-
Αν γράφονται ΚΑΙ οι συνθήκες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα φιδια απλά αγνοήστε τα.
Δικό μου:** Yaris 1,0 '99 μαμά**, εκτός μιας τετράδας χρυσών αμορτισέρ KYB, με άθλια λάστιχα Pirelli P6 χρησιμοποιημένα για 30.000 χμ, 1:24 και κάτι ψιλά, με χρονομέτρη τον chemic
-
Krusenstern εσύ θεωρείς πως αυτός ο χρόνος ανταποκτίνεται στο πακέτο αμάξι οδηγός? Θεωρείς απίθανο να πας μια βδομάδα μετά με τον ίδιο καιρό και το ίδιο αμάξι και να γράψεις 3'' κάτω? ή 3'' πάνω, όταν λέω ότι απο μέρα σε μέρα δεν είναι συγκρίσιμοι οι χρόνοι δεν το λέω για τον καιρό.
Απλά το τόπικ φοβάμαι μην καταλήξει ποιος την έχει πιο μεγάλη
-
Παρακαλώ τους mods και ειδικά τον Krusenstern να μην αφήσει άλλο το θέμα ανοιχτό! Λουκέτο τώρα! Δεν μπορεί εμείς να παλεύουμε για 1:27 με ~90 άλογα κι εκείνος να κάνει 1:24 με ~70 και άθλια λάστιχα! Δεν μπορεί να βγαίνει και (εμμέσως) να λέει ότι είμαστε κουλοί!
Just kidding! Άντε, πότε θα οργανωθεί Trackday να προπονηθούμε οι κουλοί;
-
Ααααα, μην ανησυχείς, ο kopilatern έχει και τα κουπιά στα άκρα της 'βάρκας' του και έτσι κρατάει ισορροπία στις στροφές...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Krusenstern εσύ θεωρείς πως αυτός ο χρόνος ανταποκτίνεται στο πακέτο αμάξι οδηγός? Θεωρείς απίθανο να πας μια βδομάδα μετά με τον ίδιο καιρό και το ίδιο αμάξι και να γράψεις 3'' κάτω? ή 3'' πάνω, όταν λέω ότι απο μέρα σε μέρα δεν είναι συγκρίσιμοι οι χρόνοι δεν το λέω για τον καιρό.Απλά το τόπικ φοβάμαι μην καταλήξει ποιος την έχει πιο μεγάλη
3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ δευτερόλεπτα???
Με τίποτα. Θυμίζω ότι μιλάμε για κουβαδάκι πόλης με 998 κυβικά μοτέρ. Ίσως με καλά λάστιχα (όχι σλικς, δεν ξέρω αν τα αντέχει το πλαίσιο) και πιο στεγνό καιρό (είχε υγρασία, είχε βρέξει το βράδυ αν θυμάμαι καλά) και αν ήμουν πιο συγκεντρωμένος (έχασα χρόνο μπαίνοντας με περισσότερα από όσο έπρεπε στις φιστικιές) να κατέβαζα ΤΟ ΠΟΛΥ 8 δέκατα ή 1 sec. Τα κερμπ πάντως τα ανέβαινα σχεδόν όλα
-
τα +-3'' ήταν θεωριτικό το 24 για το αμάξι που μιλάς πιστεύω είναι πολύ χαμηλό, το ότι είχε βρέξει την προηγούμενη μέρα ήταν καλό. Την πέμπτη που πήγα εγώ σκάβανε δίπλα απο την ευθεία (μεταξύ κ7-κ8, και ο αέρας είχε γεμίσει σκονη την πίστα! )
να ανεβαίνεις κερμπ δεν ξέρω κατα πόσο βοηθάει, να τα γλύφεις λίγο εως πολύ ναι...να τα καβαλάς..... Εκτός από το κέρμπ της Κ3 που μπορείς να το ισιώσεις, αλλά, και πάλι θέλει τηλεμετρία και πολύ καλό οδηγό για να φανεί αν συμφέρει να οτ ισιώσεις ή να πουλήσεις την 3 για να μπεις καλίτερα στην 4.
-
Και της 8 το κερμπ θέλει καβάλημα οπωσδήποτε κατά την γνώμη μου
-
Δεν έχεις καθόλου άδικο, απλά τις 8 το φοβάμαι πάρα πολύ γιατί και τα χλμ είναι πολλά αλλά έχω δει να φέρνουν καπάκι εκεί, όχι λόγο κερμπ
-
Στεγνό οδόστρωμα, εντελώς ξοφλημένα R720, φρένα στα τελευταία τους και 1.17.3, με 106R, και χρονομέτρη τον Kid ή τον msamaro δεν θυμάμαι, γιατί είχαμε κάνει αρκετούς γύρους εναλλάξ.
Πιστεύω, ότι με καλά λάστιχα-φρένα, και σωστό οδήγημα, μπορεί να πέσει στο 1.16 σχετικά άνετα. Μιλάω για νορμάλ αυτοκίνητο πάντα.
-
Εγώ ήμουν κύριε μέσα!
Όταν λέει φρένα στα τελευταία το εννοεί, σε κάποια φάση μείναμε τελείως χωρίς φρένα..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όσοι 'έχετε' χρόνους, οι ίδιοι χρονομετράτε; με τί χρονομετράτε;Απλώς θέλω να πω ότι ένα χρονόμετρο χειρός και λίγη μόνο προσοχή από τον χρονομέτρη, αρκούν για αρκετά αξιόπιστες χρονομετρήσεις. Ειδικά αν ο χρονομέτρης είναι λίγο εξασκημένος και συγκεντρωμένος, μιλάμε για προσέγγιση μεγαλύτερη του δεκάτου του δευτερολέπτου.
Αρκετές φορές έχει τύχει να μετράμε ταυτόχρονα δύο άτομα ένα αμάξι και οι αποκλίσεις που είχαμε στο 90% των γύρων ήταν λιγότερο από ένα δέκατο (0.1s) και η μεγαλύτερη απόκλιση που σημειώναμε ποτέ δεν ξεπερνούσε τα 2 δέκατα.
-
Εγώ δε βάζω χρόνους γιατί θε με πάρουν με τις πέτρες.
’λλωστε πωρώνομαι τόσο πολύ που κάνω συνεχόμενα λάθη... -
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Με το Corsa μου έχω καταφέρει να κάνω 1:19. Όλο το παιχνίδι για χρόνους στα μέγαρα είναι στην Κ8-Κ9 και στην Κ5(φυστικιές).Το Corsa είναι 1.4 8V έχει 92hp από Φ.Π.Ε, με κοντό σασμάν (πάντρεμα F13CR και F15CR) ελατήρια Eibach και Koni κίτρινα φτιαχτά, Powerflex σινεμπλόκ παντού, πίσω αντιστρεπτική GSi, και μπροστά φρένα απο 2.0lt AstraF με Brembo δισκόπλακες και Pagid τακάκια. Α και λάστιχα PotenzaRE720 185/55R14
υγ. σσσσ ...... θα εμφανιστή ο 'Χρονομέτρης' με το ημιαγωνιστικό Ιμπιθα και θα μας ράψει όλους
Φίλε μου σορρυ για την δυσπιστία μου αλλά μου φαίνεται λίγο παράξενος ο χρόνος σου για αμάξι με 90 άλογα...τώρα μπορεί και να κάνω λάθος..δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Με το Corsa μου έχω καταφέρει να κάνω 1:19. Όλο το παιχνίδι για χρόνους στα μέγαρα είναι στην Κ8-Κ9 και στην Κ5(φυστικιές).
Το Corsa είναι 1.4 8V έχει 92hp από Φ.Π.Ε, με κοντό σασμάν (πάντρεμα F13CR και F15CR) ελατήρια Eibach και Koni κίτρινα φτιαχτά, Powerflex σινεμπλόκ παντού, πίσω αντιστρεπτική GSi, και μπροστά φρένα απο 2.0lt AstraF με Brembo δισκόπλακες και Pagid τακάκια. Α και λάστιχα PotenzaRE720 185/55R14
υγ. σσσσ ...... θα εμφανιστή ο 'Χρονομέτρης' με το ημιαγωνιστικό Ιμπιθα και θα μας ράψει όλους
Φίλε μου σορρυ για την δυσπιστία μου αλλά μου φαίνεται λίγο παράξενος ο χρόνος σου για αμάξι με 90 άλογα...τώρα μπορεί και να κάνω λάθος..δεν ξέρω...
Με τιποτα!
Αν κανεις 1:19 με το corsa 1.4 στα Μεγαρα, τοτε βαψ'το και ετοιμασε το για Γερμανικο τουρισμου1:19 κανουν μοτοσυκλετες 100+ ιππων, με ενα γρηγορο και ανετο ρυθμο
-
Τι λετέ ρε παιδιά?
Μια χαρά λογικός χρόνος είναι αν το αμάξι είναι καλοστημένο κ ο οδηγός καλός(προφανώς ισχύουν κ τα 2).
Τώρα αν κάποιος με μηχανή 100 ίππων κάνει 1,19 δν λέει κάτι.Άμα μου τη δώσεις εμένα κάνω και 5λεπτά -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Τι λετέ ρε παιδιά?
Μια χαρά λογικός χρόνος είναι αν το αμάξι είναι καλοστημένο κ ο οδηγός καλός(προφανώς ισχύουν κ τα 2).
Τώρα αν κάποιος με μηχανή 100 ίππων κάνει 1,19 δν λέει κάτι.Άμα μου τη δώσεις εμένα κάνω και 5λεπτάMια μηχανη 100 ιππων εχει τοσο γκαζι σε σχεση με το corsa 1.4, που μπορει ακομα και να στριβει με τον αναβατη κατεβασμενο να κραταει την μηχανη απο το τιμονι, και να τον μαζευει στις ευθειες!
Εδω μερικα στυμενα για πιστα 106 rallye δεν μπορουν να κατεβουν κατω απο το 1:25, πως το εκανε με το corsa 1.4?
-
Ειναι κάπως αυθαίρετο πάντως να συγκρίνετε χρόνους με 'στημένα 106'.
Να μιλάμε για χρόνους που έγιναν σε αγώνα μέσα ΟΚ.
Αλλά για τον κάθε ΙΧέο που πάει και το βάζει μέσα, δεν πολυσυμφωνώ.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Ειναι κάπως αυθαίρετο πάντως να συγκρίνετε χρόνους με 'στημένα 106'.Να μιλάμε για χρόνους που έγιναν σε αγώνα μέσα ΟΚ.
Αλλά για τον κάθε ΙΧέο που πάει και το βάζει μέσα, δεν πολυσυμφωνώ.
Mεσα σε αγωνα δεν μπορεις να κανεις τον απολυτο χρονο, γιατι κοβεις καθε λιγο, θες να κανεις προσπερασμα κτλ.
Βεβαια αυτοι οι χρονοι μετρανε, αλλα.... -
Βασικά κάποιο λάθος κάνεις.
Μία μηχανή 100 ίππων για να κάνει 1,19 πρέπει ο αναβάτης να πηγαίνει πολύυυυ αργά.Βόλτα εντελώς.Στημένα Rallye παίζουν κοντά στο 1,10
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Βασικά κάποιο λάθος κάνεις.
Μία μηχανή 100 ίππων για να κάνει 1,19 πρέπει ο αναβάτης να πηγαίνει πολύυυυ αργά.Βόλτα εντελώς.Στημένα Rallye παίζουν κοντά στο 1,10
Τελικα οι συντακτες των 4τροχων πρεπει να ειναι πολυ κουλαδια. Με fiesta st κανουν 1¨19 με ραλο 1600 16v κανουν 19¨4 κ.τ.λ
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων