-
Ξεχασε οταν τον κερδισαμε 3-2 και βαλαμε και τα 5 γκολ εμεις....τοτε δεν ελεγε για αυτογκολ
-
ο γάυρος πως νίκησε την ΑΕΚ;
-
red_army οτι και να λες εχω την μεγαλυτερη σε εκταση σκορ στα μεταξυ μας παιχνιδια, Παναθηναικος-Ολυμπιακος= 8-2
Πιο πολλα και αποτι σας εριξε η Γιουβε -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ο γάυρος πως νίκησε την ΑΕΚ;Αλλο αυτο, οπως λεγανε και σε κατι κασσετες: 'το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να 'μπιπ'
-
εκεί ήταν άλλα αυτογκόλ
στην πρέφα και στο τάβλι ποιος έχει καλύτερη ομάδα;
-
Παντος red_army η ομαδα σου σε ολα τα σπορ τεινει να σε διαψευδει φετος, θα μας κανατε το ενα, θα μας κανατε το αλλο, και αυτο που βλεπω ειναι σφαλιαρα στο κυπελο μπασκετ, σφαλιαρα στο πρωταθλημα μπασκετ και παρε και μια σαλιαρα στο ποδοσφαιρο σημερα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εκεί ήταν άλλα αυτογκόλστην πρέφα και στο τάβλι ποιος έχει καλύτερη ομάδα;
Οι βαζελοι. Μετα απο τις 4αρες πινουν το καφεδακι της παρηγοριας και παιζουν ταβλακι και χαρτια. Εχουν γινει ανικητοι πλεον. Εκει ναι το παραδεχομαι.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
εκεί ήταν άλλα αυτογκόλ
στην πρέφα και στο τάβλι ποιος έχει καλύτερη ομάδα;
Οι βαζελοι. Μετα απο τις 4αρες πινουν το καφεδακι της παρηγοριας και παιζουν ταβλακι και χαρτια. Εχουν γινει ανικητοι πλεον. Εκει ναι το παραδεχομαι.
Ευρωπαικο ταβλι να μαθετε να παιζετε red_army, παρθενα σας πηρε η Γιουβε, 7-0
-
Παρεμπιπτόντως, πρέπει να ήταν η κορυφαία ατμόσφαιρα σε ντέρμπι όσο καιρό θυμάμαι να βλέπω ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πως έκατσε έτσι και δεν είχαμε παρατράγουδα, πάντως μπράβο σε όσους πήγαν.
Φυσικά, θα πρέπει να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για τους κάφρους που χτύπησαν τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά η γενική εικόνα κατ' εμέ είναι ότι (για τα Ελληνικά δεδομένα) η συμπεριφορά υπήρξε εξαιρετική.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, πρέπει να ήταν η κορυφαία ατμόσφαιρα σε ντέρμπι όσο καιρό θυμάμαι να βλέπω ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πως έκατσε έτσι και δεν είχαμε παρατράγουδα, πάντως μπράβο σε όσους πήγαν.Φυσικά, θα πρέπει να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για τους κάφρους που χτύπησαν τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά η γενική εικόνα κατ' εμέ είναι ότι (για τα Ελληνικά δεδομένα) η συμπεριφορά υπήρξε εξαιρετική.
+1
-
Τι γκρίνια οι Αριανοι με τον επόπτη.... ο οποίος (τελικά) δεν έκανε κανένα λάθος
-
Ναι μωρε δεν εγινε τιποτα. Μονο μερικοι παικτες του Ολυμπιακου εφαγαν ξυλο. Κατα τα αλλα ολα καλα. Στην Ριζουπολη δεν εφαγε κανεις ξυλο και επεσε η κυβερνηση. Εδω κλωτσουσαν ανενοχλητοι οι βαζελοι και κανεις δημοσιογραφος δεν λεει τιποτα. Εμ βεβαια. Αν δεν φανε ξυλο οι δημοσιογραφοι ολα ειναι καλα.
-
Μη μιλάς για τη Ριζούπολη. Ήταν ντροπή για τον Ολυμπιακό και αν υπήρχε κράτος το παιχνίδι δεν έπρεπε ν' αρχίσει ποτέ.
-
O Mi Gi (OMG) μας κερδισε ο βαζελος..........με autogoal
Περα απο την πλακα το ματς δεν μου αρεσε καθολου αυτο που εβλεπα ουτε αγωνας 3ης κατηγοριας δεν ηταν Εν τω μεταξυ αυτοι που πλακωναν στο ξυλο τους παιχτες, το τζιγγερ τωρα ξαφνικα τους φιλανε...ε ρε τι σου ειναι ο Ελληνας οπαδος/φιλαθλος
σημειωση: Ο εκφωνητης (και ο σχολιαστης διπλα) τοy Supersport μεγαλος tciros του Τζιγγερ
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
O βάζελος έπαιξε καλλίτερα - ελαφρώς.Ο διαιτητής ήταν κακός και για τις δύο πλευρές.
Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε.
Υπερβολές. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Απλά, σου έμεινε η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, όπου ο ΠΑΟ ήταν σαφώς καλύτερος. Στο πρώτο, υπήρχε μόνο Ολυμπιακός. Στο δεύτερο, μόνο ΠΑΟ.
Προσωπικά, έχω αρχίσει να σκέφτομαι να σταματήσω να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα. Υποτίθεται ντέρμπι αιωνίων, και το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου, ο Ολυμπιακός γερασμένος και άτολμος, ο ΠΑΟ άμπαλος, ο διαιτητής εριστικός και προς τις δύο πλευρές... Βαρέθηκα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
O βάζελος έπαιξε καλλίτερα - ελαφρώς.
Ο διαιτητής ήταν κακός και για τις δύο πλευρές.
Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε.
Υπερβολές. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Απλά, σου έμεινε η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, όπου ο ΠΑΟ ήταν σαφώς καλύτερος. Στο πρώτο, υπήρχε μόνο Ολυμπιακός. Στο δεύτερο, μόνο ΠΑΟ.
Προσωπικά, έχω αρχίσει να σκέφτομαι να σταματήσω να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα. Υποτίθεται ντέρμπι αιωνίων, και το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου, ο Ολυμπιακός γερασμένος και άτολμος, ο ΠΑΟ άμπαλος, ο διαιτητής εριστικός και προς τις δύο πλευρές... Βαρέθηκα
krus διαφωνω διοτι ο ολυμπιακος ειχε μεν κατοχη στο α αλλα ηταν εντελως ανουσιος και ετσι δεν εκμεταλευθηκε αυτην την κατοχη,πιστευω οτι ο μουνιοθ ειχε στησει πολυ καλα την μαδα με αποτελεσμα να μην μπορειτε να βρειτε διαδρομους προς την περιοχη μας καθολου.ας μη γελιομαστε πιστευω οτι ο κυκλος αυτου του ολυμπιακου τελειωσε και τωρα πρεπει να παρι το δυσκολο δρομο της ανανεωσης.απο τον σημερινο ολυμπιακο για μενα θεση βασικου εχουν μονο 4-5 παικτες.εμεις απο την αλλη περασαμε απο αυτο το σταδιο λανθασμενα μεν διοτι ο προεδρος μας αποφασισε να κανει ριζικη ανανεωση λαθος κατ εμε αλλα τεσπα σιγα σιγα βρισκουμε το δρομο μας και κοιταμε μπροστα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
O βάζελος έπαιξε καλλίτερα - ελαφρώς.
Ο διαιτητής ήταν κακός και για τις δύο πλευρές.
Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε.
krus διαφωνω διοτι ο ολυμπιακος ειχε μεν κατοχη στο α αλλα ηταν εντελως ανουσιος και ετσι δεν εκμεταλευθηκε αυτην την κατοχη,πιστευω οτι ο μουνιοθ ειχε στησει πολυ καλα την μαδα με αποτελεσμα να μην μπορειτε να βρειτε διαδρομους προς την περιοχη μας καθολου.ας μη γελιομαστε πιστευω οτι ο κυκλος αυτου του ολυμπιακου τελειωσε και τωρα πρεπει να παρι το δυσκολο δρομο της ανανεωσης.απο τον σημερινο ολυμπιακο για μενα θεση βασικου εχουν μονο 4-5 παικτες.εμεις απο την αλλη περασαμε απο αυτο το σταδιο λανθασμενα μεν διοτι ο προεδρος μας αποφασισε να κανει ριζικη ανανεωση λαθος κατ εμε αλλα τεσπα σιγα σιγα βρισκουμε το δρομο μας και κοιταμε μπροστα.
Δεν συμφωνω με το αμπαλος που λες
-
..... ελεος...
-
Χειρότερο Ολυμπιακό εχω να δω χρόνια....
Ουτε πίεση, ουτε Τζόλε, ούτε ΡίμποΚαι εκεί που πίστευα οτι θα κλατάρει ο ΠΑΟ λόγο του καινούριου προπονητή (κάτι που έγινε και με την ΑΕΚ), φάγαμε το αυτογκόλ....
Κόκκαλη κάνε κάτι ....
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, πρέπει να ήταν η κορυφαία ατμόσφαιρα σε ντέρμπι όσο καιρό θυμάμαι να βλέπω ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πως έκατσε έτσι και δεν είχαμε παρατράγουδα, πάντως μπράβο σε όσους πήγαν.Φυσικά, θα πρέπει να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για τους κάφρους που χτύπησαν τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά η γενική εικόνα κατ' εμέ είναι ότι (για τα Ελληνικά δεδομένα) η συμπεριφορά υπήρξε εξαιρετική.
Ναι να τιμωρηθουν.....οπως τιμωρηθηκαν οι καφροι της Ριζουπολης
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]