-
Αυτη η υπερομαδα ο Ολυμπιακος με την τελεια οργανωση.... και τους ψαγμενους σκαουτερς !!! αρχισε παλι τα ίδια... Η γνωστη μεθοδος της περασμενης δεκαετιας... Αφου σου λεει εχουμε αναπειρα διοικητικα στελεχη... . να βρουν καλους παικτες... αλλα εχουμε το χρημα..τι κανουμε?
Παρακολουθουμε την ΑΕΚ ... και για οποιον παικτη δειξει ενδιαφερον παμε χωνουμε τα περισοτερα και τον παιρνουμε εμεις!!Ετσι πηρε και τον ιβιτς τοτε αλλα η 8εια δικη μιλισε... ο Ιλια σημερα διαπρεπει στην ΑΕΚ ως Τ.Διευ8υντης εχει ριξει ηδη μια χυλοπιτα περισυ στον γαυρο κλεφτη και εχει τα προσοντα να κανει μεγαλα πραγματα..
Ολοι θα τρεχετε πισω απ την ΑΕΚ..
ΥΓ 1. που πατε ρε με το γιδι τιν Θεοδωριδη?
ΥΓ 2. παρτε και τον Νικόλα κουτς.. να κανει διδυμο με τον 8εοδωριδη ... να σας μα8ει ολη η Ευρωπη -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
ο HUNTER...Αμαρτανεις τεκνον μου. Η μια ειναι S4 και η αλλη 037.
Και γω αμαρτανω γιατι ειμαι
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Αυτη η υπερομαδα ο Ολυμπιακος με την τελεια οργανωση.... και τους ψαγμενους σκαουτερς !!! αρχισε παλι τα ίδια... Η γνωστη μεθοδος της περασμενης δεκαετιας... Αφου σου λεει εχουμε αναπειρα διοικητικα στελεχη... . να βρουν καλους παικτες... αλλα εχουμε το χρημα..τι κανουμε?
Παρακολουθουμε την ΑΕΚ ... και για οποποιν παικτη δειξει ενδιαφερον παμε χωνουμε τα περισοτερα και τον παιρνουμε εμεις!!Ετσι πηρε και τον ιβιτς τοτε αλλα η 8εια δικη μιλισε... ο Ιλια σημερα διαπρεπει στην ΑΕΚ ως Τ.Διευ8υντης εχει ριξει ηδη μια χυλοπιτα περισυ στον γαυρο κλεφτη και εχει τα προσοντα να κανει μεγαλα πραγματα..
Ολοι θα τρεχετε πισω απ την ΑΕΚ..
ΥΓ 1. που πατε ρε με το γιδι τιν Θεοδωριδη?
ΥΓ 2. παρτε και τον Νικόλα κουτς.. να κανει διδυμο με τον 8εοδωριδη ... να σας μα8ει ολη η Ευρωπηνα μιλήσω ...να μην μιλήσω...να μιλήσω ....να μην μιλήσω...
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Ολοι θα τρεχετε πισω απ την ΑΕΚ..Κάπως έτσι... ή κάπως έτσι... ?
-
Υπενθυμίζω, για όσους είναι σχετικά νέοι χρήστες στο 4ΤΦ, ότι το θέμα για το ποδόσφαιρο άνοιξε, και παραμένει, για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας, για τις ομάδες, να κάνουμε την πλάκα μας, χωρίς φανατισμούς και φιλοσοφία 'εξέδρας'.
Ως τώρα, όλα πήγαν μια χαρά.
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.
-
Eχει πολλή πλακα παντως να διαβαζω αεκακια να χαιρονται για τη μιση Ευρωπαϊκή πορεία που εχουν κανει... Ας μην ξεχνανε την τραγικη εικόνα στην αρχη του πρωταθληματος και τα λόγια που ελεγαν.. Μεσα σε 3 μηνες εγινε η υπερομαδα ,με τον υπερπρόεδρο και τον υπερτεχνικό διευθυντη... Ρεεεε...ντροπή ρεε..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Με τη Ζενιτ μου λεει πολλα(με λιγα) αλλα δεν με πειραζει γιατι οι συνθηκες ηταν ειδικες...Το 7-0 παντως δεν το επιασα.. Θυμασε ???εγώ τα θυμάμαι...δεν σας έκανα κριτική για την ευρωπαική σας πορεία. Εσύ όμως με την Ζενίτ πώς κάνεις κριτική σε εμάς? Ξέρω δεν είχατε λεφτά, πρόεδρο, γήπεδο, ζωή κτλ. Δικό σας πρόβλημα.
Η ΑΕΚ εχει κανει περισσοτερες καλες πορειες απο οτι εχεις κανει εσυ...
since when?
όταν έπαιζε ο George Best?- Panathinaikos 54.360
- Olympiakos Piraeus 42.360
- AEK Athens 36.360
2002-2007
επαναλαμβάνω ότι δεν υποστηρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει ΤΗΝ ευρωπαική πορεία αλλά δεν είμαστε και για γιούχα από τους ΑΕΚάκηδες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
να μιλήσω ...να μην μιλήσω...να μιλήσω ....να μην μιλήσω...
μαδάς μαργαρίτα?
δεν εισαι σιγουρος μαλον γιαυτα που 8ελεις να πεις...
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
να μιλήσω ...να μην μιλήσω...να μιλήσω ....να μην μιλήσω...
μαδάς μαργαρίτα?
δεν εισαι σιγουρος μαλον γιαυτα που 8ελεις να πεις...
τα έχω ξαναπεί.
βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια...
-
Με δεκα χρονια συνεχομενης παρουσιας στο ch league εχεις καταφερει να περασεις μια φορα στους 16 και μια στο ουεφα.... η AEK με 4 παρουσιες στα 10 αυτα χρονια περασε δυο φορες στο ουεφα απο ομιλο..
Ασχετα απ αυτο... με τα λεφτα που κα8αριζε ο Κοκκαλης απο τις συμμετοχες τοσα χρονια.. οφειλε να κανει ομαδα άξια να παρει εστω και μια γ@@@@η νίκη .... κι εσυ καθεσαι ακομα και μου παρα8ετεις βα8μολογια της ουεφα...
αντι να παρεις ενα κεσεδακι αγελαδιτσα και να κατηφορισεις προς του Ρέντη -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπενθυμίζω, για όσους είναι σχετικά νέοι χρήστες στο 4ΤΦ, ότι το θέμα για το ποδόσφαιρο άνοιξε, και παραμένει, για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας, για τις ομάδες, να κάνουμε την πλάκα μας, χωρίς φανατισμούς και φιλοσοφία 'εξέδρας'.Ως τώρα, όλα πήγαν μια χαρά.
Φανατισμοί, φιλοσοφία εξέδρας, μπηχτές που ξεφευγούν από καζούρα κλπ πάντα υπήρχαν. Απλά τώρα υπάρχει αντίδραση από κάποιους σε αυτό σε αντίθεση με άλλες φορές που έκαναν ignore.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ο HUNTER...
Αμαρτανεις τεκνον μου. Η μια ειναι S4 και η αλλη 037.
Και γω αμαρτανω γιατι ειμαι
Το γνωρίζω πατέρα...
Απλά η 'στάση' στη φωτό είναι παρόμοια...
Και ποτέ δεν είσαι οφ τόπικ εδώ μέσα όταν αναφέρεις τέτοιους 'κωδικούς' ... (αυτά δεν είναι για σένα! για τις ιταλίδες είναι ) -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Υπενθυμίζω, για όσους είναι σχετικά νέοι χρήστες στο 4ΤΦ, ότι το θέμα για το ποδόσφαιρο άνοιξε, και παραμένει, για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας, για τις ομάδες, να κάνουμε την πλάκα μας, χωρίς φανατισμούς και φιλοσοφία 'εξέδρας'.
Ως τώρα, όλα πήγαν μια χαρά.
Φανατισμοί, φιλοσοφία εξέδρας, μπηχτές που ξεφευγούν από καζούρα κλπ πάντα υπήρχαν. Απλά τώρα υπάρχει αντίδραση από κάποιους σε αυτό σε αντίθεση με άλλες φορές που έκαναν ignore.
+άπειρο!
-
Συνηθως αρχιζουμε να αγαπαμε μια ομαδα απο πιτσιρικαδες και σπανια με τα χρονια να αλλαξουμε προτιμηση.
Μολις λοιπον πουμε 'εγω ειμαι χ ομαδα λες και καποιος μας δινει ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου,κοκκινα οι γαβροι ,πρασινα οι..... αποκει,κιτρινα οι αλλοι κ.ο.κ.(ασε τους Πανιωνιους,παντα ζαλισμενοι θα'ναι.)
Ετσι ο,τι ειναι στο ιδιο χρωμα με τα γυαλια γινονται αχνα και δυσδιακριτα, ενω τονιζονται ολα τα αλλα.
Ας βαλουμε λοιπον μαζι και τα γυαλια της μυωπιας μηπως μπορεσουμε να δουμε πιο καθαρα και πιο μακρυα.Ζωγραφισα παλι!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ας βαλουμε λοιπον μαζι και τα γυαλια της μυωπιας μηπως μπορεσουμε να δουμε πιο καθαρα και πιο μακρυα.Ζωγραφισα παλι!!!
Εγώ πάντως, αν τα βγάλω, δεν βλέπω την τύφλα μου
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Με δεκα χρονια συνεχομενης παρουσιας στο ch league εχεις καταφερει να περασεις μια φορα στους 16 και μια στο ουεφα.... η AEK με 4 παρουσιες στα 10 αυτα χρονια περασε δυο φορες στο ουεφα απο ομιλο..Ασχετα απ αυτο... με τα λεφτα που κα8αριζε ο Κοκκαλης απο τις συμμετοχες τοσα χρονια.. οφειλε να κανει ομαδα άξια να παρει εστω και μια γ@@@@η νίκη .... κι εσυ καθεσαι ακομα και μου παρα8ετεις βα8μολογια της ουεφα...
αντι να παρεις ενα κεσεδακι αγελαδιτσα και να κατηφορισεις προς του ΡέντηΣτους 8 περασε ο Ολυμπιακος. Οταν θα μαθεις την ιστορια του Ολυμπιακου να μιλησεις. Αν το παμε ετσι,τοτε η Αεκ εχει 3 πρωταθληματα και 2 κυπελλα.
Η Αεκ εχει αποκλειστει 2 φορες στα προκριματικα(ο Ολυμπιακος εχει προκριθει και τις 2) και εχει μολις 2 νικες και παμπολες ηττες. Μολις φετος καταφερε να σημειωσει νικη.
Μαθετε την ιστορια σας και μετα μιληστε.
-
*Μπορεί ο Νασίφ Μόρις να βρίσκεται στο στόχαστρο μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού μετά τα γεγονότα στο αεροδρόμιο, ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι είναι πιστός στην ομάδα και δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό.
Ο 26χρονος αμυντικός ήταν σαφής, όταν ρωτήθηκε για πιθανή μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε ότι στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα: «Οπωσδήποτε όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα στην οποία θα έπαιζα στην Ελλάδα. Αν ήταν να παίξω αλλού, θα έπαιζα στο εξωτερικό. Έχουμε στόχο το πρωτάθλημα είμαστε πέντε βαθμούς πίσω (σ.σ. η συνέντευξη έγινε πριν την ήττα στην Κέρκυρα), αλλά είμαστε στα μισά του πρωταθλήματος.
*Δεν ειμαστε και τοοσο απελπισμενοι.
-
-
-
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]