-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Και οι παππαγαλοι εχουν ικανοτητα λογουΝομίζω πρέπει να κάνεις ταχύρυθμα μαθήματα βιολογίας για ενηλίκους, γιατί έχεις αρχίσει να μπλέκεσαι σοβαρά
Και αν δεν το κατάλαβες, όχι οι παπαγάλοι δεν έχουν ικανότητα λόγου.
-
Η ομοφυλοφιλία απαντάτε στην φύση σε όλα τα είδη
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η ομοφυλοφιλία απαντάτε στην φύση σε όλα τα είδησπέρνεις flames, θερίζεις χριστιανούς
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Η ομοφυλοφιλία απαντάτε στην φύση σε όλα τα είδη
σπέρνεις flames, θερίζεις χριστιανούς
μαζι με τα χλωρα πανε και τα ξερα ομως
-
Ο χρήστης italakias ανακαλύπτει την φάτσα και παράγει ομολογουμένως δυνατα αποτελέσματα
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η ομοφυλοφιλία απαντάτε στην φύση σε όλα τα είδηήρθεν η ώρα σας άπιστοι
-
-
Μη με παρεξηγείς, επικροτώ την εναρμόνισή σου με το εγκάθετο ύφος του φόρουμ
-
Δεν νομιζω ο Χριστος να πηγε με αλογο ή νεαρα αγορια. Το τι κανουν οι παπαδες ή δεν ξερω εγω ποιοι αλλοι δεν με νοιαζει καθολου. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ηταν συνηθες φαινομενο ο Σωκρατης και αλλοι φιλοσοφοι να πηδανε αγορακια ,να κανουν οργια και οτι αλλο μπορει να σκαρφιστει ο νους σουΔε σου είπα ότι ο χριστός ήταν gay.
Η θεόπνευστη βίβλος σας όμως τα διδάσκει πλήρως και είτε θα αποδεχτείτε τα ιερά σας κείμενα ως θεόπνευστα (όπως τα αποκαλείτε) ή θα τα απορίψτε μαζί με το δόγμα σας.
Δε μπορεί να επικαλέιστε τη θεοπνευστία όποτε σας συμφέρει και να αποδίδετε σε ανθρώπινες εντολές ότι δεν σας συμφέρει γιατί πέραν του χριστού (που χρησιμοποιήσατε ως θεμέλιο για να χτίσετε την παρανοική θρησκευτική σαπίλα) προσκυνάτε και όλους τους εγκληματίες που αγίασαν για το θεάρεστο έργο της λεηλασίας.
Αρα δε μιλάμε για το παπαδαριό σας μόνο αλλά και για την βάση του δόγματός σας.Το φαινόμενο της καταπολέμησης της ιερής μας ιστορίας είναι συνήθης πρακτική των εβραιολατρών και δεν εκπλήσομαι καθόλου γι αυτήν σου την συμπεριφορά,μόνο που τα πυρά σας δεν πιάνουν τόπο.
Το ποιό δε πιθανό απ ότι βλέπω είναι να είσαι και μέλος στον απολογητή.(όλοι μια γραμμή έχετε εξάλλου,και να θέλετε να κρυφτείτε δεν μπορείτε).
Είναι μια εντελώς αναξιόπιστη και γελοία ιστοσελίδα όπου αντλείτε τις ανταπαντήσεις σας χωρίς καμία βάση σε αυτά που σας παραθέτουν.
Απεναντίας διαστρεβλώνετε τα μέγιστα ιστορικά δεδομένα προκειμένου να κρατήσετε στην επιφάνεια το σάπιο θρησκευτικό σας δόγμα.Ομοφυλόφιλοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν και στα δύο φύλλα.
Δεν έχω κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτούς τους ανθρώπους αφού πρόκειτε για βιολογική ανωμαλία αρκεί να μην προωθείτε ως 'σύστημα' και σε φυσιολογικούς ανθρώπους.
Αυτές τις ελάχιστες λοιπόν περιπτώσεις επικαλείσθε για να θάψετε τον γίγαντα αρχαίοελληνικό πολιτισμό.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν αυτό μέσα απ το 'συνήθες' αυτό φαινόμενο κατα εσάς τους εβραιολάτρες στην εποχή του ελληνισμού που ήταν δεδομένο ,να παρήγαγε μια κοινωνία τη βάση του δυστικού πολιτισμού?
Βλέπεις λοιπόν ότι τα επιχειρήματά σας εκτός από σαθρά και γελοία στερούντε κάθε ιστορικής μελέτης και βάσης.Οχι τα αγαλματα ηταν εκει για να θυμιζουν στους αμορφωτους οτι υπαρχουν οι Θεοι του Ολυμπου και πρεπει να δουλευουν σαν δουλοι. Οι ''σοφοι'' στην αρχαιοτητα δεν πιστευαν στους θεους του Ολυμπου ,αλλα δεν αντιδρουσαν ,γιατι τους βολευε να μην δουλευουν και ευχαριστιοντουσαν να π@δανε νεαρα αγορια.
G60 οταν κανεις παιδια μην τα πας στην εκκλησια και μην τους μιλησεις για ανωτερη δυναμη. Διδαξε τους το μεγαλειο της ανθρωπινης ψυχης. Το μονο που εχει σημασια ειναι να εκδηλωνουμε την επιθετικοτητα μας και να κανουμε οργια. Οταν η κορη σου γινει ωριμη σεξουαλικα(13 ετων) οργανωσε σεξουαλικα οργια για να την ικανοποιησεις. Συγγνωμη που ειμαι ''ωμος'' ,αλλα μονοι σας ειπατε οτι δεν ειναι ασχημα τα οργια και γενικα πρεπει να τα δοκιμαζει ολα ο ανθρωπος. Ετσι δεν ειναι?
Αλλη παρανοικότητα του απολογητή σας.
Οι αμόρφωτοι που περίμεναν τη σωτηρία του εβραίου γιαχβέ σας παρήγαγν μαθηματικά και γεωμετρία (γιου νο αρχιμηδης?).
Πες μου τι παρήγαγε για 17 αιώνες το σκοταδιστικό δόγμα σας.
Να σου πω εγώ.
Την ιατρική που κατηγορείς σήμερα ότι δεν μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο είναι ο κλάδος που οι εβραιολάτρες σας καίγαν με μανία τους ιατρούς και τους ρίχναν ασβέστη για να λιώσουν τα κόκκαλα!!!!(τόση είναι η αγάπη του χριστιανισμού) διότι ήταν όργανα του σατανά!!!
Σε αυτά τα όργανα του σατανά όμως πάνε τα παπαδαριά σας για να γίνουν καλά.
Γιατί δεν επικαλούντε τον γιαχβέ σας να τους θεραπεύσει.
Αυτήν την ιατρική που κατηγορείς και εξαιτίας σας εμεινε 17 αιώνες πίσω σήμερα θεραπεύει ασθένειες και κάνει επεμβάσεις που επί βυζαντίου ο κόσμος πέθαινε από απλό λιμό.
Καταργήσανε τη φιλοσοφική σχολή του Πλάτωνα,όποιος χόρευε κι άκουγε μουσική υπηρετούσε το σατανά,η γυναίκα ήταν στην απόλυτη παρακμή της κι αν συνεχίσω ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει.Εχω μια κόρη 17 ετών και μόνο που έχει απόρίες για το αν υπάρχει θεός κι αν όλα της μαθαίνουν στο σχολείο είναι παπαριές αυτό μου φτάνει.
Υποδηλώνει σκεπτόμενο άτομο κι όχι πρόβατο.Τις φοβίες σoy περί οργίων δες τες και μελέτησέ τες με την ησυχία σου γιατί μάλλον το δικό σου παιδί κυνδινεύει παρά το δικό μου
**Γένεσις
1: 27, 2: 21-23, 4: 1-2, 4: 17 Εν αρχή ο Θεός εποίησεν την αιμομιξίαν... (και Έξοδος 6: 20)
6: 2-7 Υιοί Θεού με Γυναίκες Ανθρώπων έχουν ως αποτελέσματα τους Γίγαντες και τον Κατακλυσμό.
9: 20-25 Μέθη και απογύμνωση του Νώε και οι τρομερές συνέπειες των για τον υιόν του Χαμ και τον εγγονόν του Χαναάν.
12: 11-20 Προαγωγή της Σάρρας στον Φαραώ υπό του ανδρός και ετεροθαλούς αδελφού της Αβραάμ και οι συνέπειές της.
16: 1-16 Επεισόδια Αβραάμ Άγαρ και Σάρας και συνέπειες.
19: 4- 25 Σόδομα – Γόμορρα και καταστροφή τους.
19: 26-38 Αιμομιξία του «Αγίου» Λώτ με τις δύο κόρες του και συνέπειες.
20: Προαγωγή της Σάρρας στον Αβιμέλεχ υπό του ανδρός και ετεροθαλούς αδελφού της Αβραάμ και συνέπειες.
26: 6-11 Προαγωγή της Ρεβέκας στον Αβιμέλεχ υπό του ανδρός της Ισαάκ, υιού Αβραάμ, και συνέπειες.
30: 1-17 Ραχήλ – Λεία – Βαλλά – Μανδραγόρες και Ιακώβ.
34: Απάνθρωπη, ύπουλη και εκδικητική σφαγή από τον Συμεών και Λευί ένεκα του κλεψίματος της αδελφή των Δείνας, κόρης του Ιακώβ, από τον Συχέμ που την ζήτησε για γυναίκα του και συνέπειες.
35: 22, 49: 1-4 Ο Ρουβήν βιάζει μια γυναίκα του πατέρα του Ιακώβ. Συνέπειες αυτού στην Έξοδος 21: 15-17 Λευιτικόν 20: 9, 11, Δευτερονόμιον 21: 18-21, 22: 30, 27: 20.
38: 1-10 Ο εγγονός του Ιακώβ υιός του Ιούδα Αυνάν και η διακοπτόμενη συνουσία του. Θανάτωση αυτού υπό του Θεού και οι αντιφατικοί νόμοι του Λευιτικού 20: 21 και Δευτερονομίου 25: 5-10.
38: 13-26 Πορνεία του πατριάρχη Ιούδα με τη νύμφη του Θαμάρ και οι συνέπειές της.
Λευιτικόν
17: 14, 15: 19-30, 18: 19, 22, 29, 20: 18 Γυναίκες και η κατάρα των εμμήνων (βλέπε και Ησαΐας 30: 22)
22: 4-7, 15: 16-17 Οι καταραμένες ονειρώξεις (βλέπε και Δευτερονόμιον 23: 10-11).
Αριθμοί
31 Η σφαγή και ερήμωση της Γης Μαδιάμ και ο αισχρότατος βιασμός των παρθένων της κατ’ εντολή του Μωυσή και του Γιαχβέχ.
Δευτερονόμιον
23: 11-15 Τα γεννητικά όργανα είναι ασχημοσύνη.
Κριταί
19: 1-30 Βιασμός μέχρι θανάτου της αρραβωνιαστικιάς ενός Λευίτη και οι τρομακτικές συνέπειες.
Α΄ Σαμουήλ ή Βασιλειών
18: 1-5, 19: 1-7, 20: 31-42, 20: 30 Η κατά πάσαν πιθανότητα ομοφυλοφιλική σχέση Δαυίδ και Ιωνάθαν
Β΄ Σαμουήλ ή Βασιλειών
1: 25-26 Η κατά πάσαν πιθανότητα ομοφυλοφιλική σχέση Δαυίδ και Ιωνάθαν συνεχίζεται.
11: 2-27, 12: 11- 24 Φόνος (δολοφονία) και μοιχεία του εκλεκτού Δαυίδ και συνέπειες.
13: 1-38 Βιασμός της Θημάρ από τον ετεροθαλή αδελφό της Αμνών, παρά τις σαφείς απαγορεύσεις του Δευτερονομίου 20: 17, 27: 22. Τρομακτικές συνέπειες ήταν δολοφονία του Αμνών, εμφύλιος πόλεμος και βιασμός του χαρεμιού του Δαυίδ από τον υιόν του Αβεσαλώμ, (15: 16, 16: 15-23, 20: 3), κ. ά.
Γ΄ Βασιλειών
1: 1-4, 2: 13-25 Ο «Μέγας» βασιλεύς Σολομών δολοφονεί τον πρώτον και μεγαλύτερο του αδελφό Αδωνία ένεκα της όμορφης νεαράς Αβισάγ της Σωμανίτιδος.
Ιωήλ
4: 1- 3 Ότι ιδού εγώ εν ταις ημέραις εκείναις και εν τω καιρω εκείνω, όταν επιστρέψω την αιχμαλωσίαν Ιούδα και Ιερουσαλήμ, και συνάξω πάντα τα έθνη και κατάξω αυτά εις την κοιλάδα Ιωσαφάτ και διακριθήσομαι προς αυτούς εκεί υπέρ του λαού μου και της κληρονομίας μου Ισραήλ, οί διεσπάρησαν εν τοις έθνεσι· και την γην μου καταδιείλαντο και επί τον λαόν μου έβαλον κλήρους και έδωκαν τα παιδάρια πόρναις (μετέτρεπαν δηλαδή τα αγοράκια σε πόρνες) και τα κοράσια επώλουν αντί του οίνου και έπινον.
Ματθαίος 19: 12
Ευνουχισμός διά την βασιλείαν των ουρανών (βλέπε και Προς Γαλάτας 5: 12)
Α΄ Προς Κορινθίους
11: 6, 10 Μαλλιά γυναικών σκανδαλίζουν τους αγγέλους.
Επιστολή Ιούδα 6-8
αγγέλους τε τους μη τηρήσαντας την εαυτών αρχήν, αλλά απολιπόντας το ίδιον οικητήριον εις κρίσιν μεγάλης ημέρας δεσμοίς αϊδίοις υπό ζόφον τετήρηκεν· ως Σόδομα και Γόμορρα και αι περί αυτάς πόλεις τον όμοιον τούτοις τρόπον εκπορνεύσασαι και απελθούσαι οπίσω σαρκός ετέρας πρόκεινται δείγμα, πυρός αιωνίου δίκην υπέχουσαι. ομοίως μέντοι και ούτοι ενυπνιαζόμενοι σάρκα μεν μιαίνουσι, κυριότητα δε αθετούσι, δόξας δε βλασφημούσιν.
Αποκάλυψις
Πορνεία, πόρνη και οι εκπορνεύσαντες βασιλείς απαντάτε μέσα στο μισό βιβλίο και οι τρομακτικές συνέπειες βίας και εκδικήσεως μέχρι αηδίας.**
-
Eισαι τοσο σιγουρος οτι η κορη σου δεν κινδυνευει απο δογματα ,αιρεσεις και κακες σκεψεις περι οργιων και λοιπων?
Και μονο που αναρωτιεται αν υπαρχει θεος και αν αυτα που ακουει απο την πλειονοτητα των ελληνων περι χριστιανισμου ειναι σωστο να πιστευωνται η οχι αυτο δηλωνει κινδυνο φιλε μου και προσεξε !
Υπαρχουν αμετρητες τετοιες δηλωσεις και αμετρητες διαψευσεις μεσα απο τις δυσκολιες της ζωης.
Η εχεις υποφερει πολυ στην ζωη σου και δεν υπαρχει τιποτε να σε βοηθεισει στο υποσυνειδητο σου η εισαι απο τους εκλεκτους που ολα ηταν δεξια μεχρι τωρα και δεν ειχες κατι να σε ταρακουνησει πραγματικα!
Αληθεια αυτον που τον τσιμπισε φιδι και απο σακατης χρονιος εγινε σεντερ φορ και τον εβλεπες να προσευχεται στον Χριστο τι θα του ελεγες?
Και αν του ελεγες ολα αυτα που ανεφερες πιο πανω λες οτι θα σε πιστευε?
Μηπως ειναι λαοπλανος κομπιναδορος του Χριστου η οι γιατροι που λογικα θα τον ειχαν εξετασει ηταν κομπογιαννητες!
Η το δηλητηριο ηταν με πολλα οκτανια και ξηπνησε το θηριο μεσα του ετσι ξαφνικα περα απο τα ματια της επιστημης!
Ποια η γνωμη σου? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δεν νομιζω ο Χριστος να πηγε με αλογο ή νεαρα αγορια. Το τι κανουν οι παπαδες ή δεν ξερω εγω ποιοι αλλοι δεν με νοιαζει καθολου. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ηταν συνηθες φαινομενο ο Σωκρατης και αλλοι φιλοσοφοι να πηδανε αγορακια ,να κανουν οργια και οτι αλλο μπορει να σκαρφιστει ο νους σου
Δε σου είπα ότι ο χριστός ήταν gay.
Η θεόπνευστη βίβλος σας όμως τα διδάσκει πλήρως και είτε θα αποδεχτείτε τα ιερά σας κείμενα ως θεόπνευστα (όπως τα αποκαλείτε) ή θα τα απορίψτε μαζί με το δόγμα σας.
Δε μπορεί να επικαλέιστε τη θεοπνευστία όποτε σας συμφέρει και να αποδίδετε σε ανθρώπινες εντολές ότι δεν σας συμφέρει γιατί πέραν του χριστού (που χρησιμοποιήσατε ως θεμέλιο για να χτίσετε την παρανοική θρησκευτική σαπίλα) προσκυνάτε και όλους τους εγκληματίες που αγίασαν για το θεάρεστο έργο της λεηλασίας.
Αρα δε μιλάμε για το παπαδαριό σας μόνο αλλά και για την βάση του δόγματός σας.Το φαινόμενο της καταπολέμησης της ιερής μας ιστορίας είναι συνήθης πρακτική των εβραιολατρών και δεν εκπλήσομαι καθόλου γι αυτήν σου την συμπεριφορά,μόνο που τα πυρά σας δεν πιάνουν τόπο.
Το ποιό δε πιθανό απ ότι βλέπω είναι να είσαι και μέλος στον απολογητή.(όλοι μια γραμμή έχετε εξάλλου,και να θέλετε να κρυφτείτε δεν μπορείτε).
Είναι μια εντελώς αναξιόπιστη και γελοία ιστοσελίδα όπου αντλείτε τις ανταπαντήσεις σας χωρίς καμία βάση σε αυτά που σας παραθέτουν.
Απεναντίας διαστρεβλώνετε τα μέγιστα ιστορικά δεδομένα προκειμένου να κρατήσετε στην επιφάνεια το σάπιο θρησκευτικό σας δόγμα.Ομοφυλόφιλοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν και στα δύο φύλλα.
Δεν έχω κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτούς τους ανθρώπους αφού πρόκειτε για βιολογική ανωμαλία αρκεί να μην προωθείτε ως 'σύστημα' και σε φυσιολογικούς ανθρώπους.
Αυτές τις ελάχιστες λοιπόν περιπτώσεις επικαλείσθε για να θάψετε τον γίγαντα αρχαίοελληνικό πολιτισμό.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν αυτό μέσα απ το 'συνήθες' αυτό φαινόμενο κατα εσάς τους εβραιολάτρες στην εποχή του ελληνισμού που ήταν δεδομένο ,να παρήγαγε μια κοινωνία τη βάση του δυστικού πολιτισμού?
Βλέπεις λοιπόν ότι τα επιχειρήματά σας εκτός από σαθρά και γελοία στερούντε κάθε ιστορικής μελέτης και βάσης.Οχι τα αγαλματα ηταν εκει για να θυμιζουν στους αμορφωτους οτι υπαρχουν οι Θεοι του Ολυμπου και πρεπει να δουλευουν σαν δουλοι. Οι ''σοφοι'' στην αρχαιοτητα δεν πιστευαν στους θεους του Ολυμπου ,αλλα δεν αντιδρουσαν ,γιατι τους βολευε να μην δουλευουν και ευχαριστιοντουσαν να π@δανε νεαρα αγορια.
G60 οταν κανεις παιδια μην τα πας στην εκκλησια και μην τους μιλησεις για ανωτερη δυναμη. Διδαξε τους το μεγαλειο της ανθρωπινης ψυχης. Το μονο που εχει σημασια ειναι να εκδηλωνουμε την επιθετικοτητα μας και να κανουμε οργια. Οταν η κορη σου γινει ωριμη σεξουαλικα(13 ετων) οργανωσε σεξουαλικα οργια για να την ικανοποιησεις. Συγγνωμη που ειμαι ''ωμος'' ,αλλα μονοι σας ειπατε οτι δεν ειναι ασχημα τα οργια και γενικα πρεπει να τα δοκιμαζει ολα ο ανθρωπος. Ετσι δεν ειναι?
Αλλη παρανοικότητα του απολογητή σας.
Οι αμόρφωτοι που περίμεναν τη σωτηρία του εβραίου γιαχβέ σας παρήγαγν μαθηματικά και γεωμετρία (γιου νο αρχιμηδης?).
Πες μου τι παρήγαγε για 17 αιώνες το σκοταδιστικό δόγμα σας.
Να σου πω εγώ.
Την ιατρική που κατηγορείς σήμερα ότι δεν μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο είναι ο κλάδος που οι εβραιολάτρες σας καίγαν με μανία τους ιατρούς και τους ρίχναν ασβέστη για να λιώσουν τα κόκκαλα!!!!(τόση είναι η αγάπη του χριστιανισμού) διότι ήταν όργανα του σατανά!!!
Σε αυτά τα όργανα του σατανά όμως πάνε τα παπαδαριά σας για να γίνουν καλά.
Γιατί δεν επικαλούντε τον γιαχβέ σας να τους θεραπεύσει.
Αυτήν την ιατρική που κατηγορείς και εξαιτίας σας εμεινε 17 αιώνες πίσω σήμερα θεραπεύει ασθένειες και κάνει επεμβάσεις που επί βυζαντίου ο κόσμος πέθαινε από απλό λιμό.
Καταργήσανε τη φιλοσοφική σχολή του Πλάτωνα,όποιος χόρευε κι άκουγε μουσική υπηρετούσε το σατανά,η γυναίκα ήταν στην απόλυτη παρακμή της κι αν συνεχίσω ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει.Εχω μια κόρη 17 ετών και μόνο που έχει απόρίες για το αν υπάρχει θεός κι αν όλα της μαθαίνουν στο σχολείο είναι παπαριές αυτό μου φτάνει.
Υποδηλώνει σκεπτόμενο άτομο κι όχι πρόβατο.Τις φοβίες σoy περί οργίων δες τες και μελέτησέ τες με την ησυχία σου γιατί μάλλον το δικό σου παιδί κυνδινεύει παρά το δικό μου
[/b]Δεν ειμαι νεος στο φορουμ. Εχω πει 100 φορες οτι δεν παω στην εκκλησια, δεν αποδεχομαι τους παππαδες και δηλωνω οτι πιστευω στον Θεο(σε ανωτερη δυναμη ή πεστο οπως θες). Εσυ νομιζεις οτι η υπαρξη μιας ανωτερης δυναμης ειναι μια σαχλαμαρα που εχει δημιουργηθει απο καποιους τρελους και πως υπαρχει μονο ο ανθρωπος.
Ο ανθρωπος φιλτατε εκτος απο αδυναμος ψυχικα και σωματικα ειναι υπουλο ον. Ελπιζω να εχεις προετοιμασει καλα την κορη σου για τα χτυπηματα που θα δεχθει απο συνανθρωπους της(χριστινους ή μη). Ετσι πιστευε και ενας Ελληνας γιατρος για την κορη του. Της ειχε δωσει τα παντα. Λεφτα,αγαπη και μορφωση ,αλλα τελικα αυτοκτονησε.(δεν θα πω ονομα)
Ο ανθρωπος πρεπει να στηριζεται σε κατι ανωτερο ωστε οταν θα βρεθει σε δυσκολη θεση να πιστευει πως υπαρχει καποιος που τον ακουει,καποιος που ξερει τα προβληματα του. Εσυ φυσικα θα νομιζεις οτι η κορη σου θα σου λεει τα παντα μεχρι να πεθανεις. Ετσι πιστευαν πολλοι....
Ομοφυλόφιλοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν και στα δύο φύλλα.
Βλέπεις λοιπόν ότι τα επιχειρήματά σας εκτός από σαθρά και γελοία στερούντε κάθε ιστορικής μελέτης και βάσης.Κατσε διαβασε λοιπον καλυτερα τα αρχαια κειμενα. Η ομοφυλοφιλια στην αρχαια Ελλαδα ηταν κατι συνηθες και καθολου κατακριτεο. Απο την Σπαρτη το κρατος των πολεμιστων ,οπου οι εκπαιδευτες εκαναν ερωτα με τους ανηλικους μαθητευομενους, μεχρι την ''δημοκρατικη'' Αθηνα. Το τι οργιο γινοταν δεν το χωραει ο σημερινος ανθρωπινος νους(μονο οι αθεοι το αντιλαμβανονται ,γιατι κανουν τα ιδια). Ο Χριστος ποτε δεν ειπε ''καντε ερωτα με παιδακια ή οργια''. Αντιθετως στην αρχαια Ελλαδα πολλοι φιλοσοφοι,ποιητες επικροτουσαν φανερα τα οργια.
Καταργήσανε τη φιλοσοφική σχολή του Πλάτωνα,όποιος χόρευε κι άκουγε μουσική υπηρετούσε το σατανά,η γυναίκα ήταν στην απόλυτη παρακμή της κι αν συνεχίσω ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει.Ποιος σου ειπε οτι δεν πρεπει να υπαρχει ιατρικη ως επιστημη και γενικοτερα οι επιστημες? Η προπαγανδα των αθεων δεν εχει ορια. Φυσικα και πρεπει να υπαρχει ,αλλα για να βοηθαει τους ανθρωπους. Εγω κατακρινω τα πειραματα τυπου cern ,τις κλωνοποιησεις ανθρωπων,τα ταξιδακια στο διαστημα και την κατασκευη πυρηνικων κεφαλων .
Οι ανθρωποι ως οντα ειναι τα χειριστα σε αυτη την γη. Δεν υπαρχουν λαθη σε αυτα που ειπε ο Χριστος και ουτε στην Αγια γραφη. Λαθη υπαρχουν στα ατελη μυαλα των ανθρωπων. Οι ανθρωποι ειναι αυτοι που δημιουργουν πυρηνικες κεφαλες,οι ανθρωποι κανουν τις σταυροφοριες,οι ανθρωποι φτιαχνουν αιρεσεις κανοντας ομαδικες αυτοκτονιες
-
στο τελος που λες για τον Χριστο ,τσαμπα τα λες.
-
H επιστήμη, ειδικά η εφαρμοσμένη, έμεινε στάσιμη στο Βυζάντιο; Πάρτε το αλλιώς βρε, η Κωνσταντινούπολη ήταν πόλη θαυμάτων σε κάθε επίπεδο σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο. Κι αυτό για 1000 χρόνια, όχι για μερικές δεκαετίες.
-
Ποια ακριβώς ήταν αυτή η φοβερή ανάπτυξη των επιστημών επί βυζαντίου;
Δεδομένης της ανάπτυξης των προηγούμενων 1000 ετών αλλά και των επόμενων 1000 ετών (δλδ μέχρι σήμερα, δεν έχουν φτάσει ακόμα 1000), τι έχει να επιδείξει;
Γιατί εγώ απ' όσο έχω διαβάσει αναφέρονται κυρίως στην 'αντιγραφή, τη διάσωση, την ανθολόγηση, την ερμηνεία και τον σχολιασμό των αρχαίων ελληνικών κειμένων'.
Και φυσικά όχι όλων, αλλά συγκεκριμένων σχολών [π.χ. αριστοτελική Φυσική, η Μετεωρολογία, η Ακουστική και η Οπτική]Λοιπόν, η σύγκριση με την υπόλοιπη ευρώπη της εποχής, εμένα δεν μου λέει και κάτι φοβερό. Στο κάτω κάτω και στον ευρωπαϊκό μεσαίωνα συγκεκριμένες τέχνες είχαν μεγάλη άνθιση. Γλυπτική, ζωγραφική, αρχιτεκτονική, 'κατασκευαστική'.
Ποιοι είναι λοιπόν οι μεγάλοι επιστήμονες που ανεδείχθησαν επί Βυζαντίου, ποιά τα νέα επιστημονικά ρεύματα, ποιές οι νέες φιλοσοφικές σχολές και σκέψεις ?
Και ξαναλέω. Ας θυμηθούμε από που ξεκίνησαν και που έφτασαν τα προηγούμενα 1000 χρόνια, και τα επόμενα έως σήμερα. Και τότε να δούμε από που ξεκίνησαν και που έφτασαν στα 1000 χρόνια του Βυζαντίου.
Ίσως ο Pai Mei που φαίνεται να γνωρίζει 5 πράγματα περισσότερα μπορεί να μας διαφωτίσει.
-
Θα έγραφα τπτ για μαθηματικά, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω
Υγρό πυρ και τσεκούρι λέμεεεε -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Eισαι τοσο σιγουρος οτι η κορη σου δεν κινδυνευει απο δογματα ,αιρεσεις και κακες σκεψεις περι οργιων και λοιπων?
Και μονο που αναρωτιεται αν υπαρχει θεος και αν αυτα που ακουει απο την πλειονοτητα των ελληνων περι χριστιανισμου ειναι σωστο να πιστευωνται η οχι αυτο δηλωνει κινδυνο φιλε μου και προσεξε !
Υπαρχουν αμετρητες τετοιες δηλωσεις και αμετρητες διαψευσεις μεσα απο τις δυσκολιες της ζωης.
Η εχεις υποφερει πολυ στην ζωη σου και δεν υπαρχει τιποτε να σε βοηθεισει στο υποσυνειδητο σου η εισαι απο τους εκλεκτους που ολα ηταν δεξια μεχρι τωρα και δεν ειχες κατι να σε ταρακουνησει πραγματικα!Mη γενικολογείτε και μην πάτε την κουβέντα αλλού.
Συγρίνοντας (έστω και θεωρητικά) δύο παιδιά όπου το ένα διαβάζει τη βίβλο και το άλλο Πλάτωνα (Αρχιμήδη Σωκράτη Θαλή κλπ),ποιό απ τα δύο κυνδυνεύει να παρεκτραπεί?
Σου παρέθεσα κομμάτια απ την άγια βίβλο σας αλλά δε βλέπω να τα σχολιάζετε.
Επικεντρωθείτε λοιπόν στη συζήτηση.
Σαφώς και υπάρχει ο φόβος να παρεκτραπεί ένα παιδί,η επιβολή όμως μιας μονοθειστικής θρησκείας και ειδικά του χριστιανισμού καθιστά τον άνθρωπο πολύ ποιό ευάλωτο αφού λειτουργεί ως ένα άβουλο όν.
Επίσης του δίνει το 'πλεονέκτημα' να οργιάζει σε οποιαδήποτε κοινωνικό επίπεδο αφού.....όλοι δικαιούνται μια θέση στον παράδεισο!
Μεγάλη Παρασκευή είμαι για καφέ και κατά τις 11 το βράδυ βλέπω να παρελαύνουν οι πιστοί χριστιανοί με τις λαμπάδες ανά χείρας.
Παντρεμένες που γ@μιούνται αβέρτα,άνθρωποι που πατήσαν επί πτωμάτων για να κάνουν περιουσίες (εξαιρούνται οι αφελείς και τα πρόβατα και γενικώς τα θύματα) πήγαιναν να σβήσουν τις αμαρτίες τους με μια λαμπάδα κι έναν σταυρό κρεμάμενο στο λαιμό τους σαν τα γυφταριά.
Αυτή τη θρησκεία λοιπόν σας τη χαρίζω.
Τη θρησκεία του μηδενικού πνευματικά επιπέδου που δίνει το δικαίωμα στον καθέναν να οργιάζει και ταυτόχρονα να μετανοεί ανά πάσα στιγμή όποτε το θελήσει.Αληθεια αυτον που τον τσιμπισε φιδι και απο σακατης χρονιος εγινε σεντερ φορ και τον εβλεπες να προσευχεται στον Χριστο τι θα του ελεγες?
Και αν του ελεγες ολα αυτα που ανεφερες πιο πανω λες οτι θα σε πιστευε?
Μηπως ειναι λαοπλανος κομπιναδορος του Χριστου η οι γιατροι που λογικα θα τον ειχαν εξετασει ηταν κομπογιαννητες!
Η το δηλητηριο ηταν με πολλα οκτανια και ξηπνησε το θηριο μεσα του ετσι ξαφνικα περα απο τα ματια της επιστημης!
Ποια η γνωμη σου?Δεν μπορώ να γνωρίζω τις ακριβής συνθήκες υπό τις οποίες έγινε καλά αυτός ο άνθρωπος,ένα είναι σίγουρο πάντως,δεν τον έκανε καλά ο γιαχβέ σας.
Το άσπρο ή μαύρο δεν είναι απαραίτητα σαφή και γενικά εξαντλητικά ερωτήματα,κάτι στο οποίο στηρίζεστε για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Αν ανοίξτε λιγάκι τους ορίζοντες του σκεπτικισμού σας θα δείτε κι άλλες πιθανές εκδοχές απ το να ήταν οι γιατροί κομπογιανίτες.
Η θρησκευτική σας όμως κατήχηση την οποία υποστήκατε δε σας αφήνει το περιθώριο να σκεφτείτε έτσι φοβούμενοι μην ανακαλύψτε πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορεί να τα δεχτεί το δόγμα σας.H επιστήμη, ειδικά η εφαρμοσμένη, έμεινε στάσιμη στο Βυζάντιο; Πάρτε το αλλιώς βρε, η Κωνσταντινούπολη ήταν πόλη θαυμάτων σε κάθε επίπεδο σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο. Κι αυτό για 1000 χρόνια, όχι για μερικές δεκαετίες.
Ασε με τον υπόλοιπο κόσμο τι ήταν,σε σύγκριση με την Ελλάδα τι ήταν?
Η Ευρώπη του 17ου αιώνα κοίταξε και πάλι πίσω,στον γίγαντα πολιτισμο για να συνεχίσει και πάλι την εξέλιξη,την τεχνολογία τις τέχνες κλπ κι όχι στο βυζάντιο.
Αγνοείς όμως απ την άλλη ότι τα ιερατεία της εποχής είχαν κρυμένη τεχνογνωσία (από που άραγε? ) την οποια και χρησιμοποιούσαν τα παπαδαριά για δικό τους και μόνο όφελος.
Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα στο Βατικανό (ναι σ' αυτόν τον απόρητο οίκο ανοχής,οικονομικού ελέγχου κι εξουσίας) αλλά και σε πολλά μοναστήρια διατηρούνται απόρητα και καλά φυλασόμενα αρχαία έγγραφα.
Και να δεχτώ εγώ ότι έχεις δίκιο.
Ποιά ήταν η στρατιωτική τους ευφυία και η γενικότερη στρατιωτική και πολιτική δομή,τα ιδανικά τους και οι αξίες τους που θεωρείτε ανώτερα σε σύγκριση με τον ελληνικό πολιτισμό που μπήκαν οι τουρκαλάδες μέσα εν μια νυκτί και έστησαν κ@λο?
Που ήταν ο θεός τους να σώσει (άντε να πα να μαμηθεί η ελλάδα) την αγιά σοφιά?
Να τι έκανε ο θεός σας όταν οι τουρκοι πήραν την πόλη
-
Έχετε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται και οι μεν και οι δε. Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η αλήθεια ή μάλλον το σωστό είναι κάπου στην μέση;
Ο Χριστός, είτε υπήρξε πραγματικά είτε όχι, μας έδωσε μια διδασκαλία που διέπεται από κάποιες αρχές που οικοδομούν κοινωνίες.
Μίλησε για έννοιες όπως η Αγάπη, η Συγχώρεση, η Βοήθεια προς τον συνάνθρωπο και τόσες άλλες που αν τις εφάρμοζαν όλοι τότε ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος. Αλλά και σε έναν τέτοιο κόσμο αρκεί μια σταγόνα του κακού για να χαλάσει (μήπως αυτό εννοούσε με την ιστορία με τον Αδάμ και την Εύα).
Οι καλοί τελικά εκμεταλεύονται από τους κακούς αρκεί ένας κακός (φίδι) για να καταστραφεί μια σωστή κοινωνία. Αυτό δεν γίνεται και σήμερα από αυτούς που έχουν εξουσία είτε πολιτικούς είτε εκλησιαστικούς;
Αυτό δεν γίνονταν πάντα; Μην μπερδεύετε την διδασκαλία του Χριστού με τα λόγια και τις οδηγίες των παπάδων!
Αυτοί (ως άνθρωποι) κοιτάζαν και κοιτάνε το συμφέρον τους και μόνο και το πως θα εξουσιάσουν τα πλήθη
Ο Χριστός δεν είπε τίποτα κακό για τις γυναίκες και τον έρωτα μάλιστα συγχώρησε και έκανε παρέα με μια πόρνη (αν ήταν πόρνη τελικά)
Αν ψάξει κανείς τις γραφές και διαχωρίσει τα λόγια του Χριστού από τα λόγια των ανθρώπων θα δει ότι τελικά ο Χριστιανισμός του Χριστού είναι πολύ διαφορετικός από τον χριστιανισμό των ανθρώπων!
Ποιός νοήμων νους σήμερα πιστεύει ότι ο θεός είναι ένα ανώτερο ον που ενώ είναι τέλειος και παντοδύναμος δεν προέβλεψε τον ξεπεσμό του διαβόλου και δεν μπορεί να τον νικήσει κιόλας.
Δίνει δοκιμασίες στους ανθρώπους, αλλά τους αγαπάει τελικά
Τους έφτιαξε καθ εικόνα και καθ ομοίωσή του (αλλά αυτός είναι αλάθητος ενώ αυτοί όχι) και τους έριξε να τυρανιούνται στην γη αλλά τους αγαπάει τελικά
Σοβαρευτείτε κύριοι! Καταλαβαίνω ότι ο καθένας σας εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα αλλά ζούμε σε μια εποχή όπου ο άνθρωπος χρησιμοποιεί (ευτυχώς) περισσότερο το μυαλό του. -
Όσο για τους φίλτατους λάτρεις της αρχαίας Ελλάδας, ναι συμφωνώ ότι είχαν έναν απίστευτο πολιτισμό, για την εποχή τους, ότι ανέπτυξαν ιδέες που ακόμη και σήμερα μελετιούνται για την εφυία τους.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτοί δεν δούλευαν Ούτε οι Αθηναίοι ούτε οι Σπαριάτες δούλευαν τελικά!!!
Όλη μέρα καθόταν και φιλοσοφούσαν ή πηδούσαν εταίρες (οι γυναίκες ήταν μόνο για τεκνοποίηση) ή γυμνάζονταν (μπράβο τους) για να είναι δυνατοί για τον επόμενο (αναγκαίο) πόλεμο. Και λέω αναγκαίο διότι τους προμήθευε με δούλους
Μόνο οι δούλοι δούλευαν, τελικά, οι οποίοι είχαν την ατυχία να πιαστούν αιχμάλωτοι ή να υποδουλωθούν σε κάποιον πόλεμο. Αυτή ήταν η δημοκρατία της αρχαίας Ελλάδας
Αυτή είναι και η δημοκρατία του σήμερα εξάλλου, πάλι σήμερα το ίδιο δεν συμβαίνει είτε σε πείπεδο κράτους είτε σε επίπεδο πλανήτη; Βλέπετε π.χ. στην χώρα μας να δουλεύουν όλοι;;;; ή μήπως δεν υπάρχει σήμερα αυτοκρατορία που εξουσιάζει τον κόσμο και όλοι μας δίνουμε φόρους σε αυτή;
Οι σύγχρονοι 'Ρωμαίοι' εφήρμοσαν κατά γράμμα την Αρχαία Ελληνική Δημοκρατία κύριοι και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα υπάρχει και η εκκλησία που κρατάει τα πρόβατα στο μαντρίΤι άλλαξε σήμερα δηλαδή;
Αν κάποιος σήμερα αρχίσει να διδάσκει να απαρνηθούμε τα υλικά αγαθά (σπίτια, αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά κ.λ.π. ) και να πάμε να ζήσουμε σε χωριά όπου όλοι μαζί θα χτίζουμε τα σπίτια μας, θα καλιεργούμε την τροφή μας, θα φροντίζουμε τους αρρώστους μας και κανείς δεν θα είναι πάνω από τον άλλον και κανείς δεν θα εξουσιάζει ή θα κερδίζει σε βάρος των άλλων. Αν αυτόν τον ακολουθήσουν πολλοί τι θα γίνει τελικά; Δεν θα τον σταυρώσουν; Σας βάζω στοίχημα ότι η ίδια η εκκλησία θα τον σταυρώσει ως αντίχριστο όπως και τότε που σταύρωσε τον Χριστό ως 'βλάσφημο'.
Δεν άλλαξε τίποτα φίλοι μου απλώς βρήκαν ΚΑΙ άλλους τρόπους να εξουσιάζουν τους ανθρώπους... -
-
Δεν ειμαι νεος στο φορουμ. Εχω πει 100 φορες οτι δεν παω στην εκκλησια, δεν αποδεχομαι τους παππαδες και δηλωνω οτι πιστευω στον Θεο(σε ανωτερη δυναμη ή πεστο οπως θες).
Πιστεύεις όμως σε συγκεκριμένο θεό,τον γιαχβέ ή κάνω λάθος?
Τα ιερά κείμενα της βίβλου τα αποδέχεσαι κι αυτά προφανώς για να εναποθέτεις τις όποιες ελπίδες σου στον γιαχβέΕσυ νομιζεις οτι η υπαρξη μιας ανωτερης δυναμης ειναι μια σαχλαμαρα που εχει δημιουργηθει απο καποιους τρελους και πως υπαρχει μονο ο ανθρωπος.
Σαφώς κι όχι μόνο τρελλοί αλλά παρανοικοί και ισχύει για όλες τις μονοθειστικές θρησκείες με τη διαφορά ότι ο χριστιανισμός λειτούργησε ως ο μεγαλύτερος τιμωρός κι εγκληματίας του πολιτισμού κι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Αν μιλάμε γενικά κι αόριστα περί ύπαρξης μιας ανωτέρας δύναμης κι αν αυτή υπάρχει σε φιλοσοφικό επίπεδο να το δεχτώ αλλά μέχρι εκεί.
Ολα τα άλλα χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης και θεραπείας.Ο ανθρωπος φιλτατε εκτος απο αδυναμος ψυχικα και σωματικα ειναι υπουλο ον. Ελπιζω να εχεις προετοιμασει καλα την κορη σου για τα χτυπηματα που θα δεχθει απο συνανθρωπους της(χριστινους ή μη). Ετσι πιστευε και ενας Ελληνας γιατρος για την κορη του. Της ειχε δωσει τα παντα. Λεφτα,αγαπη και μορφωση ,αλλα τελικα αυτοκτονησε.(δεν θα πω ονομα)
Τον άνθρωπο τον καθιστά αδύναμο ψυχικά και σωματικά η επιβολή της θρησκείας.
Ο άνθρωπος γίνετε ένα άβουλο ον γιατί για κάθε του απορία απευθύνετε στην ψευδαίσθηση της θρησκείας αρκούμενος σε γενικές και αόριστες απαντήσεις.
Ποιος κατήργησε τους Ολυμπιακούς αγώνες?
Ποιοί έκαιγαν τα βιβλία θεωρώντας τα τη μεγαλύτερη κατάρα?Ο Ελληνας γιατρός πολύ σαφέστατα δεν έδωσε στο παιδί του βασικές αρχές κι αξίες οι οποίες πηγάζουν απ την γνώση σε κάθε επίπεδο αρχής γενομένης απ τη φιλοσοφία.
Η τυπική μόρφωση και η 'αγάπη' μεταφραζόμενη σε εύκολο χρήμα είναι επόμενο να δημιουργούν ψυχικά και συναισθηματικά κενά σε ένα παιδί που ήδη στα 18 έχει τα πάντα αλλά δεν ξέρει το πως και το γιατί.Ο ανθρωπος πρεπει να στηριζεται σε κατι ανωτερο ωστε οταν θα βρεθει σε δυσκολη θεση να πιστευει πως υπαρχει καποιος που τον ακουει,καποιος που ξερει τα προβληματα του. Εσυ φυσικα θα νομιζεις οτι η κορη σου θα σου λεει τα παντα μεχρι να πεθανεις. Ετσι πιστευαν πολλοι....
Για να μη βρεθεί ο άνθρωπος σε δύσκολη θέση θα πρέπει να στείλει στον κάλαθο των αχρήστων δια παντός τους θρησκευτικούς δαίμονες που τον εξουσιάζουν και να κοιτάξει να δει πως θα κατανοήσει καλύτερα τον κόσμο που ζει χωρίς ταμπού,πρέπει και μη.
Οποιος αισθάνετε την ανάγκη να πιστεύει σε κάτι ανώτερο αυτό θα πρέπει να γίνετε χωρίς την επιβολή κάποιου ιερατείου και να αποτελεί προσωπικό συναίσθημα του καθενός ξεχωριστά.
Αυτό όμως απαιτεί ελευθερία σκέψης.
Αντιθέτως ο χριστιανισμός προσπαθεί να πείσει για έναν ανύπαρκτο ουσιαστικά θεό,για έναν συγκεκριμένο θεό που είναι αποτέλεσμα της φαντασίας του ιερατίου.
Η φαντασία ίσως να μην είναι αρνητικό για τον άνθρωπο είναι όμως πολύ κακό το να προσπαθεί η θρησκεια να επιβάλει το φανταστικό.Κατσε διαβασε λοιπον καλυτερα τα αρχαια κειμενα. Η ομοφυλοφιλια στην αρχαια Ελλαδα ηταν κατι συνηθες και καθολου κατακριτεο. Απο την Σπαρτη το κρατος των πολεμιστων ,οπου οι εκπαιδευτες εκαναν ερωτα με τους ανηλικους μαθητευομενους, μεχρι την ''δημοκρατικη'' Αθηνα. Το τι οργιο γινοταν δεν το χωραει ο σημερινος ανθρωπινος νους(μονο οι αθεοι το αντιλαμβανονται ,γιατι κανουν τα ιδια). Ο Χριστος ποτε δεν ειπε ''καντε ερωτα με παιδακια ή οργια''. Αντιθετως στην αρχαια Ελλαδα πολλοι φιλοσοφοι,ποιητες επικροτουσαν φανερα τα οργια.
Για τα αποσπάσματα της βίβλου που σου παρέθεσα (και τα οποία είναι ψήγματα μπροστά στην αλητεία του χριστιανισμού) έχεις να πεις κάτι?
Διδάσκει τη μέγιστη αισχρότητα ο χριστιανισμός ναι η όχι?
Δεν τα βγάζω απ το κεφάλι μου,τα γραπτά τα οποία ασπάζεστε τα αναφέρουν.
Πάρτε σαφή θέση λοιπόν επί του θέματος και μετά βάλτε στο στόμα σας την ιστορία.
Αυτά που ισχυρίζεσαι για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό εγώ δεν τα ανακάλυψα πουθενά.
Μπορείς να μας παραπέμψεις αν θέλεις σε σαφή γραπτά διαφορετικά οι ισχυρισμοί σου θα αποτελούν και μόνο ύβρεις κατά του πολιτισμού και της ιστορίας.
Η θα μιλάμε επί της ουσίας ή θα επικαλείστε το 'ακουσα' 'μου είπαν' κλπ.Ποιος σου ειπε οτι δεν πρεπει να υπαρχει ιατρικη ως επιστημη και γενικοτερα οι επιστημες? Η προπαγανδα των αθεων δεν εχει ορια. Φυσικα και πρεπει να υπαρχει ,αλλα για να βοηθαει τους ανθρωπους. Εγω κατακρινω τα πειραματα τυπου cern ,τις κλωνοποιησεις ανθρωπων,τα ταξιδακια στο διαστημα και την κατασκευη πυρηνικων κεφαλων .
Ποιά προπαγάνδα?
Μιλάει η θρησκεία για προπαγάνδα?
Η θρησκεία σου κατήργησε τις επιστήμες τα γράμματα και την ιατρική για 17 αιώνες όχι εγώ.
Την Υπατία ποιός την έσφαξε,με ποιόν τρόπο και με ποιά αιτιολογία?
Με τα ταξιδάκια(όπως πολύ υποτιμητικά θες να το αναφέρεις) στο διάστημα ο άνθρωπος κατανόησε (τουλάχιστον) το δικό του ηλιακό σύστημα,απολαμβάνεις την δορυφορική tv την κινητή τηλεφωνία και το ίντερνετ για να γράφεις και να επικοινωνείς αυτή τη στιγμή,βελτιώθηκε η επιστήμη της μετεορωλογίας και η επικοινωνία στις θαλλάσιες μεταφορές αλλά και βοηθά κατά πολύ ακόμα και τον κλάδο της ιατρικής.
Το αν έχεις ένα μαχαίρι στο τραπέζι κι αντί να κόψεις το ψωμί σφάζεις τον συνάνθρωπό σου δε φταίει το γεγονός ότι είναι εγκληματίας αυτός που το ανακάλυψε κι αυτό αντικατοπτρίζετε πλήρως στα ιδανικά ενός απ τους μεγαλύτερους επιστήμονες που πέρασαν το 18ο/19ο αιώνα,τον Νικολα Τέσλα.
Οπως καταλαβαίνεις ο άνθρωπος σήμερα δεν πάσχει από έλλειψη θρησκευτικής υποταγής αφού αυτή υπάρχει εν αφθονία αλλά από αξίες και ιδανικά.
Το ότι οι αμερικάνοι πχ δε δίνουν μια για τον κσομο της αφρικανικης ηπείρου αυτό δε σημαίνει ότι αν σταματήσουν οι διαστημικές έρευνες αυτομάτως θα σωθούν ,απεναντίας μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά όλοι χωρίς να στερείτε ο άνθρωπος την όποια εξέλιξη.
Βλέπεις ο χριστιανικός τρόπος σκέψης απέχει κατά πολύ απ τον 'ανθρώπινο φιλοσοφικό'.Οι ανθρωποι ως οντα ειναι τα χειριστα σε αυτη την γη. Δεν υπαρχουν λαθη σε αυτα που ειπε ο Χριστος και ουτε στην Αγια γραφη. Λαθη υπαρχουν στα ατελη μυαλα των ανθρωπων. Οι ανθρωποι ειναι αυτοι που δημιουργουν πυρηνικες κεφαλες,οι ανθρωποι κανουν τις σταυροφοριες,οι ανθρωποι φτιαχνουν αιρεσεις κανοντας ομαδικες αυτοκτονιες
Αν ανατρέξεις λίγα πόστ ποιό πίσω θα δεις τα της γραφής σας κι απ'ότι βλέπω έτσι όπως το θέτεις ανεξάρτητα αν πας στην εκκλησία ή όχι ασπάζεσαι πλήρως τα θεοπνευστα έργα του χριστιανισμου.
Η εγώ λοιπόν δεν ξερω να διαβάζω ή εσείς τα παραβλέπετε σκόπιμα.Οι μεγαλύτεροι και ποιό εγκληματικοί πόλεμοι στη γη έγιναν και γίνονται υπό τις διαταγές του θεού.
Στο μυαλό του κόσμου όμως έμεινε μόνο ένα εγκληματικό πρόσωπο,αυτό του χίτλερ.
Αγοείς ότι ο Ελληνισμός υπέστη τη μεγαλύτερη γενοκτονία απ τον χριστιανισμό κι αυτό το δόγμα το υπερασπίζεστε ακόμα και σήμερα,κατι δηλ σαν δουμε τους εβραιους να ασπαζονται τους γερμανους για την γενοκτονία που υπέστησαν......αυτό κανετε εσείς.
Οι ιεροί απεσταλμένοι του θεού και κατά κύριο λόγο τα ιερατεία της αγγλίας(πρωτοστάτες και αρχηγοί) της ολλανδίας και της ισπανίας του μεσαίωνα κατέσφαξαν κατά εκατομύρια τους αυτόχθονες ινδιάνους για την κατάκτηση και τον ευνοχουσμό των εδαφών και της φύσης γενικότερα αλλά και για την άρνησή τους να υποταγούν στο παραληρημα του χριστιανισμού δημιουργώντας την Νεα Αγγλία,τη σημερινή δηλ ΗΠΑ.
Ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει απ τις σφαγές των χριστιανων.
Κι όσοι επιρίπτουν ευθύνες στον ανθρώπινο παράγοντα ας κοιτάξουν τη βίβλο.....σκοτώστε,σκοτώστε,σκοτώστε είναι το σύνθημα του θεού σας.
Αυτό έχουν ως σύνθημα οι θρησκευτικοί δολοφόνοι όπως ο μπους που πολεμάνε με το σταυρό στο χέρι.Οι αιρέσεις επίσης προκύπτουν από ένα και μόνο δόγμα,τον χριστιανισμό.
Είναι τα χιλιάδες παράγωγα που προκύπτουν καθώς εσείς οι ίδιοι οι πιστοί δεν μπορείτε να συμφωνήσετε μεταξύ σας.
Δεν περιμέναμε κανέναν χαζοπροφήτη ή χριστό για να διατυπώσει αυτά που έγραψαν αρκετούς αιώνες πριν οι έλληνες.
Για τους εβραίους μπορεί να φάνταζαν θεικά και εξωγήινα για μας όχι. -
A ρε ελληναραδες
Περί εκκλησίας