-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Aυτό το παιδί ώρες ώρες δεν μπορεί να συγκρατήθεί λίγο
Ορίστε τα αποτελέσματα τώραΑφού είστε κομμούνια και άπλυτοι, τι περιμένεις;
Εγώ αντιθέτως είμαι καθαρός σαν μικροαστός, επιπλέον έχω πουλήσει (και συνεχίζω να το κάνω με μια κάποια επιτυχία...) την υπεραξία μου για να βρίσκω γκομενάκια...Μ' αυτά και μ' αυτά θα πάω στην κόλαση, αλλά τουλάχιστον θα έχω παρέα... Ο koutsan έχει κλείσει και πρώτο τραπέζι πίστα, με φωτιές, φίδια, βασανιστήρια, S/M, bondage κλπ κλπ, μιλάμε θα είμαστε και πολύ άτομα, από Μάκης Ψωμιάδης και πάνω!
-
Eδώ βρέχει αγόρι μου δε μένουμε απλυτοι
Χαιρετίσματα στις αρκούδες, και την παναγία Σουμελά
Άργησες, δεν την παλεύω για κάψιμο -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eδώ βρέχει αγόρι μου δε μένουμε απλυτοι
Χαιρετίσματα στις αρκούδες, και την παναγία Σουμελά
Άργησες, δεν την παλεύω για κάψιμοTo ξέρω, έχω μείνει πίσω στο WSBK (Παγκόσμιο Superbikes...) και είπα να δω τους χαμένους αγώνες!
Καίμε και αύριο, πάλι δεν με βλέπω να δουλεύω σοβαρά, εκτός αν φάω το ξεχέσιμο...
Πρέπει να πάω για καμιά εξομολόγηση, τόσο βρισίδι που έχω ρίξει, να σώσω ό,τι προλαβαίνω!
(αυτό γράφτηκε για να είμαι on topic... ) -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
[...]Δεν τα πάω καλά με αυτά πάντως, κανενας ειδικότερος?
o aposal, αλλά νομίζω μας παράτησε
αφου ειστε καφροι τι να κανει ο ανθρωπος
Εμείς σας δοκιμάζουμε
Αλλά μερικοί φαίνεστε λίγο φυγόπονοι, και για να είμαι ειλικρινής αυτό θα μετρήσει αρνητικά στο παραδείσιο σκορ σαςΠονάν' οι χριστιανοί ωρέ ;
Για ανασυνταχτείτε λιγάκι και δεν σας βλέπω καλά Στο τέλος θα μείνει μόνο η Τελική Συνέντευξη και ξε'ς πως πάνε αυτά. Ο γνωστός του γνωστού και διαβλητές διαδικασίεςΚαι για να γίνω λίγο πιο πιστευτός [είστε και δύσπιστοι ] :
...νομίζω καλύτερα τώρα ! -
Σας πάω
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
οτι να ναι διαβαζετε
κυρίως βέβαια αυτό γράφει :
Αυτος που δεν φοβαται απλα εχει καταφερει η να περιορισει τον φοβο του ,να τον ελενξει,να τον κοντρολαρει απλα η να τον αποδεχθει και να περιμενει την μοιραια στιγμη εχοντας πησει τον εαυτο του οτι δεν μπορει να κανει τιποτα γι'αυτο.
[μετά από το να μπουν και μεγαλύτερα γράμματα, δεν νομίζω ότι απομένει και τπτ ]
Πως ακριβώς αντιλαμβανόσαστε το 'μη-φόβο' ;
Όταν λέμε ότι κάποιος 'δεν φοβάται' έναν κίνδυνο, τι λέτε να σημαίνει;To αστειο που ειναι φιλε μου?
Μηπως η προσεγγιση αυτη σε σπρωχνει στον Χριστιανισμο και σε ενοχλει?
Μηπως ησουν ηρωας στην εξοδο του Μεσολογγιου στην προηγουμενη ζωη σου και ξερεις απο τον φοβο του θανατου και γελας?
Ξερεις πολλους που τα 'πινουν' απο ευχαριστηση που θα πεθανουν ?
Η μηπως πινουν ξενοιαστοι καφεδακι στην Πλακα?
Και δεν εννοω να τρεμουν απο φοβο αλλα μονο να συνειδητοποιουν μεσα τους την φοβια εκεινης της στιγμης .Ποιος λογικος και φυσιολογικος ανθρωπος το αμφυσβητει αυτο?
Λαθος στιγμη διαλεξες να γελασεις και μαλιστα οταν δεν ξερεις τι θα παθεις ανα πασα στιγμη εσυ ο ιδιος !
Το δεν φοβαμαι δεν ισχυει στην πραξη.Ειναι μια φραση που λεγεται ειτε για εμψυχωση δικη μας η καποιου αλλου που προκειται να περασει μια τρομακτικη εμπειρια η θανατο.Κανενας δεν ειναι ικανος να νικησει αυτον τον φοβο εστω και της στιγμης!
Η επιστημη της ζωης αυτο λεει.
Και ειναι γρουσουζια να γελας με την ζωη !
Τωρα αν το ελεγε αυτο ενας ψυχολογος ισως σε βολευε αλλα παρτο απο μενα που δεν ειμαι.Εγινα απο μονος μου.
Η κριση μου βγαινει απο γεγονοτα και εμπειριες που συμβαινουν στην καθημερινη ζωη .
Δεν βγαζω αξιωματα και φιλοσσοφιες.
Αν γελας με την κριση μου αλλο τοσο γελαω και εγω με την δικη σου!
Δικαιωμα σου και δικαιωμα μου! -
Προσφορές δεν παίζουν; Πχ στους 3 Ιεράρχες ο 1 δώρο; Ή θα μας την πέσει το ΥΠΑΝ για παραβίαση της νομοθεσίας περί αθέμιτου ανταγωνισμού;
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
To αστειο που ειναι φιλε μου?
Μηπως η προσεγγιση αυτη σε σπρωχνει στον Χριστιανισμο και σε ενοχλει?
Μηπως ησουν ηρωας στην εξοδο του Μεσολογγιου στην προηγουμενη ζωη σου και ξερεις απο τον φοβο του θανατου και γελας?
Ξερεις πολλους που τα 'πινουν' απο ευχαριστηση που θα πεθανουν ?
Η μηπως πινουν ξενοιαστοι καφεδακι στην Πλακα?
Και δεν εννοω να τρεμουν απο φοβο αλλα μονο να συνειδητοποιουν μεσα τους την φοβια εκεινης της στιγμης .Ποιος λογικος και φυσιολογικος ανθρωπος το αμφυσβητει αυτο?
Λαθος στιγμη διαλεξες να γελασεις και μαλιστα οταν δεν ξερεις τι θα παθεις ανα πασα στιγμη εσυ ο ιδιος !
Το δεν φοβαμαι δεν ισχυει στην πραξη.Ειναι μια φραση που λεγεται ειτε για εμψυχωση δικη μας η καποιου αλλου που προκειται να περασει μια τρομακτικη εμπειρια η θανατο.Κανενας δεν ειναι ικανος να νικησει αυτον τον φοβο εστω και της στιγμης!
Η επιστημη της ζωης αυτο λεει.
Και ειναι γρουσουζια να γελας με την ζωη !
Τωρα αν το ελεγε αυτο ενας ψυχολογος ισως σε βολευε αλλα παρτο απο μενα που δεν ειμαι.Εγινα απο μονος μουΣυζητάμε για κορυφαίες ατάκες, οι οποίες εκφέρονται (αλλά και παρακολουθούνται βεβαίως, βεβαίως) με πολύ ψυχραιμία από ανθρώπους που ζουν πλάι μας και οι οποίοι αύριο μπορεί να μας χειρουργήσουν, να μας φτιάξουν το σπίτι, να επενδύσουν τα χρήματά μας ή να διδάξουν στο σχολείο, με περισσή σοβαρότητα, την έννοια της γρουσουζιάς
Και μετά συζητάμε για το αίσθημα ανασφάλειας λόγω αυξημένης εγκληματικότητας, το αίσθημα ανασφάλειας που δημιουργεί η του γιατρού σας (πχ) που πιστεύει στην παναγίτσα, σε αγγελάκια και στην γρουσουζιά το έχετε μετρήσει ποτέ ?
-
Το περι γρουσουζιας μπορεις να το παρεις οπως θες αν σε ενοχλει.Παρτο οπως θες και μην γραφεις οτι σε συμφερει.
Η γρουσουζια ειναι μεταφορικη εννοια του κακου που μπορει να σου συμβει και που κανενας επιστημονας επενδυτης ,γιατρος και οποιος αλλος σε βολευει δεν μπορει να προβλεψει.!
Μαθε λοιπον οτι μερικα πραγματα ειναι περε για περα απροσδιοριστα στην ζωη για σενα και για μενα και για αυτους που ανεφερες!
Μα τι γινεται τελος παντων ολοι ,εχετε βρει το ελιξηριο της ζωης!
Για να μαζευτουμε λιγο! -
Δεν άντεξες ε?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
:lol:
Δεν άντεξες ε?Αν υπαρχει βρε παιδια πεστε μου και μενα να ησυχασω και ας αλλαξοπιστησω!
-
Να γελάω με τη ζωή και το θάνατο της μάνας μου, τη δική μου, της γκόμενάς μου μπορώ εν τέλει ή είναι γρουσουζιά ?
Για να ακούσουμε μια πιο διεξοδική ανάλυση της φράσης 'Και ειναι γρουσουζια να γελας με την ζωη !'
ΟΧΙ, ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ
-
Ειναι κακο να γελας με την ζωη γιατι το πιο πιθανο ειναι να σου φερει ακομα και τον θανατο!
Καλον υπνο τωρα φιλε μου γιατι εχει και ματσαρα ετσι?
(Γελας=κοροιδευεις,χλευαζεις,αμφυσβητεις αυτα που σου παρουσιαζει ως ψευτικα.) -
coupea, και σαν μια ύστατη προσπάθεια να σε προστατέψω από άλλες γρουσουζιές [γιατί έχεις και μια φυσική ροπή
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Να γελάω με τη ζωή και το θάνατο της μάνας μου, τη δική μου, της γκόμενάς μου μπορώ εν τέλει ή είναι γρουσουζιά ?
να γελας σαν να ειναι αστειο μαλλον απιθανο το κοβω εκτος αν το γελιο σου ειναι μηχανικο και βρισκεσαι σε απογνωση .Για να ακούσουμε μια πιο διεξοδική ανάλυση της φράσης 'Και ειναι γρουσουζια να γελας με την ζωη !'
πιστευω οτι ισως δεν πρεπει να παιρνουμε τοσο σοβαρα την ζωη αλλα και να την γελαμε σαν να την παιζουμε στα δαχτυλα μας ειναι υπερβολικο και βλακωδες
-
Ισως.Παντος μιατζομπ η ειρωνια με ενοχλη και δεν ειμαι υποχρεωμενος να ειρωνευωμαι ειδικα τα περι ανθρωπινων αισθηματων.
Τα θεωρω τα μονα ικανα να αλλαξουν την ζωη μας στο καλυτερο.
Εχω μια αλλη αποψη περι αξιας των ανθρωπων που δεν με παιρνει τωρα να γραψω,.
Ισως μερικες φορες δεν με καταλαβαινετε .Μαλλον εγω προχωρω παρα περα απο εκει που ειστε εσεις και μετα μπορει να μου γραψετε και λολ και λολιτα και οτι αλλο.
Τα λεμε.! -
Να γελάω με τη ζωή και το θάνατο της μάνας μου, τη δική μου, της γκόμενάς μου μπορώ εν τέλει ή είναι γρουσουζιά ?Για να ακούσουμε μια πιο διεξοδική ανάλυση της φράσης 'Και ειναι γρουσουζια να γελας με την ζωη !'
Μήπως τελικά έπρεπε να πάμε για σούσι; Γιατί τελικά η ηρεμία είναι ανεκτίμητη, για τα υπόλοιπα, υπάρχει η Mastercard, οι επιταγές και γιατί όχι τα μετρητά...
(ΥΣ: Μήπως είναι γρουσουζιά να λέω για φαϊ και λεφτά σε εκκλησιαστικό θέμα; Ας γελάσω... κινέζικα... )
ΕDIT: Πριν πεταχτεί κανένας koutsan, ξέρω την καταγωγή του σούσι και ΔΕΝ είναι από την Κίνα, ΟΚ;
-
καλά τα λες coupea, αλλά τον koutsan κοντεύεις να μας τον πεθάνεις
Αυτός το 'φχαριστιέται βέβαια και γελάει [και του το χαλάω ], αλλά καταλαβαίνεις πως πάνε αυτά.
-
-
Συζητάμε για κορυφαίες ατάκες, οι οποίες εκφέρονται (αλλά και παρακολουθούνται βεβαίως, βεβαίως) με πολύ ψυχραιμία από ανθρώπους που ζουν πλάι μας και ** οι οποίοι αύριο μπορεί να μας χειρουργήσουν, να μας φτιάξουν το σπίτι, να επενδύσουν τα χρήματά μας ή να διδάξουν στο σχολείο**, με περισσή σοβαρότητα, την έννοια της γρουσουζιάς
Και μετά συζητάμε για το αίσθημα ανασφάλειας λόγω αυξημένης εγκληματικότητας, **το αίσθημα ανασφάλειας που δημιουργεί η του γιατρού σας (πχ) που πιστεύει στην παναγίτσα, σε αγγελάκια και στην γρουσουζιά το έχετε μετρήσει ποτέ ? **
Τα είπαμε αυτά, ένας ηλίθιος μπορεί να είναι επίσης και εξαιρετικός σκακιστής.
Περί εκκλησίας