-
Καλα μη χαιρεστε....Ουτε εσεις θα περασετε απο Τουμπα...
Το θεμα ειναι οτι η ΑΕΚ σημερα ηταν τραγικη και δικαιως εχασε....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν το ειπα εγω!Sorry Σπυρο. Διορθωθηκε
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλα μη χαιρεστε....Ουτε εσεις θα περασετε απο Τουμπα...Το θεμα ειναι οτι η ΑΕΚ σημερα ηταν τραγικη και δικαιως εχασε....
Απο δω και στο εξης θα σας κερναμε...Λεμόνι... Το ξυδι τέλειωσε....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλα μη χαιρεστε....Ουτε εσεις θα περασετε απο Τουμπα...Το θεμα ειναι οτι η ΑΕΚ σημερα ηταν τραγικη και δικαιως εχασε....
σιγα μη χαιρομαστε επειδη χασατε απο τον Παοκ!
μπορει να μην περασουμε απο Τουμπα, μπορει ομως και ναι...
θα εχετε επαναπροσδιορισμο στοχων τωρα?
-
spiros να πούμε για το πεναλτάκι και τις ευκαιρίες του Παοκ για 4 και 5-0 ή πάει πολύ λες;
Αλλα ασε καλύτερα,πάει πολύ μετα την αποβολή του Φερέρ....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
spiros να πούμε για το πεναλτάκι και τις ευκαιρίες του Παοκ για 4 και 5-0 ή πάει πολύ λες;Αλλα ασε καλύτερα,πάει πολύ μετα την αποβολή του Φερέρ....
οχι μωρε μη λες τιποτα, θα μπερδευτουν καποιοι με τις παραγκες!
-
Αφού το ποίημα το ξερουμε.Ο οσφπ ειναι η παραγκα που χει να παρει πεναλτυ 2 σεζόν...
Και θα ρθει τωρα καποιος και θα πει 'Μιλανε κι οι γαυροι για παραγκα'... Εχει πλακα τελικα.. -
5-0 ????
Οχι ρε 7-0 (βλεπε Γιουβεντους)
Οσο για το πεναλτυ,αν πεις για αυτο θα πρεπει να πεις και για της ΑΕΚ στο 1ο ημιχρονο..Τιιιι δεν το ειδες ??? Ε με κοκκινα γυαλακια ειναι λιγο δυσκολο...
-
Του λόγου το αληθές το αποδεικνύει το υπόλοιπο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για το 3-0 (με Μίετσελ και Χαραλαμπίδη)
Βαλε και το πεναλτυ και σιγα σιγα φτανεις την 5αρα... Κατσε να παρω τηλ τα παιδια απ το κοντρα να βγαλουν τα κοκκινα γυαλιά...
-
Και η Γιουβε ρε αν εβαζε γκολ τις 10 κλασικες που ειχε θα ειχε κανει το 17-0 ή για να πουμε τα φετινα,αν η Μαγιορκα εβαζε γκολ τις αλλες 2-3 ευκαιριες που ειχε θα ηταν το σκορ 2-6
Ε καλα τωρα....Παρε τηλ την super league και πες τους οτι το σκορ δεν θα λογιστει ως το 2-0 αλλα ως το 4 ή 5-0 (το αφηνω επανω σου)
Ps: Μου αρεσει που απανταω κιολας...
Α ρε Πασχερν.... -
Ελα ρε πλακα κανουμε...με τα χαλια σας... Α ρε βαγκελίξ...
-
Πραγματικα ρε γμτ...Χαλια σημερα η ΑΕΚ..Μου θυμησε τον ΟΣΦΠ
-
Συνέχεια εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21935
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]