-
Για τον συγκεκριμένο το έχω απορία, αν πουλάει τρέλα ή έχει κάψει φλάτζα
-
για ποιον λετε;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
για ποιον λετε;Για τον παρακάτω.
http://el.wikipedia.org/wiki/Χ�% ... E%AC%CF%82
Είναι σίγουρα μαθαυστό και τακαπληκτικό το να ρομπούμε να βαδιάζουμε στο ραπόν ρόφουμ μείκενα αμότων που έχουν για νωιπρό ένα τσάμο τέτοιους.
-
Μάνο οι σπουδές ενός ανθρώπου ούτε τον ίδιο βελτιώνουν , εάν δεν υπάρξει και πνευματική καλλιέργεια και γενικά θεωρώ πως μπορεί να τον κάνουν από αλαζόνα έως παροπιδικό ως άτομο.
Συγκεκριμένα δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει τον κύριο αλλά θα έλεγα πως εάν οι ιδέες που εκφράζει δεν είναι πραγματικά αποτέλεσμα πνευματικής ( με την ορθή έννοια ) διαδικασίας ή είναι προφανώς πως κοιτάζει προς πεδία που δεν είναι γόνιμα ή δεν θέλουμε , ως έθνος κτλ , να βαδίσουμε τότε μάλλον ή ενδεχομένως να έχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για τον συγκεκριμένο το έχω απορία, αν πουλάει τρέλα ή έχει κάψει φλάτζακαλά. καθίστε εσείς και ακούστε το μπόγια και μετά αναρωτηθείτε εάν έχει λαλήσει
είμαι περίεργος γιατί κάποιος από την Εξουσία δεν τους πετάει κανένα κόκαλο να γλείψουν. Και μετά να δεις για πότε βγάζουν το σκασμό
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Συμφωνω με ολα αυτα. Και μαλιστα ενδιαφερομαι για μενα (δαιμονισμενος).
Τι με συμβουλευετε να κανω ?
Στη δικια σας περιπτωση παρατηρησατε καποια βελτιωση ?
Το 'σατανα' γιατι με Σ (κεφαλαιο) ? Δεν το περιμενα αυτο απο εσας (ενα θρησκευομενο ανθρωπο).Η βελτίωση στη ζωή μου ήταν τεράστια! Τόση, που να αναρωτιέμαι γιατί ήμουν σε λήθαργο όλα τα προηγουμενα χρόνια. Εξ άλλου αν δεν έβλεπα μεγάλη βελτίωση δεν θα είχα διαμορφώσει αυτήν την θετική άποψη για τον Θεό.
Αλλά το ερώτημα είναι πώς ο καθένας μας ερμηνεύει τον όρο βελτίωση. Εγώ εννοώ την ποιότητα της ζωής μου, με την έννοια ότι είμαι πιο ήρεμος, πιο αισιόδοξος, πιο ευτυχής, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Και δεν είμαι και καλός Χριστιανός, όπερ έχω να ωφεληθώ πολύ περισσότερο, αν προσεγγίσω τον Θεό περισσότερο!
Δεν είμαι σε θέση να συμβουλεύω. Ούτε αποτελώ πρότυπο. Οι πατέρες πάντως λένε ότι η ουσιαστική ζωή μας ως Χριστιανών ξεκινάει όταν επιλέξουμε έναν πνευματικό και ακούσουμε τις δικές του συμβουλές.
Το Σατανάς δεν παίζει ρόλο αν γράφεται με μικρό η κεφαλαίο. Σημασία έχει αν στη ζωή μας αντιστεκόμαστε στους πειρασμούς που μας βάζει, ή αν ενδίδουμε.Δεν ξερω ποιος κανει πλακα σε ποιον.
δεν ειναι κακο που καποιος εχει αντιθετη αποψη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[...]
Είναι σίγουρα μαθαυστό και τακαπληκτικό το να ρομπούμε να βαδιάζουμε στο ραπόν ρόφουμ μείκενα αμότων που έχουν για νωιπρό ένα τσάμο τέτοιους.Αυτό το έγραψες βάσει εκείνου που είχε κυκλοφορήσει, ότι ακόμα κι αν αναδιατάξεις τα γράμματα των λέξεων μπορείς κανείς να τα διαβάζει χωρίς δυσκολία; Ή απλώς μια συλλαβή 'για πλάκα';
-
Για πλάκα. Σιγά μην έγραφα σοβαρά όταν ογκόλιθοι σκέψης έχουν αποφανθεί οριστικά κατά του χαζούλιακα.
Σκέψου δηλαδή να έμπαινε ο άνθρωπος στο φόρουμ για να γράψει πέντε αράδες, έτσι από βίτσιο. Ούτε διαιτητής ποδοσφαίρου σε ντέρμπυ... -
Όχι ρε γμτ... μας παράτησε η Παναγιά κι οι Ουρανοί, θα μας παρατήσει κι ο Γιανναράς Ουαί !
Μ' έπιασε ένα σφίξιμο στην καρδιά τώρα...ΕΕΠ δεν αναφέρονταν στο Γιανναρά αυτοί οι βλάσφημοι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι σίγουρα μαθαυστό και τακαπληκτικό το να ρομπούμε να βαδιάζουμε στο ραπόν ρόφουμ μείκενα αμότων που έχουν για νωιπρό ένα τσάμο τέτοιους.
Οσον αφορα εμενα, θεωρω οτι ειμαι εξ ορισμου εξυπνοτερος απο καποιον που πιστευει σε παναγιτσες, νεκραναστασεις, διαβολους και τριβολους. Οταν αυτος ο καποιος δε εχει χαραμισει τη μικρη ζωη του (η οποια να σημειωσω εδω οπου να'ναι τελειωνει ενω εγω ειμαι νεος -lulz PWNED!!) σπουδαζοντας θεολογια, τοτε ειναι ξεκαθαρο οτι βρισκομαι σε ανωτερο σκαλοπατι της τροφικης αλυσιδας απο αυτον.
Το γεγονος οτι ειναι καθηγητης δεν μου λεει και πολλα οσο ισχυουν τα παραπανω. Και ενας χιμπατζης μπορει να μαθει πολλα κολπα (να δινει χειραψια και αλλα που μαθαινουν στους ζωολογικους κηπους) αλλα at the end of the day θα ειναι παντα χιμπατζης.
Παραθετω λοιπον μια αντικειμενικη συγκριση μεταξυ εμου και του κ Γιανναρα:
Ειμαι πιο εξυπνος, ειμαι πιο νεος, πιο ομορφος, τρεχω πιο γρηγορα, ειμαι πιο δυνατος, ειμαι προτιμοτερος για σεξουαλικη αναπαραγωγη (100αδες γυναικες που τους εχω χαρισει απλοχερα την ηδονη συνιστουν skye και δεν κανω καθολου πλακα, οι γυναικες απλα τρελαινονται οταν κανουμε σεξ), εχω προσαρμοστει καλυτερα στην εποχη μου -ξερω C++ και δεν φοβαμαι 5-6 αδεσποτα, ξερω να γραψω εκθεση πανελληνιων και να μενω στο θεμα, εχω περασει σε ανωτερη σχολη απ'τη θεολογια και η λιστα μπορει να συνεχιστει μεχρι το απειρο. Γενικα ειμαι ΑΝΩΤΕΡΟΣ του και τον νικαω σε ολους τους τομεις. Οποτε τον εχω σιγουρα για πρωινο αυτον και αλλους 10 σαν και αυτον. Anytime.
-
οποιος υπερηφανευεται θα ταπεινωθει
-
μη του λες τέτοια (για ταπεινώσεις) γιατί τον ερεθίζεις
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οσον αφορα εμενα, θεωρω οτι ειμαι εξ ορισμου εξυπνοτερος απο καποιον που πιστευει σε παναγιτσες, νεκραναστασεις, διαβολους και τριβολους. Οταν αυτος ο καποιος δε εχει χαραμισει τη μικρη ζωη του (η οποια να σημειωσω εδω οπου να'ναι τελειωνει ενω εγω ειμαι νεος -lulz PWNED!!) σπουδαζοντας θεολογια, τοτε ειναι ξεκαθαρο οτι βρισκομαι σε ανωτερο σκαλοπατι της τροφικης αλυσιδας απο αυτον.
Το γεγονος οτι ειναι καθηγητης δεν μου λεει και πολλα οσο ισχυουν τα παραπανω. Και ενας χιμπατζης μπορει να μαθει πολλα κολπα (να δινει χειραψια και αλλα που μαθαινουν στους ζωολογικους κηπους) αλλα at the end of the day θα ειναι παντα χιμπατζης.
Παραθετω λοιπον μια αντικειμενικη συγκριση μεταξυ εμου και του κ Γιανναρα:
Ειμαι πιο εξυπνος, ειμαι πιο νεος, πιο ομορφος, τρεχω πιο γρηγορα, ειμαι πιο δυνατος, ειμαι προτιμοτερος για σεξουαλικη αναπαραγωγη (100αδες γυναικες που τους εχω χαρισει απλοχερα την ηδονη συνιστουν skye και δεν κανω καθολου πλακα, οι γυναικες απλα τρελαινονται οταν κανουμε σεξ), εχω προσαρμοστει καλυτερα στην εποχη μου -ξερω C++ και δεν φοβαμαι 5-6 αδεσποτα, ξερω να γραψω εκθεση πανελληνιων και να μενω στο θεμα, εχω περασει σε ανωτερη σχολη απ'τη θεολογια και η λιστα μπορει να συνεχιστει μεχρι το απειρο. Γενικα ειμαι ΑΝΩΤΕΡΟΣ του και τον νικαω σε ολους τους τομεις. Οποτε τον εχω σιγουρα για πρωινο αυτον και αλλους 10 σαν και αυτον. Anytime.
Ζωγράφισε πάλι ο skye.
-
οποιος υπερηφανευεται θα ταπεινωθειOποιος νομιζει οτι μπορει να ταπεινωσει τον skye he's more than welcome to try but leme give ya a lil warning, οι πιθανοτητες να φυγει wittadikk in da mouth ειναι τεραστιες
βαθια μιλαω (κ εμπειρικα).... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
οποιος υπερηφανευεται θα ταπεινωθει
Oποιος νομιζει οτι μπορει να ταπεινωσει τον skye he's more than welcome to try but leme give ya a lil warning, οι πιθανοτητες να φυγει wittadikk in da mouth ειναι τεραστιες
βαθια μιλαω (κ εμπειρικα)....μονος σου θα ταπεινωθεις φιλε μου χωρις καμια βοηθεια απο κανεναν.
μου φαινεται δεν το πιασες το νοημα -
μονος σου θα ταπεινωθεις φιλε μου χωρις καμια βοηθεια απο κανεναν.
μου φαινεται δεν το πιασες το νοημαlive wtt da AK
die wit da AK -
Ο χρήστης skye έγραψε:
live wtt da AK
die wit da AK -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μονος σου θα ταπεινωθεις φιλε μου χωρις καμια βοηθεια απο κανεναν.
μου φαινεται δεν το πιασες το νοημαlive wtt da AK
die wit da AKαν μπορεις γραφε στα ελληνικα,δεν ειναι μαγκια αυτο που κανεις τωρα,πιστεψε με.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
HAHHAHAHAHHA
crunkια
πλησιαζει επιπεδα lil jon, 8ball & mjg και gucci mane..
δεν ειναι για μενα αυτα, για μενα ειναι πιο απλα πραγματα (βλ NWA, grandmaster flash -το message πρεπει να'ναι απ'τα καλυτερα κομματια ανεξαρτητου ειδους μουσικης που εχω ακουσει)
τι φλωρος που ειμαι ε;
οχι νταξ μωρε χωνω κ crunk ενιοτε. trust me man, i do want them to be more gangsta and more straightforward, but this is just pointless.. απο'να σημειο κ μετα πεφτει το skip αβερτα. καλοι οι oasis αλλα αμα εχεις μαθει με beatles νταξ.. προτιμας το real thing u kno wot im sayin?
γενικα γουσταρω πολυ latin rap αλλα και γαλλια, κυριως NTM, πχ κατι τετοιο: http://www.youtube.com/watch?v=DA1-6tXSCDo
και uk τα 2 πρωτα του mike skinner απλα απαιχτα (τα αλλα ψιλομουφα)
http://www.youtube.com/watch?v=cr4TpXql ... re=relatedαν μπορεις γραφε στα ελληνικα,δεν ειναι μαγκια αυτο που κανεις τωρα,πιστεψε με.
sorry man, it just sorta slips out, δεν το κανω επιτηδες
-
OT
Ο χρήστης skye έγραψε:
...για μενα ειναι πιο απλα πραγματα (βλ NWA, grandmaster flash -το message πρεπει να'ναι απ'τα καλυτερα κομματια ανεξαρτητου ειδους μουσικης που εχω ακουσει)Να αναφέρεσαι στην αγαπημένη μου μπάντα με το πλήρες της όνομα.
**Grandmaster Flash & The Furious Five **sorry man, it just sorta slips out, δεν το κανω επιτηδες
Περί εκκλησίας