-
οχι ρε μαγκα δεν τους προσκυνω,δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι ομως.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οταν το ανηψάκι μου που είναι 6 ετών,εν έτη 2009 η δασκάλα του διδάσκει σε ερώτημά του ότι το φαινόμενο της εναλλαγής ημέρας/νύχτας οφείλετε στο γεγονός ότι ο θεούλης τραβάει με σχοινιά τον ήλιο και το φεγγάρι αντίστοιχα
Αν μου έλεγε κάτι τέτοιο το παιδί μου θα έκανα παράπονα στο διευθυντή. Έλεος δηλαδή...
Εγώ να δεις πως ανέβασα πίεση 200 χθες που μου τα έλεγε.
Η αδερφή μου φυσικά τους έχει γειωμένους αλλά μου λέει τι να κάνω?
Να πας της λέω και να την πιάσεις απ το αφτί,κι όχι χάιδεμα.....αυστηρή επίπληξη να μην το επαναλάβει γιατί θα έχει και συνέχεια.
Βέβαια στο χριστιανοταλιμπανικό καθεστώς που ζούμε υπάρχει και η εκδοχή να φάει ban το παιδί και να είναι στο στόχαστρο.
Απ την άλλη μια μέθοδος είναι αποτελεσματική.
Ηδη απ τα 6 χρόνια Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.
Ετσι θα έχει το παιδί σε βάθος χρόνου ένα άμεσο πρότυπο σύγκρισης οπότε της λέω όταν θα έχει γίνει 18 μόνη της η μικρή θα έχει απορίψει τις εβραιοχριστιανικές χαζοπροφητείες και τα παραμύθια.
Ο εφιάλτης του δόγματος φυσικά,απαιτεί χρόνο αλλά διαφορετικά δεν γίνετε.Αν ακολουθει κατα γραμμα τους Αρχαιους Ελληνες το πιθανοτερο ειναι να θελει να την βιασεις οταν μεγαλωσει ή να συμμετεχει σε οργια ή να γινει λεσβια. Μπορουμε να παρουμε τα θετικα στοιχεια απο τους Αρχαιους Ελληνες ,αλλα σου λεω κατι για μια ακομη φορα και βαλτο καλα στο μυαλο σου. ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΣ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αν ακολουθει κατα γραμμα τους Αρχαιους Ελληνες το πιθανοτερο ειναι να θελει να την βιασεις οταν μεγαλωσει ή να συμμετεχει σε οργια ή να γινει λεσβια.
...Θεός
-
Ο Σωκρατης ηξερε πολυ καλα ,γιατι πιστευε σε κατι ανωτερο. Η σοφια του ,τον εκανε να αντιλληφθει τις ατελειες του ανθρωπου και ετσι στραφηκε σε μια ανωτερη δυναμη.
Θα περιμένουμε πολύ mjacob ?
-
Οτι θες διαβαζεις και οτι θες γραφεις μου φαινεται.
Οι τρεις ιεράρχες σας είναι άγιοι άνθρωποι και κομμάτι της επίσημης ορθοδοξίας?
Τους προσκυνάτε δηλ ναι η οχι?Ασε τι προσκυναμε εμεις. Σου ειπα και την αλλη φορα οτι οσοι πιστευουμε στον Θεο, δεν σημαινει οτι κανουμε οτι μας λεει η τωρινη εκκλησια.
Πιστεύετε σε συγκεκριμένο θεό κι αυτό έχει διαφορά.
Απ την άλλη δεν καταλαβαίνω τα περί 'τωρινής' εκκλησίας ή παλιότερης.
Δηλ απορίπτεις τα περι θεοπνευστίας ευαγγέλιά σας?
Τον άγιο ιωάννη τον χρυσόστομο δηλ αν πας σε μια εκκλησία κι ανάψεις κερί δε θα φιλησεις την εικονα του?ΥΓ.Για τα υπόλοιπα το απόγευμα....
-
[...]αλλα σου λεω κατι για μια ακομη φορα και βαλτο καλα στο μυαλο σου. ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΣ.Εν αντιθέσει ας πούμε με αυτά που έφτιαξε ο Θεός (π.χ. τον άνθρωπο) που είναι επίσης ατελή
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο Σωκρατης ηξερε πολυ καλα ,γιατι πιστευε σε κατι ανωτερο. Η σοφια του ,τον εκανε να αντιλληφθει τις ατελειες του ανθρωπου και ετσι στραφηκε σε μια ανωτερη δυναμη.
Θα περιμένουμε πολύ mjacob ?
Κάτσε τώρα γιατί εκτός από το Κενό_Μέσα_Μου, έχουν υπάρξει και απανωτά πλήγματα με τον koutsan να απαντάει σε τεχνικές ερωτήσεις κι έχω χάσει τα λόγια μου
Δεν μας είπε όμως. Ο Σωκράτης στράφηκε προς μια ανώτερη δύναμη... βρήκε τίποτα; Το παράδειγμα της σοφίας του, εγώ προτρέπω όλους τους ομοϊδεάτες του να το ακολουθήσουν [τρίτης κατηγορίας, ξέρω, αλλά τι να κάνεις ]
-
Οταν το ανηψάκι μου που είναι 6 ετών,εν έτη 2009 η δασκάλα του διδάσκει σε ερώτημά του ότι το φαινόμενο της εναλλαγής ημέρας/νύχτας οφείλετε στο γεγονός ότι ο θεούλης τραβάει με σχοινιά τον ήλιο και το φεγγάρι αντίστοιχα
Αν μου έλεγε κάτι τέτοιο το παιδί μου θα έκανα παράπονα στο διευθυντή. Έλεος δηλαδή...
Εγώ να δεις πως ανέβασα πίεση 200 χθες που μου τα έλεγε.
Η αδερφή μου φυσικά τους έχει γειωμένους αλλά μου λέει τι να κάνω?
Να πας της λέω και να την πιάσεις απ το αφτί,κι όχι χάιδεμα.....αυστηρή επίπληξη να μην το επαναλάβει γιατί θα έχει και συνέχεια.
Βέβαια στο χριστιανοταλιμπανικό καθεστώς που ζούμε υπάρχει και η εκδοχή να φάει ban το παιδί και να είναι στο στόχαστρο.
Απ την άλλη μια μέθοδος είναι αποτελεσματική.
Ηδη απ τα 6 χρόνια Αρχαία Ελληνική Γραμματεία.
Ετσι θα έχει το παιδί σε βάθος χρόνου ένα άμεσο πρότυπο σύγκρισης οπότε της λέω όταν θα έχει γίνει 18 μόνη της η μικρή θα έχει απορίψει τις εβραιοχριστιανικές χαζοπροφητείες και τα παραμύθια.
Ο εφιάλτης του δόγματος φυσικά,απαιτεί χρόνο αλλά διαφορετικά δεν γίνετε.Αν ακολουθει κατα γραμμα τους Αρχαιους Ελληνες το πιθανοτερο ειναι να θελει να την βιασεις οταν μεγαλωσει ή να συμμετεχει σε οργια ή να γινει λεσβια. Μπορουμε να παρουμε τα θετικα στοιχεια απο τους Αρχαιους Ελληνες ,αλλα σου λεω κατι για μια ακομη φορα και βαλτο καλα στο μυαλο σου. ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΣ.
Λεσβία θα γίνει αν θα διαβάσει τις ιστορίς της βίβλου περί Λωτ που έδωσε τις κόρες του να τις πηδηξει ολο το χωριό και μετά τις πηδηξε ο ιδιος για να τις τεκνοποιήσει.
Εκεί μέσα θα βρει πλήθος οργίων,εντολές θανάτου απ τον ίδιο τον θεο και αιμομιξίες.
Το πλέον ποιό επικίνδυνο θρησκευτικό κατασκεύασμα υποταγής που επινόησαν ποτέ αρωστημένα (εβραικά) ανθρώπινα μυαλά.Είναι επόμενο με αυτά τα δεδομένα να στρέφεστε κατά των αρχαίων επιφανών που έβαλαν τα γυαλιά στο παγκόσμιο στερέωμα και να ανυψώνετε τους εβραίους χαζοπροφήτες σας,αυτά σας διδάσκει άλλωστε το δόγμα σας την εβραιολατρεία.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
[...]αλλα σου λεω κατι για μια ακομη φορα και βαλτο καλα στο μυαλο σου. ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΣ.
Εν αντιθέσει ας πούμε με αυτά που έφτιαξε ο Θεός (π.χ. τον άνθρωπο) που είναι επίσης ατελή
τον ανθρωπο ο θεος τον εφτιαξε τελειο αλλα μονος του χαλασε,η μαλλον τον χαλασε ο σατανας.
μην παριστανεις τον ψαλτη του G60 γινεται κουραστικο.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Λεσβία θα γίνει αν θα διαβάσει τις ιστορίς της βίβλου περί Λωτ που έδωσε τις κόρες του να τις πηδηξει ολο το χωριό και μετά τις πηδηξε ο ιδιος για να τις τεκνοποιήσει.
Εκεί μέσα θα βρει πλήθος οργίων,εντολές θανάτου απ τον ίδιο τον θεο και αιμομιξίες.
Το πλέον ποιό επικίνδυνο θρησκευτικό κατασκεύασμα υποταγής που επινόησαν ποτέ αρωστημένα (εβραικά) ανθρώπινα μυαλά.Είναι επόμενο με αυτά τα δεδομένα να στρέφεστε κατά των αρχαίων επιφανών που έβαλαν τα γυαλιά στο παγκόσμιο στερέωμα και να ανυψώνετε τους εβραίους χαζοπροφήτες σας,αυτά σας διδάσκει άλλωστε το δόγμα σας την εβραιολατρεία.
σου ειχα απαντησει για τον ΛΩΤ αλλα εκανες τουμπεκακι
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
[...]αλλα σου λεω κατι για μια ακομη φορα και βαλτο καλα στο μυαλο σου. ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΣ.
Εν αντιθέσει ας πούμε με αυτά που έφτιαξε ο Θεός (π.χ. τον άνθρωπο) που είναι επίσης ατελή
τον ανθρωπο ο θεος τον εφτιαξε τελειο αλλα μονος του χαλασε,η μαλλον τον χαλασε ο σατανας.
Επειδή αποφεύγεις παραδειγματικά λοιπόν περί υβριστικών χαρακτηρισμών.
**Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 18, 113: «...οι Ελληνες φερουν λογους ματαιους και ακαθαρτους...»
Ιωαννης Χρυσοστομος «Ελληνες Πατερες της εκκλησιας» τομος 18, 115: «οι Ελληνες ειναι κυλιομενοι ομου με πορνους και μοιχους...»**
Εδώ ποιόν πρέπει να βρίσω,την αρχαία θρησκεία των μάγιας ή μήπως τον Θεό Αμμωνα?
Που μου θίγεστε κι όλας -
Το τέλειο ως τέλειο δεν χαλάει. Αν χαλάει δεν ήταν τέλειο.
Άσε που ποτέ δεν ήταν τέλειος ο άνθρωπος, όπως και οτιδήποτε υλικό, οπότε καλύτερα να ξαναδιαβάσεις λίγο τη θεωρία, γιατί σε βλέπω να κόβεσαι τελικά και να καταλήγεις σε καμιά κόλαση.Όχι τπτ άλλο, αλλά μια ελπίδα έχουμε κι εμείς, ότι θα γλυτώσουμε από τους χριστιανούς εκεί κάτω. Μη μας το μαμήσετε κι αυτό
-
ετσι ημασταν ρε φιλε τοτε ,τι να κανουμε να ταλλαξουμε.
ειδωλολατρες ημασταν. -
σου ειχα απαντησει για τον ΛΩΤ αλλα εκανες τουμπεκακι
Τι είχες απαντήσει?
Τις κόρες του τις έδωσε να τις περάσει ένα χέρι το χωριό για να μην μολυνθούν οι παρθένοι άγγελοι και πάνε μαζί τους.
Μετά τις πέρασε κι ίδιος ένα χέρι για να διαιωνιστεί το είδος!!!!!!
Εχει κι άλλα αν θες,δεν είναι μόνο αυτά.Μπράβο σας.....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το τέλειο ως τέλειο δεν χαλάει. Αν χαλάει δεν ήταν τέλειο.
Άσε που ποτέ δεν ήταν τέλειος ο άνθρωπος, όπως και οτιδήποτε υλικό, οπότε καλύτερα να ξαναδιαβάσεις λίγο τη θεωρία, γιατί σε βλέπω να κόβεσαι τελικά.απο την στιγμη που εφαγαν ο αδαμ και η ευα απο το δεντρο της γνωσης χαλασε ο ανθρωπος.
αυτα βεβαια εχουν μεταφορικη εννοια που κανεις απο τους εξυπνους σαν εσενα και καποιους
αλλους εδω μεσα και σε ολο το κοσμο δεν μπορεσαν ποτε να εξηγησουν.
οποτε αυτα για την θεωρια ειναι λιγο δυσκολο να τα εξηγησουμε. -
ειδωλολατρες ημασταν.Ειδολωλάτρες ,πτωματολάτρες και εικονολάτρες είστε εσείς.
Δεν είστε σε θέση να κρίνετε έναν πολιτισμό του οποίου η θρησκεία δεν ήταν αυτοσκοπός και δόγμα.
Φυσικά αδυνατείτε να κατανοήστε την ελευθερία σκέψεως εν αντιθέση με το καμτσίκι που σας επιβάλει ο εβραίος θεός σας.
Κι εκεί είναι που έχετε το μεγαλύτερο πρόβλημα οι εβραιοχριστιανοί,στο να διαχωρίστε επιτέλους την πραγματικότητα με την μυθολογία. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τι είχες απαντήσει?
Τις κόρες του τις έδωσε να τις περάσει ένα χέρι το χωριό για να μην μολυνθούν οι παρθένοι άγγελοι και πάνε μαζί τους.
Μετά τις πέρασε κι ίδιος ένα χέρι για να διαιωνιστεί το είδος!!!!!!
Εχει κι άλλα αν θες,δεν είναι μόνο αυτά.Μπράβο σας.....
γιατι νομιζεις καταστραφηκαν τα σοδομα και γομορα;
αυτοι οι αγγελοι τα καταστρεψαν. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ειδωλολατρες ημασταν.Ειδολωλάτρες ,πτωματολάτρες και εικονολάτρες είστε εσείς.
Δεν είστε σε θέση να κρίνετε έναν πολιτισμό του οποίου η θρησκεία δεν ήταν αυτοσκοπός και δόγμα.
Φυσικά αδυνατείτε να κατανοήστε την ελευθερία σκέψεως εν αντιθέση με το καμτσίκι που σας επιβάλει ο εβραίος θεός σας.
Κι εκεί είναι που έχετε το μεγαλύτερο πρόβλημα οι εβραιοχριστιανοί,στο να διαχωρίστε επιτέλους την πραγματικότητα με την μυθολογία.τι μους λες ρε φιλε τωρα ,ολο αγαλματακια και παραμυθακια ηταν τοτε.
δεκα φιλοσοφουσαν και ολοι οι αλλοι δουλευαν σαν ζωα υπο τον φοβο των θεων του ολυμπου.
δημοκρατια σου λεει μετα. -
απο την στιγμη που εφαγαν ο αδαμ και η ευα απο το δεντρο της γνωσης χαλασε ο ανθρωπος.
αυτα βεβαια εχουν μεταφορικη εννοια που κανεις απο τους εξυπνους σαν εσενα και καποιους
αλλους εδω μεσα και σε ολο το κοσμο δεν μπορεσαν ποτε να εξηγησουν.
οποτε αυτα για την θεωρια ειναι λιγο δυσκολο να τα εξηγησουμε.italakia, το ότι δεν έχεις καταλάβει κάποια πράγματα, και ως εκ τούτου αδυνατείς και να τα εξηγήσεις, δεν σημαίνει ούτε ότι δεν τα έχουν εξηγήσει κι άλλοι, ούτε ότι δεν έχουν γίνει κατανοητά.
[G60 mode]Το ότι οι αμόρφωτοι ψαράδες σας δεν κατάφεραν να εξηγήσουν τίποτα από αυτά που έλεγαν και τους κορόιδευε όλος ο κόσμος, δεν είναι γιατι δεν υπάρχει εξήγηση. Είναι απλώς επειδή ήταν αμόρφωτοι. Άλλοι, ναι ναι αυτοί από τους οποίους τα διάβασαν και οι ψαράδες και ψάρωσαν, μια χαρά τα είχαν εξηγήσει. Αργότερα βέβαια τα εξήγησαν-επέκτειναν κι άλλοι[/G60 mode]
Πως το λένε ρε italakia, το τέλειο ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ γιατί είναι ΤΕΛΕΙΟ. Ό,τι χαλάει -φθείρεται κλπ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ αλλά ΦΘΑΡΤΟ.
Απλό δεν είναι;Λοιπόν, σε παρακάλω. Πρόσεχε μη κάνεις καμιά μλκία και κοπείς στη θεωρία και καταλήξεις στην κόλαση. Σε παρακαλώ δλδ, κάπου πρέπει να μπορούμε να γλυτώσουμε από τους χριστιανούς. Δεν ζητάω πολλά
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Λοιπόν, σε παρακάλω. Πρόσεχε μη κάνεις καμιά μλκία και κοπείς στη θεωρία και καταλήξεις στην κόλαση. Σε παρακαλώ δλδ, κάπου πρέπει να μπορούμε να γλυτώσουμε από τους χριστιανούς. Δεν ζητάω πολλά
απτην θεωρια κανεις δεν πηγε στην κολαση,μονο απτις πραξεις του.
Περί εκκλησίας