-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
red_army7
'Χρειαζομαστε παικτες στο κεντρο ,στην αμυνα και στα ακρα αν θελουμε να παμε τελικο 'Ψιλοπραγματα δηλαδη...Μολις τα 8/11ατα θελουν αλλαγη....
Ε βαλε και λιγο παγκο στη προσθεση κ οριστε το αποτελεσμα: Με 13 νεους παικτες ο ΟΣΦΠ μπορει.(αν θελει βεβαια να παει τελικο)
E αν θες να πας τελικο πρεπει να παρεις 6 παικταραδες. Αν ειχαμε τον Τουρε θα σου ελεγα οτι θελουμε 3 παικτες ακομα,γιατι ο Τουρε παιζει για 3. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ
-
Ο Κωνσταντινου ειναι σπουδαιος παικτης, και απο τους λιγους που ειναι καλυτεροι χωρις τη μπαλα, απ' οτι με αυτη.
Ο Καστιγιο ειναι κι αυτος παιχταρας, αλλα τοσο μπ@στ@ρδο αθλητη, δεν εχω ξαναδει.
Τα ιδια και για το Ριμπο . Ασυγχωρητη ενεργεια...
Ο Αντωνακης νομιζω το ψιλο-επνιξε το πρωτο. ΟΚ, ηταν μπερδεμα η φαση, αλλα η μπαλα περασε διπλα του και σχετικα αργα. Τεσπα, εξιλεωθηκε και με το παραπανω.Αυξηθηκαν πλεον σοβαρα οι ελπιδες του Θρυλου ... για την τριτη θεση. Γιατι με τετοια νοοτροπια fair play (προηγουμαι => κλεινομαι και σε αφηνω αμεσως να ισοφαρισεις) και με τοσες τρυπες στην αμυνα, δεν πιστευω να πιστευει κανεις οτι μπορει να παρει αποτελεσμα απο Ρομα.
Α, για οσους θελουν να κλεισουν εισιτηρια με Ρομα, αλλαξε απο χθες ο αυτοματος αριθμος κλησης του τηλ. κεντρου απο 0-5-23 σε 0-6-23. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο Ριβάλντο Βασίλη εχει τελειώσει.
Αν και φάνηκε να αντιδρά στο οτι δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή χθες!Το να τιμωρηθεί δεν αλλάζει τίποτα για τον ίδιο, ετσι δεν είναι? Δεν υπάρχει π.χ. περικοπή των αποδοχών του ή κάτι τέτοιο!!
Aπαραδεκτη η ενεργεια του.Το μονο ελαφρυντικο που μπορω να του δωσω ειναι το πολυ σκληρο φαουλ του Σαχταριανου .Παντως ο διαιτητης ηταν πολυ ελαστικος χθες.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ο Στολτιδης κοβει στην αμυνα αλλα κανει 10000 λαθος πασες κ.τ.λ
Βρε Ιερο-συλε
Ο Οτο φταει!Απο τοτε που τον παρακολουθει για την εθνικη ομαδα παει κατα διαόλου.Μπας και ειναι μαυρογατα;
-
Aσε μας ρε πελατη kantoniou που θα μιλησεις και για τον Ριμπο. Αντι να πας να σκοτωσεις τον μπαρμπα τον Μητσου που συνεκρινε τον Ριβαλντο με τον Εκι καθεσαι και μας λες οτι σου κατεβει. Καλα του εκανε ο Ριμπο ,γιατι του εκανε δολοφονικο μαρκαρισμα ο Τιμορτσουκ.
Κοιτα την ομαδα σου που εχει 3-6-105 και ασε τον Ολυμπιακο. Ο Καστιγιο ειναι παικταρας και φιλαει στην ομαδουλα σου 5 μπαλακια. Εδω σας νικησαμε για πλακα στο Οακα 0-2 . Τωρα ετοιμασου για 0-5 ανετα
-
Ρε συ red....να είσαι καλά ρε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ red....να είσαι καλά ρε!!Παντα στην διαθεση σου. Εσυ ησουν ο ανωνυμος moderator που εσβηνε τα ποστ μου? Διοτι αν εισαι εσυ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
*Πολυ σημαντική η ισοπαλία του Ολυμπιακού. Στο χερι του ειναι η προκριση. Ειναι ακρως εφικτή μια νικη με Ρομα και ολα θα παιχτούν τελυταια αγωνιστικη με τους Ουκρανους στο Καραισκακι.
Επειδή κρυφοκοίταγα και το ματς της Βαλένθια με την Ρόμα, η Ρόμα δεν είναι καθόλου στο χέρι του Ολυμπιακού, και ειδικά αυτού του Ολυμπιακού. (Όχι ότι ήταν η Σαχτάρ, αλλά λέμε τώρα)
Συμφωνω
απο που και ως που ρε παιδια η Ρομα ειναι στα μετρα του Ολυμπιακου;
μπορειτε να μου πειτε πληζ την 11αδα της Ρομα και του Ολυμπιακου;
-
mporeis na mou peis tin endekada tis liverpool kai tou oltmpiakou?
-
i tis june kai tou panathinaikou?kai meta na mou peis giati kerdisan kai oi 2?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
spirosΠοιο 1-1 βρε ?????
Ζαλιστηκες απο τις χαμενες ευκαιριες των Ουκρανων μου φαινεται...... :
Καλη τυχη στον ΠΑΟ σημερα και στους ΗΡΑ,Ξανθη(μπας και),ο Ατρομητος θα φαει την 4αρα του κ θα ηρεμισει...
Eλα ντε?
ειχα στο μυαλο μου το 'απο 1 βαθμο και οι 2'... -
Tα μπατζετ δεν παιζουν μπαλα. Απλα στο c.l θες καλη αμυνα. Δεν χρειαζεται να παιξεις τσουκου τσουκου ,αλλα να παιζεις σωστα αμυντικα με αντεπιθεσεις. Ο παπαρας ο Σολιντ μας στηνει επιθετικα και ο Ανατολακης εχει κλαταρει απο το 5 λεπτο
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
i tis june kai tou panathinaikou?kai meta na mou peis giati kerdisan kai oi 2?γιατι υπαρχουν παντα οι εξαιρεσεις να επιβεβαιωνουν τον κανονα
για τον ιδιο λογο που ειχαν κερδισει ενα φεγγαρι την ΑΕΚ ο Ποσειδωνας, ο Λεβαδειακος τον βαζελο, ο Πιερικος τον ΟΣΦΠ κοκαυτο δε σημαινει οτι υπο φυσιολογικες συνθηκες η Λιβερπουλ ή η Γιουβε ειναι στα μετρα του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Απλα στο c.l θες καλη αμυνα.Μια τηλεόραση από τον Κωτσόβολο κι ένας καναπές από τα ΙΚΕΑ αρκούν.
-
Παντα στην διαθεση σου. Εσυ ησουν ο ανωνυμος moderator που εσβηνε τα ποστ μου? Διοτι αν εισαι εσυ
Ακόμα δεν το έχεις καταλάβει?
-
Aσε μας ρε πελατη kantoniou που θα μιλησεις και για τον Ριμπο. Αντι να πας να σκοτωσεις τον μπαρμπα τον Μητσου που συνεκρινε τον Ριβαλντο με τον Εκι καθεσαι και μας λες οτι σου κατεβει. Καλα του εκανε ο Ριμπο ,γιατι του εκανε δολοφονικο μαρκαρισμα ο Τιμορτσουκ.Κοιτα την ομαδα σου που εχει 3-6-105 και ασε τον Ολυμπιακο. Ο Καστιγιο ειναι παικταρας και φιλαει στην ομαδουλα σου 5 μπαλακια. Εδω σας νικησαμε για πλακα στο Οακα 0-2 . Τωρα ετοιμασου για 0-5 ανετα
Επιμένεις να τον προσβάλεις ρε συ τον άνθρωπο! Πόσες φορες τον εχεις πει βαζελο;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παντα στην διαθεση σου. Εσυ ησουν ο ανωνυμος moderator που εσβηνε τα ποστ μου? Διοτι αν εισαι εσυ
Ασε δεν ησουν εσυ. Ο marin ειναι.
-
Ασε δεν ησουν εσυ. Ο marin ειναι.
o koyk ηταν λεμεεεε....
-
-
Η φωτό στο κέντρο της σελίδας είναι από το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Αθλητικής Ηχούς» και παρουσιάζει σε παγκόσμια «πρώτη» το σύστημα που πρόκειται να παρατάξει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα της Πέμπτης στην Ουκρανία.
Ο τίτλος, ξεκάθαρος: «Πτήση πρόκρισης». Ξεκάθαρα και τα διευκρινιστικά: «Φουλ επίθεση για να πάρουν το αίμα τους πίσω οι 'πράσινοι', που αναχωρούν σήμερα με τσάρτερ». Αυτό όμως που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι το «καπέλο» πάνω από τον τίτλο που γράφει: «4-4-3 με 'Παπ', Μάντζιο, 'Σάλπι' αιχμές του δόρατος».
Ολοι θέλουμε, παιδιά, να νικήσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός, αλλά είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει παίκτη παραπάνω; Αν μας πάρουν χαμπάρι, θα βρούμε μπελάδες. Αυτό δεν το σκέφτηκε κανείς;
Βέβαια, ο Θόδωρος, ο οδηγός μου, έχει άλλη άποψη, η οποία φαίνεται λογική. Μου θύμισε ότι η ίδια εφημερίδα στο πρόσφατο παρελθόν είχε παρουσιάσει και πάλι στο πρωτοσέλιδο σε πινακάκι το σύστημα παράταξης του τότε προπονητή του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι.
Και τότε είχε χρησιμοποιήσει τον παίκτη παραπάνω. Δυστυχώς ο Ιταλός δεν υιοθέτησε το προτεινόμενο σύστημα και είδατε πού κατέληξε. Στα αζήτητα. Προφανώς η εφημερίδα επανήλθε στο δίκαιο αίτημά της, αφού αυτό την πρώτη φορά δεν εισακούστηκε από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Τώρα όμως, που άλλαξαν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις στον πάγκο του ΠΑΟ, σκέφτηκε πολύ σωστά να το προτείνει και πάλι. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για την ομάδα.
Σ' αυτό ακριβώς το σημείο θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση και να πω με όση δύναμη έχω μέσα μου ότι οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το γράφω αυτό για την «Αθλητική Ηχώ», η οποία όπως διαπιστώνεις, φίλε αναγνώστη, κάνει το παν για το καλό της ομάδας, αλλά για τους άλλους «φίλους» στο «Derby». Ειλικρινά, δεν ντρέπονται; Δεν πονάνε; Δεν αισθάνονται; Δεν αγωνιούν; Αν ναι, πραγματικά υπάρχει καιρός να το αποδείξουν. Και ο τρόπος είναι ένας. Να κυκλοφορήσουν με πρωτοσέλιδο που θα προτείνει σύστημα παράταξης το 4-4-4. Είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν.
Εντάξει, το ματς με τη Μέταλουργκ δεν το προλαβαίνουν, αφού αδράνησαν απελπιστικά. Αλλά αυτό με τον ΟΦΗ (αν και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί παίκτης παραπάνω στο συγκεκριμένο ματς…) και κυρίως το ντέρμπι με την ΑΕΚ το προλαβαίνουν άνετα. Εχουν μάλιστα όλο τον χρόνο μπροστά τους για να το παρουσιάσουν με κάθε επισημότητα.
Kαι μετα μου λετε να παιρνω στα σοβαρα τους βαζελους.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]