-
Δεν έχει οριστεί αλλά δεν θα ήθελα να φύγω πάνω από τα 17-18Κ (για κάποια πολύ καλή περίπτωση ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ) ενώ νομίζω ότι με 12-13 βρίσκω αρκετά καλά 'σχολεία'.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν έχει οριστεί αλλά δεν θα ήθελα να φύγω πάνω από τα 17-18Κ (για κάποια πολύ καλή περίπτωση ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ) ενώ νομίζω ότι με 12-13 βρίσκω αρκετά καλά 'σχολεία'.Δεν περιμένεις τότε το Swift Sport; Σβέλτο (θα) είναι, καλοστημένο (λένε ότι) είναι, στο οικονομικό σου πλαίσιο (σίγουρα θα) είναι, και υπάρχει και περίπτωση να σου κρατήσει το ενδιαφέρον και πάνω από ένα χρόνο.
Α, ξέχασα, είναι επίσης πολύ ωραίο σε λευκό
Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις 5 seicento
-
Έχω διαβάσει για την μακριά δευτέρα του απλού swift και με χάλασε να σου πω την αλήθεια.
Αν δεν έχει 'πρόβλημα' η δευτέρα του & είναι σημαντικά πιο φτηνό από το GP Multijet, τότε έφυγα για το swift. -
Corolla G6? Άνετα βρίσκεις με λιγότερο από 10k, πιστεύω είναι πολύ καλή περίπτωση για πρώτο αμάξι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχω διαβάσει για την μακριά δευτέρα του απλού swift και με χάλασε να σου πω την αλήθεια.Α, κατάλαβα, έτσι όπως πάμε, του χρόνου τέτοια εποχή ακόμα ανοιχτό θα 'ναι το thread.
Πού 'σαι lkar να καμαρώσεις
-
κι άντε να πουλήσει μτχ καροτσάκι
-
Μάλλον Grande Punto 1.9 Diesel...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάλλον Grande Punto 1.9 Diesel...Ωχ, ωχ, ωχ!
Μικρέ φυλάξου, αυτό έχω να σου πω!
Παίζει να είναι εξαιρετικό αυτοκινητάκι!
Τι αυτοκινητάκι...με 28,5 κιλά ροπής!ΈΚδοση Sporting;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ç áåñïôïìÞ åßíáé ñõèìéæïìåíç êáé ÷ñçóéìïðïéåßôáé óå áãþíåò ôýðïõ åíéáßïõ
Äåí äéáöùíù,åãù óôáèçêá ìïíï óôï åìöáíéóéáêï ìåñïò.
ÊáíÝíá ðñüâëçìá áëëùóôå êáé åãþ ôï ßäéï ðßóôåõá ...ìÝ÷ñé ðïõ ëüãù ãéá ôï óõãêåêñéìÝíï ü÷çìá Ýøáîá ëßãï ðåñéóóüôåñï
Ôï KId ðÞñå ôïõôïý Þ ü÷é áêüìá .....? ÂáóéêÜ ãéá ôï 206 èá ðñÝðåé íá Ý÷åé äéáâÜóåé üëï ôï ó÷åôéêü èåìáôÜêé ...
Ðóó ÊéíôÜêï Üóå ýóç÷á ôá 'ðáãùôáôæßäéêá made in japan ' .Ìå áìïñôéóåñÜêéá êáé êáëÜ åëáóôéêÜ ðõñïâïëÜíå éäáßôåñá ôï 1300
çôáí êáé âÝñóï
Áõôü óáí åíáëëáêôéêÞ ôï Ý÷åéò óêåöôåß ? Ôï Ts ìå ôá 1500 ê.åê Þôáí ìéá áñêåôÜ êáëÞ ðñüôáóç ÷ùñßò ôá ðáñåöíÜëéá ôùí çë.ãêáæéþí ôùí äýï ãÜëëùí (éäáßôåñá ôïõ 206 ) ÂÝâáéá ìçí ðåñéìÝíåéò ôçí ßäéá áíáëïãßá óå Üíåóç-êñÜôçìá -÷Üíåé óçìáíôéêÜ - áëëÜ åßíáé Ýíá ìéêñü ü÷çìá ìå êáëü êéíçôÞñá ,Üñéóôï åðéëïãÝá êáé Ý÷åé êáé óýóôçìá åõóôÜèåéáò ! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΈΚδοση Sporting;Ναι..
-
To 1.3 diesel δεν σου κάνει;
Που μου θες δίλιτρο μικρό παιδί! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΈΚδοση Sporting;
Ναι..
Σε καλό δρόμο είσαι!
Αν τους ζητήσεις να σου χαρίσουν ένα σετ 15άρες σιδερένιες θα σε λυπηθώ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To 1.3 diesel δεν σου κάνει;
Που μου θες δίλιτρο μικρό παιδί!1900
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΈΚδοση Sporting;
Ναι..
Σε καλό δρόμο είσαι!
Αν τους ζητήσεις να σου χαρίσουν ένα σετ 15άρες σιδερένιες θα σε λυπηθώ...
Σιγά σιγά όλα θα γίνουν.. Δεν νομίζω να φοράει τόσο σπάνιες ζάντες το πουντάκι..
-
Αντε... Παρε diesel να μας πεις κι εμας πως ειναι να ζηλευουμε εμεις οι 'πτωχοι'...
Αληθεια, για φορολογια-ασφαλεια ισχυει ο,τι και για τη βενζινη? -
16 σελίδες...?
Ρε κιντ πάρε ένα εκεί να κάνεις την δουλειά σου και μετά από 1 χρόνο βλέπουμε. Εάν θέλουμε 16 σελίδες για το πρόχειρό σου πόσες θα θέλουμε για το κανονικό σου?
-
Αφού του απαντάτε και σοβαρά μάλιστα, καλά να πάθετε
-
Ψήφισα γ.
Ο λόγος ? Κανείς μα κανείς που θέλει να γίνει καλός οδηγός δεν ξεκινάει με πρώτο αμάξι ένα 1600-άρι. Ξεκινάει με ένα 'ταπεινό' 1000-άρι ή 1200-άρι μαθαίνει πρώτα να οδηγαει (το οποίο σημαίνει ότι θα περάσει αρκετές ώρες μπροστά στο τιμόνι, θα βρεθεί σε ένα σωρό περίεργες καταστάσεις , θα αποκτήσει πολύτιμη πείρα) και έπειτα θα στραφεί σε αυτο που τον εκφράζει.
Ευτυχώς για όλους μας αμάξια και καινούρια μοντέλο συνέχεια κυκλοφορούν.
Έχεις καιρό να 'ανέβεις' κυβικά άμα το θελήσεις.
Όπως λες και εσύ 'αυτό που με νοιάζει είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο 'σχολείο' και να μην τρίζει'.
Όλα τα αμάξια ειναι σχολείο , φτάνει να μάθεις εσύ αυτά που σου προσφέρουν.
Μπορεί να 'γείωσα' λιγο το θέμα αλλά απορώ και λιγάκι με τους συνφορουμίτες που 'ενθαρύνουν' κάποιον άπειρο να ανέβει κατηγορίες λες και έτσι θα μάθει.Φιλικά
-
Όπως έγραψα και πιο πάνω, έχω γράψει αρκετά χιλιόμετρα με Ignis 1.3 από τον Απρίλη και μετά, δεν είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα οδηγήσω αυτό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όπως έγραψα και πιο πάνω, έχω γράψει αρκετά χιλιόμετρα με Ignis 1.3 από τον Απρίλη και μετά, δεν είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα οδηγήσω αυτό.Μεταξύ μας, 6-7 μήνες δεν είναι και πολύ διάστημα. Επίσης, χιλιόμετρα μπορεί να έχεις κάνει, αλλά μετράει και το πώς και (κυρίως) πού τα έχεις κάνει. Τέλος πάντων, ό,τι και να πάρεις καλοτάξιδο να είναι...
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!