-
Εκκλησιαστικό τοπικό χωρίς Ιταλάκια είναι σαν Μ παρασκευή χωρίς κοψίδια
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Best thread!
Italakia κριμα που κοβεις το internet, πως θα συμμετεχεις τωρα.Βεβαια ειναι του διαβολου πραγματα αυτα....
διωχνω τον σατανα ετσι
-
-
Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα και η μίνι σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες, τα πράγματα ήταν λίγο αλλόκοτα για μένα. Ιδιαίτερα όταν έκανα ένα ταξίδι στην Ιταλία, λίγο μετά τη μετάδοση της σειράς, η κατάσταση ήταν σχεδόν εκτός ελέγχου. Όπου πήγαινα, έβλεπα τον κόσμο να με αντιμετωπίζει με δέος. Στα εστιατόρια, στα μαγαζιά, στα μπαρ, όλοι αντιδρούσαν λες και είχαν μπροστά τους τον ίδιο τον Χριστό. Ο κόσμος παραμέριζε για να περάσω και οι ηλικιωμένες κυρίες μου φιλούσαν τα χέρια κι έκαναν το σταυρό τους. Στην αρχή, προσπάθησα να το δω με χιούμορ αλλά σιγά-σιγά η κατάσταση άρχισε να με αποδιοργανώνει ψυχολογικά. Έπειτα ήταν και το θέμα της εξέλιξης της καριέρας μου, που έμοιαζε να έχει τελειώσει εκεί. Κανένας σκηνοθέτης και κανένας υπεύθυνος διανομής δεν ήθελε να προσλάβει τον ‘Χριστό’ για να παίξει κάποιο ρόλο τελείως διαφορετικό. Όλοι πίστευαν πως είχα χαρακτηριστεί. Όλα αυτά μου δημιούργησαν τεράστια ψυχολογικά προβλήματα, που έκανα χρόνια για να τα ξεπεράσω. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος από τον Θεό που ερμήνευσα αυτό τον συγκλονιστικό ρόλο και ένιωσα τη χάρη Του. Επίσης, νιώθω τυχερός γιατί ξέρω ότι γενιές και γενιές παιδιών έχουν μεγαλώσει έχοντας στο μυαλό τους τη δική μου εικόνα όταν σκέφτονται τον Χριστό. Δεν είναι και λίγο αυτό, ε;.τελικα αναστηθικε
-
Βιάζεσαι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΒιάζεσαιΌλοι μας...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βιάζεσαισκοντάφτεις
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Μη μου συγχίζεσαι μάστορα....
Άντε γιατί πάλι θα μου λές οτι σου κάνω λογοκρισία και θα ξανααποχωρήσεις...ουτως η αλλος σε κανα μηνα κοβω το ιντερνετ οποτε δεν θα εχει νοημα .
και να ξερεις οτι με επεισε καποιος χρηστης και δεν αποχωρησα την προηγουμενη φορα
διαφορετικα θα ημουν ηδη παρελθον απο το φορουμ.Μη λες τέτοιες κουβέντες, σκίζεται η καρδιά μου και είμαι ήδη τεθλιμμένος τα μάλα με το θάνατο του Κυρίου ...Χρωστώ προσωπικά αιώνια ευγνωμοσύνη στον άγνωστο συμφορουμίστα που γλύτωσε το forum από τέτοια λαχτάρα...
Ο Θέος να τον έχει καλά και να τον φροντίζει όπως το ίδιο του το παιδί
-
Γιατι δεν εισαι στον Επιταφιο;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Άντε γιατί πάλι θα μου λές οτι σου κάνω λογοκρισία και θα ξανααποχωρήσεις...ουτως η αλλος σε κανα μηνα κοβω το ιντερνετ οποτε δεν θα εχει νοημα .
και να ξερεις οτι με επεισε καποιος χρηστης και δεν αποχωρησα την προηγουμενη φορα
διαφορετικα θα ημουν ηδη παρελθον απο το φορουμ.Μη λες τέτοιες κουβέντες, σκίζεται η καρδιά μου και είμαι ήδη τεθλιμμένος τα μάλα με το θάνατο του Κυρίου ...Χρωστώ προσωπικά αιώνια ευγνωμοσύνη στον άγνωστο συμφορουμίστα που γλύτωσε το forum από τέτοια λαχτάρα...
Ειρωνεια τριτης κατηγοριας ..
-
Όντως πεσμένος είναι ο κουτσάν
Παίζει να φταει και η κατάνυξη βέβαια -
Δώστε στο λαό μια ειρωνεία πρώτης και μία δεύτερης κατηγορίας να καταλάβουμε κι εμείς τη διαφορά
-
εμένα μου φάνηκε ΑΑΑΑΑ πάντως
είμαι χαμηλού επιπέδου βεβαια
-
Κι εμένα πολύ ταιριαστή μου φάνηκε στην πρόταση την οποία σατυρίζει. Γι' αυτό και ζήτησα τη βοήθεια του (έμπειρου) κοινού
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ειρωνεια τριτης κατηγοριας ..
επειδη ξερω ποσο με συμπαθεις , θα σου αποκαλυψω οτι εγω ημουν ο αγνωστος συμφορουμιστας
ο ιταλακιας ειναι θεος αν και με τα περι θρησκειας διαφωνω καθετα μαζι του
-
αφήστε που με τις μεγαλύτερες κατηγορίες, είχαμε και προβλήματα κατανόησης και άρχιζαν οι ερωτήσεις
-
Εξαλλου θεμα μονο ειρωνιας και εξυπνης ατακας εχει καταληξει (;) το παρον θεμα .
pub #2 -
Το αντιδοτο της ξεροκεφαλιας!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατι δεν εισαι στον Επιταφιο;
σε καιρό ισχνών αγελάδων , στην ΕΛΛΑΔΑ , το αγιον φως θα ερθει με πτηση της ολυμπιακής, και μετά με 17 άλλες πτήσεις θα το μεταφέρουν στις ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ !!!!!!!!
ΠΛΗΡΩΝΕ Μ....ΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!!!
-
και με τι ηθελες να το φερουν με τα ποδια
αλλος ενας επαναστατης
Περί εκκλησίας