερχεται ενας Αλβανος η μηπως ερχοναται περι τα 2 εκκατομυρια οι οποιοι μαλιστα δεν ερχονται για τουρισμο φυσικα αλλα μενουν μονιμα στην Ελλαδα με τις mercedes τους? Ειναι το ιδιο πραγμα? Δηλαδη μπορουν ολοι αυτοι να εχουν ντιζελοκινητα στην Αθηνα και στη Θασσαλονικη και οχι οι Ελληνες? Τα αλβανικα mercedes των εκκατομυριων Αλβανων στην Αθηνα συγκρινονται με τα λιγα ντιζελ των Αγγλων και γερμανων τουριστων που ερχονται το καλοκαιρι μονο στην Ελλαδα? Επικοινωνουμε με τον εγκεφαλο μας τωρα? Η μηπως οι Αλβανικες mercedes ειναι τοσο 'φιλικες' προς το περιβαλλον? Το σκεπτικο της απαγορευσης του ΥΠΕΧΩΔΕ ποιο ειναι? Δεν ειναι οτι τα ντιζελ μολυνουν το περιβαλλον? (ασχετα εαν αυτο ειναι μαρακια)....
Και μιας και εγινε και αναφορα για ρατσισμο (το περιμενα μιας και ειναι γνωστη η καραμελα αυτη και πολυ της μοδας) ε ναι η συμπεριφορα αυτη του να επιτρεπονται οι χιλιαδες αλβανικες mercedes diesel ενω να απαγορευεται η πετρελαιοκινηση στην Αθηνα και Θεσσαλονικη για τους Ελληνες ειναι καθαρα ρατσιστικη κατα των Ελληνων.....
Και καλυτερα Ελληνας με FIATAKI παρα Αλβανος με mercedes....
Οχι δεν ανηκω στην Χρυση Αυγη, Πασοκος ειμαι....χαχαχαχα
-
Βασικά καλίτερα Έλληνας σε αναπητικό καροτσάκι παρά Αλβανός σε (βάλε ότι θες), Γιατί δλδ ο Χαλκιδέος που παίρνει την Dieselάρα του και κατεβαίνει κάθε μέρα Αθήνα στη δουλειά είναι καλίτερος απο τον Αθηναίο? -Βασικά είναι γιατί ζει στον καθαρό αέρα κα ιέχει ποιότητα ζωής, άλλο αυτό όμως- Τι να κάνεις όμως έτσι είναι η ζωή!
-
Παει στο διαλο ομως, ο Χαλκιδεος ειναι Ελληνας οι αλλοι ειναι Αλβανοι, εχει διαφορα.... και βεβαια οι χαλκιδεοι ειναι λιγοι, ενω οι Αλβανοι κατι εκκατομυρια.... Μη συγκρινουμε τα βλιτα με τα αποβλητα...
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?!?!???