-
Δεν είναι θέμα ανισότητας πολιτών. Απλά στις 2 αυτές μεγάλες πόλεις υπάρχει το έντονο πρόβλημα της μόλυνσης.
-
Ο χρήστης diva έγραψε:
Εαν αντι για αλβανους ειχαμε Ισπανους παλι τα ιδια θα γραφαμε. Εγω σαν ελληνας με ενδιαφερει να εχω τα ιδια δικαιωματα με τους αλλοδαπους. Πως θα το κανουμε δηλαδη?
Συμφωνώ με την αντίδραση για τους Αλβανούς που οδηγούν diesel αυτοκίνητα στην Αθήνα! Ομως, το ίδιο ισχύει και για τους 'επαρχιώτες', οι οποίοι δηλώνουν κάτοικοι Πάτρας ή Λαμίας ή Κολοπετινίτσας και μένουν τον περισσότερο χρόνο στην Αθήνα οδηγώντας πετρελαιοκίνητο! Κι ακόμα περισσότερο, τον κάθε 'επαγγελματία' που παίρνει ένα πετρελαιοκίνητο φορτηγάκι, βανάκι ή αγροτικούλι της δεκαετίας του 20, το δηλώνει 'επαγγελματικό', ρυπαίνει την ατμόσφαιρα, περνάει ή δεν περνάει ΚΤΕΟ δεν ξέρω πώς, δεν ελέγχεται ποτέ για καυσαέρια και το κυκλοφορεί ανενόχλητος γλιτώνοντας έξοδα βενζίνης και σκορπίζοντας καρκίνο!
Αφου νομιζα οτι τα ντιζελ επαρχιας δεν επιτρεπεται στην Αθηνα και Θεσσαλονικη; Δεν υπαρουν ελεγχοι η δεν τους νοιαζει;
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αφου νομιζα οτι τα ντιζελ επαρχιας δεν επιτρεπεται στην Αθηνα και Θεσσαλονικη; Δεν υπαρουν ελεγχοι η δεν τους νοιαζει;Τα diesel απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε Αθήνα (εκτός ΕΟ από Λαμία προς Κόρινθο αλλά όχι εκτός ΑΟ προς αεροδρόμιο νομίζω) & Θεσσαλονίκη, αλλά η πιθανότητα ελέγχου είναι πολύ μικρή - ειδικά αν δεν προκαλείς και αποφεύγεις συγκεκριμένα γνωστά σημεία μπλόκων, ορισμένους κεντρικούς δρόμους ή δρόμους χωρίς εναλλακτική οδό διαφυγής. Επίσης, το πρόστιμο νομίζω ήταν 150
-
Τα diesel στην Αθήνα ΔΕΝ τα κυνηγάνε! Δεν τους ενδιαφέρει, και σε μπλόκο για αλκοτέστ να σε σταματήσουν ας πούμε, δεν θα ασχοληθούν.
Η μόνη περίπτωση να κάνουν κάτι θα είναι αν έχουν βγεί έξω να σταματήσουν για την συγκεκριμένη παράβαση. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τα diesel στην Αθήνα ΔΕΝ τα κυνηγάνε! Δεν τους ενδιαφέρει, και σε μπλόκο για αλκοτέστ να σε σταματήσουν ας πούμε, δεν θα ασχοληθούν.
Η μόνη περίπτωση να κάνουν κάτι θα είναι αν έχουν βγεί έξω να σταματήσουν για την συγκεκριμένη παράβαση.Ψάχνω το θέμα εδώ και 3 μήνες (μιάς και θέλω 4Χ4 ντίζελ για ΠΣΚ),
δεν έχω ακούσει κανέναν να μου λέιε ότι τον γράψανε. Φυσικά, ΔΕΝ προκαλείς, αυτό είναι το σωστό...
Αν υπάρχει κάποιος που έφαγε κλήση ας μας το πει....
Βέβεια, εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ..... -
Μπορούμε να αλλαξουμε τον τιτλο;; Δεν χτυπαει και πολυ ομορφα...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μπορούμε να αλλαξουμε τον τιτλο;; Δεν χτυπαει και πολυ ομορφα...Γιατι τι εχει ο τιτλος?
Οι Αλβανοι, Αλβανοι ειναι, οπως οι Γαλλοι, Γαλλοι. Πως θα επρεπε να τους προσφωνουμε κατα τη γνωμη σου δηλαδη φιλε, μορφονιους?
-
Ναι ελεος με τον τιτλο.
Δεν λεει πετρελαιοκινηση μονο για Αλμπάνια ξερω γω... Λεει για αλβανούς! Αν ελεγε Πετρελαιοκινηση μονο για Αγγλους θα ελεγε κανεις 'αλλαξτε τον τιτλο?' -
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Μπορούμε να αλλαξουμε τον τιτλο;; Δεν χτυπαει και πολυ ομορφα...
Γιατι τι εχει ο τιτλος?
Οι Αλβανοι, Αλβανοι ειναι, οπως οι Γαλλοι, Γαλλοι. Πως θα επρεπε να τους προσφωνουμε κατα τη γνωμη σου δηλαδη φιλε, μορφονιους?
Μου θύμησες που στην Αγγλια τους Πακιστανούς τους λέγαμε Σουηδούς -Για να μην καταλαβαίνουν για ποιους μιλάμε στα Αγγλικά είναι 90% το ίδιο με το Ελληνικό- φυσικά χωρίς ίχνος ρατσισμού.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ναι ελεος με τον τιτλο.
Δεν λεει πετρελαιοκινηση μονο για Αλμπάνια ξερω γω... Λεει για αλβανούς! Αν ελεγε Πετρελαιοκινηση μονο για Αγγλους θα ελεγε κανεις 'αλλαξτε τον τιτλο?'Εγώ θα ζητούσα να αλλάξει και πάλι, γιατί δεν έχει καμία σημασία στην ουσία του προβλήματος.
-
Καλά παίζουμε με τις λέξεις..
Τεσπά τι τα σκαλίζω και εγώ.
-
citastak, εγώ είπα από την αρχή του τόπικ να αλλάξει ο τίτλος, αλλά κανείς άλλος δεν συμφώνησε. Δεν πειράζει.
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?!?!???