-
Ο χρήστης Hammer_ στις 30/10/06 έγραψε:
Με Corolla του 93 με 88 ονομαστικά άλογα, με Exalto2 185/60/14 και χωρίς μετατροπές στο αυτοκίνητο, έχω καλύτερο γύρο στο 1:27.6.
Έκανα καλύτερο γύρο (μετρημένο με χρονόμετρο χειρός) στο 1:25.9. Το ήξερα ότι πήγαινα γρηγορότερα, αλλά δεν φανταζόμουν τόσο πολύ! Τώρα μπορώ να κάνω όνειρα για χαμηλά 1:25 με καλύτερες συνθήκες στην πίστα ή μικροαναβαθμίσεις (τακάκια κτλ)
Χτες έκανα μια ακόμα επίσκεψη στην πίστα, κυρίως για το κέφι και όχι για χρονομετρήσεις. Γι'αυτό και είχα αμελήσει να φτιάξω κάποια πράγματα που ήθελα (κυρίως τα τακάκια). Έτυχε λοιπόν ένας καλός φίλος (thanks georgemv!) να χρονομετρήσει έναν και μόνο γύρο, τραβώντας video από τα pits. Ο γύρος ήταν με συνεπιβάτη, αλλά με βγαλμένη ρεζέρβα από το πορτ-μπαγκάζ. Η ανάλυση του video frame-by-frame έδειξε 1:23.85!
Το καλό είναι ότι τώρα πια ξέρω που κάνω λάθη και έχω κι άλλα πράγματα να διορθώσω. Οπότε μπορώ να ελπίζω σε ακόμα καλύτερους χρόνους, αρκεί να πέσω σε μέρα που να είναι τόσο φιλική η πίστα! Χτες για κάποιο περίεργο (αλλά ευπρόσδεκτο) λόγο, οι χρόνοι ήταν καλύτεροι και σε άλλους. Ίσως απλά είχε κέφια η παρέα, ίσως η θερμοκρασία να ήταν ευνοϊκή, ίσως η πίστα να είχε 'πλυθεί' με καμία προσφατη βροχούλα, ίσως, ίσως... Το αποτέλεσμα πάντως ήταν πολύ θετικό!
-
Eίδες τί ψώρα είναι το κυνήγι του χρονομέτρου;
Αιντε και σε κατώτερα
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Έτυχε λοιπόν ένας καλός φίλος (thanks georgemv!) να χρονομετρήσει έναν και μόνο γύρο, τραβώντας video από τα pits. Ο γύρος ήταν με συνεπιβάτη, αλλά με βγαλμένη ρεζέρβα από το πορτ-μπαγκάζ. Η ανάλυση του video frame-by-frame έδειξε 1:23.85!You are welcome
Εγώ με Passat '92 και 89 ονομαστικά άλογα, χωρίς μετατροπές στο αμάξι (που η μόνη μετρατροπή που σηκώνει είναι να πετάξω μερικά από τα 1350kg λαμαρίνα που έχει....) έκανα frame-by-frame, Hammer_ (R) timing ltd, 1:26:50 Λάστιχα T1R 205/50/R15. -
Ο χρήστης cabrio_gti έγραψε:
corolla καινουργιο 1.400cc με 97 αλογα με μονη μετατροπη λαστιχα toyo r888 1.20 ψηλα.Πολυ καλος Γιωργο!
Να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο εκανε 1.18 stock, ειχε μονο τα r888 και ελατηρια eibach.
Μπραβο!
-
Μιας και έχω χρόνια να ασχοληθώ με τα Μέγαρα, η πίστα είναι ίδια με την πίστα το 2004;
Τότε είχα πάει τελευταία φορά και μετά είχα διαβάσει οτι θα γινόταν κάποια αλλαγή στη χάραξη.. -
Δεν έχει αλλάξει τίποτα .... δυστυχώς
-
Εγώ οταν μπήκα με την Ρίνα, πρέπει να έκανα κάπου στο... μουμπλέ μουμπλέ... 4:59.02... καλά είναι με όπισθεν πιο γρήγορος θα ήμουν!
-
Τεσσερα-πενηνταεννια ΞΕΡΟ λογιζεται αυτο Θαναση.
(το 207 ειναι η Ρινα; )
-
Ναι απο το Λιονταρίνα χαχαχα
-
Ο χρήστης scaraveos έγραψε:
corolla καινουργιο 1.400cc με 97 αλογα με μονη μετατροπη λαστιχα toyo r888 1.20 ψηλα.
Πολυ καλος Γιωργο!
Να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο εκανε 1.18 stock, ειχε μονο τα r888 και ελατηρια eibach.
Μπραβο!
εκπληκτικος χρονος, αν σκεφτει κανεις και τους χρονους που κανουν τα τουρμπακια στους 4τροχους σεπτεμβριου
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
corolla καινουργιο 1.400cc με 97 αλογα με μονη μετατροπη λαστιχα toyo r888 1.20 ψηλα.
Πολυ καλος Γιωργο!
Μπραβο!
εκπληκτικος χρονος, αν σκεφτει κανεις και τους χρονους που κανουν τα τουρμπακια στους 4τροχους σεπτεμβριου
Xωρίς προς Θεού να θέλω να μειώσω τη σημασία της εξαιρετικής επίδοσης του φίλου με την Κορόλλα, να σημειώσω για λόγους αρχής ότι τα λάστιχα δεν είναι λεπτομέρεια, αλλά το θεμέλιο μιας επίδοσης,
Τα Τόγιο R888 ημι-σληκ δεν είναι; -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μιας και έχω χρόνια να ασχοληθώ με τα Μέγαρα, η πίστα είναι ίδια με την πίστα το 2004;
Τότε είχα πάει τελευταία φορά και μετά είχα διαβάσει οτι θα γινόταν κάποια αλλαγή στη χάραξη..Α, έχεις χάσει. Έχει τοποθετηθεί νέα στροφή διπλού apex κατηφορική σαν την Pouhon με συνδυασμό ασφάλτου, αμμοπαγίδας και πενταπλή στοίβα ελαστικών στο τέλος για λόγους ασφαλείας. Στο καινούριο ανηφορικό κομμάτι, δε, νιώθεις στο ύψωμα το αυτοκίνητο να ελαφρώνει καθώς παλεύεις να το κρατήσεις ίσια με το τιμόνι.
Παρ'όλ'αυτά, οι περισσότεροι προτιμούν να κινούνται στην παλιά χάραξη, επειδή η νέα τους φαίνεται δύσκολη.
-
Ρε συ Σκαραβαιο,το δικο σου το χρονόμετρο δε θα μας το δειξεις;
Αντε,γιατι θα το μαρτυρησω
-
Θα πεσουν οι δυσπιστοι να με φανε παλι
-
Μια που λέμε περί χρόνων, με απολύτως νορμάλ Type-R (EP3) και με τα εργοστασιακά λάστιχα στα τελειώματά τους, έγινε χρόνος στην πίστα 1.18.4 (μετρημένος με το Performance Box της Racelogic).
-
Ωραίος Αλέξανδρε!
-
Με honda civic vti, έκανα 1:25 ξερό.
Τώρα με την Skodara δεν εχω πάει!!! -
Με το Κa μου έκανα 1,18,5 με ftz-rr
-
Με το 156 μου πρωτη φορα δεν μπηκα καν στον κοπο να χρονομετρηθω..Μιλαμε για αιωνες.Φιλος με porsche 911 996 gt3 RS βελτιωμενη απο 9ff γυριζαμε με 2 ατομα μεσα κατω απο λεπτο, ακριβως ενα χρονο πριν
-
Ο χρήστης scaraveos έγραψε:
Θα πεσουν οι δυσπιστοι να με φανε παλιΕ, και;
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων