-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όπως έγραψα και πιο πάνω, έχω γράψει αρκετά χιλιόμετρα με Ignis 1.3 από τον Απρίλη και μετά, δεν είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα οδηγήσω αυτό.
Μεταξύ μας, 6-7 μήνες δεν είναι και πολύ διάστημα. Επίσης, χιλιόμετρα μπορεί να έχεις κάνει, αλλά μετράει και το πώς και (κυρίως) πού τα έχεις κάνει. Τέλος πάντων, ό,τι και να πάρεις καλοτάξιδο να είναι...
Και σε εθνική, και σε επαρχιακό δίκτυο και μέσα στην πόλη. Σίγουρα δεν έχω μεγάλη εμπειρία, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ότι πάρω δεν θα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο.
-
kid, παρε μεταχειρισμενο, λεμε
Δες το σαν leasing. Αυτα που θα χασεις στη μεταπωληση θα ειναι το κοστος της μισθωσης.
Θα παιξεις 1 χρονο, θα μαθεις χωρις το αγχος του καινουριου και, οταν γινει η μικρο-στραβη, δεν θα σου καει καρφακι. Αφου το σκεπτικο το ξερεις και το ανεπτυξες ο ιδιος μια χαρα! Μη ξελογιαζεσαι απο το καινουριο. Μονο κανε συμβολαιο στον σπονσορα, οτι σε ενα χρονο θα παρεις το καινουριο οπως και δηποτε.Α, και κατι ακομα: Σε ενα χρονο η αγορα του grande θα ειναι πολυ πιο καλη κινηση, γιατι θα εχει γινει εντωμεταξυ η εξυγιανση της αγορας καυσιμων και δεν θα υπαρχει νοθεια στο diesel .
-
Και κάνε μεικτή.
Μία φίλη πήρε πρόσφατα Yaris 1.3. Εχει αρκετή εμπειρία στην οδήγηση, αλλά αυτό ήταν το πρώτο της προσωπικό αυτοκίνητο. Της είπα όταν το πήρε να κάνει οπωσδήποτε μεικτή, αλλά ο πατέρας της που είχε γνωστό σε ασφαλιστική την ασφάλισε χωρίς μεικτή γιατί είπε ότι ήταν μεγάλη η διαφορά και δεν άξιζε.
Ενα μήνα μετά, έκανε μια βλακειούλα στην εθνική, τη χτύπησε ένας από πίσω, και μετά από ένα μεγαλοπρεπέστατο τετ-α-κε χτύπησε με τη μούρη στις μπαριέρες.
Οι 3.000
-
συγγνωμη, δεν θα τη πληρωσει αυτος που τη χτυπησε απο πισω?
-
Οχι, γιατί τον έκλεισε.
-
Συμφωνώ και γω απόλυτα για την μικτή!
-
xm... το αν χρειαζεται μεικτη ειναι ενα θεμα που σηκωνει συζητηση - πιστευω - και αν δεν κανω λαθος υπαρχει αντιστοιχο τοπικ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
xm... το αν χρειαζεται μεικτη ειναι ενα θεμα που σηκωνει συζητηση - πιστευω - και αν δεν κανω λαθος υπαρχει αντιστοιχο τοπικ...Δεν χρειάζεται!
Αφού δεν τίθεται οικονομικό θέμα, να κάνει . και -
Είμαι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση...
-
Χρειάζεται, χρειάζεται. Η ψυχική ηρεμία ότι αν (όταν) τύχει οτιδήποτε θα είναι καλυμμένος, δεν πληρώνεται με τίποτα. Κι εκτός αυτού, με ΜΙΑ μόνο στραβή, έχεις κάνει πλήρη (και με το παραπάνω) απόσβεση της χρηματικής διαφοράς της μεικτής.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χρειάζεται, χρειάζεται. Η ψυχική ηρεμία ότι αν (όταν) τύχει οτιδήποτε θα είναι καλυμμένος, δεν πληρώνεται με τίποτα. Κι εκτός αυτού, με ΜΙΑ μόνο στραβή, έχεις κάνει πλήρη (και με το παραπάνω) απόσβεση της χρηματικής διαφοράς της μεικτής.Δεν χρειάζεται συζήτηση, εννοούσα.
Με την μικτή έχεις άλλη σιγουριά όταν κάνεις χαζομάρες...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν χρειάζεται συζήτηση, εννοούσα.
Το αντελήφθην.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι τουτού να πάρει όμως?
Clio II 1.6 & 206 1.6 σκέφτομαι. Δεν με νοιάζουν ούτε οι χώροι ούτε αν κοπανάει στις λακούβες. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο 'σχολείο' και να μην τρίζει. Ακούω προτάσεις, ενστάσεις κτλ κτλ..Με κλειστά τα μάτια 206!!! Καλή οδική συμπεριφορά (δαγκώνει όμως αν δεν προσέχεις! ) σου μαθαίνει και τι πάει να πει υπερστροφή ( ) τι πάει να πει σαφές (αν και βαρύ) τιμόνι, τι πάει να πει ΦΡΕΝΑ.
Δεν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας συνολικά, έχει άθλια πλαστικά (μπορεί και να τρίξει), απίστευτη θέση οδήγησης (μόνο εγώ βολεύομαι), ακριβά λάστιχα (195-55-15... άουτς.... ) η ποιότητα κύλισης θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, αλλά πιστεύω ότι οδηγικά είναι σαφώς καλύτερο από το clio II... Από βλάβες ουσιαστικά τίποτα...
Α, και ξέρεις πόσο κάνει το σέρβις των 60Κ χλμ στη ρενώ... περισσότερο από τα λάστιχα του 206...
Και μία 4άδα σιδερένιες 15άρες ζάντες κάνει 156 ευρώ από την αντιπροσωπεία καινούριες, λιγότερο μεταχειρισμένες...
Προσφέρω test drive στις 28 οκτωβρίου σε μία πόλη της Μακεδονίας...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι τουτού να πάρει όμως?
Clio II 1.6 & 206 1.6 σκέφτομαι. Δεν με νοιάζουν ούτε οι χώροι ούτε αν κοπανάει στις λακούβες. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο 'σχολείο' και να μην τρίζει. Ακούω προτάσεις, ενστάσεις κτλ κτλ..Με κλειστά τα μάτια 206!!! Καλή οδική συμπεριφορά (δαγκώνει όμως αν δεν προσέχεις! ) σου μαθαίνει και τι πάει να πει υπερστροφή ( ) τι πάει να πει σαφές (αν και βαρύ) τιμόνι, τι πάει να πει ΦΡΕΝΑ.
Δεν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας συνολικά, έχει άθλια πλαστικά (μπορεί και να τρίξει), απίστευτη θέση οδήγησης (μόνο εγώ βολεύομαι), ακριβά λάστιχα (195-55-15... άουτς.... ) η ποιότητα κύλισης θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, αλλά πιστεύω ότι οδηγικά είναι σαφώς καλύτερο από το clio II... Από βλάβες ουσιαστικά τίποτα...
Α, και ξέρεις πόσο κάνει το σέρβις των 60Κ χλμ στη ρενώ... περισσότερο από τα λάστιχα του 206...
Και μία 4άδα σιδερένιες 15άρες ζάντες κάνει 156 ευρώ από την αντιπροσωπεία καινούριες, λιγότερο μεταχειρισμένες...
Προσφέρω test drive στις 28 οκτωβρίου σε μία πόλη της Μακεδονίας...
βεροια???
-
Once a vertical, always a vertical...
-
Θα κρατάει καλά εκεί από τα σιρόπια του ρεβανί, οτι πρέπει για dragster
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα κρατάει καλά εκεί από τα σιρόπια του ρεβανί, οτι πρέπει για dragster -
τς τς...
εδώ προσπαθούμε να δώσουμε μία λύση στο πρόβλημα του παιδιού (ενός εκ των αξιολογότερων μελών του φόρουμ) και αυτοί οι κοινοί εγκάθετοι καταστρέφουν το θέμα...
Αυτοί είστε λοιπόν...
-
Κανα ρεβανί θα φέρεις ποτε? Άσε τον πρόλογο να πουμε
-
Re smamatiste me to Rebani!!!!
Opoios anebei Agglia, kerdizei bolta me Elise, se antalagma me Rebani
-
Όπως καταλαβαίνεις έχω πολύ καλή προσφορά για να δώσω το ρεβανί σε εσένα γάλλε...
κανένα test drive (κανονικό όχι όπως τη C5) θα παιχτεί;;;;;
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!