-
^Ασφαλως και σε εχω καταλαβει Μανο , χαιρομαι που 'ξανασυναντιομαστε' . Εντυπωση μου κανουν οι χρονοι που γραφεις ειδκα το 1,08 απο ταπερ μονο με σεμι...Μαμα μοτερ και αναρτηση και μονο 4 σεμι δυσκολευομαι να το πιστεψω...Οσο για το οχταρι μου χωρις αναρτηση μονο με 4 σλικ δεν βλεπω να κατεβαινω κατω απο το 1,11 .Τωρα θα βαλω μια αναρτηση και καποια δεσιματα στο πλαισιο να δω τι θα καταφερω...
-
Kαι γω αδυνατω να το πιστεψω ακομα και τωρα, βασικα το θεωρω σχεδον αδυνατο, αλλα δεν μου ειπαν
ψεματα σιγουρα. Ισως δεν αναφερθηκαν ολα τα specs του αυτοκινητου, απο την αλλη Πανουργιας ειναι
αυτος, ειχε καταντησει να κανει την πιστα με την αναποδη φορα, γιατι ειχε βαρεθει την κανονικη ...Εσυ το 11 μετα απο ποσες επισκεψεις το ειχες πετυχει στα Μεγαρα ;
-
Ταχύτερο στην πίστα από το Focus RS ΜΚΙΙ, ομορφότερο, φθηνότερο, χωρίς λοταρίες και λίστες αναμονής, και όλα αυτά ενώ μπορεί να είναι το καθημερινό αυτοκίνητο κάποιου - Τελικά η VW κάνει ότι γουστάρει.
Ford Focus RS Mk. II vs VW Scirocco R
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... cco_R.html
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Kαι γω αδυνατω να το πιστεψω ακομα και τωρα, βασικα το θεωρω σχεδον αδυνατο, αλλα δεν μου ειπαν
ψεματα σιγουρα. Ισως δεν αναφερθηκαν ολα τα specs του αυτοκινητου, απο την αλλη Πανουργιας ειναι
αυτος, ειχε καταντησει να κανει την πιστα με την αναποδη φορα, γιατι ειχε βαρεθει την κανονικη ...Εσυ το 11 μετα απο ποσες επισκεψεις το ειχες πετυχει στα Μεγαρα ;
Στην τριτη επισκεψη το πετυχα.Στην τεταρτη η πιστα ηταν σε αρκετα χειροτερη κατασταση και γυρναγα πιο ψηλα (χωρις να εχω αλλαξει κατι στο αυτοκινητο).
-
Ο χρήστης k2825 έγραψε:
Ταχύτερο στην πίστα από το Focus RS ΜΚΙΙ, ομορφότερο, φθηνότερο, χωρίς λοταρίες και λίστες αναμονής, και όλα αυτά ενώ μπορεί να είναι το καθημερινό αυτοκίνητο κάποιου - Τελικά η VW κάνει ότι γουστάρει.Ford Focus RS Mk. II vs VW Scirocco R
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... cco_R.html
Nαι αλλά δεν πρέπει να τα λέμε έτσι αυτά εδώ μέσα γιατί θα αρχίσουν να λένε για αίσθηση, πληροφόρηση, προσωπικότητα και έχει καταντήσει βαρετό
-
Ο χρήστης ghatzip έγραψε:
Στην τριτη επισκεψη το πετυχα.Στην τεταρτη η πιστα ηταν σε αρκετα χειροτερη κατασταση και γυρναγα πιο ψηλα (χωρις να εχω αλλαξει κατι στο αυτοκινητο).
Αν ειναι ετσι Γιωργο, τοτε εγω δεν θα επαιρνα ορκο οτι δεν κατεβαινει αλλο ο χρονος μου.
3 επισκεψεις δεν νομιζω πως αρκουν για να πιασεις το 'ταβανι' του αυτοκινητου σου και φυσικα
το δικο σου.Απο τις διαφορες στις συνθηκες της πιστας και μονο, εχω δει χρονους να ανεβοκατεβαινουν 2 και 3 δευτερα.
Εχοντας δει παντως το βιτεακι που σε ακολουθει ο Νικος, εκ του ασφαλους παντα, μπορω να πω οτι
υπαρχουν 1-2 σημεια που μπορεις να ξεκλεψεις δεκατακια. Αnyway, ας μην το κουραζουμε, ελπιζω να τα
ξανα-πουμε συντομα απο κοντα σε καποιο trackday.ΥΓ: Πουλα το πλυντηριο και παρε παλι σκουμπι ...
-
Δεν ξερω αν ειναι καταλληλο μερος για να το ρωτησω αυτο...
Η πιστα των Μεγαρων ειναι ανοιχτη στο κοινο;
Κι αν ναι, με τι κοστος; -
Το κοστος ειναι απαγορευτικο (θυμαμαι ειχα διαβασει 3000€ για καθημερινη) και μονο μεσω της διεξαγωγης
καποιου track day με καποιο club ειναι δυνατη η 'επισκεψη' στα Μεγαρα. Γινονταν καποια open day για μια
περιοδο και ολοι ελπιζουμε πως θα συνεχιστουν, καθως με κοστος περι τα 60€ αν θυμαμαι καλα, μπορουσε
κανεις να μπει και να 'γυρναει' σχεδον ολη μερα. Δυστυχως τον περισσοτερο καιρο οι '2τροχοι' φιλοι μας
κλεινουν την πιστα για παρτυ τους και για να λεμε του στραβου το δικιο, το εχουν περισσοτερο αναγκη ... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δεν ξερω αν ειναι καταλληλο μερος για να το ρωτησω αυτο...Η πιστα των Μεγαρων ειναι ανοιχτη στο κοινο;
Κι αν ναι, με τι κοστος;Πολλες πληροφοριες θα βρεις στο viewtopic.php?f=11&t=15959&p=1833445#p1833445
-
Ο χρήστης ghatzip έγραψε:
^Ασφαλως και σε εχω καταλαβει Μανο , χαιρομαι που 'ξανασυναντιομαστε' . Εντυπωση μου κανουν οι χρονοι που γραφεις ειδκα το 1,08 απο ταπερ μονο με σεμι...Μαμα μοτερ και αναρτηση και μονο 4 σεμι δυσκολευομαι να το πιστεψω...Οσο για το οχταρι μου χωρις αναρτηση μονο με 4 σλικ δεν βλεπω να κατεβαινω κατω απο το 1,11 .Τωρα θα βαλω μια αναρτηση και καποια δεσιματα στο πλαισιο να δω τι θα καταφερω...8ρια το ταπερ????? μονο με αναρτηση και σεμι?????????????
-
Ταπερ εργοστασιακό μηχανικά με ανάρτηση και σέμι ή σλικ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πέσει κάτω από το 1.10.
Με το δικό μου εργοστασιακό μηχανικά εκτός από φίλτρο ,πρόγραμμα , με 8αρια σε λάθος διάσταση ,ψιλοχάλια φρένα και πρόβλημα στο πλατώ(δεν κουμπώνουν εύκολα η ταχύτητες μετά τις 7-8Κ rpm και ήταν σχεδόν αδύνατο να κατεβάσω από 3η σε 2α) , έκανα 1.16+ με χρονομέτρηση απ έξω (και με video για απόδειξη ).Ετυχε μάλιστα να 'κυνηγάω' ένα scirocco 2lt tsi για 3-4 γύρους όταν κατάλαβα ότι παρέδωσαν πνεύμα τα φρένα βγήκα.... (εγώ έμπαινα στην Κ5 και αυτός ήταν στα φρένα της Κ6 σταθερά και για τους 3 γύρους).
Με το αμάξι σε καλή κατάσταση πιστεύω πως το 1.14 είναι εφικτό και με καλό οδηγό άντε να πέσει στο 1.13...1.12 μεγάλο... Το κάτω από το 1.10 μου φαίνεται απλά απίθανο ακόμα και για τον Σουμάχερ (στα νιάτα του) . Μιλάμε πάντα για εργοστασιακό ταπερ με όλα τα 1200 κιλά του!!! -
πρωτη φορα στα μεγαρα με το micra 1,2 80 αλογα χωρις καθισματα με μαμα αναρτηση και λαστιχα yokohama a 048 ο καλυτερος μου 1:22:96 και ημουν σταθερα στο 1:23
-
Φιλος λεει οτι στα Μεγαρα μια Alfa 146 1.4 μπορει να γυρισει γρηγοροτερα απο ενα Citroen C4 1.4...
Χμμ; -
Διόλου απίθανο. Πιο ελαφριά, πιο σπορτιφ...
-
Ναι , γιατι σου φαίνεται περίεργο?
-
Απλα εχει την αισθηση οτι δεν παταει οσο γερα παταει το C4... Γι αυτο ρωταω...
Επισης πολυ πιο ασχημα και ασταθη φρενα... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Απλα εχει την αισθηση οτι δεν παταει οσο γερα παταει το C4... Γι αυτο ρωταω...
Επισης πολυ πιο ασχημα και ασταθη φρενα...Δεν ξερω για την c4 αλλα η 146 μια χαρα φρενα εχει.
-
Δεν εχει abs και δεν εχει καλη αισθηση και δυναμη στο φρεναρισμα, τουλαχιστον οχι οσο αλλα αυτοκινητα κι οχι οσο το C4... Αποψη του φιλου που (θα) εχει την 146...
-
Στην άσφαλτο της πίστας, αν ξέρεις να φρενάρεις, μικρή διαφορά έχει αν έχει ή όχι abs. Κατά τη γνώμη μου η c4 είναι κάπως 'οικογενειακή' για τα Μέγαρα, από αυτό που έχω δει εγώ τουλάχιστον με τα μάτια μου.
Α! Και κάτι σημαντικό. Αν έχεις δει και τα 2 αμάξια μέσα να γυρνάνε, είσαι σίγουρος οτι ήταν στην ίδια κατάσταση? (λάστιχα φθορά και πιέσεις, αναρτήσεις κτλ)
-
Δεν ξερω πια 146 εχει παντως η 146 εχει abs και καποιες απο αυτες εχουν δισκοφρενα πισω αντι για ταμπουρα οποτε δεν νομιζω να χανει κατι στο φρεναρισμα
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων