-
Πάρε το Golf, είναι σημαντικό το αυτοκίνητο να έχει δύναμη. Ωραίο το BMW αλλα του λείπουν πολλά άλογα.
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Φυσικά θα γίνει και αυτό, αν και υπάρχουν δύο πραγματάκια που με κολλάνε στο πότε να τα δοκιμάσω . . .
Το πρώτο είναι, κλασικά, ο χρόνος, άμα τελείωνεις από το γραφείο όταν έχει 'τελείωσει και ο ήλιος', δεν έχεις και πολλά περιθώρια.Αλλά αυτό με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο το ξεπερνάς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δε ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει αυτή η δοκιμασία στο να αποκτήσεις ξεκάθαρη άποψη. Ώρες ώρες νομίζω πως όσο πιο πολλά πράγματα γνωρίζεις (ή έστω νομίζεις ότι γνωρίζεις) για ένα θέμα τόσο πιο δύσκολο είναι να αποφασίσεις. (Αυτός που έχει δύο ρολόγια, δεν είναι ποτέ σίγουρος τι ώρα είναι ) Π.χ. με μηχανές δεν είχα ασχοληθεί ποτέ στη ζωή μου, δεν είχα διαβάσει κανένα περιοδικό και πήρα την Transalp έτσι ένα πρωί χωρίς να ρωτήσω τι, πώς κλπ απλά και μόνο επειδή μου άρεσε (κάτι σα γκόμενα ας πούμε). Και ευτυχώς την έχω κατα-ευχαριστηθεί. Για το αμάξι, ίσως επειδή είναι πολύ μεγαλύτερο το κόστος, ίσως επειδή είναι πολύ μεγαλύτερη και η κ@υλ@ μου . . . δυσκολεύομαι πάρα πολύ να αποφασίσω.
Ένα test drive έχει κατά την άποψή μου πολλά να σου πει ειδικά μεταξύ δύο αυτοκινήτων. Αρκεί να κάνεις μεγάλη βόλτα και να πας σε ποικιλία δρόμων (αν έχεις μόνο μία επιλογή πήγαινε σε στενούς, με στροφές, ανηφόρες και κατηφόρες γιατί στον αυτοκινητόδρομο τι να δεις)...
-
BMW διότι θα είναι πάντα ένα BMW, ενώ το Golf σε λίγα χρόνια θα είναι ένα παλιό Golf.
-
Eπειδη 'δεν ειναι Golf'......μπεμπα!
Ασε που κατι πηρε το ματι μου για brand name και εμπιστοσυνη οποτε παλι μπεμπα.
Αφου πηρε το ματι μου και περι πολλων ετων ιδιοκτησιας οποτε συνεπαγεται αξιοπιστια,παλι μπεμπα.
και αν ποτε τ'αλλαζες,παλι μπεμπα να επαιρνες....Για κατι γκαζια παραπανω,σαν αισθηση εχεις την transapl.
βεβαια την μαγικη λεξη την ειπε αλλος.Τι 'Θ Ε Λ Ε Ι Σ'.
-
Είχε κάνει ένα συγκριτικό το Top Gear. Γενικά οκ και στα δύο, αλλά αν θυμάμαι καλά ο Jeremy διάλεγε Golf, επειδή ήταν πολύ καλοστημένο. Η BMW ήταν, λέει, πολύ ευκολοδήγητη πάντως.
Όντως πρέπει να τα πας κι εσύ μια βόλτα, αλλιώς δεν αποφασίζεις. Και με τέτοια λεφτά, γουρούνι στο σακί δε λέει να πάρεις.
-
Mazda 3 ΜPS......
-
H 116
- ειναι αδύναμη, παιχνίδια σε πλατείες ξέχασε τα (δεν έχει και μπλοκέ...)
- ειναι μικρή και στενάχωρη
- ειναι κακοφτιαγμένη (πολύ φτηνά υλικά σε σχέση με ανταγωνισμό)
άρα το VW εινια μονόδρομος
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Είχε κάνει ένα συγκριτικό το Top Gear. Γενικά οκ και στα δύο, αλλά αν θυμάμαι καλά ο Jeremy διάλεγε Golf, επειδή ήταν πολύ καλοστημένο. Η BMW ήταν, λέει, πολύ ευκολοδήγητη πάντως.Όντως πρέπει να τα πας κι εσύ μια βόλτα, αλλιώς δεν αποφασίζεις. Και με τέτοια λεφτά, γουρούνι στο σακί δε λέει να πάρεις.
ξαναδες το top gear......
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
H 116- ειναι αδύναμη, παιχνίδια σε πλατείες ξέχασε τα (δεν έχει και μπλοκέ...)
- ειναι μικρή και στενάχωρη
- ειναι κακοφτιαγμένη (πολύ φτηνά υλικά σε σχέση με ανταγωνισμό)
άρα το VW εινια μονόδρομος
- o μοναδικος λογος για να παρει καποιος BMW ειναι για να κανει drift στις πλατειες....... ερε αποθυμενα αυτη η ελλαδα
- δεκτον / ορθον
- εεεεεεεεε what???
- στο μονοδρομο μονο προσεχε μην μπεις αναποδα........
-
bmw 1600....
οδηγησε τα και τα 2 και πες μας...μτχ gti υπαρχει?
-
Ο χρήστης silvertommy έγραψε:
BMW διότι θα είναι πάντα ένα BMW, ενώ το Golf σε λίγα χρόνια θα είναι ένα παλιό Golf.κι η BMW μια αργή BMW
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Golf GT βέβαια
Η 116 κοστίζει απίστευτα ακριβά...και είναι ΠΟΛΥ πιο αργή. Το Golf είναι γενικά πολύ καλό σε αυτή την έκδοση. Κάνει τα πάντα και τα κάνει καλά. Θα έβαζα και το Civic στην κόντρα πάντως, κατά τη γνώμη μου είναι η... άλλη μετάφραση του 'Τα κάνει όλα καλά'.
-
Όχι όμως ότι το 116 είναι αργό αυτοκίνητο. Απλά με ~28 Κ που θα σκάσεις, θα θέλεις να πάρεις κατι με περισσότερο γκάζι.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Είχε κάνει ένα συγκριτικό το Top Gear. Γενικά οκ και στα δύο, αλλά αν θυμάμαι καλά ο Jeremy διάλεγε Golf, επειδή ήταν πολύ καλοστημένο. Η BMW ήταν, λέει, πολύ ευκολοδήγητη πάντως.
Όντως πρέπει να τα πας κι εσύ μια βόλτα, αλλιώς δεν αποφασίζεις. Και με τέτοια λεφτά, γουρούνι στο σακί δε λέει να πάρεις.
ξαναδες το top gear......
Ο Clarkson δοκίμασε την 116i η γενικά την σειρά 1 (πιθανότατα 130i) και με ποιό αυτοκίνητο το Golf 1.6FSi η το GTi;
-
Εφόσον σε ενδιαφέρει το κόστος συντήρησης και θα το 'παντρευτείς' τότε BMW Series 1. Αλλά κοίτα και κανα Μini Cooper...
κούκλα η Μπέμπα του Βασίλη...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Όχι όμως ότι το 116 είναι αργό αυτοκίνητο. Απλά με ~28 Κ που θα σκάσεις, θα θέλεις να πάρεις κατι με περισσότερο γκάζι.1280 kg με 115 hp μας δίνει 11,1kg/hp ....δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν την παίρνεις και για αυτό τον λόγο.
μόνο η τιμή 'τσούζει'...
-
Golf GT κι απο μενα.
η 116 δε μπορει να συγκριθει.
Κι αν ειδικα εισαι πανω απο 1,80 δεν χωρας!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...και είναι ΠΟΛΥ πιο αργή. Το Golf είναι γενικά πολύ καλό σε αυτή την έκδοση. Κάνει τα πάντα και τα κάνει καλά. Θα έβαζα και το Civic στην κόντρα πάντως, κατά τη γνώμη μου είναι η... άλλη μετάφραση του 'Τα κάνει όλα καλά'.To Civic είναι μια εναλλακτική που είναι μέσα στο (Long) shortlist (όπως και αρκετά άλλα) αλλά θέτω το ερώτημα μόνο για αυτά τα δύο (116 και GT) πρώτον για να μην ξεφύγει το θέμα, και δεύτερον απλά και μόνο επείδη από 'διάισθηση' αυτά τα δύο τα έχω κάπως πιο ψηλά στην λίστα.
Για το Civic πάντως το κυριότερο που με χαλάει, είναι η μάσκα του (πάρα μα πάρα πολύ γυαλί). Επίσης (no offense pls) δε μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερη συμπάθεια σε μη ευρωπαικά. . . Ακόμη και η Transalp μου. . .στην ουσία Ιταλική είναι
-
Το συγκριτικό στο Top Gear ήταν μεταξύ BMW130i και GolfR32.
Ο Clarkson διαλέγει με άνεση το Golf. -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Golf GT κι απο μενα.η 116 δε μπορει να συγκριθει.
Κι αν ειδικα εισαι πανω απο 1,80 δεν χωρας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν την έχω οδηγήσει ακόμη, αλλά έχω μπει μέσα (σε κάποια εκθεση) και έβαλα και έναν φίλο πίσω μου. Και οι δύο ειμαστε 1.85 . . .Εγώ σίγουρα ήμουν πολύ άνετα, ο φίλος πίσω μου δεν είχε και το χώρο πού θα ήθελε, αλλά μου είπε ότι θα βολευτόταν π.χ. για μια διαδρομή ας πούμε μέχρι τη Χαλκίδα
Αναποφάσιστος Αγοραστής BMW 116 sport ή VW Golf GT??